thursday 29.4-2010

Halåå!
Idag har jag varit i skolan och efter det for jag till Matias var Krisu också var. Vi va där en stund och sedan kom både Lill & Linus och hälsade på, på exakt samma gång. Jag och Lill hämtade Gabs och for till Eve en stund. Nu är jag hemma, och klockan halv 9 typ kommer Fanny och hämtar mig och så far vi till Matias igen. Har inte alltså gjort något speciellt idag, men skulle vilja hinna på lenkki idag också.. men ser nog dåligt ut.
Hoppas så mycket på att de inte regnar imorgon, det FÅR inte. Men för tillfället ser de ganska bra ut på MTV3 sää.. SÅ hoppas de håller i sig. Lycke har redan laddat upp lite bilder från förra vappen idag, men tänkte att jag laddar upp några till från både 08 och 09.

08


0809

Kommer säkert först blogga efter vappen, så hoppas alla får en rolig helg! :)


Lycke här:

Imorgon är det vappen, därför tänkte jag lägga upp några av mina bilder åt Kitty från förra vappen. Kitty sprang just till bussen.


//Lycke


oh every time I close my eyes

Blev ca en 40minuters länk idag, de var mycket skönt att springa ute i solskenet. Nu har jag ätit, kollat Päivien Viemää. Pappa kommer snart och hämtar mig då skall vi ut och köra och efter det drar jag på gymmet. Hoppashoppas jag skulle hinna på bodycombat, men fan då pappa alltid är så långsam och de tar länge. Han är nog en människa som inte kan hålla några tidtabeller alls, så störande. Ikväll skall jag sova hos Mathias. Ha en bra fortsättning på kvällen :)bild som JAE tagit på hösten


wednesday 28.4-2010

Gud vad härligt väder, de måst hålla i sig till vappen, måstmåst!! Får fortsätta hoppas nu bara.. Nu skall jag ut på en lenkki iallafall, skönt!


en bild från härliga Nissi Beach på Ayia Napa


tuesday 27.4-2010


Har idag varit hemma hela dagen ända sen jag slutade, inte fått något gjort och bara latat. Kanske tråkigaste vardagen på länge. Då ja tänkte för en stund sen att jag behöver någon att prata med nu, så skickade Lillis på samma sekund på msn om vi kan fara ut och köra osv. Efter de kommer hon hit och sover natten. Blev glad eftersom jag haft dödstråkigt hela dagen och nu får jag någon som piggar upp mig och vem får mig inte på bättre humör än en av mina bästa vänner?


gullungen på Ayia Napa ♥


my weekend

Nu har jag inte bloggat sedan fredagen men efter det har det hänt en massa. Orkar inte berätta en massa detaljer men de kan lika bra stanna som en hemlighet! ;)
Fredags kvällen och natten tillbringade jag i Malax hos Olli men en hel hop underbara vänner. Här kommer några foton från fredagen, de är JAE's bilder och mer hittar ni också på hennes blogg.gabs, krisu jag


krisu me pieni nousu påå!


Ida, Krisu & Jani


Jaana, Katten & Tuovinen


Olli & Athos


shottase i full gång! På bilden, jag, Tuovinen, Krisu, Jemina, Olli, Jaana och Gabi


Jag, Sabina, Ida, Tuovi & Krisu


Gabi & Fanny


HAHA!


Jag och Gabi vaknade ganska tidigt på lördag morgon, vi hade sovt hos Mathias (Fannys bror). Vi gick genast ner till Naarau och beställde pizza, de smakade så gott. Då vi kom tillbaka gick vi och sova igen, vaknade och steg upp sedan kanske klockan 6. Efter de for vi via Gabi till Fanny. Vi fixade oss och sen for vi vidare till Jae. Där började vi ta lite, efter de fortsatte vi till Niksu, senare till Smesby och avslutade kvällen (morgonen) igen vid Mathias. Haha Fanny, Jae, Niksu och några andra vänner fick en trevlig överraskning av oss också! ;)
Måste bara säga att har bakom mig en av bästa helgerna på LÄNGE!
Två bilder från lördagen som också är jae's och fotade där.


