Helgen

På fredagen firade vi Pampas nationaldag, först på torget och sedan for vi via Gabi till Janina på mellanfest. Fick också på torsdag samtal av världens Tony som var påväg till Vasa från Helsingfors. Blev lika glad som alltid! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På lördagen hängde vi först på stan och fortsatte därifrån till Olle, och tillslut for vi på Emmis födelsedag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack till alla för en helt toppen helg!
 
 
 

Bilder

Nåjaa back in business igen. Ska ladda upp lite foton åt er.
 
 
 
Sminkning från nära håll. Tyckte de blev ganska lyckat, om jag själv får säga det!
 
 
 
Från nära håll på båda ögonen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TGIF

Nu är det fredag på schemat, skönt! 
 
Idag började jag dagen med att ringa till mommo och fråga om hon kan handla lite mat åt mig, haha. Snäll som hon är så hämtade hon mig och så for vi till butiken och handlade. Hon var påväg själv också. Så härlig mommo jag har ♥ Efter butiken for jag och hängde till mommo och moffa, har haft så ont om tid på senaste. Vi talade om allt mellan himmel och jord, och vi skrattade mycket! Så nu lever man antagligen lite längre igen! ;) 
 
Resten av dagen har jag försökt få ihop en skoluppgift, och klockan 1730 befann jag mig på gymmet och vi tränade benen. Det var ett så tungt gympass, men nu känns det toppen! 
 
Efter gymmet for jag ännu till Eve en stund, vi lagade mat, och kollade TV. Klockan är 21 och jag är helt död.
 
 
 
Dagens läsning, jag älskar skvallertidningar!
 
 
 
Mat inhandlad!
 
 
 
 
2 selfies
 
 
 
Believe in miracles

Thursday

Vad har jag gjort idag, annat än varit på länk och försökt läsa på tent? Jag mötte upp världens bästa vänner i stan på sweet vasa. Vi har inte träffats eller umgåts på länge, och speciellt inte alla tillsammans. De var så härligt att träffa dem ♥
 
 
 
 
härliga gabi ♥
 
Idag hade vi ingen cheerleading träning på grund av att så många var sjuka osv. Hängde istället hos Fanny en stund och vi besökte också WH, som blivit så fint remonterat!

2

 
 
Två bilder före jag for på länk!

Torstai on toivoa täynnä

God morgon!
 
Har just ätit frukost, och ska snart ut på länk. Vilket bra sett att börja dagen! Nu blir det också mer bilder på bloggen tack vare att min telefon är tillbaka. Annars ser jag mycket framemot denna dag, ni får höra mer senare :)
 
 
 
:)
 

Onsdag

Jag är så trött på all snö och allt snöväder. Vill bara de ska smälta bort nu! Usch. Annars har min dag gått på jobbet 7-15, och därefter skötte vi lite ärenden med mommo och sen förde hon mig hem. 
 
Fick en positiv överraskning genast jag kom hem, min telefon hade kommit! Måste faktist säga att vad bra service! Förde min telefon efter klockan 16 på torsdag till posten, varifrån de skickade den till Jakobstad på reparation, och nu är det onsdag och den är hel hemma och funkar bättre än bäst! Är så glad! Då jag slapp hem åt jag snabbt mellanmål och gick iväg till elisa butiken. Där de fixade så simkortet funkar igen, än en gång toppen service där med! 
 
Klockan 1630 befann jag mig på gymmet och började göra mitt program för armarna, vilket är ganska tungt! Det kändes lite i min "sjuka" arm, men den är nog nästan bra nu. Sedan tillslut stod ännu hiit på schemat. Har senast varit på hiit före julen, och gud så jobbigt det var. Trodde påriktigt nästan att jag skulle dö. Och jag tror jag aldrig varit så röd förr. Måste igen tacka Aino för en så grym och bra timme! Hon ger en verkligen motivation och inspiration! 
 
 
 
Bilden är inte så bra, men man ser iallafall lite hur röd jag var genast efter timmen!
 
