Ny vecka


 Förra veckans söndag avslutades med lenkki tillsammans med Emma, vi var ute och traskade i en å en halvtimme.Måndagens snap.

Snapchattarns säger väl allt, så skriver inge destumer. Som bäst är jag på Ruka och kommer vara här till söndag. Det har börjat bra med att ta bilder, så på måndag utlovas en bildbomb. Tills dess kan ni se vad som händer här på IG&SC under namnet katrinakallio. Trevlig fortsatt vecka och helg! 

Lazy sunday

Klockan är 14:44 atm och jag ligger ännu i bädden. Nu just funderar jag starkt på att ta en powernap... Första söndagen på länge jag inte måste görs något speciellt. Åt frukost idag efter klockan 12.


Feels.

Helg

 
 
Vi har nu i några dagar fått njuta av så fint höstväder.
 
 
 
 
Igår var vi på Sportis match tillsammans med Daniela och Laura.
 
 
 
 
Sport vann Blues!
 
 
 
 
Bra bildkvalite... Och ännu snyggare bilder. Haha. Tillbringade lördagskvällen med dessa underbara tjejer!
 
 
 
Gick och sova rätt så sent igår, men ändå sov jag inte längre än till halv 11 idag. Nu ska jag stiga upp snart och njuta av söndagen!
 
 

Update

Det kan seriöst inte gått en vecka igen sedan jag bloggade sist? Förstår inte hur tiden går så sjukt fort. Jaa vad har jag månne gjort? Varit på morgon spinning tillsammans med Emmi, det är redan en vecka sedan imorgon.Besökt frissan eftersom mitt hår var i så dåligt skick. Fick så himla bra betjäning på Flow och personalen var trevlig. Det var första gången jag var dit.Slutresultatet var mörkare i roten och ljusare mot topparna. Så nöjd!Har även hunnit vara och hälsa på fina Kirsi. Gymmat med Laura.Träffat bästa Ade och Lillis, som var i Vasa över helgen.Varit glad över att det varit lördag.<3 På lördag var vi på bio med dessa fina tjejer, efter det for jag ännu ut en stund med Emilia, Ansku och Mäky. Hade en helt super rolig spontan utekväll :) 

Söndagens snapchat. Haha! 
Söndagens feels på kvällen.
Igår var vi på lenkki med Niksu i gamla
vasa.Bland annat vid gamla vasa kyrka.Idag har jag jobbat, städat, träffat Ansku och kvällen avslutades på lenkki tillsammans med Emmi och hennes hund iitu. H

New week

Den nya veckan har kickat igång med stormsteg. Har en massa program på kommande och tajt tidtabell, men med bra planering ska de väl funka bra ändå.  Idag har jag fått studieplanen gjord med hjälp av Patricia , har dessutom hunnit gymma, städa, vara på länk med Emmi och snart ska jag iväg på träningar. Ska försöka få tag på sömnen tidigt idag eftersom jag ska vakna tidigt imorgon.
 
 
Feels idag.
 
 
 

Karma
Så sant!

Bilder

Dålig uppdatering, I know. Nu kommer jag ladda upp bilder igen från den senaste tiden och berätta lite vad jag gjort.
 
 
 
Skoluppgifterna bara svämmar över.
 
 
 
Någon som har några bra ideer?
 
 
 
 
På lördag hade vi kalender fotografering.
 
 
 
 
En timme senare efter springmattan..
 
 
 
 
På onsdag höll Emilia benträning för mig och Laura. Det var as jobbigt. Nu har jag till och med svårt för att gå.
 
 
 
 
Igår var vi med Laura på bodystep, gillar minst bodystep av alla lesmills timmar. Men nya programmet vat helt okej, och det blir alltid så mycket bättre då Aino håller timmen!
 
 
 

Från gårdagens träningar.
 
 
 
Började idag dagen med Niksu på Öjberget. Sprang 6 gånger upp och ner för backen, efter det gick det bara inte mer. Har brukat springa 10, men eftersom jag tränat så mycket under den här veckan så sa kroppen nej. Men jag är nöjd. Har just ätit lunch och ska befinna mig 14 på jobbet. Imorgon jobbar jag morgon och efter det tänker jag bara ligga på soffan och inte göra nåt. Trevlig helg!
 

when you feel so tired but you cant sleep

Rubriken stämmer bra in på förra natten. Jag var såå trött men kunde inte sova. Jag tror det beror på stress. Jag har så otroligt mycket nu och får planera in varje dag till punkt och pricka för att hinna och ändå blir det tajt. Jag gillar egentligen fullspäckat schema men nu just känns det som att de är för mycket på gång. Bara att bita i det sura äpplet och kämpa. Tur har jag snart loma men känns som att det är en evighet till de ännu.
 
 
 
Saknar också Fanny så otroligt mycket! ♥
 

Sirpa 50

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en helt super kul 50-års fest! Vi firade Sirpa på deras villa tillsammans med de närmaste släktingarna. Vädret var på topp, god mat, bra musik och fiilis och såklart härligt sällskap. ♥

Bilder från senaste veckan

 
38 dagar kvar!
 
 
 
Dagens outfit, förra veckans fredag kanske?
 
 
 
 
Powernap
 
 
 
#nomakeup
 
 
 
 
Måndag morgons snapchat... Inte en så bra start på den nya veckan.
 
 
 
 
Leksällskap på tisdag.
 
 
 
 
På tisdag var jag också till mommo och moffa och hälsade på.
 
 
 
 
I hennes trädgård hittar man så fina blommor.
 
 
 
 
Hon plockade också en så fin bukett åt mig från gården!!
 
 
 
 
På kvällen drog vi på halarna med Niksu.
 
 
 
 
 Med sällskap av Emma och Janina.
 
 
 
 
Efter tisdagens Ollis besök, har min flunssa bara varit värre men nu är jag på bättringsvägen. Har aldrig druckit så mycket te under mitt liv som de senaste dagarna. Förr hatade jag te, men nu tycker jag det är helt okej! Hela kvällen idag och morgondagen kommer jag bara skriva på skoluppgifter. Trevlig helg!

RSS 2.0