Valborg

Imorgon är det redan sista april och valborg ska firas. Planerna är ännu lite öppna, men det löser sig. Orkar inte ta onödig stress för vad man ska göra. Har sån fiilis att de kommer bli en bra dag/kväll, så hoppas! Hoppas också på fint och soligt väder! 
 
 
 
2 bilder från förra vappen som firades hos bl.a Fanny. I år får vi fira utan Fanny, men hon har det ändå toppen i Thailand! Snart är hon hemma igen :)
 
 
 

***


-

Denna dag har bestått av tent, gym, GG, lite packning och Gabi. Nu består de tre följande dagarna av jobb. Så kommer inte göra något speciellt ihelg, ta det lugnt endast :) Ska försöka få läsa på tent. Två tenter kvar och några uppgifter sedan tar jag sommarlov från skolan.


Happiness

 
 
 
 
 
 
 

Ledig dag

Min lediga dag har börjat med skype samtal, vi talade i typ en timme med Eve. Därefter gick jag till gymmet nu är jag hemma igen och ska laga mat. Senare borde jag gå till posten också.


Antalya

 
Bild från ena ingånen till hotellet. Hotellet syns där bake.
 
Gatan i gamla stan som gick från hotellet upp mot stan.
 
 
Bilder från stan.
 
 
 
Bilder från hotellet.
 
 
 
 
Bilder från Paradise teras. Det var ett så härligt ställe med bästa utsikten!
 
 

 
Sista bilderna jag fick innan jag blev sjuk.
 
 

Bilder från nyåret

Bilderna är tagna med min systemkamera men har förrän nu inte fått aikaseks att ladda upp de. Bättre sent än aldrig?! :D
 
 
 
 
 
 
♥ love you
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rainy day

 
 
Hade en bra dag på jobbet, tummen upp för det! Nu är det regnigt ute, och jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Sköönt med ledigt imorgon! (;
 
 
 
 
 

Godmorgon

Har sovit helt super bra inatt, fast då klockan ringde var de ändå svårt att stiga upp och jag snoozade till det sista, so kitty style. Hah!
 
Helgen gick för mestadels på jobbet. På lördag jobbade jag kväll, och då jag slutade kastade jag mig på soffan och såg på GG och vi 10-tiden har jag somnat. På söndag jobbade jag 7-13 och därefter hann jag med hur mycket som helst. Var på PW med Janina, och såg på Rhodiums träningar, tror nog jag ska med och testa iallafall. Måste se om ja börjar men kul var de :)
på kvällen var vi ännu till Replot en sväng, oj de var så härligt väder på söndag! 
 
Igår har jag jobbat, och nu är jag på jobbet. Slutar redan 14 idag, skönt! 
 

Beslutsångest

Sitter och funderar och har så svårt att göra en massa beslut i mitt liv. Förstår inte ens hur det kan vara så svårt. Ena dagen är jag bombsäker på någon sak, men mittiallt kommer det en såndär känsla att njaaa, är det nu ändå det jag vill. Hur ska man veta vad man vill göra egentligen, och hur kan man bestämma sig för något stort val, och vara säker på att det är de rätta? Nu just har jag så många tankar, som snurrar runt i mitt huvud och jag kan inte bestämma mig för något. Allt känns nu just helt fel, fast det för någon dag kändest helt rätt.
 
Någon som har tips på hur jag kan lösa ett sådanhär problem?
Hela inlägget blev lite råddigt, men jag måste få skriva ut mina tankar någonstans kändest det som just nu då jag håller på att skriva dethär inlägget. JAG BLIR GAAAAALEN, med mig själv!!

Off to work

Jobbar 12-20 idag. Sku inte alls ha lust!! Sovit dåligt inatt, vaknade vi 5 och efter det har jag inte kunnat sova. Lyssnat på avslappnande musik som alltid hjälper, men nej inte nu. Störande.