 
Resten av kvällen har jag bara chillat hemma, duschat länge, lagat mat, sett på salkkarit, kadonneen jäljillä och på jutta och puolen vuoden superdieetit! Nu ska jag tacka för idag och säga godnatt!

jag behöver lov,

 
från vardagen.

ny vecka - nya möjligheter

God morgon!
 
Bloggandet har gått igen lite sämre de senaste dagarna, men det beror på att jag har Fannys gamla iphone i business, och den är så jävla trög... Allting går så långsamt, plus att de inte är så bra kvalite på kameran, så får inga bilder. Och det är mycket tråkigare att läsa inlägg utan bilder. 
 
Nu just snöar det ute och jag borde cykla iväg mot jobbet, inte precis det mest lockandet vädret ute, de skulle ju bli vår nu! Jobbar idag från 10-17, och därefter har jag inga planer, annat än jag tänkt fara på lenkki. 
 
Fredagen gjorde jag inget speciellt, träffade Salla en stund, och gick relativt tidigt och sova. På lördag morgon vaknade jag upp för att fara på spinning. Resten av dagen jobbade jag med skoluppgifter, och på kvällen for vi ut en sväng med Salla. 
 
På söndag gjorde jag inte så mycket annat än var hemma och slöade, och på kvällen for jag till mamma övernatten. Igår jobbade jag från 7-14.30, skötte ärenden och på kvällen var jag på bodyattack! De nya bodyattack programmet kändes så mycket tyngre än det gamla. Resten av kvällen var jag hemma och kollade på TV, och slapp och sova i tid. Nu känns det som att jag har massa nya krafter inför denna dag!
 
 
 
Haha, ända bilden jag tagit med photoboot på länge. Men jag bjuder på den :'D
 
Om ni vill se vad jag håller på med nu, när de inte är så lätt att ladda upp nya bilder p.g.a telefonen så följ mig på instagram @katrinakallio 
 
 
 
 

Timantit on ikuisia ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Många år av vänskap, och så många minnen, jag älskar er! ♥

Iphone 4s VS 5s

Igår skickade jag iväg min kära telefon på reparation och är så stressad redan nu på att vara utan den! Nu märker man faktiskt hur stor skillnad det är på iphone 5s och 4s... Femman är så mycket snabbare, det går inte ens att jämföra, allting händer genast  när man klickar på något, och man behöver inte vänta alls. Det är så stor skilland på kameran också, femman kan fokusera mycket bättre på motivet, och det blir så stor skillnad på bilderna också. Femmans bilder är så mycket skarpare, och färgen är mycket bättre. Och för att inte tala om batteriet. Batteriet håller så mycket längre på femman...
 
Min fyra är inte annars heller i så bra skick, med tanke på att hela skärmen är fucked up. Man ser knappt något, så jag fick ta i bruk Fannys iphone 3a... Tack till henne för det! Och jag är så stressad på att allt går så himla långsamt med den med. Men bättre än inget antar jag. Jag hoppas hoppas att de endast tar en vecka att fixa telefonen som de sa på försäkringsbolaget. Tror jag blir galen om jag måste vara utan min telefon längre än en vecka. :( 
 
En stund kom de i min tanke att tänk om jag måste vara utan en smart-telefon en vecka, att hur kommer jag klara mig? Jag förstod att jag inte kommer göra det, så jag var och fixade det till Elisa butiken. Gud så bra betjäning man alltid får där! Är så nöjd! Fast de säkert där tänker om mig "oj nej kommer dendär blondinen igen". Haha! Fast jag är ju inte så blond mer ;) Har faktiskt besökt butiken några gånger på senaste tiden. Hehe! 
 
 
 
 Hoppas du är tillbaka nästa veckas fredag ♥

130314

God morgon! 
 
Vaknade första gången idag 06:30 och var super pigg, men tänkte ändå att det var för tidigt att stiga upp, så jag somnade om. Steg istället upp klockqan 9 då väckarklockan ringde, och har just ätiti morgonmål och duschat, så nu ska jag ta tag i skoluppgifterna, och få dendär ena jäkla essän klar!
 
