#WCVPLATINUM

Från och med nästa vecka börjar jag träna igen med damlaget Platinum, som är ett tävlingslag. Har varit med i Platinum förr, men slutade i gymnasiet för att allt annat kändes viktigare då. Orsaken jag sa var säkert "jag ska satsa på skolan mer", men de är nog inte så sant då man tänker efter. I gymnasiet blev man myndig, och ärligt talat var jag mycket mer intresserad av att festa, hänga med vännerna och inte göra så mycket annat, och jag kan säga att skolan kom inte heller i första hand. Cheerleadingen har nog alltid varit viktig för mig ända sedan jag började på lågstadiet, men jag orkade inte i gymnasiet träna fyra-fem gånger per vecka, då de var sååå mycket roligare att vara ute på krogen, och allt kändes nytt då man fyllde 18 år! Började i Rhodium förra året som är föreningens andra damlag, dock för nybörjare främst. Det är mycket gamla medlemmar med i Rhodium och därför har jag trivts där som fisken i vattnet, men det är tråkigt att göra saker om och om igen som man själv lärde sig i miniorerna. Nu fick vi chansen att byta över till Platinum mitt i säsongen, jag funderade över saken i några dagar, och tänkt att nu fan ska jag tillbaka, och jag kommer ge allt! Motivationen är iallafall på topp! Så från och med nästa vecka är jag och Eve back in business! 
 
 
BIG A
 
 
 
 

Saturday& sunday

På lördagen skötte jag om Sannas och Makes hund Lilo. Vi hängde hos mommo och moffa halva dagen, och på eftermiddagen for vi till släktens villa med Jonas. Där var Sirpa, Peter, mummi, Jukka och Jenna. Vi åt god mat och njöt av det fina vädret. 
 
 
 
 
 
 
 
Kvällen spenderade jag hemma hos Emma och Lillis pch Juho kom dit och hälsade på. Tiden gick så fort då man inte träffat dem på länge!
 
 
På söndag hade vi cheerleading uppvisning på Variska med hela vår förening.
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen var vi ännu på Office och hejade på Finland som spelade om MM-guld, tyvärr slutade matchen med silver.
 

Fun friday

På fredag började jag dagen med att traska in till stan helt i panik för att hitta en klänning. Hittade som tur en i H&M, och gick sedan hem. Stressade mig i duschen, fixade och sedan kom Fanny och Kirsi och hämtade mig och vi åkte till stadshuset för att se på Fannys examination. Fanny blev restonom! Grattis! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att allting var klart i stadshuset, for vi till Strampen var vi åt och efter det satt vi vid Hoviska och åt glass. 
 
 
 
 
 
Halv sex tiden var vi vid flygfälte för att hämta Jeppe.
 
 
 
En bild på Kirsi medan vi väntade.
 
 
Denna dag fyllde också mina kära syster 20 så henne firade vi på Kantarellis, och fortsatte därifrån till Strampen.
 
 
 
 
Tack för en helt toppen dag till alla, kunde inte blivit bättre!♥
 

Wednesday & Thursday

Vad hjälper bäst då man har saker att fundera över och man behöver rensa tankarna? Ett bra sätt är iallafall att fara ut och gå alldeles för sig själv och lyssna på musik. Att få egen tid.
 
 
 
Bild från en powerwalk här om dagen.
 
Igår (onsdag) och idag torsdag har vi tillbringat tid på Fannys villa, och det har varit otroligt skönt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade också cheerleading träningar idag, sista innan vår uppvisning på söndag! De gick helt super bra :) Avslutade kvällen med ABC, Fanny och te.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tre selfien

 
 
 
Har nyss ätit morgonmål och klockan 13 ska jag befinna mig på gymmet för att träna med Aino. Här emellan ska jag göra skoluppgifter och svara på epost. Later!
 

Cheerleading

 
På söndag har år förening våruppvisning på Variska, alla dit och se på!
 
 
 
Våra rosetter kom äntligen.
 
 
 
Köp ett säsongskort av mig till Wasa Royals matcher för 20€!

Lördag

 
 
 
 
På lördag var vi ute.
 
Nu är det igen dags att ta tag i den nya veckan, har solat hela dagen med Fanny, Gabi och Eve.Vi har också tränat akrobatik med Eve inför söndagen då vi har våruppvisning! Nu ska jag snart iväg mot gymmet på BA.

Weekend

Nu är det lördag och helg, skönt! De senaste dagarna har jag gjort de samma som alltid. Gått på gymmet, jobbat med skoluppgifter och träffat vänner. 
 
 
 
Aschan med Fanny igår, så härligt väder!
 
 
 
Fotoprojekt
 
 

Wednesday

Godmorgon!
Har börjat min dag med blodprov och läkarbesök, nu just kom Pia hit och vi ska jobba på barn och ungdomsrätt.
 
 
 
Dagens frukost

Tisdag

 
Åt just kvällsbit. Ikväll har jag varit på gymmet och tränat armarna och sedan ännupå RPV. Ni som inte varit på Ainos RPV timmar ska verkligen testa, så bra och effektivt! Nu får jag dyka in i nya lakan dessutom, så skönt!
 
 
 
Härligaste låten jag hört på länge ♥
 
 

Fråga/Svar

bild på tatueringen sen? :)
 
 
 
Här har ni bild på min nya tatuering. Det står L'amour och det betyder kärlek på franska!

130514

Denna dag har börjat med att vakna halv 8, och det har jag inte gjort på ett tag, fan så trött jag var. Jag åt morgonmål och gick iväg till läkaren. Efter läkaren kom jag hem och städade lite, lagade lunch och sen gick jag iväg till Jonna&Joonas, var jag hade bokat frissa tid till Minna. Mitt hår blev super lyckat än en gång och jag är så nöjd! Minna är verkligen duktig! Vi klippte av ca 7cm från mitt hår, och nu ser det ut att må mycket bättre. 
 
 
 
 
Mitt nya hår! Vad tycker ni?
 
 
 
Min håruppsättning igår!
 
 
 
Gårdagens lunch med Salla, man får lätt stans bästa sallad på Bistro i Saluhallen!
 
 
 
Dagens morgonmål
 
 
 
En bild från Replotbron i söndags, vilken dimma!

Om helgen

Jag vet inte om jag nämnde det, men min bästa vän från Helsingfors var här ihelgen. På lördag hängde vi hos Gabi och där var en del folk, tänkte först dra ut på krogen, men tröttheten tog över och jag stupade i säng vid 12-tiden. På söndag kom ännu Tony och hängde till mig innan han for tillbaka till hufvudstaden. 
 
 
 
Bra bildkvalité...
 
 

Ollis UV-party

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en super rolig kväll!

Alanya 2014

 
 
 
Resan började med att vi körde till Seinäjoki och hoppade därifrån på flyget.
 
 
 
 
 
 
 
Första kvällen blev till utgång!
 
 
 
 
Blue Night restaurangen rekkomenderas verkligen om ni åker till Alanya, så god mat! Vi var dit många kvällar med Fanny.
 
 
 
Bild tagen från vårt hotell, så jäkla otur att ha dedär tornet var man ber? nära oss. Man fick alltid vakna vid 5-tiden på morgonen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En kväll var vi ute och åt med Fannys arbetskompisar, härliga personer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en toppen resa till alla som var med, och ett speciellt tack till Fanny ♥
 

Valborgsmässoafton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi började med att fira vappen hemma hos pappa och for därifrån iväg till stan, kvällen spenderades i rewell center och på SKY.
 

RSS 2.0