night, night

Jag tyckte teatern var bra, men ganska hemsk! Tycker alla borde se den :)
Nu har jag inte så mycket annat och berätta heller, fullspäckad dag imorgon, med lång skoldag.  Så blir antagligen ett inlägg först på kvällen! Godnatt alla ♥

sista september!

Började morgonen på gymmet, lätt träning och relax. Så kickade man lätt igång torsdagen! Kom just hem och nu är moffa på besök här. Snart blir de läxor som skall lagas.. suck! Där vid 17- tiden drar jag iväg till gymmet och klockan 20 skall jag (vi) på teater! Vi ska se på Utrensning, verkar så jäkla bra. Men får se, får se! :) Blir bloggas först sent ikväll nästa gång. Later!


 

Boken av utrensning, skulle vara intressant och läsa.. Bara man hade tid! :)


planer... ;)



JAAA! Vad vi gjort idag är bokat en ny Stockholms resa, igen detta höstlov. De blir vi på bilden + Eve, Niksu & Mirwa. Kommer blir helt jävla roligt & galet!!! Vad ja längtar, låt veckorna gå fort nuuu! :)

bodyattack





Hemma från gymmet nu. Gud vilken bodyattack, och vad roligt de var att vara där igen, efter en lång paus. Man var genom våt efter timmen, och då fortsatte jag till infrabastun, var jag satt 45min. Nu är jag på super humööör! :)

29 septemder 2010

Kom just hem. Snart blir det ändå att åka tillbaka till stan. Möte med favorit tjejerna för att fixa en sak. Som ni får läsa om ikväll! ;)
Och så blir det lite shopping med mamma + gymmet, var jag tänkte spendera resten av kvällen!


vinter 2010


dagens horoskop

Lejonet
23/7 - 23/8


Onsdagen blir riktig lyckad om du tänker efter före. Låt hjärnan jobba så ligger framgången nära.


good night



 

En låt jag verkligen gillar, den väcker så mycket känslor & minnen!
Nu tänker jag gå och lyssna på den, sedan och sova. Godnatt! :)


28 september 2010

Kom hem just. Har varit igång hela dagen. Men attans vad gympasset var roligt idag! Imorgon tror jag mina muskler värker till 1000. Har senare på kvällen varit ute en stund med Lill, Gabi & Mirwa. Kört runt och såå. Kom hem just, fast de lämnade ute ännu. Måste göra några skoluppgifter ännu så..
Och jag måsta bara berätta att jag sooov så bra, förra natten. Som en stock. Vaknade inte till väckarklockan fast den ringde hur länge som helst, så Fanny väckte mig. Men de har inte hänt på så länge jag sovit sådär djupt, och idag har jag varit pigg hela dagen! Mera såna nätter, synd man inte kan förutspå dem.. :)






jag och mitt söta charmtroll! :) 2008 i BGS!

& ursäkta för gamla bilder, jag lovar börja knäppa nya snart..

snabb update again

Extraaa tid i skolan, så hann blogga ändå. Denhär dagen har inte varit bland de bästa, har glömt nästan allt hemma som jag behöver idag. Typiskt!
Skall snart på gymmet och de är något som får mig på bra humör, man slappnar av och glömmer skolstressen! :)

på whitehouse

Då jag slapp hem från skolan sov jag en stund och for sedan till aftis , var jag skall gå en mattekurs. Tiden gick snabbt där och halv 8 hämtade Fanny mig. Nu är jag här och vi har kollat massa TV, snart dusch sen mer TV och natten! :)
Imorgon till skolan till halv 9 , slutar 15:45 och efter det drar jag genast till gymmet på spinn-bodypump och efter det relaxing på gymmet! Blir sent bloggas då :) trevlig fortsättning på veckan! ;)


sommar 08.. åå sommer kom tillbaka!


27 september 2010

 

 

 

Engelskan gick bättre än jag trodde. Inget toppresultat, men va kan man förvänta sig av mig och engelskan. Skall ändå försöka höja och läsa lite mer till våren, fast jag gjorde mitt bästa nu också, men man vet ju aldrig! Men jag är också nöjd nu som de är! :)


snabb update

Godmorgon!
Kom just till skolan och 08:30 inleds dagens första lektion. Då jag slutar 14:05 drar jag iväg till gymmet! Sen vill jag önska mina vänner en bra resa och hoppas på att de kommer hem snart, levande! ♥ (med mycke tuliaisia ;))


miss summer

Gör planeringar för nästa vecka + att jag hittaaa min sminkväska!!! :D Hade bara glömt den i bilen, haha dement som jag tydligen är! Snart skall jag börja dra mig mot sängen och sova! =) Och jag kommer ha en jobbig skolvecka eller period nu 5-6 veckor framför mig. Fy fasiken.

