4 years ago

Idag är det studenternas lyckliga dag, och på samma gång är det 4 år sedan jag tog studenten! Kan inte förstå det, 4 år, what?! Tiden har gått otroligt fort! Studentdagen var en av de lyckligaste i hela mitt liv. Jag njöt hela dagen fullt ut och hade så jäkla roligt och var omringad av en massa härliga människor, familj, släkt och vänner!
 
Vill säga grattis åt alla som tar studenten idag, njut och fira ut till fullt, det är ni värda!!!
 

Just nu

Håller lite på och rensa mitt klädskåp och har otroligt mycket kläder som jag inte använder, som ska till salu. Tänker så ofta "men kanske jag använder det nångång" och så vill man inte luopua av de. Men nu har jag bestämt att allt jag inte använder ska bort! Så får fortsätta där nu...
 
 
 
Har sovit så otroligt dåligt den senaste veckan och har varit trött typ hela tiden. Kommer jobba hela helgen, men ska där imellan också hinna fira Emilia så det blir att fortsätta vara på den trötta linjen. Väntar så mycket på onsdag då jag har ledigt och får sova ut!
 
 

Juni, juli & augusti

Vindarna är varma då..
Jag ser såå mycket framemot denna sommar! Det kommer hända så mycket kul, som ni kommer att få läsa om senare. Men nu just väntar jag mest på att min fina Fanny kommer till Vasa nästa vecka!! Har fixat extra mycket ledigt från jobbet för att kunna vara med henne as much as possible. Jag kan knappt vänta mer på att det är nästa veckas söndag och jag får picka upp henne från flygfältet.
 
 
 
bild från förra sommaren
Älskar dej ♥
 
 
 
 

Helgen

 
 
 
 
Tre fredags-selfien. Fredagen till ära hade jag på mig min favorit färg rosa, och kombinerade det med rosa läppstift. På fredag jobbade jag och senare träffade jag Laura på stan.
 
 
 
 
På lördag började jag morgonen med efterlängtad Ainos spinning, har inte på super länge sluppit på hennes spinning eftersom vi alltid på måndagar har träning samma tid, och har jobbat rätt så många lördagar/haft annat så det har inte blivit av. Den är 45 minuter lång, och jag kan säga att man är svettig som en gris efter det. Nuför tiden går jag inte helst på någon annans spinning nåmer än hennes, för ingen är nära på lika bra som henne, och jag får inte lika mycket ut av de som av hennes timmar. På lördag skulle vi ha uppvisning på Royals match, men det var fö jävligt väder, regnigt, blåsigt och kallt så de blev ingen uppvsining. For ändå en  stund på platsen och hejade på dem, och matchen slutade i en seger till Royals!
 
 
 
 
På lördag firade vi Josefina hos pappa med mat och tårta. (Mer bilder finns på hennes blogg -> jsfina.blogg.se )

PLATINUM

 
 
 
 
 
 
Bilder som Jouni Koivusaari tagit från vår vår-uppvisning.

Back to vardagen

Jag är tillbaka i Vasa och har också påbörjat sommarjobbet. Jobbar i sommar 93% så har en extra ledig dag på listan, så jag har istället 7 dagar ledigt på tre veckor än 6 som är det vanliga. Passar bra för mig!
 
Det var inte så skönt att komma tillbaka på onsdag hem. Hade inte lyft ett finger sedan lördagens förfest, och så såg det också ut hemma. Så genast jag kom hem fick jag börja städa. Fy fan. Nu glänser min lägenhet och man kan bo där igen. Min tvättmaskin som varit död i en vecka funkar också finfint igen, så behövde inte anlita någon huoltomies. Igår hade jag också jävligt ont i magen, satt på jobbet typ i två timmar och gjorde inte så mycket.
 
 
 
Tack till min fina bästa vän som jag bodde hos i huvudstaden.
 
 
Dessutom är jag super glad, har hittat en massör som äntligen är bra! Har prövat många olika men inte vart riktigt nöjd med någon. Men nu, mina nya massör är toppen! Då man går till massören tycker jag det är viktigt att man tar i ordentligt och använder hårda tag, det har iallafall bäst effekt på mig. Min rygg och mina axlar mår mycket bättre genast efter en gång, fast de nu just känns som att jag har ett stort blåmärke i ryggen. Får hoppas min huvudvärk är ett minne blott snart. Happydays :)

Just nu

Sitter jag på tåget och har as tråkigt. Jobbar med en essä som ska vara inlämnad denna vecka, och det går som det går då tågets wifi är skit. = inte lätt att söka fakta på nätet. Pappa har bytt min liittymä och den nya började funka 9:35, gissa om jag hade med det nya simkortet? Svaret är nej. Så jag får verkligen klara mig på tågets slöa wifi. Men har kommit igång iallafall och ämnet är intressant så.

 Jag skulle gärna ha stannat i Helsingfors ännu längre, älskar staden och trivs där som fisken i vattnet. Moronmål och plugg

Tisdag i Helsingfors

 
Tisdags look
 
 
 
 

Vi var till Högholmen med Salla idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var super härligt att gå runt på Högholmen i de härliga vädret!
 
 
 
 
Sen chillade jag på Gabis balkong i den varma solen.
 
 
 
 
 
 
Kvällens middag på Memphis
 
 

Helsingfors

Bestämde mig för att åka till Helsingfors till Gabi för att få byta maisemat för några dagar. Har dessutom inte träffat min bästa vän Tony på ett halft år, och med Salla har jag inte heller hunnit umgås mycket då hon bor här, så jag är super glad för att få vara här omringad av tre av mina bästa vänner.
 
