-> VASA

Är i Malmö ännu, hänger på hotellet. Sov lite förra natten, ungefär tre timmar. Är döds trött nu, men det är så värt det. Hade helt super roligt igår!
Förfestade hos André, och drog efter det ut till en krog som hette Chili. Det var helt toppen feelis där!

Har haft en helt awesome förlängd helg. Vi har haft så jäkla roligt, så de inte är klokt. De går inte ens att förklara. Denna helg kommer iallafall jag leva länge på. Och jag vill inte åka hem till Vasa igen. :(

Har inte tagit mycket bilder, eftersom jag ärligt talat inte orkat då jag förstod att jag släpat med systemkameran men glömt minneskortet hemma. En del bilder har jag dock tagit med Iphonen.

Snart ska vi och fika in till stan och efter det hoppar vi på tåget mot Köpenhamn.


<3


MALMÖ

Hej!
Nu är vi framme i Malmö. Vi åkte först via Köpenhamn och sedan kom vi hit. Klockan var så lite då vi var framme i Köpenhamn så vi orkade inte utforska stället destomer. Vi hoppade genast på ett tåg till Malmö, och tog in på ett hotell här. Fick rummen genast, så vi gick och la oss direkt och sov till ungefär klockan 13. Då vi vaknat så gick vi till stan och mötte upp Robin& Matias, vi gick lite runt och var på lunch på ett mysigt ställe var vi åt ugnsbakad potatis med skagenröra.

Och jaa, varför är vi i Malmö? Vi kom hit för att träffa våra svenska vänner som vi träffade på Magaluf. :)


->

Hoppa just på flyget till Köpenhamn. Planer lyfter 06:20. Från Köpenhamn kommer vi åka till Malmö i något skede. Denna helg kommer bli helt awesome!!

Glöm inte och kolla in mig och mina vänner på instagram vad vi håller på med! katrinakallio, fannnymari & nicolinapenttila

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1560359/images/2012/pic_5063c3f2e087c31062f28586.jpg" class="image">


Weekend trip here we come!


Bilder från senaste veckorna

Lite bilder från senaste tiden, största delen tagna med Iphonen men också några med kameran. 
 
Det första från förrförra söndagen på Janinas villa med Fanny, Emma & Sandra.
 
 
 
Gulisintagningen
 
 
 
Kräftskiva
 
 
 
 
Partylördag
 
 
 
I skolan hinner jag också gå...
 
 
 
 
Ollistisdag
 
 
 
Förra lördagen
 
 
 
Kantarellis
 
 
:)
 
 
 
 
 
 

23:09

Var idag på BA med Emilia på WSC. Blev helt kär i det nya programmet, det var så bra, kommer alltid fara på det bara jag har möjlighet. Nu vill jag bara slippa på BA då Aino håller de, för då är det ännu bättre!

Har nu också fått tillbaka min motivation med gymmet och träningen helt.

Både BA (bodyattack) och BC (bodycombat)'s nya program är så bra och roliga, kan helst inte bestämma mig för vilket är bättre.

Nu är jag trött och säger godnatt!


GAMLA BILDER

2006, 2007, 2008, 2009
 
Kollade igår igenom mina foton från högstadietiden, och fan vad jag har många bra minnen därifrån! ♥ Bestämde mig för att ladda upp en liten del bilder från de åren så ni också får ta del av dem. Ibland saknar jag mina "unga" år rätt så mycket, för vi kom alltid på en massa dumma och galna saker, och jaa våra fester var bäst! :D
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utkast: Sep. 25, 2012

Hej!
Nu just har jag det stressigt. Har en massa skolarbeten som måste göras och deadlinesen närmar sig också, plus en tent... Kommer idag nästan hela dagen bara att sitta med näsan vid böckerna och datorn. Men ska också försöka hinna träna och ladda upp lite bilder hit.

Later.

<3


Right now


*


GODMORGON

Har sovit gott, vaknade vid 12 men ligger ännu i sängen med N&F.

Idag ska vi iallafall och se på söta Juliette :)


White House

Just nu är jag på WH med Niksu och självklart Fanny. Ikväll har vi ätit tortilla och senare kollat en skräckis hos Janina med Fanny, Niksu, Eve, Jonas och Olli. Den var skit men man fick iaf skratta lite. Nu ska vi börja sova, godnatt.


Sep. 21, 2012

Jag har haft en helt toppen vecka hittills. Emma och Sandra kom hit från Sverige som överraskning till Janina, och dessa tjejer var ju helt huippu! Har haft så roligt och veckan har gått så snabbt, helt fö snabbt :(

På söndag var vi på Janinas villa och hade det mysigt. Åt god mat, chillade och var ute med båt. (Första gången i sommar...)

På måndag var jag för största delen hemma med skolarbeten och på kvällen på Öjberget med Niksu och sprang. Träffade också Salla en sväng.

På tisdag var jag på föreläsning och efter skolan for jag ganska genast till Fanny. På kvällen for vi till Ollis. Vi förfestade hos Sanna. Hade en helt super lyckad och rolig kväll! Ollis levererar oftast alltid.

Nästa dag (onsdag) så chillade vi hela dagen, var i skolan och på kvällen var det WBN. Vi var bara på Fontana, och en sväng på SKY. Hade också då super roligt, igen, fast vi inte orkade samla någon t-skjorta. Vi avslutade den kvällen på viet&thai grillen, med Emma och Janina, älskar kinamat!