 

jaaag vill ha sommar! Man får dock vänta ett lång-långt tag nuu..


ge råd!

Vaknade just efter en par timmars sömn. Är helt slut och död. Hoppas jag bara somnar nu inatt..
Har tänkt på att försöka skaffa ett jobb, sådär ibland till kvällar och till helger. Har någon några bra tips hurudant ett sådant jobb skulle kunna vara? och var de är bra att söka? Kommentera isåfall och hjälp mig! :) Mer pengar behövs ju alltid..

Napa!


sur!

VAR ÄR MITT SMINK?
kan inte hitta de någonstans, och det var inte hos Gabi heller. Bara Lill & Mikk som återstår. Om jag inte hittar de så vet jag int ens. Det kostar så mycket att förnya allt på en gång! Men ja antar att de är min vanliga tur som sitter inne..

26 september 2010

Okej, jag skall försöka tänka på era tips, men jag lovar att börja ladda upp mera nya bilder.
Idag har jag vaknat hos Gabi. Vi har slöat en stor del av dagen. Var bl.a ute med Lill också. Har sagt dethär många gånger men jag älskar söndagar!
Dagens program ännu idag är att göra upp en planering för nästa vecka, så jag kommer hinna med allt. Men den kommer i stort sett stå av skolan, gymmet, aftis, teater, boka resa och träffa några fina vänner ♥

älskar bilden!


25 september 2010




Kom just ur duschen, nu är det fixning som gäller.
Snart mat, vi har världens godaste mat hemma potatis & lax, just love it!

Om någon har tips på hur man kan laga upp håret fint men enkelt, så kommentera gärna :)



kanske vi kör lite waka waka ikväll också!


-> hämta Nicolina och fara till Gabriela en stund
->
Gamla Vasa it is ikväll!
CALL ME! :D

fråga till läsarna

Jag undrar ifall ni skulle vilja att jag skulle skirva något speciellt i min blogg? eller mer bilder? Vadomhelst. Något som ni tycker jag kunde förbättra! :)

Tack för svar!


good morning

Vaknade just, och är hur pigg som helst. De är ovanligt då de gäller mig, en lördagsmorgon. Nu har jag tråkigt och vet inte vad jag borda göra.. Kanske bara gå och sova pånytt. ååh. jag ville vakna tolv, istället vaknade jag halv 8 och vaknade och vaknade typ me 15 mintuters mellanrum, typiskt.

nu kör vi en gammal bild sen 8an, 9an?
kommer antagligen träffa dehär tjejerna ikväll!


good night

Blev en gammal bild, 07?

Nåja tänkte bara säga alla jag går och sover, night night!


mat & chill med tjejerna

Ikväll har vi ätit på Amarillo med Jae, Lill, Gabi & Niksu. Äntligen fick jag träffa Niksu.. har inte sett henne på så länge. Vi åt god mat och på Amarillo träffade vi också Rata & Jem, och Linnea som jobbade. Senare var vi ut och körde allstans, satt på ABC och skrattade åt allt, och utanför ollis och hälsade på Linus som är på loma! :)


bild kapad från jae's blogg.. hihi där hittar ni mer! :D


24 september 2010

ÄNTLIGEN SISTA STUDENTPROVET ÖVER!
Vet ännu inget om kvällens planer, fast Ollis vorde lockande, men får se vart jag hamnar. + att jag blivit förkyld och tänker vara nykter i allafall, så ring om ni behöver skjuts :D

hösten är här

Nu känns de verkligen som att hösten är här. Gick just genom gården, marken var fylld av färggranna löv och de är ruskigt väder ute. Har varit med Lill & Gabi. Ut och på en stund och sedan kolla Salatut Elämät.
Nu är det dags att bereda sig för årets sista studentprov, finska, imorgon. Lycka till alla som skriver!


googlebild

23 september 2010

Hälsokunskap skrivningarna gick relativt bra igår.
På kvällen for vi på Wasa By Night. Helt okej kväll.. men förfesten hos Ellen var mycke bättre än själva utgången! & Jag fick äntligen träffa älskade Renate som jag inte sett på månader ♥
Allt var precis som förr och vi talade om allt! Var roligt att berätta saker som hon ej hade hört och tvärtom!
Igår var de helt som på påsken, jag, Lill, Gabs & Rata.. ojoj dom tiderna! Men nu skall de blir mer sånt igen,lucky days.



puss!



