31 MAJ

15 minuter kvar av maj månad. Jag är helt slut, men kan ändå inte somna. Idag har jag jobbat 11-20, och inte gjort så mycket annat.

Måste somna snart för jag har så lång dag framför mig imorgon. Jobbar 8-16, och sedan har jag fullproppat med program resten av kvällen! Nu just väntar jag på att det är den tiden imorgon då jag får gå och soova... Är dödstrött.

Har inte heller hunnit ladda upp några foton så ni får vänta ännu... Godnatt!


LÖRDAGENS VÄDER

Gör mig så sur, jag hoppas verkligen det inte håller!!!


Godmorgon

Vaknade just, och har världens sjukaste muskler från gymmet igår. Minns inte ens när jag hade sådan träningsvärk sist. Men man vet iallafall man har gjort något! ;)

Snart ska jag väcka F&N. Vi ska äta morgonmål och sedan dra ner till bryggan och sola hela dagen.

Det är kanske lite kallt nu, och molnigt. Men ska ändå försöka få ut allt av solen som kommer fram.


Villaliv

Körde idag iväg till Fannys villa med Niksu. Skönt!


Ny vecka, nya möjligheter

Har sovit ut länge idag, nu väntar jag på Fanny, vi ska och sola, gymmet och Fannys villa. Det är dagens plan.

Ska njuta ut på fullt så länge jag har ledigt.


Yesterday

Gårdagen blev super rolig! Har inget speciellt och berätta men har tagit en del bilder som jag skall försöka ladda upp imorgon. Bilderna får tala istället för sig.

Idag har jag annars haft den bästa söndagen på länge! Har suttit ute hela dagen på Fannys balkong med en hel hop fina människor, varit till arken och sett en super bra thriller i teatern. :)





26 MAJ

Godmorgon!
Hade planerat sova länge idag, men så gick det inte. Vaknade redan halv 10. Så jag steg upp, fixade morgonmål och nu ser jag på Paradise Hotel. Har nästan sett alla avsnitt nu!

Senare idag ska vi till Fanny, grilla och senare blir det antagligen utgång. Får äntligen fira min härliga syster som fyllt 18! Hoppas bara hon är frisk :)
Är också nöjd med vädret, det borde också bli bättre till kvällen.


Tired

Kom just hem och är dötrött. Idag har jag solat, hängt på WH med F, G och J. Senare bara varit hos Mäky och chillat , vart ute och kört runt hela Vasa typ. Ingen speciell fredag men ändå helt bra. :)

Imorgon skall jag sova lääääänge! Så ingen skall ringa och väcka mig bara så ni vet.



2200

Sol, sommar, värme, vänner, osvosv är det bästa som finns! Har haft en helt toppen dag idag. Solat med Mirva, hängt me Fanny, solat mer med Fanny, Gabi och Jaana. Hängt hos Fanny och dom ute på gården, med Fanny, Gabi, Eve och Lillis. Varit så jäkla skönt, musiken på solen lyser och man har fyra fina vänner runt sig. Awesome. Denna sommar kommer bli toppen :)

Ända minuset idag är att jag bränt mig så jädrans på baklåren och ryggen. Men det är sånt man får ta!



24 MAJ

Soliga dagar, and i love it!
Har varit ute så mycket som det är möjligt då solen skiner, vilket betyder att jag knappt hunnit vara hemma. Genast från morgondagen far jag ut, och kommer hem någongång 11. Hah.

Idag är det också så härligt väder, och dagen kommer börja med att hjälpa mommo med loppis grejer, sen tänker jag genast fara iväg och sola. Måste njuta av alla soliga dagar, speciellt då sommaren är så kort!


Igår fyllde också mina söta syster 18 år!




Till fredagen har det också lovat veckans varmaste dag, enligt iltasanomat!