 
 
Morgonmål

Tipsa mig!

Jag är på sjukledigt som bäst på grund av min arm, till och med fredagen. Nu ska jag försöka göra undan så många skoluppgifter som bara möjligt. Har en hel del essäer, och andra projekt, och dessutom tent nästa vecka. Så det är bara att sätta igång imorgon. Ska försöka vakna i tid. 
 
Annars tar jag också emot filmtips. Berätta för mig vilka filmer ni tycker är bra. Jag ser helst på komedier, romantiska komedier eller thrillers, inhemska filmer går bra, och svenska filmer gillar jag också, ibland gillar jag också skräckfilmer, men inte såna som går helt över. Jag skulle till exempel aldrig se på Manaaja. Skulle bli tacksam om ni tipsar mig! :)!
 
 
 
 

120314

Vilken trög vecka det varit, tiden har gått otroligt långsamt framåt. Började dagen med att gå till min egen hälsocentral eftersom jag hade sån värk i armen. Där fanns inte en ända läkartid så de skickade mig till huvudhälsostationen. Fick än en gång ringa mamma och dessutom väcka henne för att få skjuts. Roligt att hennes ledighet går åt att sköta om bland annat mig..  Nåja var här vid halv 9 tiden, och satt i två timmat och väntade på att slippa till läkaren. Har just varit och tagit röntgen bilder och nu väntar jag på att slippa till läkaren igen. Suck. 

Palm trees swaying in the wind

Bilder från we heart it

Bilder från helgen

 
 
Har införskaffat nya skor till gymmet, de är så bra! :) Tummen upp!
 
 
 
Bild från fredagen, då jag fixade inför Mirvas födisfest!
 
 
 
 
 
 
 
Bilder då vi fixat klart!
 
 
 
Påväg till Mirva.
 
 

Efter regn kommer solsken...

Började dagen med ett möte, var till Gabi och hälase på en stund och därifrån fortsatte jag till gymmet och tränade. Då jag lämnade gymmet for jag till skolan, när jag nästan var vi ÅA och cyklade i en nerförs backe, så händer det, jag flög över cykeln och på fullt i marken. Det tog så helvetes ont i armen och värken blev bara värre. Kunde inte röra den mot något håll och trodde den var av. Ringde i panik till mamma som just var ute i skogen och sa att hon inte kan hämta mig. Ringde därefter till Gabi med gråten i halsen, och härlig var hon som förde mig till HVC. Tack ♥  Slapp så gott som genast till läkaren och han konstaterade att jag bara hade sträckt armen ordentligt, och att det borde gå om om någon dag med värkmedicin och vila. Är så glad inget var brutet. Nu just har jag sån värk i armen men ska snart ta en värktablett igen. 
 
Var också till mommo en sväng och hälsade på. 
 
 
 
Bild före gymmet.
 
 
 
Läkaren satte min arm och vila i ett såndär stöd bandage. Hjälper otroligt mycket, att man inte måste "bära" på sin arm. Han rekommenderade att använda de 1-2 dagar.
 
 
 
På samma gång jag flög med cykeln och skadade armen, så tog min telefon också skada. Fan vad jag blev arg. Har nu på eftermiddagen varit till försäkringsbolaget och de betalar som tur skadan. Hamnar "bara" att betala 100€ själv. Tur man har försäkring! Det blev nämligen en ganska saftig reparation. Suck.

00:23

Denna dag har egentligen varit lång, men jag har ändå inte känt så. Veckan började ovanligt dåligt, men blev på mycket bättre humör av att komma mig till jobbet. Det känns så bra att få höra en massa bra saker och få positiv feedback för saker man gör. En kvinna gjorde verkligen min dag idag :) 

Nu är klockan redan halv 1 och jag borde sova, men känner mig inte så trött, går antagligen på övervarv. Har en hel del att göra imorgon så jag måste börja sova snart! Hoppas jag får tag på sömnen snabbt. Ska börja försöka ta mer bilder till bloggen nu då jag har min nya telefon som tar så bra bilder! Woppa! 2 bilder som jag tog på söndagen, andra bilden innan jag for på lenkki, och första bilden när jag var på lenkki! 