Vi var alltså på SKY, Hullu Pullo, Fontana, Ollis, Crystal Luonge och Happy Barrel. Där en 2 halv 3 tiden for vi med Lill & Emilia hämtade mat (alla från olika ställen) och for sedan och sova.
& jag blir totalt stressad på då man försöker snoka saker om mig via mina vänner, som vet om sakerna. Vill man få reda på något så kan man ju fråga mig och inte gå via alla andra. + att de som vet ändå ej skulle berätta vidare, så de är ju lönlöst. Bara så alla vet :)

<3

Guuud vilken dag, snart är den ändå över! =)
Fast dagen varit helt åt helvete, har vissa saker ändå fått mej uppiggad, och då ja kom bort från datorn frågade mamma varför ja log så stort. Nåja men men.

Disa var super söt med sin kommentar, och jag saknar henne verkligen! Tur att vi kom fram till att hon är i Vasa nu och att jag får träffa henne nästa vecka, helt huippuuuu ♥




sweet

so baby, just smile back

 

Helt huippu låt. Då Eminem kommer till Finland (om han gör de) kommer ja åka och se på honom!

Han har så jävla bra ord i sina låtar


21 september, och ingenting känns bra





Äääh. Har så jobbig period framför nu! Massa timmar, nästan full dag hela tiden. Åååh.. Tur studentskrivningarna snart iallafall är över, en annan sak är ju hur de gått. Men helt bra att gå i skolan i och för sig, behöver man inte tänka på allt annat!! Idag har jag också varit en stund hos Gabbi ♥ efter skolan. Skönt att få prata ut lite, med någon som verkligen förstår.

Nu har jag super sjuk mage och är inte på bra humör, så de är väl kul. Jag är faktiskt på skit dåligt humör, rent ut sagt. Och sen vet jag inte heller riktigt vem av mina bästa vänner jag kan lita på och inte. Så sånt idag då. Önskar man kunde göra de på alla i vad än man har och berätta eller fråga. Men men. Så är de ändå inte. GAAAH JA BLIR NOG BARA SÅ SUUUUR på såååånthär!

Nåja nu skall jag sluta klaga för er, de känns bara lite bättre efter att få skriva ut...
Hoppas er dag iallafall gått bättre!



please take me back



Saknar sommaren och Kalajoki (som lätt var sommarens bästa efter Ayia Napa!)







Lite bilder från midsommar firandet på Kalajoki.

20 september 2010

Engelskan över då. Tyckte de var så jäkla svårt. Kommer nog inte gå bra..
Var just och vilade upp hjärnan. Var ute med Eve och så hälsade vi på Gabi. De var mitt pausas för dagen, nu är det läsning till 1000 som gäller! Hinner inte ens med gymmet...



good night

Kollat BB, fixat allt inför morgondagen. Badat bastu och så vidare ikväll. Nu tänker jag inta natten och hoppas på att jag somnar snabbt. Veckan inleds imorgon med engelska studentskrivningar!
Lycka till alla som skall skriva det :)

fråga

ja har heeelt missa frågestunden :( men iaf, så börja ja funtsa på med tatueringen, kändes de sådär vad han skrev? :D har allti fundera på det, som då man typ drar naglarna på nåns rygg så ska den gissa vad man skriver!


Nå då han lagade tatueringen lyssnade jag på musik. Men då man kände efter sådär så då kände jag nog vilka bokstäver han höll på med, inte med sådanna som liknar, men annars nog! :D
Tack för frågan! :)

behöver hjälp!

NÅGON SOM VET VAR MAN HITTAR NÄSTA PERIODS LÄSEORDNING PÅ FRONTER???
eller finns den ens där?

house of madness

Hela gårdagen var helt huippu! Har inte haft sådär roligt på krog nånsin! Vi åt först på Rosso, for sedan till Fanny, vart de kom lite folk. Därifrån fortsatte vi till Amarillo. Scandinavian Hunkas hade helt super bra show, och dendär timmen gick snabbt! Sedan fortsatte vi upp till SKY. De var helt proppfullt på både SKY, Amarillo och i Rewell Center. Man slapp just och just framåt. Vi träffade en massa bekanta. Där en 2 tiden fortsatte vi till Fontana, var fiilisen också var på top, och ännu mer bekanta. Hela kvällen gick som på en timme och mitt i allt, så var kvällen över. Den kunde ha fortsatt ännu lika länge till!
Vi tog inga bilder igår, men Nikita var min absoluta favorit av hunksen, SÅÅ SNYGG! (de var 5stycken igår och uppträdde)




Nikita

Idag har vi bara slöat hos Fanny, och nu skall jag börja läsa på hälsokunskap.

