Seg dag

Har varit allmänt trött och seg idag. + magont. Positivt med denna dag är att jag fått träffa Fanny& Lillis. Så guldvärt ♥ Träffar inte Tammerfors tjejen så ofta, då vi bor på olika orter, har olika skeden i livet osv. Men det känns alltid lika bra att få träffas när man gör det. Har saknat henne så. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

260814

Dagen har börjat med ett benpass på gymmet. Nu efter det har jag krånglat hur länge som helst med minplan. Minplan är så jäkla invecklad att använda. Får alltid bli lika uppstressad! Nu har jag iallafall anmält mig till höstens kurser. Många har också ställt frågan till mig "när börjar studierna" och jag har alltid haft samma svar, att jag inte har den blekaste aning. Men nu kan jag svara, skolan börjar igen den 11.9. Så nu vet vi det! Bara att hitta studiemotivation då till nästa. 
 
 
 
Till nästa ska jag och jobba kväll!

Q/A

var går du på solarie o va kostar dee? :))
 
Jag går på antingen wasa sports club eller ladyline. Tycker bättre om sport clubs solarien! Jag har ingen aning om man kan gå dit utan att vara medlem, men som medlem så får man använda det gratis :)
 
 
 

Ny vecka, nya möjligheter

Denna vecka ser jag framemot! Slipper tillbaka och jobba på favorit avdelningen på jobbet, vilket känns bra :) Detta är också sista veckan jag har jobb. Sedan blir det att tag i studierna igen. Ser ut som att jag har ganska mycket att göra på den fronten. Nu hoppas jag bara att jag inte kommer lida av sjuk mage som jag gjort de senaste veckorna. Denna vecka borde jag dock få resultat på vad det kan vara. Nu ska jag göra mig redo för jobbet.
 
 
 
Såhär kände jag mig en morgon innan jobbet. Så trött. Förra natten har jag sovit från klockan 20-0930 idag... 

Just nu

Är jag så jävla trött och slut i kroppen. Det är så skönt att bara få ligga på soffan och se på Paradise hotel. Efter detta ska jag och sova, känns som att jag behöver lite mer sömn än vanligt inatt.
 
 
 

180914

 
 
Dagen började med solarium och gym. 
 
 
 
Senare har jag träffat Janina & co. Och så var jag över till Emilia, och fick tala om allt! 
 
 
 
 
Kanalkort har jag också fixat!
 
 

Selfies & Paradise Hotel

 
 
 
 
 
 

Måndag

Vaknade idag efter klockan 15. Har nu jobbat ina tre nätter, och nu följer 2 lediga dagar. Skönt! Annars idag har jag träffat Pia och hon hjälpte också mig med nästa års studieplan, så nu är den också gjord! Träffat Salla och snart ska jag ge mig iväg till Penthouse för att bland annat se på årets säsongstart av Paradise hotel! oppa!
 
 
 
 
 

Bilder från 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nattskift 3/3

Som bäst sitter jag och vakar på mitt sista nattskift. Ännu är det tre och en halvtimme kvar tills jag är off och slipper och sova. 
 
 
 

But your ghost, the ghost of you, it keeps me awake

 
Så bra låt!

Royal UP

 
 
 
 
 
Min älskling ♥

Konstensnatt

 
 
 
På Olivers hittade vi bland annat faster och fammo!
 
 

Grabbarna grus bilder

 
 
 
Poolparty
 

sommardag

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bildbomb från Helsingfors& Ayia Napa

 
Helsingfors
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en toppen resa till världens bästa vänner ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0