13

Denhär veckan.

Denna veckas planer är.

Måndag: sjuk..
Tisdag: sjuk..
Onsdag: skall försöka ta mig till skolan, senare öppet.
Torsdag: Skola, inga andra planer.
Fredag: Skola + tortillakväll
Lördag: chill med vänner.
Söndag: Antagligen utgång, Hullu Pullo!



 

sommar 09


sista november!

Vknat sent idag. Där 14-tiden. Nu känner jag mig utvilad och mår lite bättre också. Antar dagen kommer bli lika lång-tråkig som igår. Men imorgon tror jag på att jag skall försöka mig till skolan...

...

Jäkla fökylning. Är helt kraftlös, men har som tur inte feber ännu.. Har inte gjort något vettigt alls idag. Utom varit till HVC på någo prover... De sa också där att det är bäst för mig att lämna hem de närmaste dagarna. Redan denna dag har känts som en evighet. Nu saknar min säng mig, så skall gå och sova nu, godnatt!
Tips på vad man kan göra då man är sjuk?


googlebild




12

I min handväska.
I min handväska, skulle jag mera kalla för skolväska. Men i den har jag dagens böcker, penal, telefonen, plånbok, kalender, nycklar och ibland smink, plattång & volymmaster. Beroende på om jag far till gymmet före skolan.  Något mer har jag inte och berätta! (:

hjälp mig!





Sitter här och funderar på vad jag skall önska till julklapp. Vill inte önska många små grejjer, utan en stor. Något som jag verkligen behöver, och inte en massa onödigt. Det är under en månad till jul nu, börjar få panik!!!
Vad skall ni önska er? :)

huh huh

Tror mitt hår aldrig varit såhär råddigt. Det ser ut som ett kråkbo påriktigt! Usch.
Borde gå i duschen och försöka reda ut de, men orkar inte..

29 november 2010

Lämnat hemma från skolan idag. Är så otroligt förkyld. Sjukhals, hosta, snuva jaa allt utom feber. Usch känner mej riktigt hängig. Borde fara till HVC i något skede också...


älskling ♥


11

Mina syskon.
Jag har en syster, Josefina. Hon är 16 år och går på ettan i gymnasiet. Hon är längre än mig och har brunt långt hår.  Vet inte så mycket vad jag skall berätta om henne. Hon är super snäll och lånar oftast de jag vill till mig.

 

Fast Janina & Vanessa, är som syskon till mig. Då jag är ganska mycket me dem. Det är pappas frus barn. Så de är mina plastsyskon. Vi har varandra som syskon också. De är nog 2 stycken jag också tycker super mycket om! ♥

 

 

gammal bild!

 

 


om gårdagen

Gårdagen va helt huippu! Bara att det blev taget några för mycket igen... Efter förfesten drog vi till Fontana. där stannade vi hela kvällen. Var super kul att se massa vänner man inte träffat på länge!

ända bilden jag orkar ladda upp, alla finns ändå på Janinas blogg!

 


10

Hann ej blogga om mina kläder igår.
Men hade på mig på dagen en blå tunika från Gina, leggins, & mössa. Har ingen bild från det.

 

Här syns lite av kvällens klädsel.

Svart topp -  H&M

Jacka - Tiger of Sweden




party, party

Håller på och fixa, snart blir det att fara på förfest till Fennia utrymmet, var Gabriela & Renate har 18-års fest! Tror de kommer bli helt bra, efter alla omständigheter ändå... Hoppas iallafall.


27 november 2010

Vaknat, duschat, fixat, packat väskan.
Snart bär det av till stan, för vi ska köpa presnter åt våra födelsedagsbarn! Därifrån fortsätter vi vidare till Damjans minnesturnering ♥
Ha en fin lördag =)
Update later!

hänt ikväll..

Ikväll har vi varit till största delen hos Fanny. Jag, Fanny, Lill, Eve & Gabs. Kollat TV och ätit (allting som vanligt då). Just var vi ute och körde en stund bl.a till ABC var vi träffade bekanta.

Nu tänker jag gå och sova, eftersom min dag är helt fullproppad imorgon.. Blir att sätta klockan och ringa 10!


haha.. Google bild


9

Min Tro.
Hmm jag har ingen aning om vad jag riktigt skall skriva om, men får se vad det blir till. Men jag är kristen som det flesta i Vasa är, antar jag... Går i kyrkan endast då man måste med skolan. Besöker den aldrig annars, utom just konfirmationer, bröllop osv. Jag vet inte om jag tror på att det finns en Gud, allting detdär är så svårt, och man måste se på saker från olika synvinklar. ÄÄÄH , jag klarar tyvärr inte ge er ett bättre svar. För jag vet inte själv heller riktigt.

sleep

Tror jag går och sover... Hörs senare!

26 november 2010

Hemma redan. Dagen började 8.30 med julgranständning, dikter och julsånger. Sedan fick vi pepparkakor & glögg i matsalen. Efter det har jag inte riktigt haft någon timme och nu är jag hemma och har tråkigt. Min saldo är slut så funderar på hur få kontakt till alla!
Har tråkigt och vet inte vad göra hela dagen... Som vanligt!


