SOMMARLOV

Jee! Som jag sa i ett tidigare inlägg kommer jag tillbringa mitt sommarlov med mina bästa vänner på Mallorca, (Magaluf). Det kommer bli helt toppen. Vi kommer njuta av härligt väder, poolen, beachen, god mat, drinkar, och fest! Underbart att slippa vardagen fö en stund. Kan inte beskriva min känsla nu, hur lycklig jag är!!! Våra resor har alltid varit så roliga, och jag tror denna kommer slå alla förväntningar. Har min kamera med, och kommer knäppa så många bilder, så ni också får njuta av vår resa här. Under resan kan ni kolla vad vi gör på instagram och FB. Av bloggen tar jag också sommarlov. Skriver igen då jag är tillbaka!

HA DE BRA :)

Har haft bråttom och stressigt de senaste dagarna med att försöka fixa allt inför resan. Sista jobbturen, och sedan börjar mitt sommarlov för 9 dagar! Sommarlovet kommer jag tillbringa på Mallorca. Nice :) Nu laddar jag upp lite bilder, som jag lovat!


VI ÄR NÄRA NU

Har haft fullt upp senaste dagarna med en massa. Därför lider bloggen. Nu är det endast 2 dagar tills vi åker iväg ner mot Mallis, känns så konstigt. Känns som vi bokade resan just. Det var januari då. Dethär året har gått så himla fort så det inte är klokt. Det har hunnit hända en massa roligt, och ännu har vi en stor del kvar av året. Har massor av saker jag ännu ser så mycket framemot. Nu just kan jag inte säga annat än att livet ler :) Imorgon ska jag ladda upp bilder från den senaste tiden hit.


FYRA DAGAR


190712

 
 
 
 
 
 
 

Sunny day

Solen skiner! Senaste dagarna har det verkligen varit sommar väder :) Synd har jag inte hunnit njuta av det själv, eftersom jag jobbat kväll och på min lediga dag hade jag fullt upp!

Idag kanske vi hittar på något roligt, bilder kommer senare på bloggen!

18 JULI

Jobbat idag 11.30-19.30. Efter det har jag också hunnit träffa Gabi, Salla och Eve en stund. Då man jobbar kväll hinner man inte riktigt med något vettigt. Nu säger jag godnatt för imorgon jobbar jag 7-15. Hinner sova 7 timmar. Det känns tillochmed mycke! 10 dagar kvar så åker vi ner till Mallorca! Jee, vår resa kommer bli så toppen :)


Bilder från förra veckan

 
 
 
 
 

Gamla Bilder =)


Gamla Bilder =)


16 JULI

Back on track.
Otroligt hur dagarna och speciellt veckorna går så fort, speciellt då man jobbar! Känns som jag inte hunnit njuta ett dugg av sommaren, och varje dag som det är fint, som till exempel idag, så jobbar jag kväll. Nåjaa, men pengar är alltid bra att ha.

Helgen susa snabbt förbi. På fredag började vi förfesta lite hos Salla, därefter drog vi till Strampen, Fontana och Rocktails. Jag hade en super rolig utekväll! Dagen efter steg jag upp 11, och drog 12 till jobbet.Genast då jag slutade klockan 20, hoppade jag i duschen och ut igen, dock nykter. Kvällen avslutade jag och Fanny tidigt, via grillen och hem. Eller tidigt och tidigt, var hemma klockan 3, sov 3 timmar och drog till jobbet again. Igår slutade jag jobbet klockan 13:15, körde genast till Fanny, satt på en film och sov powernap. Det var så himla skönt, känslan går inte helst att beskriva. På kvällen gjorde vi inget speciellt, hängde, bakade lite och såg en film hos Fanny. Ska tillbringa slutet av veckan hos Fanny med, flyttar in dit, då hennes föräldrar är på Grekland. (som jag alltid gör) hehe.

Fick glada nyheter med, slapp in till ÅA och studera socialpolitik! Är sååå glad! :D

Laddar upp bilder senare, nu ska jag back to work... 3 timmar ännu!

:)

Hemma från jobbet, jobbade 7-13.30. Dagen gick fort eftersom den var så kort. Är trött men tänker inte sova en sekund nu. Ska snart hoppa i duschen och fixa mig lite. Vi får gäster hit vid 16, och därefter ska jag till gymmet med Gabi. Idag ska ja också hinna träffa Salla, vet inte ännu när hur eller var.
 