18 september 2010

Igår åt vi sallad och pizza, plus kollade på Reindeers Spotting. Helt okej film, men lite samma saker hela tiden. Men lärorik var den iallafall. Ikväll blir de antagligen att fara ut till Amarillo / Sky, äta, chilla och kolla på Scandinavian Hunks ! ;)





Sist då vi var och tittade på dem! :)

lovely friday

Skönt med fredag! Har varit och lunchat med Fanny & Gabi. Nu blir det mer läsning.  Och ikväll mys med de bästa ♥
Veckan har gått så fort igen.. Bäst att vara bra utvilad med tanke på skrivningar på måndag, onsdag & fredag nästa vecka.. ojoj!


sommar

17 september 2010

Pampadam. Vaknade just, och tänker börja denna fina fredag med att städa lite. Sedan läsa. Senare hämta Mamma & Kaj. Ganska fint väder är de ju också ute! :)


foto från förra hösten, Janinas

good night!

Kom just ur bastun. Skönt. Har inte bastat på länge. Man känner alltid sig så ren efteråt.
Nu skall jag läsa lite och sen ta natten. Kusin är också hos oss.


en bild på mej som Janina tagit förra hösten

*


I will always be here for you, N <3

frågestunden

Favorit låt just nu? De finns så många, men en av de är Tinie Tempah ft.Eric Turner - Written in the stars
Vilka bloggar läser du? De som jag läser varje dag är: Cherry, Christa, Hoai, Iia, Jae, Jessica, Lill, Linnea, Lizette, Marielle, Sofia, Paow, Kissie (Bezie). Och sådär ibland Emma, Sandra, Lotta, Disa, Cecilia, Jennifer, Ella, Eve, Josefina,  Emilia & Mikaela, Lycke, Milja, Nann & Sanna, Falsksanning & Gossips, Kenza & Tyra.
Vilken är din favoritbutik? Aukia, Karisma & Gina Tricot
Vad är det bästa som har hänt i ditt liv hittils? ;) Svårt och säga, men Ayia Napa resorna tar nog ändå priset!
Vad ska du göra efter gymnasiet? Planerna är att spendera hela nästa sommar på Ayia Napa med iallafall Fanny & Gabi. Därefter har jag faktist ingen aning! Försöka hitta någon skola jag vill till, men det är ännu helt öppet.
Kan du visa din tatuering? och tod det sjukt att göra den?


Den som just lagad, har ingen nyare bild nu efter, men kan ta då min syster kommer hem så jag kan låna hennes kamera! :)
Innan jag skulle göra den var jag livrädd (påriktigt)! Då han började laga den tog de faktist inte så ont, men att fylla den med färg kändes nog och M: et på den gjorde lite ont. Så då fick man knipa ihop aningen.
Va har du för framtidsplaner? Har inte planerat så långt ännu, men antagligen Ayia Napa nästa sommar!
Favorit mat? Hmm.. Kanske potatismos & maletköttsås
Favorit kläder? Leggins & och min rosa Gina Tricot huppare!
Om ditt hus börja brinna, vad är den enda saken du skulle rädda från ditt rum? en nalle som jag haft sedan liten! :D
Om du vann en miljon på lotto exakt nu, vad skulle du göra då? Köpa allt jag vill ha och säkert resa jorden runt! :)
Har du någon dröm som du absolut vill nå? Nej inte något speciellt.
Hurudan musik inspireras du av? Disco musik och lugna låtar som har bra text! Love the way you lie, älskar jag!
Om du bara får ta 3 vänner med till en öde ö, vem skulle du ta? bara 3! Nå de är svårt men om flickor så: Fanny, Janina & Gabi
Men om pojkar också så: Fanny, Christian & Oliwer.
Hur ser det perfekta veckoslutet ut för dig? Att vara med mina vänner, ta de lugnt, se film laga god mat och festa den andra dagen, någon riktit galen hemmafest! De är nog de bästa.
Vart går din drömresa? Hawaii, dit skulle jag fara genast bara jag hade pengar och tid! Låter så underbart.
Ett ställe i världen du aldrig skulle besöka? Någonstans där de krigar skulle jag aldrig åka till!
Vad tycker du är bra med dig själv? Att jag oftast alltid lyssnar på mina vänner då de har problem och förösker hjälpa till.
Du har fina kläder! var hittar du din inspiration? Jag hittar inte den riktigt, köper bara kläder som är fina, haha enkelt :)
Vad planerar du göra nästa sommar? De har redan kommit fram, men att vara på Ayia Napa hela sommaren, med Fanny & Gabi iallafall.
Favoritnamn? Både på pojke och flicka :) Jag har många favorit namn, men flicknamn som jag gillar är: Lilian & Lumi. Och ett pojknamn som är sött är Hugo.
Vilka ämnen skriver du i studenten? Nu på hösten Finska, Engelska & Hälsokunskap. Vårens ämnen är ännu lite öppna men helt säkert Samhällslära och Modda, ja och kanske Geografi.
Om du fick en önskning att göra precis vad du ville , vad skulle det då vara ? :)
Att vara frisk!