Du behöver egentligen lite lugn och ro men något sådant blir det knappast tal om. Händelserik fredag.


sweet Lill...

Lill var rätt så söt just!
Hon bara, har du läst om då Kenza skriver om sin vän Dilay. Och jag har inte läst det. Hon skickar en link på det inlägget och säger "det låter helt som att Kenza skulle beskriva dig som person". Gissa hur glad jag blev nu, kommer sova gott inatt! (: Att så några ord kan förgylla ens dag, puss och gonatt!



8

Ett ögonblick.
Ett ögonblick jag aldrig kommer glömma är då jag för första gången kommer ti Nissi Beach, året är 2009. Solen skiner från en molnfri himmel och det är så jävla varmt. Musiken spelas högt från högtalarna från strandbaren och alla är så jävla taggade. Man känner hur sanden bränner under fötterna och vill bara hoppa och springa för det bränner så hårt. Vi tar våra simmdarasser hoppar på dem och tar oss ut mot havet. Fiilisen att bara ligga där och kasta vatten över sig, då solen steker så hårt på. Något helt jävla underbart!

bilden från 2010


:)

TACK alla, för de fina kommentarerna om mitt hår! :)
Ni gör mig så glad! ♥

happy birthday

GRATTIS! till Renate som fyller 18 år idag! ♥ Denhär dagen har vi också väntat länge på (;







puss

25 november 2010

Började med skolan 09:50, samhällslära. Efter det drog vi iväg till Know How mässan med Fanny, Lycke & Mirva. Gick där en stund och tog en massa brocshyrer till olika skolor. Fan vad det är svårt att välja säger jag bara... Finns så mycket, och allt kommer bli ens framtid. Huh! Efter knowhow mässan for jag till stan med Fanny, Lycke & Jannike. Vi satt många timmar på Wayne's och bara talade. Efter det gick vi på stan en stund, och kollade på kläder. Det slutade med att bara Fanny shoppade av oss, haha! :) Fanny förde också hem mig, tack för det! :>

Skulle vara med Emma sedan... Men mamma tog bilen till gymmet, så vi måste lämna det till en annan dag, antagligen måndag. Gabs hämtade mig istället (jaa hon har fått körkortet idag) och vi körde runt, Eve Niksu var också med en stund! GRATTIS ÄNNU ÄLSKLING ♥

7

Min bästa vän. Men jag måste säga mina bästa vänner.
Alla vet antagligen vem de är: mitt gäng, alltså Gabi, Fanny, Janina, Lill, Eve & Niksu.

(NIKSU FATTAS FRÅN BILDEN) men har ingen bild var vi alla är samlade. Det betyder att jag älskar vara me dem alla ^^ Men vissa berättar jag bara mera saker åt!


Här är 3 personer, jag inte lika ofta är med som mitt gäng, men alla dessa 3 har också min luottamus till 100%!

 

 

 

 

 




hinner inte..

Hinner inte med nummer 7 på listan idag (min bästa vän) så ni får vänta tills imorgon. Tyvärr! Är helt för trött och såg inte att klockan var så mycket redan.. Godnatt ♥


vår Eve som var lite full igår! :D


frissan

Igår då jag var till frissan, gjorde jag ju en sak jag väntat på länge. Nämligen lagade hårförlängning, och fan vad nöjd jag är! (färgade och klippte ju förståss också som vanligt) :)


 

2 bilder från igår.. Där förlängingen syns, bilderna är Janinas!

 


24 november 2010

I liv, joo. Kvällen gick lite över igår.. Haha! Hoppas jag har haft roligt iallafall.. Emilia, Anna & Eve har tappat sin barväskor, och sådant. Mer orkar jag int berätta.. Kommer antagligen foton senare någongång, då ja fått dem av Gabs.
Nu har jag tråkigt och sku vilja göööra något!!!

fölåt älskling ♥


happy birthday


Grattis på 19-års dagen Linus!









om morgondagen

Skall berätta morgondagens planer nu eftersom jag knappast kommer hinna blogga, så på samma gång får ni dag 6, som är MIN DAG.

* skoldagen börjar 8.30 med modda
* Håltimme från 9.50 - 13.00
* Blir antagligen gymmet och kaffe med Gabs då!
* 13.00-14.05 samhällslära
* 15.00 --> frissa på Lilla Eden (där kommer jag fixa en sak jag länge väntat på!!!)
* Då jag är klar en 18.00 tiden --> Gabis
* Förfest hos Gabs
* Dagen avslutas med utgång (Oliwer's Inn) med en massa fina vänner! ♥

Syns på Ollis! (;

ALLA DIT!!!


5

Kärlek.
Kärlek är allt man tycker om att göra, enligt mig. Kärlek kan man ha till sin familj, vänner, släkt, (pojkvän), ställen man älskar att vara på, till saker som betyder något för en till nästan allting, till fina minnen, till en massa saker. Det är kärlek enligt mig (:

Skall ladda upp några bilder, som är kärlek för mig!


