@ Work

Snart har jag jobbat halva dagen, den har gått rätt fort. Skönt att få sitta och slappa ibland också. Denhär dagen kommer annars heller inte vara värst jobbig, vilket passar bra eftersom det är fredag! Har bara jobbat 4 dagar denna vecka, eftersom jag jobbade 6 dagar förra veckan. Nästa vecka har jag också bara 4 dagar jobb!!! Det känns skönt :)

Igår var det också exakt en månad till Magaluf! Så exakt om en månad njuter jag av min första dag på Mallorca. NICE!

Dansa pausa

Imorgon är det äntligen fredag! Jobbar 8-16, och därefter tar jag helg! Morgondagen kommer spenderas först hos Fanny och sedan inne i dimman på Fontana vart Panetoz kommer! Jag är taggad! Wuhuu :)

Skall försöka ta mycket bilder ihelg med.

-

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledig dag

Idag har jag haft ledigt. Så igår var jag med F, S, G, J och N. Vi chillade och pratade bara. Senare for de andra hem så hade jag och Fanny myskväll, vi lagade mat, var ute och gick och kollade på film. Idag har vi sovit till klockan 13, ätit morgonmål, gymmat, och sett på film med Gabi och Lillis. Vi såg på filmen "pienissä häissä", vilken jag gillade super mycket! En romantisk komedi. Rekkomenderar den :)

Nu är jag hemma och ska nu börja sova. Imorgon jobbar jag 7-14. Senare imorgon ska jag iallafall träffa Emilia som är hemma från Sunny Beach! Har inte träffat henne på länge så kommer bli kul :)
Godnatt!

MIDSOMMAR

 
Tror alla bilder beskrev min midsommar ganska bra.
Grillning, chill ute, häng på WH, Ollis, Poolfest osv. Min midsommar var helt super lyckad, fast vi inte var på någon festival detta år. Tack till alla som var med! :)
 

25 JUNI

Hann inte ladda upp alla bilder helt igår, eftersom bilderna från min systemkamera fattadest och vill ha alla på samma inlägg. Idag jobbar jag 8-16 och därefter ska jag iallafall vara med Fanny ♥

På jobbet

Är dödstrött på jobbet. Vaknat klockan 6 idag, och det var inte de lättaste. Skippade festandet och utgång igår, och for hem redan klockan 12 för att sova. Kan säga det var skönt!

Idag slutar jag redan tidigt, klockan 14. Så genast jag kommer hem tänker jag ta en powernap, och så väntar jag på tisdagen så jag får sova uut länge!

Har också fått någon allergisk reaktion på ögonlocket och det svider och tar så jäkla ont, så kan inte sminka nu.

Ikväll laddar jag upp bilder! :D

TRÖTT

Midsommaren har hittills varit helt super bra! Både torsdagen och fredagen har varit så roliga! Idag var det mindre roligt och vakna upp och dra till jobbet... Nu har fyra timmar gått, så fyra kvar. Kvällsdelen brukar oftast gå snabbare, hope sooo iallafall. Idag ska vi grilla mera hos Fanny, och hänga där. De andra dricker säkert också men jag är nykter, eftersom jag ska till jobbet klockan 7... Kommer vara så skönt på tisdag då jag är ledig! Ska sova ut så länge, och få bort lite sömnskulder...

Ha de så bra! Imorgon laddar jag upp lite foton också :)

MIDSOMMAR

Sommaren är här påriktigt!
Känns så härligt. Idag inleder vi också midsommaren, hos Fanny. Med grillning osv. Tror det kommer bli bra, med tanke på vädret också. Och jess veckans ända lediga dag njuter jag av imorgon! Ja, njuter verkligen.
 
Snart ska jag till butiken, och efter det till Fanny. Kameran är också med, så skall försöka, OBS: föröska ta en massa foton.

and this is crazy


TIPS


Ni som ofta är ute och springer, så ge mig tips på bra låtar som ni hör på just nu. Har så jäkla dålig fantasi, och det är mycket roligare att jogga med bra musik i öronen.


 

 


14 JUNI

Och jag är på jobbet. Så himla tråkit nu just, finns inget att göra. Och det är det värsta som finns på jobbet. Det är mycket bättre då man hela tiden gör något. Nåja nu får jag vila en timme då, innan nästa uppgift... Ännu imorgon jobb 8-16 och sen är det helg! Och det bästa med helgen är att jag inte behöver tänka på jobbet alls. För nästa vecka kommer jag jobba varje dag, utom på fredag. Men det är sånt man får ta ibland.

Då jag slutar skall jag på en långlänk. Kommer bli så skönt :)


12 JULI

Har inget speciellt att berätta, jobbar på dagarna, idag också från 8-16. Nu är jag hos Laura med Salla och Gabi.

Imorgon jobbar jag från 7-13 och därpå far jag till stan, och skall försöka vara ute och njuta så mycket jag kan av det fina vädret :)

Återkommer då jag har nå roligt att berätta, eller helst intressant!11 JUNI

Helgen gick snabbt förbi. På fredag var vi på föris hos Laura, satt vi bryggorna, var en massa bekanta var. Och nångång efter 12 for jag via Fontana till Rocktails, var jag hade super roligt!

På lördag fortsatte festandet. Först firade vi min syster hos pappa, och jag for ganska snabbt därifrån till stan. Lördagen var inte alls lika bra som fredagen, men helt kul hade jag ändå.

Idag har jag jobbat från 12-20.30, varit på kvällsbit till Fanny och avslutat dagen med lenkki. Nu säger jag godnatt för jobbet kallar 0800.


Boooring...

At work!


VAMK

Idag har dagen bestått av inträdesprov, som gick så dåligt. Gabi är på intervju väntar ännu på henne sen är de slut. Vi var också och åt med Gabi och Renate. Snart ska vi väl träffa Eve.

Ska försöka ikväll ladda upp foton från senaste tiden!

Bra väder har de också lovat för kommande helg, och jag är ledigt! <3BILDER


5 JULI

Vem kommer och äter kina-mat med mig någon dag? :D


B R Å T T O M

Bloggen lider eftersom jag har så bråttom, och lite tid. Har så mycket att göra denna vecka.
Veckans planer i kort:

* Måndag: jobb 7-16, skriva uppgift.
* Tisdag vakna 0300, och köra iväg mot Åbo. (vara hela dagen på inträdesprov)
* Onsdag jobba 12-20
* Torsdag mera inträdesprov
* Fredag jobba 8-16, och sedan ÄNTLIGEN HELG!

Tror det kommer kännas så jävla bra då nästa helg kommer!!!4 JUNI

Har sovit så dåligt inatt och sett på klockan typ hundra gånger. Nu är ja dödstrött.


Finally...

Är jag i sängen! Har haft en så stressig dag bakom mig. Jobbat 8-16, + med jobbet var att jag fick Bea som sällskap, så dagen gick iallafall fort. Då jag kom hem åt jag snabbt, vidare till mommo för att fixa min klänning, som de ofc blev problem med, därifrån vidare och färga håret, och sedan hem. Ikväll var jag också ute och körde en stund och sååå. Nu är jag äntligen i sängen.

Imorgon är det en ny dag och jag har massor att göra och komma ihåg! Bl.a hinna till gymmet, fara till mommo osv. Hit måste jag också skriva en påmminnelse åt mig, minns KAMERAN! (glömmer den alltid...)


RSS 2.0