Skönt iallafall är att jag har ledigt imorgon, före min jobbhelg startar... Lite på två veckor ännu, och sedan blir den en veckas lov! SKÖNT :)
 
 
 
 
 

11 JULI

Är ingen vanlig dag utan Janinas födelsedag! Idag fyller hon 20 hela år. Vi har alltså snart 20 gemensamma år tillsammans. Grattis ännu en gång <3 Annars idag har jag jobbat 8-16, hängt hemma en stund, cyklat till gymmet med Emilia på bodycombat &core, varit i bastun och nu ska jag sova! 7 timmar till väckning -.- :(


Träningsmotivation

Har äntligen fått träningsmotivationen helt och hållet tillbaka, efter att haft paus. Är grymt taggad för att åka mot gymmet snart. Kommer bli så skönt. Spinning&CORE står på dagens program på WSC. Jeejee.

Ska också bli bättre på att uppdatera bloggen =)

 
Bild från 09

Ny vecka, nya möjligheter

Är hemkommen från Helsingfors nu. Hade en mycket mycket bra och rolig helg. På fredag kom vi dit ganska sent, började fixa oss och så for vi till en park och sitta. Satt där till kanske klockan 2, haha och sedan först for vi på krogen, till Onnela.
 
Bilder från ruttopuisto och Onnela. De ända 3 bilderna jag tog på fredag.
 
På lördag vaknade vi 11, och jag och Eve lämnade ännu en stund till hotellet. Därefter sökte jag upp Fanny från stan och hoppade på spårvagnen till Borgbacken. Var så kul att fara dit då man inte varit på länge. Hade en perfekt dag tillsammans med Fanny på Borgbacken, vi hade så roligt. Klockan 8 var vi tillbaka på hotellet igen, trötta men hade ändå lust att dra ut. Så vi for till Tivoli, och jag och Eve for också till Villi Väinö. Kvällen avslutades kanske 8 på morgonen.
 
Bilder från Borgbacken, har lite bilder från lördagens förfest också. Men laddar upp dem då jag hinner. De är tagna med kameran så.
 
Igår började vi köra hem vid 14-tiden kanske. Var hemma där vi 8 först, p.g.a dåligt före. Hängde ännu hos Fanny en stund, och somnade efter 12 någongång.
 
Idag har jag sovit ut lääänge, ätit morgonmål, Gabi var hit en sväng, och snart skall jag fixa mig. Får se vad dagen för med sig, lever på min sista lediga dag nu av 4.

Weekend trip

Godmorgooon!
Jag har nu 4 dagar ledigt!!! Jag minns inte helst då jag har haft såhär mycket ledigt irad. Mina lediga dagar är redan så gott som fullproppade med program, men vad är inte bättre än det. Man får iallafall något vettigt/roligt gjort!

Min plan är nu att snart hoppa i duschen, packa, fara via stan till Salla. Idag drar vi ner mot hufvudstaden, tillsammans med S, F, A, N & E. Kommer bli så toppen! Så skönt att slippa Vasa, ens för en helg. Och jag älskar H:fors, där är det så mycket liv hela tiden. Annat då man gemför med döda Vasa.

Kameran är med så foton får ni vänta på. Löns ändå att kolla in Instagram (katrinakallio), där uppdaterar jag under resan också. Antagligen på FB också.


Last weekend (29.6-1.7)

 
Alla foton är tagna med mobilen!

Trött men ändå inte

Det känns som jag är helt slut. Har gäspat hela dagen, och då ja slapp hem kastade jag mig genast på sängen och somnade, för nästan 2 timmar. Morgondagen måst jag ännu orka, och sedan har jag fyra hela dagar ledigt. Det kommer bli så härligt! 
 
Imorgon jobbar jag 7-14, och borde sova ren men tror ni jag får tag på sömnen?! Nej :( hoppas snart... 
 

2 JULI

Halåj! 
En av sommar månaderna är förbi redan och vi lever i juli nu! Har jobbat kväll idag, och jobbar också kväll imorgon med, alltså från 12-20. Får sova lite längre iallafall. Idag har jag inte gjort något speciellt efter jobbe, träffa G&S och varit och sett på Gabis nya lägenhet :) 
 
Imorgon ska jag försöka ladda upp lite bilder från helgen. Ser framemot kommande helg, då vi kommer göra en lite roadtrip ner till hufvudstaden! Skönt att se nåt annat för några dagar än lilla Vasa. Nu säger jag godnatt och får sova 10 timmar. 
 
 

RSS 2.0