 

 

 

 


happy birthday honey

idag fyller min bästa vän 18 år! GRATTIS ♥ grattis också till teoriprovet (:

















22 november 2010

Kommit hem just för första gången idag. Började dagen med gym (solarium + massge) aktivt jo jag vet! :D Sedan hade jag två timmar skola, modda + samhällslära. Då jag slutade for jag med Lill till stan, jag köpte bl.a en ny klänning och någo smink. Kan visa klänningen senare. Vi har också varit till alko med Gabi och Lill idag. Sedan ätit tårta hos Gabi!!! :)) En helt super bra start på veckan! Nu fortsätter jag ännu på aftis! Hörs efter 21 någongång.




you make me feel



härlig låt!

promise me

Sitter och funderar på att gå och sova snart. Skall köra morgongym då jag vaknar, skolan 2 timmar och sedan till stan och hjälpa Lill. Skön start på en måndag! :)

 

Fan va jag blir på bra humör av den bilden, jag lovar bästa DJ:n som finns!!


4

Idag har jag ätit: 2 bröd då jag vaknade. Sedan på julöppningen var vi och åt hesesallad, så otroligt gott! Nu på kvällen choklad, och ett bröd.
Blev väl lång lista då :D

21 november 2010

Godmorgon!
Vaknade just hos Fanny och är super pigg! Hon ligger ännu och sover.. Men jag kan inte få tag på sömnen någo mer, fast jag så mycket sku vilja! Idag är det julöppning på stan och vi är påväg dit, i något skede. Vad mysigt ;) Nu har jag lite tråkigt och funderar på om jag borde gå och vila en stund ännu?


bild från jultiden förra året.


00:05

Kom just hem från stan. Har ingen aning om vad göra nu? Känns som att det inte händer något.. vi har ingen lust att fara ut heller. Skall om sådär en halvtimme skjutsa Kia & Freddi till stan iallafall. Sen blir det kanske bara att kolla film eller något sådant?
Åååh vad jag längtar tills TISDAG nu!!! (;



20 november 2010



Vaknat 12 idag. Då gick jag iväg till mommo & moffa. Åt där, och sen fixade jag mommos hår. Lagade permanent åt henne. Fanny hämtade mig halv 4 och då åt vi lite. Har just duschat och fixat. Eve & Lill kom också hit just.
Ikväll skall vi på BIO (Harry Potter), och efter det blir det säkert att fara ut en stund. Maybe till Amarillo på en. (Men jag kör, så för mig blir det cocis!) Ha en trevlig lördagkväll allihop!! :)



3

Nå jag börjar med att berätta att mina föräldrar är skilda. De skilde sig då jag var på 5an - 6an kanske. Båda är nu gifta på nytt. Största delen bor jag hos mamma, nära Prisma i ett grönt egnahemshus. Där har jag bott sen jag var typ 5-6 år. Så största delen av mitt liv. Mamma jobbar som sjukskötare, och ger mig så gott som allt jag vill ha. Hon betyder så mycket till mig ♥ Finns ingen bättre!


Pappa bor då igen nära Borgaregatansskola, på det nya bostadsområdet. Där har vi ett trevånings gul brunt hus. Hos pappa spenderar jag alltid tid då och då. Försöker vara där några dagar i veckan iallafall. Han är utbildad rektor. Nu just håller han på att studera till ekonom, och är så gott som färdig bara han lämnar i slutarbetet. Jag tror han har i tankarna på att någongång skapa ett eget företag inom ekonomi. Då jag var liten var vi ofta med honom i Lappland och hälsade på honoms föräldrar och så. 


jag & pappa i Lappland, som liten

 


2

Har inte egentligen något att berätta om min första "kärlek".
Men jag var på lågstadiet kär i en pojke som bor granne med oss. Han heter Matias. Vi hängde ute tillsammans, i trakterna nära oss. På somrarna spelade vi fotboll, och var till stranden och sådanna saker tillsammans. De har också villa nära oss, så där hängde vi också tillsammans, spelade volleyboll, grillade korv jaa ni vet. Vi tältade på vår och deras gård med alla vänner som bodde på samma gata. På vintrarna var vi till edvinstigen åkte pulka, skidade och så. Vi hade ofta snöbollskrig och lekte bara i snön. Det var ganska mysigt, och jag minns ännu dendär känslan då vi hållde varandra i handen och så. Haha! Sen hade jag en gång skrivit en lapp som jag gömt i vår båt, var det stod en massa vad jag tyckte om honom, typ söt å sådant. & jag minns ännu dendär studen när jag blev asförbannad då min syster hittade lappen och visade den till mamma. Haha ojoj!
Ni får nöja er med detta som svar (;

fredag!

Dagen har i stort sett bestått sv skola, studentresultat, gruppdiskussion, kaffe på Wayne's med J, F & G. Köpt bio biljetter, och nu sitter vi hos Fanny. Skön fredag. Ett problem vad göra ikväll? Vad skall ni göra? :)

 

 


1

Nu kör jag igång med första punkten. Mitt namn är Katrina, men jag kallas för Kitty, Kit, Kitsa osv. Jag har fyllt 18 år i augusti och de firades på Ayia Napa med en massa festfolk. Min födelsedag detta år var kanske galnast någonsin! Det var då vi fixade översväming på hotellgången, rummet osv. Vi festade till en 7 på morgonen. Helt awesome, något att minnas.