Igår gjorde vi inget speciellt, talade om allt mellan himmel och jord, hade massagestund och på kvällen for vi ut och åt med Fanny, Janina och Emma till kantarellis. Där får man nog stans bästa mat, jag lovar. Det var så gott igen!! Rekommenderas verkligen :) och ett stort tack till Fanny&Jeppe.

Idag har vi vaknat med Fanny och åkt genast till Janina. Vi förde 12-tiden Emma& Sandra till flygfältet, hade inte velat de åkt hem ännu.
Annars kommer det bli en lugn helg, så mysigt. :)

Har en del bilder från veckan som jag tagit med telefonen, men laddar upp de senare. Nu ska vi laga mat till nästa iallafall. Ha en toppen helg allihop!


LÖRDAG & FÖRFEST PÅ WHITE HOUSE




























































VÄLKOMMEN HEM JANINA & KRÄFTSKIVA










Next up

Haft föreläsning från 13-16, ett möte klockan 16, varit på Tritonia och lånat kursböcker till tenten, och nu blir det länk med Nicolina. Senare träffa Salla och läsa på tent. Ska också föröska hinna ladda upp bilder.

Sep. 16, 2012

Haft en toppen helg, och har tagit ungefär 300 bilder under helgen. Kommer ladda upp de imorgon bara jag hinner. Så löns och kika in :)


SOMMAR 2012 I BILDER

 
 













 
Bilder från: Fester, Midsommarn, Chilldagar/kvällar, Villaliv, Utgångar, Helsingfors, Jeppis, Konstensnatt, Restaurangbesök osv. Och så får vi ju inte glömma vår Mallorca resa. Laddade inte bara upp några foton från resan. Mera bilder hittar då ni klickar på Juni, Juli eller Augusti och på Mallorca mappen finns alla bilder därifrån :)
 
 

G U L D V Ä R D ♥ ♥




Love You

Saturday



Kommer göra en liten förändring med min blogg; mera bilder och mindre ord.
Blir kanske inte lika ofta uppdatering, men det får mig iallafall att ta mera bilder från vad jag håller på med. Let's try this :)
 
Detta pg.a att jag (nu just) iallafall aldrig kommer på något vettigt att skriva om. Och jag själv personligen, tycker inte om att läsa bloggar där någon berättar allt va den gjort på vardagarna. Självklart är det roligt att läsa om resor och sådant, då man gör något speciellt men sådär ni förstod pointen.

Sep. 08, 2012

Helgen är här, igen känns det som. Igår gjorde jag inget speciellt, var hos min farbror på kvällen med kusin, å mummi.

Jag sov förra natten väldigt dåligt.. Somnade sent och vaknade redan. Ska försöka somna om nu snart. Hatar att sova dåligt.

Har blivit så dålig på att blogga, men ska bättra mig. Det blev festande igen förra veckan, på tisdag drog vi till Ollis med Niksu&Salla.
På torsdag hade vi från skolan LÄR-DIG-SITZA sitz. Hade en super lyckad kväll, med eftersläpp på Fontana! :)



Frågor/Svar

Fråga: e dedä paow på sista bilden? :D
 


Svar: Joo vi träffade på henne på Grabbarna Grus Beach Club på Magaluf! :)
 
 
Fråga: Vilken stad i Mallorca var ni i? :)
 

Svar: Vi bodde på Palma Nova, men hade super nära till Magaluf, det låg på gång avstånd :)
 

LÖRDAG & SÖNDAG

Två bilder från fredagen.
 


 
 
På lördag var vi på höstmarknad på torget med pappa, Kira, Janina och Vanessa. Efter det slappade jag lite, och klockan 16 kom Josefina och mummi till oss på middag. På kvällen kollade vi film med Vanessa&Janina, Bring it on 1:an. Eftersom Vanessa också älskar cheerleading!
Vid 21-tiden for jag (vi) till Mäky var det var förfest, kastade en del folk till stan vid 12, och hoppade själv i sängen efter det. Kan säga att det var skönt och sova ut länge!
 

Lördagsläsning.
 
 
På söndag steg jag upp vid 14, fixade och Emma kom och hämtade mig. Vi åkte på lucnh till Spices, där man får så himla god mat!!! På kvällen for vi till Mäky och hängde med Eve& Salla, och sedan somnade jag igen på en gång. Älskar att sooova :)






Skön fredag

Igår hade jag en skön fredag. Den började med att jag steg upp sent, och vid 16-tiden for jag till pappa. Vi åt och spelade yatzy. Lite före 20 hämtade jag upp Eve och därifrån hämtade jag Jukka & Satu till pappa. For själv till stan och mötte upp Gabi & Salla. Vi åt middag på Rosso. Vi skulle till Amarillo men det var så fullt, så bestämde oss för Rosso istället. Till slut skötte jag några ärenden och kom tillbaka till pappa.

Inatt har jag sovit mycket dåligt, sett en massa mardrömmar och inte velat somna om, så har försökit hålla mig vaken. Hatar mardrömmar. Finns inget värre.

Nu är det dags för morgonmål! Och så ska jag väcka Janina& Nessa.

RSS 2.0