Lil & Gabs


jag & Eve


Igår på måndag gjorde jag inte så mycket speciellt, skolan började 10 och slutade 18 p.g.a kockkursen på VYI. Vi lagade helt god mat, då de slutade hämtade pappa mig och jag for till gymmet på spinn & vatsaselkä. Skönt med en så hård träning efter helgens slappande! Kvällen kollade jag bara på TV och var på datorn.
Idag för kvällen är planerna ännu lite öppna, men får se vad som händer, ha en bra fortsättning på veckan alla! :)


friday 23.4-2010

Hejhopp!
Kom just hem från skolan, helt peurs dag och de är skönt att va hemma nu. Om en stund skall jag vara med Fanny och ikväll far vi väl till Malax. Funderar på om jag borde sova en stund, men vet inte om jag hinner?


bild från sommaren, lite suddig bildIT'S A STATUS, NOT YOUR DIARY

Blir bara så stressad på alla som uppdaterar sin facebook status efter varje sak de gjort, eller före varje sak de skall göra. De kommer en massa status som man int skulle kunna bry sig mindre om. No har jag också säkert haft status som ni tycker är onödiga, men många om dagen om små onödiga saker som te.x far till butiken nu. De är iallafall ett bra exempel på ett status om någon sak som ingen egentligen behöver veta eller? De är ju roligt att läsa roliga status eller något roligt man gör, men såndär onödigt.. Tycker man inte heller varje dag måste uttrycka sina känslor på sitt status typ om hur man har de, om de går skit osv, man orkar påriktigt inte läsa sådana saker. Därför finns de väl blogg? Eller så har man dagbok. VAD TYCKER NI?


var nöjd med allt som livet ger

Idag har jag varit med Fanny & Christian. Vi lagade bl.a mat och såg på TV. Senare for jag & Fanny till gymmet på Body. Började må dåligt där, men nu har de gått över. Just kom jag hem från dagens körning, några små slarv fel, men överlag gick det bra. Skönt med fredag imorgon! :)


Denhär låten tycker jag man skall höra på då man inte är på bra humör, jag lovar det hjälper. (talar inte om mig själv nu, utan om en vän)
thursday 22.4-2010

Orkade inte blogga mer igår kväll då jag var så trött. Men kvällen var jag alltså på gymmet, på bodycombat passet. Idag är mina muskler lite sjuka, men de känns skönt. Nu sitter jag i skolan och klockan 10 börjar vår första timme, någon gäst kommer hit och skall berätta om något. Hoppas alla får en bra torsdag!vill också säga GRATTIS till Emmi idag som fyller år! ♥
(haha andra halvan från bilden jag laddade upp igår)


wednesday 21.4-2010


jag vill NU till ett varmt land...


... så jag får vara lika brun som på fotot!


Nåjaa skall sluta sitta och dagdrömma nu, i augusti så då smäller de ju ändå då jag drar iväg med en stor del av mina bästa vänner till Ayia Napa. Än så länge skall jag hålla mig kvar i verkligehten. Så kom just hem, varit i skolan, och på stan med Lillis. Jag köpte en ny tunika och en lei. Behöver också nya skor, men orkade inte se på de idag. Ett par sommar skor svarta vanliga utan klack. Borde väl nog finnas någonstans, såna jag söker, de är helt perus så. Någon som har något tips var jag kan hitta sådanna? De skall helst inte vara jätte dyra, för efter några veckor är de ändå säkert förstörda om inte redan efter första kvällen, hah!


happy birthday

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PIA!


bild på mej & Pia från januari kanske.


like a melody

Kom just hem från en 40 minuters lenkki, gud vad skönt de känns nu. Lite kallt var de till en början, men sedan fick man nog snabbt upp värmen. Älskar att jogga, med bra musik i öronen och i fint väder. Får se imorgon om de blir gymmet eller en lenkki, kanske inte så bra att träna nu då jag är förkyld, men jag blir galen på då jag bara äter en massa gott och inte gör något. Nu är de slut på det, vare sig flunssan tänker sitta i eller ej!you make me smile ♥
jae's bild


tuesday 20.4-2010

Kom just till Fanny från skolan, lite tråkigt dock då hon inte är här.. men hon kommer väl snart. Skall snart kolla dagens päivien viemää som jag missade igår. Har inte hänt något speciellt idag så har inte riktigt något att berätta. För tillfället är jag med söta Baloo.just my luck