översvämningsbild




Jag går i Vasa Gymnasium på sista året, alltså är jag ABI. Den svagaste punkten inom skolvärlden är lätt matematik. Jag tror ingen suger lika hårt på det som jag. Det bästa med VG hittils har varit att jag fått 3 nya vänner, som är super härliga. Fanny, Cecilia & Lycke. I studenten har jag hittils skrivit Finska, Engelska & Hälsokunskap. Vårens skrivningar är ännu lite öppna.

 



I min ungdom har jag bott i Hangö, som cirka 1 år gammal. Där blev också min härliga syster född. (Josefina). Av mina unga år har jag också spenderat mycke tid i Lappland, eftersom en stor del av min släkt bor där. På den tiden också fammo & faffa. Jag har gått på dagis i hemstrand, lågstadie Vikinga, högstadie BGS. Nu är jag i gymnasiet och efter det vet jag inte vad göra. Kanske ta ett mellanår eller något.




På helgerna brukar jag oftast hänga med mitt "gäng." Antingen har vi chillkväll eller så är vi ute och festar. Oftast blir det till chill på fredag, fest på lördag. Haha.



& Niksu som också hör till med oss!


Älskar också en kväll som består av Olli, Krisu, Fanny, Gabi & Janina. Vi har så sjuka saker, som typ "vi e retu" eller "ska vi flytta till bergen".. HAHA!




Som Janina också skrev på sitt inlägg har jag också tränat 7 år cheerleading, och tävlat i det dessutom. Slutade i januari 2010, eftersom jag tappat motivationen helt. Men de kommer snart komma ett nytt lag, ett träningslag. Där kommer ni hitta mig! Men nu just har jag ingen "himo" på att tävla i sporten. Bara träna, och inte tappa alla sina kunskaper och starka sidor.



Till sist, jag älskar alla mina underbara vänner! ♥♥♥


lista

Tog listan av Janina och hon tyckte jag skulle göra den med! (:
Så börjar med punkt 1 lite senare idag! Gör ni den också ;)


*Dag 1 – Presentera mig själv.
*Dag 2 – Min första kärlek.
*Dag 3 – Mina föräldrar.
*Dag 4 – Det här åt jag idag.
*Dag 5 – Vad är kärlek.
*Dag 6 – Min dag.
*Dag 7 – Min bästa vän.
*Dag 8 – Ett ögonblick.
*Dag 9 – Min tro.
*Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
*Dag 11 – Mina syskon.
*Dag 12 – I min handväska.
*Dag 13 – Den här veckan.
*Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
*Dag 15 – Mina drömmar.
*Dag 16 – Min första kyss.
*Dag 17 – Mitt favoritminne.
*Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
*Dag 19 – Detta ångrar jag.
*Dag 20 – Den här månaden.
*Dag 21 – Ett annat ögonblick.
*Dag 22 – Det här upprör mig.
*Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
*Dag 24 – Det här får mig att gråta.
*Dag 25 – En första.
*Dag 26 – Mina rädslor.
*Dag 27 – Min favoritplats.
*Dag 28 – Det här saknar jag.
*Dag 29 – Mina ambitioner.
*Dag 30 – Ett sista ögonblick.

just the way you are

Kom just hem. Vi satt på Wayne's med Disa och gick runt på stan. Senare blev det arnolds med Anna, Soffi, Lila, Heidi och någon deras vän. Der va riktigt roligt ! :) Lite omväxling i mina tråkiga dagar.
Senare var jag med Fanny en stund också. Försökte nå Gabi, men hon svarade inte. Och eftersom jag inte for med bil till stan, gick jag hem. De är så jävla kallt ute så de inte är sant, talade med Eve i telefon som ändå hjälpte lite mot tankarna om kylan. Sedan slutar det med att ja halkar på isen och nu är mitt knä helt i blod, och det tar jävla sjukt, och svider så mycket!!! Fan.
Snart kommer iallafall Lill och hämtar mig, och vi skall göra något :)

 

jag väntar nästan på nästa period då jag aldrig har något att göra om dagarna.



--> stan



Drar till stan snart för att träffa Disa! :)
Ha en bra fortsättning på torsdagen alla!

finally




Torsdagens inriktning hänger rätt mycket på dina beslut men det allra mesta går riktigt bra för dig.


Om 15 minuter börjar dagens första & ända timme, samhällslära!




idag får jag äntligen träffa henne ♥


mycket att göra..

kapade listan av Lillis, men har översatt den till svenska! :)



Vem är din galnaste vän? jag måste också säga att Mirva tar nog priset!
Med vem är det roligast att hänga? Kan inte säga en person, men med Gabi skrattar vi ofta åt allt!
Har du en bästa vän? Vad menas med bästa? Älskar hela mitt gäng.. Men det finns ändå en del saker som endast få få personer får veta. (tänker inte nämna något/några namn!) Men det är inte många.
Med vem smsar och ringer du mest? Gabi dagligen
Vem är viktigast för dig? Tänker inte nämna en bara, så hemlis!