Igår var vi och hälsade på Ellen och Wilda. Wilda är så himla söööööt =)


180413

Dagen började på gymmet tillsammans med Gabi, Ela & Cila. Besökt Bikbok, Cubus, och så gott som alla butiker i stan med Salla, lånat tentböcker på Tritonia, försökt läsa på tent, sett på GG, salkkarit och nu är Viidakon tähtöset på. Ska och sova i tid idag och vakna tidigt och läsa på tenten mer.


170413

Börjat dagen med att gå till CM för att köpa smink som tagit slut. Lagat mat och dragit till jobbet. Jobbade kväll, 1230-2030. Resten av kvällen har jag spenderat med Gabi, vi har ätit god mat som hon lagat. Fick gå till dukat bord och sedan kollat TV. Kollade just salkkarit och nu ska jag sova!

Har också talat med finaste N&E som båda bor i grannlandet Sverige. N i Göteborg och E i Sigtuna. Den förstnämde kommer om 2 veckor till Vasa! Är så glad :D


:)

Har inte hunnit blogga igen på någon dag.
 
På fredag jobbade jag 8-16 och därefter hoppade jag på tåget till Tammerfors för att hälsa på Lillis. Hon har bott där i 8 månader, och det här var första gången jag var dit! Hon kom emot mig på stationen, vi gick lite i affärer och chillade hos henne. Senare for vi också ut en sväng :)
 
Det var verkligen roligt hos Lill, och i maj kommer jag åka dit igen. 
 
På lördag kom jag hem vi halv 6 tiden på kvällen och for därifrån genast till Mäky. Vi inledde grillsäsongen där. Hade glömt hur gott grillmat är. Vi förfestade där och drog ut före 12 till Fontana. Hade en super rolig kväll. 
 
Jag & Ansku ♥
 
 
Hade en helt toppen helg! Denna lever jag länge på och bra så, eftersom jag kommer jobba två följande helgar :) (lät lite konsigt?) Men det är okej eftersom att klockan redan är 01:02. 
 
 
Igår jobbade jag kväll och idag 8-16. Imorgon jobbar jag kväll igen, och på torsdag & fredag har jag tent. Så kommer knappast hinna blogga så mycket. 
 

Förkyld

Har gått och blivit förkyld under natten. Har ont i halsen och snuva. Har också träningsvärk som tusan efter benträningen igår. Bra så jag kan gå. Ska snart stiga upp, äta frukost och laga mat som jag tar med till jobbet. Jobbar idag 12:30-20:30.


Mama

Det var dödsjobbigt att stiga upp 6 idag. Snoozade och steg upp först typ 20 över. Fick som vanligt så jäkla bråttom till jobbet... Jag lär mig aldrig! Jag lovar att det är lika jobbigt att stiga upp klockan 6 som 15-20 minuter senare.

Då jag kom till gymmet idag hade jag glömt typ allt. Min handduk, min vattenflaska (redan här tänkte jag att voi helvete), sedan insåg jag ännu att skorna var hemma... Klåp jag!!!

Kvällen avslutades med bio tillsammans med Janina. Vi kollade Mama som är en skräckfilm. Jag tyckte den var riktigt bra först, men slutet var ju så jävla dåligt. Oäkta och konstigt.


En bättre tisdag

Mitt humör idag har vart mycke bättre än igår. Har iallafall stigit upp på rätt fot idag. Började morgonen med en pw, hade så sjuka muskler sen gårdagens spinningcore. Ah, skönt med träningsvärk. Har jobbat 12:30-20:30. Efter det ätit pasta för att jag vart så himla snål på det hela dagen och de blev så gott. Kvällen har gått åt till att tala i telefon. Först med Niksu nästan en timme och sedan med Lillis i 40 minuter.

