Mycket på gång nu

Det är ganska mycket på gång nu. Det här är sista veckan jag jobbar fulla dagar, och från och med nästa vecka ska jag bara satsa på skolan och jobba nu som då. Har så mycket att ta tag i med nya kurser, skriva kandi och så vidare. Jag har så gott som varje dag fullspäckat program och hinner inte tänka på att det blir tråkigt. Hinner typ hem och sova endast och är hemma sent på kvällen oftast. Kommer faktist bli skönt att studera igen. Har haft paus på typ 2 månader.
 
 
gammal bild
 
Annars då? Joo jag har typ varje helg också inför hela nästa månad planerad, och det kommer hända en massa kul nu i slutet av januari och i hela februari så tiden kommer gå fort. Berättar mer närmare då det händer nåt, kan inte avslöja för mycket redan nu! Måste också försöka hitta tid för familjen. Dagarna har oftast gått ut på hittills i januari att jobba, gymma och dra på träning på kvällen. Helgerna har inte varit så planerade hittills men nu är också de fullspäckade. Från och med nästa vecka ska jag också göra schema hur jag ska plugga och när jag ska göra vad. Så de fullspäckade programmet fortsätter!
 
 
gammal bild från gymmet
 
 
 

Bilder

 
Bild från jobbet någongång förra veckan.
 
 
 
 
 
 
 
 
På fredag var vi på match och for efter det en sväng till Mällis.
 
 
 
 
 
På lördag hade vi mys på Fannys villa.
 
 
 
Söndags jumppa. Vårt bodyattack team!
 
 
 
Bild efter en snöig lenkki.

X

Denna vecka har hittills bestått av allt de vanliga som vardagen innehåller; jobb, skola, gym och cheerleading i stort sett. Måndag och tisdag har jag jobbat. På måndag träffade jag också E och sedan hade vi träning på kvällen.
 
 
 
Igår då jag slutade jobbet var jag på lenkki med Laura & Niksu.
 
 
 
Vi var in en sväng och hälsade på Gabi då vi gick förbi.
 
 
 
 
 

Började dagen med några selfien, sedan mötte jag upp G för lunch.
 
 
 
13 befann jag mig i skolan på årets första föreläsning. Vi hade presentation och den gick toppen, och vi fick bra respons. Är så nöjd! Vi opponerade också ett arbete, och det är svårare än man kunde tänka sig. Jag är så himla dålig på att hitta negativa och dåliga saker.
 
 
 
Vi var också på gymmet med Gabi på eftermiddagen och nu har jag just sluppit hem från kvällens träningar, som var as bra! Vi lärde oss nya saker och de gick så bra! Nu kan jag gå och sova glad, för att orka vakna på morgonen.

always there with a smile

 
 
Ihelg har jag hunnit med massage, och kan konstatera att jag har helt jumissa ryggen och nacken. Har bara försökt vila nu så de blir bättre.
 
 
 
 
 
 
På fredag var vi ute och åt med Fanny & Kirsi, hann med några selfien innan det.
 
 
 
De blev kaffehuset august, de var otroligt god mat där!
 
 
 
 
Förrätt.
 
 
 
Huvudrätt.
 
 
 
Efterrätt.
 
 
 
 
 
På lördag var vi på sportis match. Det var nog lätt den mest spännande matchen hittills. Otroligt grym fiilis på kopparön!
 
 
 
Efter matchen var de så jäkla långa bilköer så passade på att ta lite bilder. Senare på kvällen träffade vi Topi.
 
 
 
Idag började morgonen med jobb. Jag var så himla trött då klockan ringde och visste inte alls hur jag sku slippa upp ur sängen, piggnade som tur till under dagen.

x

 
 
Jag började dagen med att sova ut, se på syke, och klockan 13 träffade jag Gabi i stan för lunch.
 
 
 
 
Senare träffade jag Fanny och Janina, och med den först nämnde for vi till gymmet på step vart Laura också kom.
 
 
 
Kvällen avslutades med träningar. Nu känner jag att min kropp och musklerna är helt slut, och jag behöver verkligen vila, så nu ska ja ha paus från all träning i två dagar.
 
 
 
Så skönt låt!
 