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/perjantaina-lahestytaan-hellelukemia/art-1288471338928.html

Rubriktorka

Min dag har varit bra, för att vara en tisdag. Tycker tisdagar är värsta dagen på veckan. Men nåja idag har den varit bra. Började dagen med inträdesprov, och kan inte säga alls hur det gick. Sedan har jag gått på stan och sökt klänning, solat, lunchat på sub och träffat härliga Fanny som är tillbaka från NY. Känns bra att bara kunna ta upp telefonen och skicka/ringa henne och veta att hon svarar :D

Nu skall jag sova, för morgondagen är lika fullspäckad!


22 MAJ

& inträdesprov från 12-16!

21 MAJ

Idag har jag sovit till 12, hade gärna sovit längre men alla ringde till mig, så fick senare inte tag på sömnen mer. Har luggit hela dagen på beachen och hoppas på att jag hinner ens bli lite brun före allas fester nästa vecka. Har också fått en del saker mer klara och utredda och det är jag glad för :) Senare var vi också en stund och hälsade på Mäky. Har haft en av de bättre måndagarna!

Nu skall jag försöka sova, eftersom jag imorgon har inträdesprov, är så nervös! Wish me luck!


Sol!


Back home...

Halåå!
Har varit dålig på att blogga på senaste. Men på fredag drog vi ner mot hesa, med Eve, Lillis, Tiia och Laura. Var där någongång på kvällen, checkade in på hotellet, och gick ut på stan och yrade. Jag och Eve lyckades tillome tappa bort oss, kunnon turistit, haha! På kvällen blev det utgång i Helsingfors nattliv!
Lördagen var också helt huippu, kan inte ens beskriva med ord hur bra vi har haft det.

Orkar inte berätta så mycket mer men har haft bästa resan på jääkla länge, och har haft så sjukt roligt, så det inte är klokt! Tack till alla som har varit med på något sätt! Dethär lever jag länge på :)

Och jag har inte tagit många foton under resan, kanske 5 med telefonen. Eftersom jag inte har hunnit tänka på någon kamera. Med väldigt lite sömn så är mina ögon i kors nu och jag skall försöka sova snart.




07:58

Är så arg jag vaknade redan... Skulle fått sova en timme till minst. Ååh så störande. Har försökt somna om, men det går inte. Självklart inte då jag skulle få sova. Blir väl att stiga upp då snart... Suck.


Trött

Är så slut efter gårdagen. Var till slut på Pullo och hade en riktigt rolig kväll med alla mina härliga vänner. Var så roligt och träffa Ia, Fanny, Pia (snabbt) osv. När man inte sett dem på länge. Är så glad att jag lärt känna dem, och måste träffa dem snart pånytt!

Idag har jag inte mått lika bra, men de sånt som man får ta. Igår hade jag iaf så himla roligt! Laddar upp lite bilder senare från gårdagen då jag hinner!

Nu ska jag försöka få tag på sömnen...


13:40...

Är klockan och jag har hur mycket som helst att göra ännu.

Hittills idag har jag hunnit med att jobba ute på gården lite, varit på gymmet, joggat en halvtimme, attack45 och core30. Nu kom jag just ut ur duschen, blir att fixa mig lite, fara in till stan på ett möte, komma hem var moffa är på besök, fixa mig och så kommer äntligen Fanny och hämtar mig. Kvällen kommer bli toppen!

OCH SÅ ETT STORT GRATTIS TILL IA SOM FYLLER ÅR IDAG! <3 Det skall absolut firas ikväll :)


Fiskbensfläta

Ikväll har jag varit med härliga Hoai. Hon lagade en fiskbensfläta till mig, har alltid vilat lära mig att laga en sån, så har försökt öva lite nu... Men övning ger väl färdighet. Vi skvallrade också en hel del och det var så roligt och träffa henne, sen länge sen!

Nu skall jag (OBS!) försöka få tag på sömnen, min morgondag är helt fullproppad med program med början från klockan 8 på morgonen... Men kanske jag överlever, iallafall då jag ser framemot morgondagen så mycket, kommer bli helg toppen! :)




15 MAJ

Min dag började med spinnbodypump tillsammans med Emilia. Vet inte varför spinningen känns tyngre på morgonen, och så svettas men alltid mera? Någon som vet?

Efter passet var vi ännu på vibratrim och i solariet.