Är du nöjd med din livssituation? ganska så nöjd nog!
Finns det någon du aldrig glömmer? det är klart
Kommer denhär helgen bli bra? jag tror de, fast vi inte har några stora planer
Var är du om 2 timmar? Antagligen i min säng
Hurudan är du om mornarna? Ofast stressad och vill vara för mig själv (speciellt om jag måste vakna tidigt)!

Skulle du kunna leva utan dator? helst inte
Hur många timmar i veckan är du på datorn? för många!
Har du en egen dator? 2
Vilka sidor besöker du mest? fejjan, bloggar och youtube
Hur länge tror du att du kunde leva utan internet? Ingen aning, inte länge (;

Vilken färgs ögon har du? grönbruna
Håret? -Blont
Är du nöjd med ditt utseende? oftast, men inte då jag har utväxt! Då känns allt fel
Är du lång? nej (A) 161 tror jag
Använder du smink? jepp
Hur länge tar det att fixa dig? på vardagna kanske 15 min, till fest längre (timmar)
Använder du plattång? joo
Är det onödigt att fixa sig? jag gillar göra det, så nej


Är du singel/i förhållande/förtjust/kär? singel
Vill du vara det? joo
Har någon någonsin "brutit ditt hjärta" (kan man säga så)? mm..
Har du sårat någon? hoppas inte !
Har du någonsin känt kärlek vid första ögonkastet? nej
Skulle du kunna leva utan kärlek? hurudan kärlek?

pengar/kärlek
vitchoklad/mörkchoklad
TV/dator
höghus/egnahemshus
jordgubb/banan
hund/katt
sommar/vinter
kallt/varmt

RANDOM
Varför gör du detta? har inget bättre för mig
Skulle du ha något vikitgare att göra? vad tror du?
Är du glupsk? ibland
Beroende av dator? fejjan iallafall :D
Vad skall du göra efter detta? gå och sova
Trött? nej
Tråkigt? JAA!

Senaste
Person du såg? mamma
Person du talade med i telefon? Gabi
Person du kramade? minns icke
Person du smsade med? Nicolina
Låt du lyssnade på? Bruno Mars - Just the way you are
Sak du tänkte på? inget speciellt


När grät du sist? för en vecka sen på måndag & tisdag
Har du senast studerat? idag
När har du senast varit rädd för mörkret? hela tiden


Har du på musik nu just? jepp
Har du ett husdjur? jepp
Är din familj hemma?jepp
Hur många nät är på? 1


Hur många bokstäver är de i ditt förnamn? -7
I vilken månad är du född? augusti


Vem talade du sist med på MSN? Gabi
Hälsade på dig? Ica


Har någon kramat dig under senaste veckan? joo
Har du saknat någon mycket? nå lite iallafall!
Köpt under senaste veckan? inget riktigt
Ringt åt någon? jepp





And when you smile, the whole world stops and stares for a while

Sitter hemma & har kallt. Usch, hata kyla!


 

& hör på denna härliga låt den är så fin.

 


17 november 2010

Nu skall jag fixa klä på mig, tror inte jag orkar sminka något. Sedan får jag skjuts till skolan. Har en timmes skoldag som jag inte behöver någon väska till så.. Sätter på mig lenkki-kläderna och springer hem. Fast de nu inte blir någon lång lenkki men. Sedan skall jag öva på matte, så hinner antagligen inte blogga förrän ikväll någongång.



Avkopplande onsdag som får en extra guldkant om du är lite ambitiös och tror på dina egna idéer.

 



i väntan på...

Jag väntar sååå mycket på nästa vecka. Det händer påriktigt något kul VARJE dag då, utan att skämta, och saker som jag ser framemot väldigt mycket, och har väntat på länge. Nu några dagar kvar endast, men sägs det inte att något bra löns det att vänta på?

Tänker vara hemlighetsfull och inte berätta något ännu. Hihi (A)

Men en sak kan jag ändå avslöja och det är att en av mina bästa bästa vänner ♥ blir myndig! & det har jag väntat på länge :)



 

wihuuuu!


Mohombi - Bumpy Ride

 

tycker videon är så bra! (:


sometimes it's to hard to see the good things passing by

 

 

 

Ut med dessa snart (!)


suck

Sitter i skolan haft håltimme sedan 10, nästa timme börjar 13. Ååh hatar dessa håltimmar. Har iallafall gjort något vettigt alltså varit på gymmet! :) (fast jag inte fick något vettigt gjort där, blir antagligen att besöka gymmet pånytt ikväll)


good night

Nu tänker jag gå och sova, är så trött, och har mega kallt! Jag vill inte bli sjuk nu..


lördagen i bilder

1. Förfest Hos Lill


,












2. Amarillo på Sportsgyms & LadyLines medlemsfest




3. El Gringo




4. Fontana





















Tack för en rolig kväll!