antingen eller
natt / dag , Dag för att då kan man göra en massa och allting är öppet.
vit / svart , Gillar inte svart så mycket eftersom de är en så dyster färg.
choklad / fruktgodis
ladyline / sportsgym , Sportsgym för där går de mycke mer lektioner och finns mera möjligheter att välja på. Fast LadyLine är super mysigt!
skola / ledigt
vänner
/ träning
myskväll / partynight
fontana
/ ollis , Fontana för det är större och man ser oftast en massa bekanta! Fast Ollis lätt vinner då de har någon tema kväll eller då de är tisdag. Men om de är lördag och de int händer något speciellt på någon av dem så är det no självklar sak att fara till Fontana!
ollis / pullo , Jag gillar Pullo för de är så jävla huippu stämning där! Dans på borden och kakkosen päivät vinner ju nog allt, helt jävla galet! Jag har aldrig ens haft en stund tråkigt där.
blond / brunett
kissie / bezie , B för de är så jävla roligt att läsa hans blogg och man bara skrattar här hemma åt alla hans videon.. :D

vad tycker du om dehär bloggarna:
kissie
,  JAg tycker lite synd om henne då hon är så tragisk, och måsta ändra om alla sina bilder, för att se smalare ut, fjantigt!
kenza , Läser inte så ofta bara ibland går jag in och tittar. Men helt okej.
blondinbella , Läser så sällan så kan inte säga något.
egoina , Läser icke
falsksanning / gossips , Roligt att få veta sanningen bakom alla toppbloggare, haha, de är ganska underhållande!
paow , Paow gillar jag mest av alla stora bloggare, hon är så jävla bra!
dessie , helt okej, lite barnslig ibland. Men gillar hennes åsikter.
dennism , läser icke
amir , läser ice
isabelle strömberg , läser icke
anagina , läser icke
tyra , Tyra gillar jag, hon är bra!
krilleboi , läser sällan så kan inte riktigt säga

.. och några vasabloggar:
ssoufi ,
Sofias blogg är super bra, den gillar jag verkligen. Men hon kunde uppdatera lite oftare ;)
jsfina, Helt bra, men läser inte varje dag :)
emmsie , Gillar den och tycket om då hon fixar foton så bra!
yae , braa och tycker om uppdateringen! :D
jessicacecilia , Helt okej också, skulle kunna vara mer bilder & uppdatering! :)



TACK TILL ALLA SOM STÄLLT FRÅGOR! :)
& alltid kan ni ju fråga fast de inte är någon frågestund! (;

16 september 2010

Min mage är mätt och jag är trött. Vi åt biff, potatis, sallad, bröd. Mums vad gott de var! Har inte läst på hälsokunskap idag så de är dagens nästa program. Sen skall jag ringa Fanny. Blir också att vara med Lill. Gymmet bara jag hinner!

Vi var på Pullo igår och det var helt super rolift! Jag fattar inte hur tiden där alltid går så fort. I planerna var också att fara till sky på rock the disco. Men vi slapp aldrig så långt.. Träffade en massa bekanta och vänner. Och massa gamla lagkompisar, fan va nice att se alla igen! Vi slapp hem med Emppu, Missus pojkvän och vi for alla via grillen!

Inga foton blev de från igår.