Godmorgon!
Vaknade halv 7 imorse, var så trött och tänkte nästan inte få upp mina ögon. Hade som ingen lust alls att stiga upp, men gjorde det ändå med en massa besvär, idag kändes det värre än andra mornar att lämna den varma sängen.. Klär då på mig äter, fixar mig och går ut till bussen någon minut senare än vanligt. Väntar säkert 20 minuter på att den förbannade bussen skall synnas till men nej, så hade väl missat den då. Nu stör de mig att jag kunde ha sovit en timme till. Men nåjaa måste göra ett nytt försök med bussen som går om 15 minuter..en bild på mig som liten


monday 19.4-2010

Trött, slö och sjuk känner jag mig nu. Har redan nästan en vecka haft flunssa, snuva, sjuk hals och huvudvärk, bara febern som fattas. Idag då jag vaknade tänkte jag först inte fara till skolan då jag inte kände mig i skick, men 10 minuter före bussen for bestämde jag mig ändå för att försöka vara i skolan. De gick nog bra, fast jag kände mig slö hela dagen. Slutade först klockan 18 idag då jag går en kockkurs på Silveria som nog var ganska roligt. Skall nu gå den så jag får ihop alla kurser och så jag lär mig laga mat, de kan verkligen behövas!
Hade först idag tänkt att då jag slutar skolan bär de nog av på lenkki då jag inte hinner på gymmet men nu bestämde jag mig för att inte göra något vettigt alls. Bara vila, se på TV och äta kokosbollar, så ja nångång blir frisk.


borgå 08


Min gulleplutt Vanessa var rätt så söt igår. Jag förde henne och Janina på träningar, då Vanessa säger "du kan ju köra jätte braa, då man sitter på me dig så mår man inte alls dåligt, men det gör man då Seppo (pappa) kör. " Haha! :D


Let's get woohoo!bild från hösten 08 (tror jag)
Vart har diamantringen som jag har på mitt finger försvunnit? Borde väl fara till Karisma och kolla om de ännu har sådanna, men tror nog inte de, länge sen jag köpte den.Igår for jag och Gabi först och åt till PQ. Därefter gick vi till Filmtown för att köpa godis, och vi träffade också Jemina, Tuovinen & Olli på Subway, satt där med dem en stund. Senare for vi ut och köra med Mirwa (som på fredag fick körkortet), och vi bongade också upp Eve sedan senare. Vi körde runt lite allstans och var och träffade på en massa vänner och bekanta. Senare hände det en liten olycka med Mirwas bil så vi hamnade och vänta en stund i hemstrand men Janne & Age kom sedan och hämtade oss och förde oss hem, så snällt! :)


saturday

Skall snart iväg till Gabi och vi skall iallafall vara med Mirwa ikväll, får se vad vi hittar på. Tråkigt då de måste vara såhär dåligt väder + att jag har huvudvärk och vet inte alls vad jag skall sätta på mig ikväll!bild från förra sommaren


Baby you know that

Hejhopp!
Har inte hunnit blogga på ett tag. På torsdag kväll var vi och åt på Rosso, med Fanny, Jae & Gabi. Vi gjorde de som vi var bra på åt mycket och talade om en massa skvaller, skrattade och hade roligt, tiden gick snabbt.

Gårdagen började på gymmet klockan 11 på Body-passet med Fanny. Klockan 12 var vi klara for till Fanny fixade oss och for till stan. Senare for Fanny och Lillis och uträttade ärenden så träffade jag & Gabi Linus och vi var på kaffe till Wayne's. Alla som inte smakat deras kakao MÅSTE göra det. Bästa som finns! vi fortsatte till Gabi och bara slöade där. Fanny & Lill skulle plocka upp oss utanför Gabi då vi får ett samtal att Fanny lyckats få fast sin bil i en snöhög, jepp.. Så vi for då och hjälpte henne. Hon körde med den lilla 2 personers bilen och de fanns 1 ända snöhög på hela parkering ännu till mitt på och hon lyckas just köra upp på den!! Haha vad roligt de såg ut. Har ingen bild på de, men Linus tog väl en. Nåjaa då vi var klara for vi till Fanny och därifrån for vi till hennes villa, med Jae, Gabi & Lill. Skönt med en chill kväll på villan, vi åt tortilla och pratade en massa.