Gamla bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Godmorgon

Eller jaa inte så god.. Hela veckan har böjat så dåligt, och är på dåligt humör. Är super trött och sitter i skolan som bäst och jobbar på ett projekt, som är så tidskrävande. Härifrån ska jag dra mig till jobbet genast och jobba till 21. På morgonen tänkte jag att skönt att inte slippa hem på över 12 timmar... Men sånt är det ibland. Borde minska på jobbet för att orka bättre.
 
Hoppas ni fått en bättre start på veckan :)
 
 

Throwback

 
SWEDISH HOUSE MAFIA
 
 

X

Senaste dagarna har hänt en hel del, eller så inte? Kanske det bara känns så. Nå iallafall på onsdag hade jag ledigt, och jag mötte upp Ansku över en kaffe på Aschan. Tiden går alltid så snabbt med henne då man har mycket att tala om, och hon utstrålar positiv energi! 
 
 
 
Efter att jag hängt med Ansku, så for jag hem till Gabi och hängde i några timmar. Och senare på kvällen träffade vi Salla också. På onsdagen hade jag dessutom så jäkla ont i benen så jag knappt slapp upp då jag suttit mig ner..
 
 
 
Köpte också ett nytt iphoneskal som jag älskar, så snyggt!
 
 
På torsdag fortsatte träningsvärken, och den hade nästan bara blivit värre. Drog mig ändå 8.30 till gymmet på RPV tillsammans med Eve. Började tydligen jobbet klockan 9, så jag kom en timme försent eftersom jag hade skrivit upp till mig själv att jag skulle befinna mig klockan 10, men det var ingen fara med det! Efter jobbet hade vi ännu träning, ganska lite folk på plats, men vi fick öva akrobatik och så hade vi kuntopiiri. 
 
 
 
 
 
 
Några selfies har jag också hunnit ta! 
 
 
Idag har jag börjat dagen med att städa hela lägenheten... Städade senast för en vecka sedan och jag hade lyckats rådda till det igen. Nu har jag städat allt, tvättat byk, bytt lakan, dammsugit och tvättat golven osv. Nu måste jag till nästa skicka en par mail, skriva på en hemtent och hänga upp byk.. Senare ikväll ska vi hem till Mirva eftersom hon firar sin födelsedag! Kommer bli kul!
 
 
 
Trevlig helg!
 
 
 
 
 

Resefeber

Nu just har jag sån resefeber, och skulle gärna åka på en solsemester mot våren. Har kollat lite sista minuten resor vad som finns. Några ställen jag skulle vilja besöka i Europa är Italien, Grekland, Kroatien eller Portugal. I vilket av dessa tippar ni på att det är varmast i april, maj?
 
 
Bild från Mallorca 2012
 
 
 
Antalya 2013
 
 
 
Alanya 2013
 
 
Ayia Napa 2010
 
 

Tisdag

Det är mycket på gång nu. Skola, jobb, deadlines, träning och så ska man hinna med det sociala livet också. Ibland, eller för ofta känns det som inte tiden räcker till, vilket slutar med att man inte får någonting gjort. Denna vecka måste jag ännu skriva en hemtent, och söka utbyte, och dessa 2 saker måste ske imorgon! 
 
Idag har jag börjat dagen med att jobba på ett projekt i skolan, därifrån for jag och tränade, och sedan borde jag ha jobbat på skoluppgifter, men det slutade med att jag slöade i sängen. Har dessutom idag träffat Salla, Fanny, och Gabi. Vi har skvallrat över en kaffe, sett på TV och såna saker. Idag är det också fastlagstisdag, men bestämde mig för att inte fira det desto vidare. Om man hade velat kunde man ha som studerande deltagit i fastlaskiainen vid fiskstranden och därifrån fortsatt på efterfest till Fontana eller Ollis, men nästa år tar vi nya tag med den saken.
 
 
Bild från Sallas familj
 
 

Sommar, kom!

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0