& sin räksallad

Till slut fick jag med mig först Janina, sen Niksu och Eve ringde också och frågade om jag kunde vara. Så jag fick min räksallad på hese! Vi fortsatte sedan vidare till gymmet med N & J, var vi gick på 3 pass, gissa opm det känns bra nu?? :)
Nu skall jag börja ladda upp bilder från lördagen hit ;)


bild från lördagen


vill haaa!

vill ha en hesesallad nu, en sån me räkor i, men får ingen med mig! Och hur roligt är det att fara ensam.. :D

15 november 2010

Hemma efter en 2timmars skoldag & ett ABI-möte. Nu tänker jag städa hela mitt rum hos pappa, innan jag far tillbaka till mami idag. Ny vecka & nya möjligheter!! :)




en bild som gör mig glad!! :D

Kärlek: Kärleken håller sig lite under ytan medan du ägnar en hel del tid åt nöjen och njutningar.

Pengar: Lönsam vecka utan att du egentligen behöver anstränga dig. Du har vind i seglen helt enkelt.

Turdag: Torsdagen låter dig visa vad du kan.




chill söndag

Jag ber om ursäkt, men ni får nog vänta på foton tills imorgon, det finns alldeles för mycket och orkar inte börja välja ut, vilka ladda upp! Men en dag till nu :)
Annars vill jag bara säga att jag haft en chill kväll med Gabi hos mig idag, skönt att tala ut. Puss & gonatt!




från lill's blogg, så sant





Äkta kärlek är en obrytbar cirkel.
När du älskar blir du sårad.
När du är sårad så hatar du.
När du hatar försöker du  glömma.
När du försöker glömma, börjar du sakna.
Och när du väl börjat sakna kommer du tillslut förälska dig igen.




tack girls ;)

Igår åt vi farsdagslunch här hemma med släkten. Det blev en trerätters middag.

Förrätt: kantarellsoppa & glögg
Middag: potatismos, fisk med bre ost och cherry sås & vittvin
Efterrätt: Glass portion, fint lagad.


Då middagen ätits var jag klart fixad för fest. Vi började hos Lill. En 10-tiden drog vi till stan. Med Lill for vi till Amarillo på Sportsclubs & Ladylines medlemsfest. Där träffade vi massa bekanta och tog en par drinkar. Därifrån fortsatte vi till El Gringo var vi också beställde en par, och där var också en massa bekanta hänge där en stund, minns inte bara hur länge... till slut var det Fontana som gällde, och jag var helt ute med tiden haha!
Men tack för en super rolig kväll girls ;)

Har en massa bilder från igår, de kommer antagligen senare hit!! :)


13 november 2010





Ligger bara i sängen ännu, orkar inte stiga upp ännu. Min mage kurrar som bara den, men är för lat för att stiga upp, gå upp för trapporna och laga något.. Borde fara i duschen också och fixa mig.



about yesterday

Igår började kvällen med att Niksu kom till oss, då förde jag pappa och hans 2 vänner till stan och vi for med Niksu till Filmtown var vi träffade Lill. Hämtade också Mirva och vi fortsatte till Gabi. Vi såg på salkkarit, åt och så på filmen Good Luck Chuck, som är lika bra varje gång man ser den!
Senare for vi ut och köra och sedan till Shell en stund också. Under kvällen träffade vi en hel del bekanta. Där halv 2 tiden hämtade jag pappa och hans vänner från Ernst. Var hemma någongång efter 2 och då for jag och sov.





Niksu




12 november 2010

Dagens 2 timmar avklarade. Just hörde vi på någon tandläkargrej med ABIna! Snart blir det gymmet som gäller med Janina. Senare antgaligen stan en stund.




Impulsiv och sugen på något alldeles nytt kastar du dig över alla fredagens möjligheter. Full fart.


good, it feels so good



♥ tack för den lilla pratstuden





kndwönlkfesn

FAAAN! Denhär dagen suger! ÅÅÅH, va ja e fitti!
Har inte fått ett skit gjort på hela jävla dagen, sen då man skall på gym blir de nå jävla problem me de å! Nu e jag skit sur.

aktiv..

..eftersom jag inte har något vettigt för mig, öppnar jag nu samhällslära boken , samhällslära kurs 3, och börjar läsa lite lagkunskap inför studenten!



11 november 2010

Kom just hem. Eller just och just, för en timme. Har mega tråkigt, finns ingenting att göra om dagarna, då man slutar där 11. I planerna var att fara på gym, men glömde baggen hem, och nu har jag ingen motivation alls att dra mig tillbaka till stan.
Funderade på om jag borde börja läsa på studentskrivningarna? Det vore ju vettigt iallfall. Men det är ändå något som trycker imot.. (A) Film tänkte jag också på, men det är skit tråkigt att se på det ensam.. :D


gammal bild
Katrina, Janina & Vanessa


Har annars börjat bloglovi'n och det är ju hur bra som helst! :D


wihuu

Kom just ur bastun. Bestämde mig och for på zumban ändå. Det var lika roligt som det alltid är. Så har sådär 4 timmar träning bakom mig, huh huh! Nu känns det verkligen bra!!! :)
Snart skall jag tillreda någon slags kvällsbit åt mig. Vad jag är trött i hela kroppen, nu är det vila som gäller resten av kvällen!


.