and the light side, baby tonight

Sista provet hade vi idag och efter de åt jag i skolan med Fanny & Mirwa. Gick till stan och köpte underkläder. Var nog på tiden att få lite nya. Senare kom Krisu & Fanny till stan och vi kollade på lite kläder, hittade en t-skjorta som jag skall och köpa senare och en tunika. Gick senare till Övis en sväng och träffade på vänner. Vi gick med Gabs & Jae till stan var vi träffade Laura, Heidi, Olli, Jani, Tuovinen, Jenkku, Tony osv.. Iallafall en massa vänner. Skönt att sitta ute på stan i de fina solskenet. Nu är vi hos Fanny och ikväll skall jag och köra. Får se vad vi gör senare, men har iallafall ledigt imorgon.en gammal bild på mej & fanny i Linus båt

just gotta keep going


Igår skapade vi gruppen Even bosat på facebook med Lillis, Gabi & Jae.
TYCKER ALLA SKA FA ME I GRUPPEN! (;


and these four walls came down around us

Gick och sova halv 2 igår de blev lite sent men var inte alls trött. Vaknade idag 8 hur pigg som helst, fick ännu sova 2 timmar till så fortsatte sömnen steg upp fixade och så förde mamma mig till skolan. Vi hade en prep lektion i biologi, slutade 12:45 och söta Fanny kom och hämtade mig. Då vi kom till henne kollade vi på Päivien Viemää, jag har läst på biologi och snart skall vi till stan. Hon for på ärenden och nu väntar jag på henne. Efter stan skall vi på gymmet på bodycombat. Senare ikväll blir de mer biologi läsning.blev inget gym utan istället en lenkki till favorit Platinum's träningar ♥
Jag & Gabs på bild.
JAE's bild!

Lose control, of body and soul

HAr varit ute i solen nu på dagen. Först var vi och åt med Lill och sedan hämtade vi Rata & Gabi från skolan. Vi körde ner till Hoviska och satt där på bryggan i de fina solskenet. Jae hängde också med. DE känns som sommaren faktist är påväg nu, skönt.Nu blir de gymmet & sedan och kolla på världens bästa PLATINUMS träningar!


oh when I lock back now

Nu skall jag fixa mig, sen kommer Lillis och hämta mig och sen skall vi ut i de fina vårvädret med bl.a. Gabi iallafall på picnic. Bilder kommer senare idag hit! :)
Adios!honey ♥
på AYIA NAPA!


oh sunshine

Vaknade just här med Fanny. Åt just morgonmål och snart skall hon föra mig hem. Vilken härlig dag med mycket solsken! Sånt gillar vi! Hoppas alla får en bra tisdag :)en sommarbild från Fannys villa

Like the way it's meant to be

Befinner mig hos Fanny vi åt just super god kvällsbit och nu skall vi börja söka oss i sängs och kolla lite TV och någon film.don't move too fastHann inte läsa på biologi som de var tänkt. For och låg i Fannys säng istället med Baloo och kollade på ett Hunks-program och somnade för en stund. Vaknade av att Fanny ringde mig, då samtalet var slut somnade jag om och 25minuter senare väcks jag av att Fanny ringer på nytt och säger: Har du ätit redan? Jag hämtar dig snart, packa mina gymsaker. Ååh då måsta jag slita mig upp. Slet till köket lagade ett litet mellanmål for ut i solen och åt. Gick ut till vägen och medans jag väntade på Fanny körde Linus förbi, han stannade och vi hann tala en liten stund tills Fanny kom. Då hade vi bråttom så hoppade in i bilen och vi drov iväg till gymmet på RPV. Roligt och super effektivt. Efter gymmet for vi tillbaka till Fanny kollade Päivien Viemää och efter de förde hon hem mig. Jess, nu skall jag kolla salkkarit!


of the laughing times

Vilken skön start på veckan! Hade bara moddaprov idag som var en sida, de gick väl någolunda fast jag bara läst riktigt lite igår innan jag somnade. Åt i skolan och sen gick jag till stan med Fanny. Nu är jag här hos henne medan hon är hos sin mommo. Hon kommer väl nångång före 4. Nu skall jag göra en A4 till en engelska juttu så jag får förra kursen och efter de tänker jag börja läsa på biologi.sweet ♥


next week

Trodde klockan var kvart över 10 då den var kvart över 11.. borde nu gå och läsa lite mer modda nu och gå och sova. Har inte fått alls mycket läst. De kommer nog inte gå bra, men skall lita på talangen och hoppas på bra poäng för uppsatsen.
Är så glad över att ha en lätt vecka framför mej, skönt!