 

14 januari 2015

Denhär dagen började rätt så segt. Var super trött då jag vaknade, de var en massa på jobbet som skulle göras, och det kändest som att dagen inte riktigt gick framåt, eller super segt. Har funderat på en massa med skolan, och har en hel del som borde göras vilket i sin tur orsakar stress, och då studiemotivationen är på 0 och man har hundra saker som man borde göra så vet man inte helst var man ska ta tag och börja. Jag hade faktist ingen lust att träna heller då tankarna snurrade omkring och tröttheten tyngde på. Nå tog mig till gymmet med Gabi, vi var på  RPV och timmen var riktigt kiva och genast efter det kändest det bättre. Fortsatte på cheer träningar och nu är jag igen på bra humör, eller egentligen på mycket bra humör. Mitt lag är helt toppen och de går hela tiden framåt. Har dessutom under kvällen kommit fram till att man inte ska ta allting för allvarligt me till exempel studierna utan försöka sitta ner och tänka ut hur/när och vad man ska börja med, och de ska jag försöka göra inom den här veckan, och det hjälper absolut inte att stressa. Allting löser sig ändå :)
 
 
 
 
Imorgon har jag ledigt från jobbet och jag ska inte tänka på skol grejerna då ännu, utan jag ska bara njuta fullt ut av en helt ledig dag! Börja dagen med bland de bästa jag vet, sova ut länge.
 
 
 
Kvällsbit. Nu ska jag kanske kolla ett avsnitt syke och sedan börja sova!

ny vecka och nya möjligheter

 
(Bild på Iron & Platinum)
 
Vilken bra start på veckan det varit! Igår började jag veckan med att jobba, efter det hängde jag med fina Fanny, och jag powernappade dessutom på en och en halvtimme. Jag var så trött och det var så skönt att få sova powernap. Igår slapp jag på attack för första gången på super länge, eller jag har varit rätt så ofta på söndags attack, men inget slår Ainos timmar! Genast efter det fortsatte jag på cheer träning, vi tränade tillsammans med juniorernas represetations lag Iron var bland annat var min älskling Nessa tränar. Jag var på strålande humör efter träningen eftersom vi gjorde akrobatik i nästan 2 timmar, och det gick helt super bra för min egen del.
 
 
 
Min uppdatering på IG efter gårdagens träning! (Några stavfel märker jag nu, men de gör ingenting). Cheerleading är bland de bästa jag vet, och jag bara väntar på morgondagens träning!
 
 
 
Hoppas ni får en fin vecka :)

X

 
 
På freda firade vi pappas födelsedag.
 
 
 
 
 
 
 Jag och Eve bestämde oss för att fa ut.
 
 
 
Träffade mera vänner ute.
 
 
 
 
Idag började dagen med att jag sov ut länge, och sedan for vi till gymmet med Gabi.
 
 
 
Efter gymmet for vi till ABC och åt.
 
 

athletes lift weights, cheerleaders lifts athletes

Ofta ställer många frågan om cheerleading/ och cheerleaders är de som står på ishockey matcherna och hejjar. Jag tycker inte man kan kalla det cheerleading egentligen. Det är inte alls samma sak som då man tävlar i cheerleading som en tävlingsgren. Man får också ofta höra att cheerleading inte är en riktig sport, vilket också är så fel. Och de säger bara de som inte vet något om saken. Cheerleading är en sport lika som till exempel fotboll eller friidrott, och man behöver ha jävligt bra kondition för att orka göra att tävlingsprogram.
 
 
 

Här är två bilder på människo pyramider, vilka kräver rätt så mycket träning för att man får det och lyckas. Det är ofta för de som står som "base" längst under att de lyfter ensamma en och en halv person som ni ser på bilden under mer tydligt. (Här lyfter lotta ensam mig och halva lillis och mirva janina och halva lillis) För att detta ska lyckas behöver man mycket styrka, och balans. Vem som helst kan egentligen spela fotboll, eller pingis till exempel. Men jag lovar er att vem som helst inte kan göra en sådan här pyramid till exempel.
 

Haha, hittade en gammal bild från då vi tävlade me stuntgruppen.
 
 
Gå in och läs den där artikeln så får ni läsa mer om cheerleading och vad som krävs! :)
 
 

Tattoo

Jag håller som bäst på och planera en ny tatuering. Vill så mycket ha en ny och jag vet redan vart. Innan sommaren måste jag få den gjort. Då jag vill ha nåt så vill jag helst ha det genast, men med denhär får jag väl vänta en stund. 

Inspiration

Fullt upp

Idag har jag varit i gång precis hela dagen. Jobbat från 9-17. Gymmat från 17:30-19 och tränat cheerleading med världens bästa lag från 19:30-21:30.
 
 
 
Platinum 2015
 
 
 
 
 
 
Då jag äntligen slapp hem åt jag kvällsbit och kollade på SYKE. Nu är det dags för att sova, så jag orkar med morgondagen.

ZzzZzZzz

Förra natten sov jag en nattsömn på cirka 12 timmar. Jag vaknade en gång under den tiden. Jag älskar att sova och det finns inget bättre än att sova och inte ha ett alarm på som ringer nästa dag. Steg upp vid 12:30 tiden idag och känner mig hur pigg som helst och min kropp är verkligen utvilad, fast jag ännu känner träningsvärk. Idag ska jag ha en vilodag från träningen och låta musklerna återhämta sig. Sömn är nog bland de bästa som finns seriöst. 


