Sista augusti

Första skolveckan är förbi, och jag kan konstatera att jag haft så jäkla roligt! Har lärt känna många nya människor, fått en massa info, och har också blivit lite festande. På tisdag började skolan, och den avslutades med ollis-tisdag, på onsdag mer skola, och statsrundvandring på kvällen, och igår skola, och på kvällen var vi hos Patricia och for därifrån till Leipätehdas. Jag vet redan nu att jag kommer trivas :)

Nu är det skönt med att helgen kommer, ska ta det lugnt hela helgen och vila upp mig inför nästa skolvecka, kommer bli skönt. Ska ti pappa nu över helgen.

Tillsist ännu lite bilder som jag tagit via telefonen.


B I L D B O M D

Har varit så lat på senaste tiden med bloggen, men nu laddar jag upp en massa foton från vad jag har gjort sen vi kom hem från Mallorca.
 
 
Först blev det konstensnatt i Vasa. Firandet började på Fanny&Jonas inflyttningsfest, varifrån jag inte har några bilder. Vi fortsatte till Hoviska, via Gabi och därifrån till Fontana på UV-party.
 
 
 
Samma vecka på fredag (dagen efter konstensnatt) bjöd Fannys föräldrar mig till Strampen på middag och på Tommi Läntinens konsert som födelsedagspresent. Där var en massa deras släktingar och vänner. En super lyckad kväll! Och ännu ett tack till Kirsi&Jeppe. De är härliga! :)
 
 
 
Dagen därpå, lördagen den 11 augusti. Så blev det mera fest. Vi förfestade hos Mäkynen och for därifrån ut till Fontana, som vanligt... :)
 
 

 
 
En kväll lunchade vi på ABC med Eve & Salla. Deras bästa sallad, vuohenjuustosalaatti! SÅ GOD! REKOMMENDERAR :)
 

 
 
Film med kusin, THIS MEANS WAR! Helt huippu film.
 

 
 
Strampen besök med Eve, Salla, Tony & Nicolas.
 
 

 
 
Pre-party hos Fanny & Jonas. Med blondinerna och Josefina & Pia. Hade super roligt med dem som alltid.
 
 

 
 
Villamys på Sallas villa med Gabi & Eve.
 

 
 
Ollistisdag en sväng.
 

 
 
Kaffe med Emilia.
 
 

 
 
Haft det mysigt, och kollat på bästa Solsidan.
 
 

 
 
Gått på gymmet. Mest på bodycombat på senaste tiden, ska försöka börja gå på de andra timmarna nu också! :D & Blivit kär i Valio PRO-FEEL kvarken. Så god. 
 

 
 
Söndagschill.
 
 

 
 
& Jobb.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista söndagen i augusti


26 AUGUSTI

GODMORGON! :)
Villa-avslutningen firades lugnt för min del. Igår jobbade jag till klockan 20, och därefter spenderade jag kvällen hos Fanny. Vi lagade mat och de andra förfestade, jag också fast med mjölk! :D hehe. Någongång halv 12 då de andra drog iväg på krogen, for jag själv hem under täcket. Var ganska skönt att somna till alla raketljud. Idag mår jag också helt super bra, hoppas alla som var ute och festade har krabbis... :D Själv ska jag njuta av denna härliga söndag. Nu är jag på jobbet ännu 4 timmar till, och då jag slutar har jag en massa planer på vad jag ska göra. Ser ut som att bli en bra dag. Men nu måste jag back to work... Endast idag och imorgon kvar! Wohoo :)

Fredag

Hade grymt skön fredagskväll igår. Var hos pappa vi spelade kort, och yatzy. Därifrån gick vi till grannarna på ett glas skumppa. Och fick se härliga Luna, deras hund. Jag for en stund efter det och skötte lite ärenden, och därefter tillbaka till pappa. Gick i bastun och tog det bara lugnt för mig själv, precis vad jag behövde. Kvällen avslutades med att se på Solsidan. Det är så bra! Kan inte vänta mer på att säsong 3 kommer.