Denna dag har jag också fått goda nyheter så livet ler :)


-

Denna måndag har inte varit bland de bästa. Började dagen med att stiga upp efter 7 och gick ut på länk (till pappa). Halv 9 förde jag Vanessa till skolan och därefter hämtade jag världens bästa Eve och förde henne till flygfältet. Då jag hade lämnat henne där och kramat om henne hårt körde jag tillbaka mot stan och förstod först då att jag aldrig varit såhär länge utan Eve sen vi lärde känna varandra. Började gråta och de måste ha sett super dumt ut då jag körde genom stan. Förde bilen tillbaka till pappa och gick tillbaka hem till stan därifrån. Efter det har bara dagen fortsatt dåligt och jag har varit på skit humör hela dagen, försökte att inte visa det när jag var i skolan men tror inte det lyckades så bra. Då jag kom hem orkade jag inte ens göra mat utan kastade mig i sängen och lyssnade på musik. Klockan 18 hade jag bestämt träff med Emilia utanför LL. Har inte varit på gym på länge och hade ärligt talat inte någon motivation att dra mig dit idag heller på grund av denna dåliga dag, men jag tänkte att nu fan och så gick jag iväg till gymmet med glad musik i öronen. Nu efteråt är jag så himla glad och nöjd jag to mig till gymmet. Var på spinningcore och nu har jag fått min gym-motivation tillbaka. På gymmet träffade jag först Jenni, stod pch talade med henne ett bra tag. Roligt att se/tala med människor man inte träffat åå länge! Passet var så himla tungt men bra, och ett tack till Aino också, som igen höll ett helt huippu pass och hon är så peppande och motiverande. Jee min dag blev så mycket bättre efter jag besökt gymmet. :) Var ännu med Emilia till butiken efteråt och fick tala med henne med. Denna vecka kommer ännu bli bra! 


Tummen ner för denna måndag


Sunny day

 
 
 

what a beautiful day

Har en känsla av att denna fredag kommer bli toppen, vet inte varför. Har inte riktigt något speciellt planerat, annat än att vi just bestämde med Eve att vi ska till stan om någon timme. Gå runt, kanske lunch och så. Solen skiner där ute och jag har annars bara bra feelis. Våren är äntligen här! 
 

-

 
Idag har jag varit över till Christian på kvällen tillsammans med Janina & Oliwer. Vi drack te som jag köpte i Turkiet och det är så himla gott. Ångrar nu att jag inte köpte mer av det. Haft en riktigt bra torsdag ♥

God morgon!

Har just ätit morgonmål. Snart lite fixning, och klockan 12:15 hämtar bussen oss till flygfältet! Någongång efter 14 far flyget, och 19-tiden är vi i Vasa. 
 
gammal bild

Grattis prinsessan ♥

 
 
 

020413

Idag har jag haft lite stegring ännu, men har försökt ta de mesta ut av sista dagen som jag kunnat iallafall. Har gått på stan en stund och shoppat lite, och senare har jag bara luggit vid poolen. Vågade inte fara och simma så jag inte på något sätt blir sjuk mer. Just kom vi till hotellet, vi var ute och åt, men bara här på hotellet. 
 
 
 
 
 
 
 

Anadolu Hastanesi

Söndag-måndag natt var helt hemsk. En av de värsta nätterna jag varit med om någonsin. Vaknade runt 1-tiden med så himla sjuk mage, och ja de fortsatte hela natten. Klockan 8 på morgonen var det ännu inte över så jag kontaktade en läkare. Tre stycken kom på plats och undersökte mig på rummet, de tog mig på samma gång med till sjukhuset. Där tillbringade jag hela gårdagen i dropp och fick en massa olika mediciner, vitaminblandningar osv. I samma rum bodde det en dansk flicka med mig som hade samma besvär. Som tur hade jag henne där, tiden gick iallafall fortare på sjukhuset, när man hade någon att tala med alltid ibland. Läkaren visste inte vad min diarre och magsjuka berodde på. Klockan 17 gav läkaren beskedet åt mig och Stine att vi båda fick åka "hem", eftersom vi bara hade feber mer. 
 
Efter detta började en lång strid med sjukhus personalen, om försäkringar osv. Vid 21-tiden fick vi äntligen båda lämna sjukhuset på samma gång! Oj vilken dag det var. Det är svårt att förklara känslan som uppstod när man äntligen fått krypa ner under täcket på hotellet och veta att man var på bättringsvägen. 
 
Nu är jag äntligen på bättringsvägen, och ska snart försöka äta något :)

RSS 2.0