Istället blir de en bild från Pullo, sen senast


bråttom

Vaknade just, nu skall jag klä på mig och fara till mommo & moffa och äta med kusinerna.
Berettar om min kväll på Pullo senare! :)

bottle day


Är med Lill hos oss, snart föra Fanny till stan. Emilia ska också göra liitto. Sen far vi ut!






let the rain fall down

Vad jag blir glad av era frågor! :)
(och ännu hinner ni fråga!)
Har hängt en stund med Lill idag. Vi förde Fanny till stan, som skulle på olutpialaiset? :D Med skolan, lät superroligt! Man borde fått ett foto på henne, så söt som hon var med ryggsäcken på ryggen och paraplyet i handen.. Sedan hälsade vi en stund på Eve och just kom vi från Emilia. Med mycket har vi hunnit!
Har också fått läst på studenten + skrivit essä.
Snart kommer Krisu hit och då skall vi och luncha.

Riktigt höstväder idag, med mycket regn och löven som flyger omkring.
Så tyckte denna låten passade in nu, fast den är gammal.


15 september 2010

Godmorgon!
Nu har jag ledigt resten av veckan, så skönt! Största delen av tiden skall jag bara läsa på studentskrivningarna och träna. Idag blir de dock en vilodag för mej, inga hårt tränas utan en lugn länk istället.

Igår var jag på spinn-bodypump. Har inte varit på bodypump jaa senaste kanske vid årsskiftet. Huh! Mina armmuskler har blivit så mycket sämre om man jämför med vad de varit, kunde lyfta dubbelt mindre än förr. Åå vad jag blir störd! Nåjaa nu skall jag minst 2 gånger i veckan på bodypump. Idag har jag sådan träningsvärk från igår, men de känns nog skönt.
Lesmills program med bra ledare är nog bland det bästa som finns!









& KOM NU IHÅG OCH STÄLLA FRÅGOR, så är ni snälla! :)






frågestund!

Nu skall jag ha en frågestund på bloggen för första gången!
Så passa på å fråga nu ;)



(svarar icke på dumma frågor!)

14 september 2010

Så är också finska hörfen över! Nu kan ni ju gissa vad jag skall fortsätta göra.. JA läsa hälsokunskap.


haha tyckte bilden passade in... Google bild

night, night



gammal bild på mej & Janina. Har inte så mycket att säga än att jag är trött & slut. Och tänker gå och sova riktigt just!

gymmet snart!





Lagat makaroner och maletköttsås. Nu blir det att skriva en av essäerna, efter som de blev en 3 timmars powernap då tidigare.. snart träffa Gabi och senare gymmet!


Dagens outfit:
Hoodie: Peak Performance
Topp: H&M
Joggingbyxor: H&M


13 september 2010

Då har vi inlett studentskrivningarna, med engelska hörfen. Jag tyckte den var svår, men hoppas den gått någolunda.. Åt just en skinfrästelse (saarioinens) de är så gott, och drack ett glas juice.
Nu tänker jag fortsätta dagen med att skriva 2 essäer och läsa på hälsokunskap.


good night

Spenderat kvällen med Gabs, Krisu & Olli. Bl.a på ABC.
Nu blir det natten då studentskrivningarna inleds imorgon med engelska hörfen!
Godnatt.



but I will never change

så härlig låt!


12 september 2010

Slapp hem just. Luggit och slappat hos Gabis med Krisu & Olli. Jag älskar söndagar då man bara får vila. HElt ok kväll igår, men lite tråkigt på krogen. Jag ville så hårt till SKY men fick ingen med mej, och tyckte de var jävla dåligt drag på Fontana. For redan till Gabi där 2 tiden medan alla andra ännu lämnade ute.
Är plaskblöt nu, för vi gick till Sandö var jag hade bilen.. Haha. Nåjaa snart blir det en varm dusch! :)


4 av mina partyvänner!
Ibland blir man bara så arg! Då man själv nästan gör allt för sina vänner så gott man kan, så kommer det inte ens alltid tillbaka.. Störande.

party lördag!