Veckans program är ungefär detta:

Måndag:
Moddaprov 9-11 (men knappast tar de 2 timmar), stan med Fanny, fara till henne och gym på kvällen. Skall också laga finska-teater-juttun, så man har de undan! (;

Tisdag:
Ledigt
och har inga säkra planer för dagen, men vi tänkte kanske på gym med Laura iallafall. Skall också börja läsa på biologin.

Onsdag:
Biologiprep lektion 11.40 - 12.45 läsa på biologi, och bodycombat på kvällen iallafall med Fanny.

Torsdag:
Biologiprov 9-11, säkert gym och på kvällen blir de att köra bil och vara med Fanny.

Fredag:
LEDIGT ♥ &
vara med Fanny!

Helgen återstår ännu att se vad vi gör!  En bild på Fanny tyckte jag passade bra då hon var mycket med på veckans program! ♥


what can I say, what can I do

Huhh! Är äntligen klar med moddaessän. Fast en par pauser har de ju också blivit. Den blev lite på 4 sidor. Nu är de då provläsning i modda som skall göras till nästa. Som tur är provet ganska litet så de är inte mycket att läsa.
Lived and learned from fools and from sages

Alltså vilket toppen väder! Solen högt uppe på en molnfri blå himmel. Man blir på så bra humör då vädret är super och lika super gick också körningen idag! Körde en timme i sträck lite överallt, i Hemstrand, Gerby, Västervik, Singsby, Karpperö osv. Idag tankade jag också bilen. Jag och pappa tappade oss bort i Västervik och hamnade på en liten smal lerig skogsväg var de håll på med något vägbygge. HAHA! Så är de med vårt lokalsinne, men navigatorn hjälpte oss sedan.
Nu skulle jag mer än gärna fa ut i de fina vädret, men när man är dum och lämnar sina skoluppgifter till sista stunden får man nog skylla helt sig själv. Men nåjaa kanske jag hinner med en lenkki iallafall idag, fast de inte blir något gym. Nu skall jag iallafall börja på moddauppsatsen.. Ha en bra fortsättning på söndags eftermiddagen :)


bild efter körningen
all the way from the start

Har tråkit nu, usch en av de värsta saker som finns.  Snart ska jag och köra bil i de fina vädre. Vi har haft en ganska lång paus nu med bilkörase. Körde senast någon dag före påsken. Men får hoppas på de går bra då. Då jag är klar med det skall jag läsa på moddaprov, göra en moddaessä klar, en modda textkompetens och fara på gymmet bara tiden räcker till. De är så härligt att vara ute i de soliga vädret då solen lyser och man känner riktigt värmen av den.
google bild

that would be the only thing i ever need

Hela kvällen var vi hos Lotta igår och firade henne med en massa vänner. De var så roligt att träffa speciellt Heli, Emma, Tiia, Sannax2, Niksu, Jessica,  Laura & Heidi då man inte sett dem på så länge. Mycket skratt blev de också, och vi pratade om en massa skvaller som vanligt. Sen for de som slapp på krog och vi for till Jae och kollade på en film (The Devil Wears Prada). Har sett den förr också många gånger, men den kom just passligt på TV:n så.  Tack alla för en super kväll och hoppas resten också hade roligt på krogen! ;)
Bilder från igår hittar ni på www.yae.blogg.se


happy birthday ♥
grattis jens ♥ :)


life would be a party it'd be ecstasy

Igår blev de inget inlägg alls, för att jag knappt var på datorn. Gårdagen började med skola och hade bara 1 timme. Slutade 11 och drog iväg till gymmet var jag träffade Fanny. Vi tränade lite och efter de tog vi chill i solariet & infrarödabastun. Vi fixade oss och drog iväg till stan för att kolla på modeshower. De va riktigt bra, men alla kläder var nog inte så snygga. Kvällen var vi hos Österberg's med Krisu & Jae. Vi lagade en kyklingsallad och vitlöksbatong, gott var det, och vi avslutade kvällen med en film.