Hemma från gymmet! Har tränat i över 2 timmar, nu känns det så skönt! Janina frågade mig om jag följer med henne och mummi till gymmet till halv 6 på zumba...  De är så lockande, men kan int bestämma mig... Måste tänka på saken nu en stund. Är iallafall helt slut i benen nu.
Skall antagligen vara med Lill en stund idag. Mitt i allt blev jag dödstrött, sku bara vila sova en timme eller 2, men sedan är det igen så svårt att somna på kvällen.




vappen 08, Lyckes bild


10 november 2010

Godmorgon! & huvudvärken fortsätter.. Blir att slänga in en tablett genast såhär från morgonen. Skall snart till skolan som börjar 11:15, och slutar 12:20. Det vill säga att jag bara har en timme idag!!! Skööönt! Då jag slutar skolan, skall jag dra till gymmet , för lite träning. Wihuu!



bild från 07




Du tar i så det knakar, både på jobbet och privat. Det ger fina resultat och du känner dig optimistisk.


:@

& har haft det sen morgonen, påriktigt ingenting hjälper. Har redan tagit två tabletter och det bara bankar i huvudet. Skulle vara innii att gå och sova, men är för pigg för det...


9 november 2010

Vilken huvudvärk! Helt otroligt.. Nu skall jag vila en stund och senare skall jag träffa bl.a Lill & Gabi. Vi skall med Lill också och betala makuuni räkningen, som är sådär 50euro. Så helt nice.. Haha! Dumt huvud så får kroppen lida ;)




gammal bild


:)




Tack Krisu, du fick mig att se på saker från en annan synvinkel, och det lättade upp allt till stor del.



<3

ska ut me en av mina änglar nu ♥


fucking great!

Vilken bra början på tisdagen då... Om ni inte orkar läsa behöver ni inte, måste bara skriva ut mina känslor nu.

Du vet hur lessen jag var dendär helgen, på söndag i slutet av augusti.  Jag berättade allting åt dig, som jag alltid gör, för att jag verkligen litar på dig mer än nästan någon annan, och har gjort de i många år redan. Den kvällen då jag bara satt hemma och grät. Du hjälpte mig faktist igenom det, då det kändes som värst, och veckan efter det då jag hade svårt att sova om nätterna, fanns du alltid där och lyssnade, fast det kanske inte var världens roligaste för dig.. Du var helt sådär att du förstår mig, och att personen som sårade mig gjorde helt fel. Det kändes så bra att ha någon att tala till. Det kändest verkligen bra.
Men jag förstår inte alls nu. De har varit lite sådär på senaste tiden mellan oss, men nu 2 senaste har jag varit så jäkla glad för att allt varit så jäkla bra, jag har just rett ut me en viktig person till mig, och du var glad för det.
Det var egentligen en så jävla liten sak som du gjorde, men det sårade mig så in i helvete. Det tar faktist ont, fast du tycker jag är jävla barsnlig så måste du ju tycka det då, men man kan verkligen inte rå för sina känslor. Det hoppas jag också du skulle förstå.

chill!

Slöar vi datorn, och har tråkigt. Ser också på lördagens halloween bilder. (dem kan ni se på Janinas blogg alla), eller på min facebook en del. Men hit orkar jag inte ladda upp några. Skall snart och sova, och har fullt program imorgon! Good night, sleep tight!


janinas bild


happy birthday!

GRATTIS , till Lill som fyller 19 år idag ♥

















gymmet!

Ändrade planer, blir gymmet snart för träning ;)


8 november 2010

Då jag vaknade idag, trodde jag att jag inte skulle slippa upp ur sängen. Jag var så trött!! Fast jag först måste till skolan till 11:15 så ändå.. Oj herregud. Slapp upp, drog på mig leggins och en huppare, och satt på mej ugs. Eftersom jag inte kan använda någo andra skor, p.g.a mina skavsår.
Då jag slutade var jag en stund med Fanny. Nu skall jag se om jag har några loppis-saker och sedan hämtar papi mig. Skall fara dit idag, och ikväll har jag igen aftis... Suck. Men det hjälps inte.


ego-bild från Ayia Napa

 

Kärlek: Trevlig vecka även om det kanske inte händer så mycket. Det handlar om en svag nyans.

Pengar: Härlig vecka som öppnar för shopping, nya grepp och intressanta affärer. Du har tur.

Turdag: Måndagen laddar dina batterier grundligt.

 



7 november 2010

Igår firade vi halloween, vid havtornen. Jag har inte haft lika roligt på så jäkla länge. Helt kymppis kväll, för min del iallafall.


Bilden är Fridas. Imorgon kommer ni att få se en bildbomb på Janinas blogg. Eftersom det blev taget sådär 400 foton igår.

 

Idag har vi bara slöat hos Fanny, med Krisu, Olli, Janina & Lill. Var också och såg på PLATINUMS öppna träningar. Nu är jag super trött, och det värker i hela kroppen. Plus att jag fått så sjuk svanskota från igår, en annan fråga är ju varifrån. Måste kanske ta en dyna till skolan att sitta på då de tar så ont. HAHA


youth like diamonds in the sun

 

 

Med dessa gullungar har jag spenderat min fredag i stort sett. Först på stan, och sedan var vi hos Fanny. Vi lagade bl.a mat (broilersallad), kollade salkkarit, och testade lite smink inför imorgon. Vi har också ikväll fått besök av, Emilia, Mikalea, Frida. Senare av Krisu & Olli.