Nu har jag just duschat, ätit osv. Nu skall jag vila en stund, och sedan sköta ärenden...


OCH SÅ VILL JAG TILL VÄRMEN! ♥

Men snaaaart... Nåjaa typ 2½ månad, men det går fort!


Spinning+core

Idag var det spinningcore som stod på schemat, och det var ett helt huippu pass! :)


West Coast Vikings Cheerleadereiden Kevätnäytös









































































Min lilla prinsessa var så duktig ♥♥




En vän som är så, är det finaste någon kan få ♥

En riktigt bra har jag bakom mig, tills nu.

Jag förstår mig inte alls på "vänner" som sviker ens förtroende, gång på gång. Jag säger inte att jag själv är perfekt, men då jag någongång har fuckat upp något, ångrar jag verkligen de, och gör allt för att få de bra mellan oss. Och jag gör verkligen inte samma misstag på nytt, skulle inte ens falla mig på tanken. Vissa saker måste man ha öga för och förstå av sitt sunda förnuft att man bara inte kan göra, och på samma gång offra någon som man verkligen bryr säg om, eller som man iallafall har trott har brytt säg om en. Alla gör misstag, det är självklart. Man kan få ganska mycket förlåt med att vara ledsen, ångra det, känna dåligt samvete osv. Men att man sedan gör samma sak pånytt, inte ångrar det, inte bryr säg ett skit om hur den andra känner sig, fast man ser det verkligen sårade, inte ber om förlåtelse, vill göra det pånytt är så jävla äckligt å falskt! Vem fan är så? Mår man själv verkligen så bra av det som man visar utåt? Alltså fyfan säger jag. Har man förfan inget samvete?! Mår man inte dåligt själv, av att man har mist en vän för gott? En sådan människa förtjänar ingens förtroende och inte några vänner för den delen heller, enligt mig. Och om man har ställt till det så, kan man väl förfan hålla låg profil, tycker det är det minsta man kan göra. Nu just är jag så arg så jag kokar inombords. Inga ord kan beskriva hur jag känner mig nu just.

Men har iallafall så så många fina och härliga vänner som är guldvärda, som jag aldrig kommer såra eller göra något illa. Aldrig. Det är en så stor skatt att ha så fina vänner som jag har nu. Jag älskar dem så mycket.


Spännande!


11 MAJ

Hittils idag har jag varit på gymmet. På body, gymmet, infrabastun och massage!

Tills ihelg har jag inga speciella planer så är öppen för förslag!


10 MAJ

Halåj!
Jobbat idag, varit med Gabi till GW-gallerian, varit hos henne, hälsat på Laura var Annika också var, (var så roligt att se henne), varit ut och kört med Gabi och Eve. Haft en ganska bra torsdag med andra ord!

Nu skall jag snart och sova, för att vakna upp pigg och taggad till gymmet! ;)


21:33

Det finns inget bättre än att sova i nya lakan! Love it. Och det är ganska skönt att somna till då man hör regnet där ute, falla mot taket. Jag hoppas jag får sova gott denhär natten utan att vakna 100 gånger under en natt. Sov gott ni med :)


9 MAJ

Och jag känner mig sjuk. Har så ont i huvudet, halsont, snuva och så känner jag mig bara svag. Hade sett framemot gymmet men nu kan jag inte fara, har jobb imorgon och har inte råd med att vara sjuk!

Blir väl att kolla på Paradise Hotel resten av kvällen då..
Världens slöaste onsdag har det varit, tråååkigt!



Hockey hos släkten


trötta ben




Idag var vi på långlänk med Niksu vid molnträsket. Hade aldrig förut varit där men det var så fint! Vi planerade in att fara på picnic dit någon dag! :)

8 MAJ

Godmorgon!
Ledigt idag, och dagen skall jag börja med morgonmål och långlänk med Niksu. Skönt! Annars har jag inga andra speciella planer för idag, annat än gymmet på eftermiddagen. Skall iallafall försöka vara ute och njuta av det fina vädret!