Kom just från pappa till Fanny. Vi har firat Janina just, som fyllde 12 år igår med släktingar. De var förrät, lunch och efterrätt. Kantarell soppan var överlägset bäst. Nåja snart skall vi ti Österberg Oy på förfest och sedan blir det utgång! ;)



från vår happy valentine fest på Österberg Oy

11 september 2010

Gårdagen var chill. Var hos Rewell's. Tillsammans med Fanny, Krisu & Olli. Vi lagade mat, potatis, dipp, sallad och biff. Kollade Salatut Elämät & BB. Senare var vi ute på en nattpromenad på stan och träffade lite folk =)
Haft en härlig morgon och har sovit så gott.




har också haft sällskap av söta Morris ♥

happy birthday


GRATTIS KÄRA JANINA på 12-års dagen! ♥












alla dehär bilderna är några år gamla, imorgon tar vi förhoppningsvis en ny på oss! :)



och en bild från sommarn på Janina ♥

tihi



IMORGON FÅR JAG ÄNTLIGEN TRÄFFA HENNE ♥

9 september 2010

Lätta skoldagar ännu. Idag bl.a. 1 h samhällslära, som är roligt! Imorgon har jag samhällslära prov och finska muntliga provet, har egentligen ingen stress av de. Par på muntliga provet får jag vara med Fanny, som är helt huippu!

Der är nästa vecka studentskrivningarna inleds då. Och jag har stress till 1000!
Så nu hjälper inte annat än att läsa. Men måste tänka positivt om allt går som de skall, så blir de hälften mindre studentprov på våren.

Senare ikväll skall jag på mummis (fammos) kalas! :)


*

Livet är kort,
bryt reglerna,
älska innergligt,
skratta okontrollbart
och ångra aldrig något som fått dig att le.


8 september 2010

Läst på samhällslära en par timmar nu igen. Så nu blev det dags för lite paus, på datorn med TV:n på. Härligt väder ute, och så måste man själv sitta inne och läsa.. Men vad kan man. Nu sitter jag också barnvakt.



då vi var på Teneriffa 07



Nessa i bollhavet

jag och Vanessa

 

Ja sitter alltså barnvakt åt söta Vanessa! :)


hjälp










NÅGON SOM VET NÄR 90210 eller DAYS OF OUR LIVES börjar???
Säg åt mej isåfall! :)


tröööött

Plugga, plugga.. Läst samhällslära många timmar idag. sov också en halvtimme, de var så skönt och efter det var man pigg. Kvällen avslutades på gymmet med RPV. Nu är jag trött och skall gå och sova. Tänker imorgon dra en timme tidigare till skolan och bara läsa, duktig jag är. Godnatt!


bild på mej å gabs från Platinums träning nångång. Med henne var jag på gymmet ;)


plugga, plugga..

Kom just hem från skolan. Överlevde just världens tråkigaste tecka timme, men jag behöver kurser så kan inte hjälpas. Åt något smått och nu är det pluggning som gäller tills vidare, samhällslära.


en så söt filur har jag också hämtat från skolan :)


7 september 2010

Kom just till skolan. Har drömt massa konstigt hela natten. Dagens första lektion börjar 08:30. Jag är trött som bara den. Huh! Och jag vet inte hur jag kommer överleva dagen, då de är äcklig mat i skolan, nånting me kål.


åååh

Vill sova.. Men kan inte somna! Suck.. Hoppas de går bättre än förra natten iallafall! Sov gott allihop! :)


bilder från Pullo som jag lovade

Nåja nu skall jag ladda upp några bilder från Pullo. (onsdagen 1.9)




fanny♥


mirwa ♥


iia♥




mirva&pia ♥












ROLIG KVÄLL! mera sånt ;)

 

 


6 september 2010

Gokväll! Haft fullt upp ända tills nu. Nu borde jag känna mig glad och vara innii. Ibland finns också stunder då man måste bli besviken, men jag skall föröska att inte tänka på dem nu. Hela jävla förra natten, var så gott sömnlös. Jag sov så dåligt.. Vaknade stup i kvarten och på morgonen kändes det som om jag var död. Steg snällt upp och for till skolan, fast det tog imot hårt och jag tänkte lämna hem. Håltimmen idag spenderades först med Emilia, vi var till CM och hämtafde en batong och åt den ute i solskenet. Efter det gick jag till bibban och där var jag med Fanny & Iia.  Sedan var de ännu 2 timmar. Då skolan slutade lunchade jag med Janina på Subway. Eftermiddagen gick åt till att fara iväg till butiken och läsa student.
Avslutade kvällen på gymmet! Skönt.


need some help!