Idag vaknade vi där en 10 och drog iväg till stan, hittade ett par byxor som jag skall köpa på måndag. Hann inte idag då jag hade så bråttom till teatern vart vi skulle med klassen. Tack vare den har vi inga prov nästa vecka, skönt med ledigt istället. Fanny tog jag också med på teatern, vi såg på Luolamies, som var super bra! Haha gud va man fick skratta så gott som hela tiden. Rekommenderar den till alla som kan finska , om man inte kan tror jag inte man fattar de roliga och då är den inte ett dugg rolig.

Nu är jag vid Jae och vi skall senare dra iväg till Lotta för att fira henne! Ha en rolig lördagskväll alla!


bild på mej från nyåret på Linus villa , JAES bild


zumba

Skoldagen började 10 så lite skönare idag, då jag har börjat de övriga dagarna 8.15. En lätt dag med 2 lektioner. Idag gjorde jag också kursvalet för abiåret och planerade lite på studentskrivningarna. Nu borde faktist allting vara under kontroll, skönt. Fanny hämtade mig från skolan och vi for till Jae. Hon höll på och rensa kläder, och hon skall måla om i rumme sitt.. ÄNTLIGEN! Har bara tagit lite på 2 år nu.. hah, nåjaa men bättre sent än aldrig!

Efter de fortsatte vi via butiken till Fanny, vi åt, kollade TV, jag vilade medan hon fixade något och sedan drog vi iväg till gymmet på zumba. En super-rolig timme avklarad än en gång, och dagens ledare vi hade var ju grymt bra på att dansa!happy birthday!

GRATTIS LOTTA PÅ 18-ÅRS DAGEN! ;)
bodycombat

Halåå.

Då jag vaknade idag var jag dödstrött och så har de fortsatt hela dagen, har tänkt somna hela tiden och bara väntat på att få hoppa i en säng. Finska timmen idag var rolig, vi fick några meningar och av de skulle vi göra en teater. De var roligt att se vad alla hittat på. Fast jag tyckte ändå min, Fannys, Jessis, Noras & Emilias teater var bäst. Sista timmen hade vi med rellan ett studiebesök till SION-kyrkan. De var ganska intressant att höra på (fast jag var trött!) Fanny hämtade mig där då jag slutade, vi for via oss till henne. Hos henne pratade vi en massa, eftersom vi inte har setts på en stund. Vi kollade Päivien Viemää och efter de tog jag en liten powernap, var så glad då jag äntligen slapp till en säng, som jag drömt om hela dagen. En halvtimme senare väckte hon mig och vi drog iväg till gymmet på bodycombat.

Nu tänker jag berätta åt er lite vad bodycombat går ut på. De är ett pass med massor av kraft och energi. De har lite olika tekniker från olika kampsporter till exempel från bl.a karate & boxning och andra utländska kampsporter som till exempel taekwando & capoiera. I bodycombat utmanar man sin "fantasi motståndare" om vi säger så. I takt till musiken gör man olika serier med slag och sparkar och man bygger upp en bra kondition. Man utmanar mycket sig själv också, ju större och hårdare man gör rörelserna desto tyngre blir det. De är super roligt på samma gång som de är krävande!

where it comes and where it goes

  


Berätta 4 saker som du kallas

-Kitty
-Kit
-Kidii
-Kitii

Berätta 4 sanningar om dig själv
- älskar vita kläder
- tycker oliver är de äckligaste som finns
- tycker cocis är de bästa som finns
- kan vara lite blondi (men bara ibland!)

Berätta 4 saker som du gjort idag
- spelat innebandy
- ätit popcorn
- tränat på gymmet
- varit på super bra humör (som inget kan föstöra)

Berätta 4 saker som du har på dig just nu
-top
-världens sötaste sockor
-underkläder
-en filt runt om mej

Skriv ner 4 saker som du hatar
-då någon lägger sig ner i min säng med dagkläder på!
-personer som inte kan medge sig själva också gjort fel
-personer som tror de alltid har rätt
-personer som lägger i sig för mycket i mina saker

Skriv ner 4 saker som du älskar
-min familj
-mina vänner
-sommaren
- södern

Fyra personer som du tycker skall göra denna lista
- mikk&emilia
- iia
- lizette
- marielle


step by step

Halåå!
Idag har jag haft full dag. Den började 8.15 med jumppa och slutade 15:45 med bildkonst + att jag inte haft en ända håltimme. Skoldagen har ändå gått snabbt idag, och den var rolig också. Då jag vaknade imorse halv 7 så tänkt jag åååh, men steg ändå upp. Trodde mamma hade försovit sig, så for och väckte henne, då jag fick veta hon hade kvällsjobb. Kunde då istället gå och sova en timme till och sen förde hon mig till skolan, skönt.