Första veckan på året..

.. har börjat idag. Har sovit på WH och idag började vi morgonen med gym tillsammans med Fanny. Jag har ont i varenda muskel sen lördagen men kämpade igenom benprogrammet idag, stretchade länge så musklerna skulle öppnas helst lite. Nu orkar man bra jobba kvällen! Hoppas ni får en bra start på veckan :) 
PLATINUM 2015

Igår var de karsinnat på roparnäs skola till representations laget Platinum. Jag har gått och funderat i över en månad vad fan jag ska göra, delta i karsinnat eller inte. Eftersom de tar super mycket tid att vara med. Har dessutom studier på heltid, jobb, jag vill gå på gymmet och sen måste man ju hinna med det sociala livet också. Nåja då de var sista anmälningsdagen till karsinnat så anmälde jag mig och tänkte nu fan, en säsong till. Jag måste slippa på tävlingsmattan en gång till. Så jaa jag var igår på karsinnat och är nästa säsong i Platinum och jag är så glad jag bestämde mig för att fortsätta. 
 
Och så är de ju, man har tid till de man vill :) 
 


Mitt spagat finns de ju att förbättra på, har blivit så styv då jag inte har stretchat alls! Mitt nyårslöfte är att börja stretcha regelbundet och speciellt på båda sidornas spagat! (jag med rosa shorts och rosa t-paita!) Haha, skäms lite då jag ser på denhär bilden! Men idag börjar jag med stretschningen och tänker stretcha minst 1 minut spagat varje dag och på båda benen. Laddar upp en ny bild hit då jag fått resultat!

2014

Gjorde du något som du aldrig gjort innan?

Besökte Italien
 
 
Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag gjorde några

 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Joo, två av mina bästa vänner.
 
 
Dog någon som stod dig nära?
 
Nej
 
 
Vilka länder besökte du?
 
 
 
 
Turkiet med Fanny ♥
 
 
 
 
Cypern med Fanny, Topi, Eve, Gabi och Tony
 
 
 
Italien med ett gäng från ÅA
 
 
 
 Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
 
25.7
 
Vad var din största framgång 2014?
 
Kommer inte på något speciellt
 
Har du varit sjuk eller skadat dig?

Joo sjuk, men inte haft något värre på det sättet. Men har varit mera sjuk i år än tidigare år.
 
Bästa köpet?

Alla resor och min päls
 
 

 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
På mig själv. Haha! Resor, mat, fest och kläder typ.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
 
Mina vänner och alla fina minnen vi skapat, de är guld
 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2014?
 
samir&viktor-success
the script-superheroes
the script- if you could see me now
ariana grande- break free
the chainsmokers-selfie
neon2-kemiaa
magic-rude
elastinen-peggy
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 
Ungefär ganska lika som 2013
 
Vad önskar du att du gjort mer?
 
Studerat flitigare
 
Vad önskar du att du gjort mindre?

-
 
Hur tillbringade du julen?
 
Med familjen och släkten
 
Blev du kär i år?
Mjoo lite
 
Blev du tillsammans med någon?
Nej
 
Favoritprogram på TV?
Salatut elämät, SYKE och PH
 
Bästa boken du läste i år?
 
Den andra kvinnan
 
Största musikaliska upptäckten?
 
-
 
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

En jacka & klocka
 
Något du önskade dig men inte fick?
-
 
Vem saknade du?
 
Ingen speciell
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
 
Vi hade picnic och sen var det konstensnatt
 
Vad fick dig att må bra?

Vännerna och solen
 
Vilken kändis var du mest sugen på?
Robert Buckley (han är ännu också den snyggaste jag vet!)
 
 
 
 
 
 
Största misstaget?
-
 

Årsresumé

Januari:
 
 
 
 
 
Vi firade det nya året!
 
 
 
De var inflyttningsfest på Penthouse!
(Jag har tydligen varit dålig på att ta bilder i januari. Hittar inte fler på min dator och har inte bloggat då heller så mycket)
 
Februari:
 
 
 
Vi var och bowlade med laget, jag minns att jag tog denhär bilden före det.
 
 
 
 
Utgång
 
 
 
Mer utgång
 
 
 
 
Lunchdate.
Var så dålig på att ta bilder i början av året.
 
 
Mars:
 
 
 
 
 
 
Fest
 
 
 
 
 
 
Ny telefon...
 
 
 
... som jag lyckades ta sönder efter en vecka.
 
 
 
 
 
 
Hockey med tjejerna, och förstås vessaselfie!
 
