Lördag

 
 
 
Fanny ♥
 
 
 
 
 
 
 
Igår fyllde Fannys pappa Jeppe år så vi började med att äta hemma hos Fannys familj för att fira honom. Därifrån fortsatte vi till Ivan var vi hängde på terassen med en hel hop härliga människor.
Från Ivan fortsatte vi till Strampen, och därifrån ännu ut på krogen. Hade en toppen kväll, och så jäkla roligt! Tack till alla som var med ♥ Kan ännu konstatera att jag har så många härliga vänner, ni är guld!
 

Saturday

 
 
 Anu ♥
 
 
Girls ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fredag och jobb

Denna dag har jag börjat med att städa min lägenhet, och därefter fortsatte jag genast på kvällsjobb. Kom just hem och nur är de väl bara att försöka sova eftersom jag ska vara tillbaka på jobbet klockan 7. Väntar bara på att klockan ska vara 1430 imorgon så att jag får ta helg! 
 
 
 
 
 
Idag då jag såg mina arbetsturer för augusti så hoppades jag på att augusti månad ska gå snabbt så man får börja skolan igen.. Man borde ju inte önska de ska bli höst, men det är så mycket skönare att bara ha skola och jobb ibland. Till skolan går man om man har lust, men till jobbet måste man gå. Jag kommer i princip bara jobba hela augusti månad. Suck. Jag tycker om mitt jobb, och trivs där super bra. Men önskar jag skulle få njuta lite mer av sommarn, ända trösten är ju att de kommer pengar.

110714

Idag är det inte vilken dag som helst, utan min fina kusins Janinas födelsedag! ♥ Hon fyller hela 22 år idag. Tänk att jag känt henne i nästan 22 år, om ungefär 3 veckor i 22 år då jag själv har födelsedag. Otroligt hur fort tiden går! 
 
 
 
 
 
 
Älskar dig ♥
 

Onsdag & torsdag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Köklot ♥

#SOMMARVASA

 
 
 
 
 
 
stort ♥ på mina härliga

SUCCESS - VF&SB

 
 
Janina hade länkat denna video på sin blogg, och kände för att jag måste göra det samma! Håller också med med henne om att Samir är så jääävla snygg! 

Helgen i bilder

 
 
 
 
 
 
 

Bättre torsdag

 
 
 
 
 
Lycka är härliga vänner ♥

WE <3 IT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheek- Äärirajoille

 
 
Cheeks nya låt är så bra! 
 
 
 

RSS 2.0