Kom hem för ett tag sedan och kollade just på Päivien Viemää. Kvällens program består av gym med Lill&Gabi var vi först skall träna i gymsalen och sedan fortsätta på RPV. Sen blir de lite relax på gymmet, infraröda bastun, solarie mm. Dagen avslutas sedan ikväll med Salatut Elämät.


JIRI är nog lätt seriens snyggaste!


good nightNu tänker jag gå och sova, morgondagen börjar tidigit så, med jumppa 8.15.


been there, done that

1. Hur gammal är du om fem år? ska fylla 23
2. Vem var den sista du träffade? Janina
3. Hur lång är du? 160
4. Vilken var den senaste film du sett? någon skräck, vet inte namnet
5. Vem ringde du senast? Robban
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? har raderat det, så minns icke
7. Vad är dagens planer? sitta en stund på datorn & sova
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? inte så stor skillnad, ringa kanske
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? för en stund sedan
11. Vilken ögonfärg har du? typ grönbruna
12. När vaknade du idag? där en ett-tiden
13. Har du någon gång hittat en katt? tror inte det?
14. Vilken är din favoritplats? min säng,WH, Paradise Beach, Ayia Napa!
15. Vilken plats föredrar du minst? kommer inte på något nu
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? de vet jag inte, tar livet som de kommer!
17. Vad skrämde dig som barn? mörkret!!! (de gör de ännu också)
18. Vem fick dig att skratta senast?  någon av mina sjuka vänner
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? va e de ens? :D
20. Har du stationär eller bärbar dator? både och
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med lite kläder ja
22. Hur många kuddar har du i sängen? kanske 8-9 för tillfället
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? jaa
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota
26. Är du social? ibland
27. Vilken är din favoritglass? jordgubb eller päron
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa för det mesta
29. Tycker du om kinamat? jepp
30. Tycker du om kaffe? ibland joo
31. Vad dricker du till frukost? juice
32. Sover du på någon särskild sida? beror på tillfället med vem jag sover
33. Kan du spela poker? nej
34. Tycker du om att mysa? jepp!!
35. Är du en beroendemänniska? ibland
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? jepp
37. Vill du ha barn? såklart
38. Kan du några andra språk än svenska? joo finska & engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? tror inte?
40. Föredrar du havet eller en pool? havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? mat, resor, kläder, smycken
42. Äger du dyra smycken? joo
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? en gurkbit
45. Vem är den roligaste människan du känner? om jag måste välja en så kanske Tiia
46. Välj ett ärr på din kropp? ett under knä, som Linus fixat åt mej :D
47. Vad har du för ringsignal? Akon - Shut it down
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? jooo
49. Flirtar du mycket? ja vet int (;
50. Var togs din profilbild för din blogg? på Janinas terass i sommar
51. Kan du byta olja på bilen? nej
52. Har du fått fortkörningsböter? nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? håller på me Twilight sista delen
54. Läser du dagstidningen? jepp
55. Prenumererar du på någon veckotidning? seiska
56. Dansar du i bilen? ibland
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? NRJ!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? minns inte, men säkert nå skolsaker
59. När var du i kyrkan senast? julkyrkan med skolan
60. Vilka personer utmanar du? lillis, eve, mikk&emilia


bild på Emilia, Renate, Eve & lillI wanna feel it!

Började just tänka på hur lite de är kvar till sommaren.. Bara 2 månader skola, yess! Känns som att tvåan i gymnasiet, gått så jävla fort.
Nu skall jag ladda upp lite bilder från förra året i april till slutet av sommaren.
De flesta bilderna är JAE's!
APRIL:

Gabs & Rata förra årets påsk på Rosso


jag på Rosso


vi Gabis på påsken förra året, jag & Eve


Påsken 09 vi Mirwas


i april förra året hos Heitu


April, jag, Laura, Lillis & Eve


April med laget


Jae's villa
MAJ:


på bilden jag, Jonas, Lill, Eve & Olli


Mirwa på lagkväll hos Lotta


mat hos oss, Eve på bild


Lill & jag på vår gård


Lillis försöker gunga


vappen, jag, Linnea, Jae & Lillis på Österbergs gården

JUNI:

Juni på eves gård


I poolen på Eves gård, gud vad ja längtar då vi får ta årets första dopp där!