 

Måste också ladda upp en låt som jag verkligen älskar!! En av mina absoluta favoriter ♥ En låt som jag aldrig tror jag kommer få nog av, den är så fin, älskar allt de sjunger i den!

 

Kom just hem och nu är jag trött som bara den! Godnatt (:

 


5 november 2010




Fredagen cirklar kring diverse bekymmer, även sådana som du bestämt dig för att inte tänka på mer.

Jag har bestämt mig för att mitt horoskop inte skall stämma in!




Vaknade just och är hur pigg som helst. Nu skall jag klä på mig, sminka, fixa håret, äta något, och slita mig iväg till skolan. Efter skolan kommer vi att fara till stan med Fanny. Där skall vi fixa det sista inför imorgon.
Trevlig helg allihopa! ;)


movienight!

Haha, vi såg på en så rolig komedi idag!!!
Nu är jag hos Fanny, och vi skall också snart se på en film. Antagligen The Last Song, eftersom Fanny sa att jag måste se den... Så de är väl planerna som återstår av kvällen.

 

Morgondagens planer är:

* Sova länge

* Slita mig till skolan till halv 2 på engelska muntligt prov

* Stan och fixa saker inför lördagen

* Chill antagligen på kvällen

 


film!

E hos kusinerna nu, och vi skall snart se en film. Jag vet inte ännu vilken, men antagligen en komedi. Senare ikväll blir det att fara på kaffe antagligen med Mikaela & Emilia och ut och köra en stund. Skönt, med skola först halv 2 imorgon, då blir det engelska muntligt prov.




blev en bild på Janina, eftersom det är här jag befinner mig

4 november 2010

JEEE! Fick godkänt i matte, och blev super glad och ropade det över hela klassen. För jag hade redan förberett mig på en 4! Nu sitter jag surprise, surprise hos Fanny, och vi kom just hem från stan. På stan lunchade vi på Subway också. Snart kommer Lill & Eve på besök.

Har någon av mina vänner sett till den vita tunikan som jag har på bilden??



wuppiduu

För en gångs skull kändest det som att matteprovet gick bra. Men löns ej att vara för glad ännu, brukar veta min tur. Såg just salkkarit och åt kvällsmål. Snart skall jag packa ihop nå saker eftersom jag skall till min Fanny övernatten!! Är också super glad över att jag inte har någonting att läsa på mer, på en tid iallafall. Imorgon endast en timme, får också sova lite längre.


wiiii! Fanny ♥

 

 




3 november 2010

Hann inte blogga mer igår, p.g.a allt jag måste göra. Nu har jag bara ett prov att öva på kvar, och det är matematiken ikväll. Så nu skall jag bara ge mina sista krafter åt matematiken och hoppas på det bästa! Fan i mej om jag inte blir godkänd.


Du längtar efter nöjen eller kanske en resa. Onsdagen erbjuder dock mest vardag och enahanda rutiner.

Till och med horoskopet passade in bättre, än bäst idag! I väntan på helg nu! (;




en bild som gör mej på bra humör! :D

2 november 2010



Tisdagen handlar om pengar eller kanske snarare bristen på pengar. Du oroar dig för din ekonomi.



Kom hem just. Haft prov idag plus prep lektion. Sedan gick vi med Janina, ca en timme på stan. Hon sökte kläder, som hon kan ha på våran halloweenfest. Nu kan ni gissa vad jag skall göra, jaa läsa på samhällslära.. Senare blir det också att räkna lite matte, och planera på en uppsats som skall skrivas imorgon. Men före jag tar itu med något av dessa, tänker ja se en stund på TV och bara vila! 


någongång för länge sedan hos Gabi


good night

Dusch, läsning + sova är nästa program!




sätter hit en lite äldre bild på mig och Fanny, från då vi gick på 1:an! Oj vad tiden går fort...

skolaskolaskola

Hemma från aftis nu. Var efter det också en sväng till gymmet. En sak som jag inte fått gjort är att läsa på biologi. Så nu tänker jag gå och läsa på det, eftersom jag inte har några andra val... Fan. Plus att jag är helt slut och trött. Det värsta är att jag inte hinner sova ett dugg. Later!


matte + biologi = :(

Hemma från skolan nu. Matteprovet gick megadåligt, men inte kunde man ju förvänta sig något annat heller. Resten av dagen skall jag jobba med aftis matte inlämninguppgifter, läsa på biologi och dra mig till aftis på mattetimme. Låter väl roligt!



den första november

Nåja ännu en ny vecka då!



Lejonet

Kärlek: Snart ljusnar det men denna vecka känner du dig ganska dyster. Attraktiv, men dyster.

Pengar: Du är på väg att lösa eller i alla fall förminska ett stort problem, men processen tar tid.

Turdag: Söndagen väcker nya förhoppningar.

 

 

Wish me luck till matteprovet -.- (!)


RSS 2.0