JAG BEHÖVER EN KAMERA!
 Jag vet inte alls hurudan. Inte iallafall en system. Vi har en med familjen som jag alltid kan låna då jag behöver, men har orkat slita med den endast en gång då jag varit ute, eftersom de är så stora och de blir mycket att bära på. Speciellt på krogen orkar man ju inte bära runt på en stor systemkamera.
Så nu önskar jag tips av er på kameror som är bra? Små? Behändiga. Säg gärna pris, modell och märke. Skulle vara jätte snällt att få några kommentarer! :)





5 september 2010


Läst på hälsokunskap 1½ halvtimme nu, och mina ögon är dödströtta.. Skall snart i en varm dusch, och sedan försöka läsa ännu en stund till fast jag håller på och somna. Halv 9 till skolan då imorgon. Hoppas ni får en bra start på er vecka! :)



så fin låt!


om helgen

Fredagen: Var vi på Fannys villa med Gabi, JaninaOliwer & Krisu. Vi åt kräftor, kollade Salkkarit & BB, film, dippade grönsaker och myste framför varma brasan.. Det var så skönt och härligt att vara där med sina bästa bästa vänner!♥ Mera sånt med favoriterna.

Lördagen: Utgång som gällde. Vi hade förfest hos Fanny, och därifrån vidare till Fontana. Jag hade hur kul som helst igår! Såg en massa vänner och bekanta, pratade med dem. Sedan var de nog dansgolvet som gällde ;) Helt huippu!

Söndagen: Har chillat idag med Fanny, Gabi, Olli & Krisu. Ätit ohälsosamt och kollat TV. Skönt det också. Jag älskar söndagarna, och de går ALLTID för fort..
Kvällens planer nu är läsa student, äta något och bara hänga vid datorn. 
 
Inga bilder finns dock från helgen.. Hehe!
Jag älskar mitt liv och nästan allt är perfekt nu! + att jag har världens härligaste vänner!
En sak som inte är bra nu, är att jag inte träffat Eveliina & Nicolina på länge. Dem saknar jag!



3 september 2010

Härlit me helg! :) Skolan gick snabbt, sen hängde vi på stan en stund me Fanny. Måste säga att stan e nog jävla tråkig. Hittade inte ett ända klädesplagg jag gillade.. Okej kanske några, men inte något jag sökte iallafall. Hälsade på Oliwer en stund. Träffade också Niko & Topi och talade me dem en stund. Just kollade vi gårdagens BB. Och jag måsta säga att jag älskar Niko S. Han är ju så braaaa! :D På söndag gäller det att rösta så favortien slipper in i huset! Oh yess.
Nu drar vi snart iväg till Österbergs villa, kräftor på programmet bl.a! Lovely
Hoppas ni får en super helg! (:


jag & fanny, Janinas bild

2 september 2010

Vilken huippu kväll det blev igår på Hullu Pullo! Vi började med "förfest" hos Mirwa. Med bl.a Lill, Emilia, Mikk Mirwas syster Sanna oh hennes 2 vänner. De var super roligt! Där halv 11 tiden fortsatte vi mot stan och Pullo. Alltså vilken kväll, bästa krogkvällen i Vasa, lätt! På Pullo träffade vi Iia, Fanny, Jannike och Pia, som vi var med hela kvällen. Sedan kom Fanny Ö också. Kymppis kväll med dans på borden och med härliga vänner ♥

Tog en del bilder också, men har inte orkat ladda upp dem på datorn, så de kommer hit innom de närmste dagarna! :)

På morgonen hämtade Pia, Fanny och Jonas mig och Mirva från Brendö. Skoldagen var tung p.g.a måendet, men gick ändå relativt snabbt. Då skolan slutade förde Iia hem mig. Jag slapp in, gick ner till mitt rum och kastade mig på sängen. Somnade bums. Sov många timmar ända tills Fanny kom hit. Vi for till henne såg på TV och vilade, skönt!
Nåjaa har tänkt börja gå och sova nu då jag inte sovit så mycket förra natten.. Gonatt! :)


1 september 2010

Kommit just hem från skolan, nu blir det att vila en stund. Senare läsa hälsokunskap. Sen har jag några ärenden jag också måste fixa lite senare..  + för fint väder ute, så härligt! (;


bild från våre

 


om gårdagen

Vi kollade filmen The Hangover igår. Har alltid velat se den, och igår fick jag äntligen!


gillade filmen super mycket, den var så braaaa! Vad man fick skratta :D


Efter det tänkte vi att de blir Ollis´som gäller. Då vi kommer dit klockan 8 var kön så jäkla lång. Vi for och köra en stund och kom tillbaka 9 köade en halvtimme, slapp kanske en meter frammåt. Då tappade vi tålamode, var ut och körde runt med Fanny och seda for vi hem och sova. Satt också en stund på ABC med Lill & Mirwa.

 


RSS 2.0