Grillsäsongen invigdes idag!















































Vi inledde alltså grillsäsongen hos Eves och deras poolhus idag med Niksu, Gabi, och Lills,  kan säga jag har haft en toppen måndag, bästa på länge! Hoppas ni har haft en lika bra dag. Hade tagit med min baby, men glömt minneskortet hemma så ni fick istället njuta av mina iPhone bilder.

Nu skall jag börja ta mycket mer bilder, så löns och kika in!

7 MAJ

Härligt väder, det kommer vi njuta av hos Eve's idag och starta grillsäsongen!


Bild från 2009 på Gabi.

 


SOMMAR INSPIRATION






































































Lite sommar foton!
Fick min inspiration av Janina.

6 MAJ

Söndag och jag är trött. Har sovit så lite inatt och nu kom jag just till mina kusiner. Ligger på soffan och funderar på en powernap. Igår var vi först hos Mirva och kollade i hennes nya lägenhet med G&E. Det var så fint och mysigt där! Därifrån fortsatte vi till vikinga till Mäky på "förfest", och senare for vi in till stan. Jag & Emma var nyktra hela kvällen och kan konstatera att vi hade så roligt till slut! :D

Idag skall jag senare till mommo&moffa eftersom mommo fyller år imorgon. Andra speciella planer har jag inte.



<3 Janina


4 MAJ

Halåj!
Slutade jobbet just, och nu chillar jag här. Har läst lite bloggar och såå. Skall snart hoppa i duschen och lite senare skall vi med Gabi till stan och äta. Jag är så snål på Dognai men Gabi var inte så innii, så jag får väl vänta tills Janina är tillbaka från USA, hon är oftast alltid med på det... :D

Annars idag har jag väl inte några speciella planer, eller för helgen överhuvudtaget. Annat än att vi på söndag skall till mommo då hon fyller år! Ska iallafall sova mycket hela helgen, och ladda mig inför nästa jobbvecka.



CARPE DIEM



Gåva av Fannys mami & papi till mig. Tack så himla mycket ♥
Skall spara den tills jag flyttar in till en egen lägenhet!

BILDBOMB

Från helgen, och valborg!

Först några bilder på Choko!










Den 29.4 (söndag) åt vi ute första gången med hela familjen, vilket var super skönt!

































Valborg











































2 MAJ

Sommaren är påriktigt snart här! Wihoo!
Har sovit ut länge idag, vaknade just... Skall snart stiga upp och göra något. Idag åker Fanny till NY, och jag hoppas flygresan går bra!

Annars har jag väl inget speciellt och säga, kom ihåg och följa mig på instagram (katrinakallio) uppdaterar där lite oftare vad jag håller på med!

Och jaa min tipaton toukokuu har börjat!


Vappen

Nu har vappen varit och farit. Tur är den bara en gång om året!
Kvällen började igår hos oss, med mat och fixning. Vi fortsatte till Fanny på förfest, vilket var roligt. Därifrån fick vi skjuts till stan, for och köade till solarsky men orkade inte länge, eftersom vi hörde att de som inte har biljett först slipper in efter 12. Så jag for med Ida till en annan Ida på mellanfest. Det var super kul med att lära känna nya bekanta! Vi var där till en halv 1 och gick sedan till Fontana, och växlade sedan hela kvällen mellan Fontana och Solarsky. En helt lyckad kväll som slutade hos Fanny, var vi ännu satt uppe med hennes mamma och pappa, vi åt och talade en stund. Sedan blev det att sova! Vilket var skööönt!

Morgonen började idag med brunch hos Fanny, som Kirsi hade fixat. Det var så gott! Efter det fixade vi oss och for till torget med Eve och Niksu. Kvällen avslutades på Kantarellis på vapplunch, tillsammans med Fanny, Kirsi, Jeppe, Matte, Josi, Marina och Make. Vi åt så god mat, tack för bra sällskap och ett stort tack till Fannys föräldrar. De är så härliga <3

Har en del bilder från lunchen ute hos pappas och lite från Fannys. Skall ladda upp dem hit imorgon!



RSS 2.0