Paradise Beach


Paradise Beach


vi Henkka's, Gabs & jag


Fanny & jag på paradise Beach


Olli & Niko


Linus & jag Paradise Beach


Gabs vi Laura & Heidi


Lauras & Heidis terass


midsommaren på storsand , Fanny
JULI:

Fanny & Krisu


Linus


Gåsholmen


jag & Fanny


Renate & jag


Utanför Sappes


jag, Jonas & Linus


Fanny, jag, Jonas & Linus


Före rockperry vi Janina


sweet Lill


Rockperry


Rockperry, Laura, Fanny, jag


jag & Jessi


Rockperry, fanny, tony jag


Jetski


Jag ser inte så glad ut, Fannys villa


Jag, fanny, laura


jag & Gabs


vi Gabis


Linus terass


Alskat och hälsa på Janina


Kitty, Gabi, Rata, Fanny, Lill


Jae & jag i Lappland


Fannys 18-års födelsedag på Ollis!
båthuset på Fannys villa

AUGUSTI:


första veckan i Augusti var nog den bästa på AYIA NAPA


Ayia Napa
Kräftskiva i slutet av augusti


fotbollsmatchera freak of the week

Godmorgon!

Gårdagen spenderades i sällskap av kusiner. Vi chillade, åt gott och kollade nån skräckis, som jag inte riktigt gillade. Men då man såg slutet, så var den ganska bra sist och slutligen!Vi for och sova kanske halv 5 och vaknade 1.

Dagens planer är gymmet, men vi har med Jae ännu inte bestämt om de blir stans LadyLine, eller de i Stenhaga? På gymmet kör vi antingen 1 eller 2 pass, blir kanske att simma, infraröda bastun, massage och maybe solarium, skönt att spendera sista lovdagen med både hård träning och avslappning, kybäs avslutning på ett bra lov. 

Senare blir de att kolla igenom lite skolsaker..


 David Guetta - Memories

denhär låten är så påsken's 2010! Vi har säkert lyssnat på den 100 gånger :D


We're dancing the stress away

Halåå!
Har inte hunnit/orkat blogga nu under påskhelgen. Har sedan onsdag bott vi Rewell's i stan tillsammans med Rata & Lill. De har varit full rulle sedan dess. Hela tiden har vi hållit på med något roligt, eller bara chillat. Vi har med Renate & Gabs ätit massa tortilla, fö de varit så gott, haha! Folk har kommit och gått till Gabi. Nästan hela tiden har det varit någon som kommit och hälsat på en sväng, eller stannat längre.

En massa festande har det också blivit! På onsdag & torsdag hade vi fest hos Gabi, som var super-roligt. Fredagen spenderades med film & mat. Igår (lördag) var vi först hos Gabi och sedan fortsatte vi vidare till Vipe var vi var ett bra tag. Kvällen slutade vi Gabis.

Nu kommer jag ladda upp foton från torsdagens fest. (1.4-2010)
ALLA BILDER ÄR JANINAS! (mer hittar ni också på hennes blogg: www.yae.blogg.se )
Janika har tagit alla onsdagens bilder så dem kanske ni hittar på www.janikakarolinahinders.blogg.com


jag & Rata


Lill & Gabs (vi 4 som bott vi Gabs)


bäst utsikt från Gabis utöver hela stan!


kusin och jag


Kasse & Karvann


Pette, Kasse  & Krisu


jag, eve, jae & lil


Lill, jag, Jocke & Gabs


jag, Pette & Krisu


Lill
Eve & Lill


goose


Rata, Jaana, Pette, Jae, Kasse & Krisu


min Renate är så fin!

Börja just fundera varför samma människor är med på fotona? Haha, de andra kanske inte vågade ;)Några bilder från 3.4-2010 vi Gabs (lördagens)


är glad Anna var med oss, så behövde jag inte vara den ända blondinen (;


de är alla mycket fina


Haha alla gjorde puss-minen utom jag som talade i telefon (kunde inte koncentrera mej så jag gjorde en fisk-min istället, haha!)


vad har ni gjort under påsk? :)

Idag har jag zumbat för första gången i mitt liv på gymmet,
för att Janina tvingade med mig ;) men de var rikti roligt!

RSS 2.0