 
 
 
Pampasvecka!
 
 
 
 
 
April:
 
 
 
 
 
Vi var på sminkskola med F&G
 
 
 
Morris var hos mej hoidossa
 
 
Häng med mina ♥
 
 
Häng i tornet.
 

 
Fannys villa
 
 
 
 
Påskfirande
 
 
Påskbrunch
 
 
 
Utgång till pullowaild
 
 
 
 
 
Vårfiilis
 
 
 
 
 
Valborgsmässoafton
 
 
Andra maj åkte vi med Fanny till Alanya
 
 
 
 
 
 
 

Vi hade en super skön och avslappnande vecka i värmen ♥
 
 
 
 
 
 
UV-party på Ollis
 
 
Chill med min bästa vän
 
 
 
 
 
 
 
Njöt av de varma majvädret i Köklot
 
 
 
Det var så varmt i maj redan!
 
 
 
Vi firade Josefina som blev 20
 
 
 
Och Fanny som blev färdig!
 
 
 
 
Vi hade våruppvisning med cheerleadingen!
 
Juni:
 
 
 
 
Vi firade Fanny som blev restonom!
 
 

 
 
 
Utekvällar
 
 
 

 
 
Powerpark
 
 
 
 
 
 
 
 
Midsommar
 
 
 
Strampen häng.
 
 
 
 
 
 
Janina blev konfirmerad.
 
 
Juli:
 
 
 
 
Terasshäng.
 
 
 
Hoviska och finaste Jessica
 
 
 
Strampen
 
 
 
 
 
Villaliv
 
 
 
Faros
 
 
 
 
Bästa vänner
 
 
 
 
 
Selfies
 
 
 
 
 
 
 
 
Vänner och utgång
 
 
 
 
Sommaren är lätt den bästa tiden på hela året
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fest på Ayia Napa med världens bästa vänner i en vecka
 
Augusti:
 
 
 
 
 
Maxmo med Janina & Vanessa
 
 
 
Vi firade min födelsedag
 
 
Ollis, var vi stötte på släkten
 
 
 
Royals matcher sommaren igenom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åbo och kryssning, lätt en av de bästa helgerna på hela året
 
 
 
 
 
 
 

Jaanas möhippa
 
September:
 
 
 
 
Och studielivet började
 
 
 
Lördagsfeelis
 
 
 
 
 
Royals finalmatch
 
 
 
 
 
Och så var det dags att fira Royals seger
 
 
 
 
 
 
Köklot
 
 
 
 
 
Fina Jaana och Aksu
 
 
 
 
 
 
Vepsus match var på schemat
 
 
 
 
Fondis
 
 
 

Skolarbeten
 
 
 
Sportis match
 
 
 
 
Oktober:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oktober började med studieresa till Milano
 
 
 
Tror jag for på årets andra föreläsning efter Italien resan, hah!
 
 
 
Har tydligen inte tagit några gymbilder förrän i oktober. Hehe.
 
 
 
Relax
 
 
 
Plugga plugga
 
 
 
 
 
Färgade brunt
 
 
 
Firade Niksus födelsedag
 
 
 
 
 
Var till Tammerfors och kollade på Lillis bebis
 
 
 
 
 
Firade Jonttu som blev 25
 
 
 
Vann LL-pipon med Laura
 
 
Ellen
 
 
November:
 
 
Match med Fanny
 
 
 
 
Moffa blev 80
 
 
 
Utgång med tjejerna
 
 
 
 
 
 
Fredag med Gabi
 
 
 
Vanessa
 
 
 
Fina Vasa
 
 
Kaffe med Gabi
 
 
 
Gym
 
 
 
Glögg och
 
 
middag.
 
 
 
Estenomernas modevisning.
 
 
 
Finaste
 
 
 
Kaffe med Laura och Ellen
 
 
 
Gym
 
 
 
 
Jag har tydligen blivit bättre på att ta gymbilder först i slutet av året.
 
 
 
Vi firade Gabi
 
December:

 
 
Började med att jag blev sjuk
 
 
 
 
 
Pepparkakor med Nessa
 
 
 
Bio med Janina och Vanessa
 
 
Sista veckan innan jullovet drog igång
 
 
 
 
Helsingfors helg
 
 
 
Selfies
 
 
 
Adelina, Lillis och Juho på besök
 
 
 
Julafton
 
 
 
Juldagens utgång
 
 
 
Nytt år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New year

 
Packning inför nyåret
 
 
 
 
Bilresa
 
 
 
Vin & mat på tisdag
 
 
 
Morgonmål på onsdag
 
 
 
 
 
Finaste Fanny
 
 
 
 
 
 
Roligt hade vi tydligen!
 
 
 
 
The Circus
 
 

RSS 2.0