 
 
Dagens instagram bild
 
 
Lunch på Vapiano med Salla, senare gick vi runt på stan och var bland annat på kaffe till Esplanad.
 
 
 

Nu på kvällen var vi och åt med Gabi och Tony. Som bäst chillar vi hemma hos Gabi framför TV:n. Hoppas ni får en bra start på veckan!

Våruppvisning och utgång

 
 
baby ♥
 
 
Platinum
 
 

Selfie
 
 
 
 
ord finns inte för hur viktiga ni är
 
 
Kahen pohjan libe
 
 
 
 
Vår sponsor, Vasa elektriska
 
 
 
 
Trombi
 
 
 
Bästa Eve
 
 
 
På kvällen bestämde vi oss för att fa ut
 
 
 
 
 
Suddig bild, men hade en super kul kväll med tjejerna! Ni är guld!
 
 
 
 

VÄLKOMMEN/TERVETULOA
Mörkare hår

På måndag färgade Niksu mitt hår, vi skulle egentligen färga roten endast, men med butikens färger kan man väl vänta sig lite vadsomhelst så de blev super mörkt! (Nästan svart) men jag är rätt så nöjd ändå. 
Gårdagens snapchat. Har ingen bättre bild för tillfället, men på bilden är de lite ljusare än vad de är i verkligheten.

#rakkaudestalajiin

 
Iron & Platinum
Bild från gårdagens träning. På måndagar tränar vi alltid tillsammans med juniorernas reprsentations lag Iron och bilden är från igår. Jag har sett på två träningar på grund av förkylning. Men imorgon är det dags för träning igen! På lördag har vi våruppvisning så det är en hel del att öva på ännu. Följ Iron och Platinum på IG på @wcvrauta & @wcvplatinum
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från weheartit

Favorit musik just nu

 
 
 
 
 
 
 

throwback sommar och resor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommar kom snart ♥

Iväg och fira morsdag

 
 
Två photoboot bilder
 
 

Bara guld

 
 
 
Haha snygg bild på mig och min baby :D
 
 
 
Sötnos!!
 
 
Alltid lika härligt och träffa en av mina bästa vänner och hennes söta bebis ♥

hej från sjukstugan

Jag har blivit så himla förkyld. Ont i halsen, stockad näsa som fan, ont i huvudet/öronen. Var på jobbet igår i 1h30min och efter det hamnade jag att fara via hälsostationen hem. De tog bland annat svalgprov.
 
 
 
Låg och vilade igår medan jag kollade på the hangover.
 
 
 
 
Vane hade tydligen tagit en smygbild med min telefon också.
 
 
 
 
Det enda positvia med sjukhals är att glass hjälper till det.
 
 
 
 
På kvällen hoppade jag ner i ett varmt bubbelbad i hopp om att de skulle hjälpa till min flunssa.
 
 
 
 
Och avslutade med bastu.
 
 

Torsdag

Jävlar vad jag har ont i halsen. Tar så ont att svälja så de inte är klokt. Hoppas verkligen de går om snabbt, jag har inte tid att vara sjuk. Vi hade träningar ikväll och de blev bara värre efter det, men vi har våruppvisning snart och en hel del att träna på ännu, så hjälps inte. Fick under dagens träning ett stort skrapsår/blåmärke på benet också, ingen aning varifrån och en hård spark o huvudet = huvudvärk nu. Allt som allt hade vi ändå lyckade träningar och fick mycket gjort. 


Bild från weheartit

Springfeeld

 
 
Så fiilis låt!

Villaliv

 
 
Igår ute i Köklot/Värlax, det var så lungt ute på havet med inga vågor alls. Sommaren är verkligen påväg! Så skönt. Sov också förra natten i 12 timmar så nu känner jag mig verkligen utvilad!
 
 

X

Hur ska jag hitta motivation för att börja städa? Det är alltid samma sak. Är super dålig på att hålla mitt hem städat länge, men trivs inte då de är ostädat heller. Så nu har jag ledig dag och måste börja den med att städa, igen. Någon som har några bra tips på hur man kan hålla hemmet rent hela tiden?
 
 
 
 
 
 
 

30.4

 
 
Valborg firade vi hos Gabi till först.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, snygga vi är!
 
 
 
 
Hade en super rolig kväll med mina fina vänner!
 
 
 
 
Dagen efter var vi inte lika pigga...
 
 
 
 
 

Mobil inlägg

Har inte bloggat på nästan en vecka igen. Jag gör hela tiden någonting. Känns som att jag aldrig hinner vara ensam och öppna datorn. Senast jag har hunnit vara på datorn är då jag bloggat senast, så nästan en vecka sedan. Har inte hunnit ha egentid på länge och undrar när jag kommer hinna ha det helst? Ibland känns de så svårt att hitta tid för allt och ändå känns de som att vissa saker får lida fast man försöker hinna med allt. 

Idag tänkte jag att jag måste bara få slappna av en stund så jag tog fram spikmattan och låg på den och lyssnade på lugn musik (tills jag somnade). Sov säkert i en timme på spikmattan och det var så rentouttavaa och jag orkade på träningarna mycket bättre. Nästa vecka ska jag planera min tid och vad jag ska göra och när så jag hinner få in tid för mig själv bara, att få koppla av och ta det lugnt. Det är viktigt för att man ska må bra och orka med allt. 

 
Bilder från weheartit

RSS 2.0