230812

Ska ladda upp bilder från helgen, genast jag har tid. Tog bara bilder med Iphonen för jag orkar inte släpa med på stora kameran hela tiden... Inget speciellt händer just nu, så har inget att riktigt skriva eller berätta om. Jobb, och vänner. Orkar inte alltid ta bilder på samma, och dagens outfit då jag jobbar är college & sjukhus kläder :D

Men nu då skolan börjar, så börjar ett helt nytt kapitel i mitt liv, och då börjar jag också uppdatera mer. Så håll utkik :)

Right now


00:10

Har tappat blogglusten, för att jag haft så mycket att tänka på. Men tror den börjar komma tillbaka lite nu, hoppas jag iallafall. Har också varit dålig på att ta bilder... Ska också försöka bättra mig på det. Nu har jag inget speciellt att berätta ändå. :)


16 Augusti

Har inget vettigt igen och säga. Dagarna går snabbt förbi, och vi är redan i mitten av augusti. Denna vecka har det vart väldigt varma dagar, gämfört mot vad det brukar. Själv har jag jobbat... Ska svara på era kommentarer så snart som möjligt, har bara haft mycket att tänka på på senaste, och inte orkat.

Och så saknar jag Janina väldigt mycket :( <3
Men det är inte länge kvar nåmer.

Söker också lägenhet hela tiden, men det finns typ inga... Någon som har några ideer? Var jag kan hitta en etta/tvåa? Eller någon som vet något? :) Blir glad för svar.

23:30

Har inte hunnit blogga mycket på senaste, och har inte heller hunnit ta mycke foton, så har tänkt de varit bättre att inte blogga heller för de skulle vara tråkigt och läsa.

Jag återkommer då jag har något vettigt att säga! :)


DAG 8, Mallorca


DAG 7, Mallorca

 

DAG 6, Mallorca


DAG 5, Mallorca

 

DAG 4, Mallorca

FANNY 21!
 

DAG 3, Mallorca


DAG 2, Mallorca

 
 
 
 
 
 
 
 

DAG 1, Mallorca


If you wan't to be happy, then be

Klockan är mycket och jag är vaken ännu. Det beror främst kanske på att jag har sovit mycket för att jag ska bli frisk och slippa till jobbet. Igår sov jag först från 12-17, sedan 18-22, 22-07, 08-11 och 16-19. Snacka om att sova mycket. Och under dethär tiderna har jag sovit djupt, mycket djupt. Jag har inte ens vaknat till samtal som jag ALLTID gör... Kan inte ens beskriva känslan av då man fått sova i egen säng, varit så himla skönt. Är nu på bättringsvägen och har sluppit febern helt. Hosta och snuva har jag ännu, och sjuk rygg... :( Grät hela förra natten då det värkte så hårt, aldrig haft något liknande... Som tur har jag världens bästa mamma, som jag väckte mitt i natten och hon gav mig medicin, hon har också bytt lakan åt mig idag. Men bloggen har jag också kämpat idag så ni har foton att se på från Mallis. Nu är jag på dag 6 / 8, så imorgon sköter jag resten och så är de klart! :) Nu ska jag kolla instagram, läsa aftonbladet och såå, sedan sova. Skönt :)


20 IDAG

Idag fyller jag 20 år! Men min födis idag kommer firas i sängen. Är nämligen sjuk. Har feber, sjuk hals, hosta, ont i örat, ryggen och musklerna värker. Rolig födelsedag, men på lördag firar vi istället. Antar jag är frisk då... :) Annars ska jag försöka ladda upp bilder, nu då jag är på sjukledigt, finns knappast mycket annat att göra :( Såhär känner jag mig...


Back in Finland...

Nu är vi tillbaka efter världens bästa vecka på Mallis. Har haft det så jävla bra, och ni får höra mer sen. Nu är jag ändå sjuk och ligger på Vanda flygfält... Har stegring, sjuk hals, kommer upp slem hela tiden, värker i örat, och musklerna värker. Ååh hatar denna känsla... :( är hemma om ca 9 timmar och då ska jag genast i min egen säng och sova. Gud så skönt. Bilder kommer senare :)


RSS 2.0