this is, this is for the better

Befinner mig vid Rewell's. Vi funderar på om vi borda ta natten ännu eller fara ut en stund? Men vi ska ju ändå ganska tidigit iväg till Linus villa, för att fixa baljun och sånt till vårt nyårsfirande. Avatar tyckte jag inte var så, om jag skall vara helt ärlig, skulle aldrig se den på nytt.
Linus för ca 2 år sedan

Last night you said your one last lie

Min dag igår började inte alls bra. Varför tänker jag inte berätta, men har tänkt på allting sedan dess hela jävla tiden. Men till slut blev dagen nog helt bra och tankarna följde med någonannanstans. Var med Renate & hennes 2 vänner en stund på stan. Linus kom till stan och jag var med honom en stund, det kändes väldigt skönt att få prata med honom. Vi for till Janina och bara låg i hennes säng och Linus läste en barnbok för oss. Senare for vi till Linus, vi förde Camilla till sundom, och for därefter till Filmtown och hyrde en skräckfilm, bara för att jag ville se en. Janina lämnade in i filmtown medan vi med Linus väntade på henne utanför i bilen. Han gjorde kanske världens sämsta "parkering" rakt in i en snöhög, mitt på bilvägen, så bakändan av bilen stack ut. De andra bilisterna verkade inte gilla det, och alla såg långt på oss. De såg bara för roligt ut!
Vi kollade filmen hos Linus, och for därefter och hämtade Gabs och sedan tillbaka till sundom efter Camilla. Vi lämnade hos Linus en stund, men for dock tillbaka ut igen. Vi träffade på Lundi, Ara & Sparv, som fick hjälpa oss från vårt lilla "problem" som Linus fixade oss. Sedan blev det ABC. Sen förde Linus mig hem och jag for och sova genast eftersom jag var dödstrött.
Idag blir det bio iallafall med Linus, Gabi & Janina, före det till subway.

Janinas bild


grabbing back all my power

Planerna gick inte riktigt som ja skrev i inlääget tidigare. Gick aldrig och köpte en ny foundation , utan Tuovinen hämtade mig istället med Janina. Vi for till GW-gallerian på kaffe med Linus & Gabi. Var nyåret planerades. De andra for sedan och skrinnade medan jag och Gabs satt i Linus bil och talade bl.a. om Stockholms-kryssningen som vi gjorde på höstlovet. Fyfan vad galet det var då vi tänkte på det. Senare körde vi till Vikby en sväng, och sedan till ABC med Tuovi & Jae.
Bild från sommaren 08


hitting a spot for the big time, baby

Vaknade ca 14 idag , blev helt chockad, för då skulle jag ju befinna mig i stan med Emilia. Så det blev väl inte till nå då. Just skulle jag börja sminka mig då jag märkte att min foundation var slut. Skulle inte alls orka slita mig till Prisma nu, fast de bara är ca 20 meter att gå dit. Men jag måste väl göra det. Då jag har sminkat mig klart skall jag fara till Gabi och sedan skall vi väl på kaffe iallafall med Janina & Linus för att planera lite mer på nyåret.


future and past at the same time

Kom precis hem från Linus villa. Har varit dit med Gabi. Vi lagade makaroni & köttfärssås. Linus blandade med lite kanel & kakao... haha! Makaronin var också kall då vi började äta. Men det var sist och slutligen ganska gott. Vi kollade också film & talade en massa. Nu tror jag det blir natten.

Gården på Linus villa, bilden är från sommar 08 på Krisu & Alex


put your hands up and say yeah

 (tog listan av Janina)

SAMMANFATTNING AV ÅR 2009


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

jep!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
minns inte dem.. haha

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
neeej

4. Dog någon som stod dig nära?

inte så nära

5. Vilka länder besökte du?

Sverige & Cypern

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
njaa

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
hela veckan på Ayia Napa, höstlovet då vi var på kryssning, och alla fina stunder med mina vänner

8. Vad var din största framgång 2009?
kommer inte på nu

9. Största misstaget?
finns väl nog många, men kommer inte nu på något

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
På Ayia Napa skadade jag mitt ben, (tack vare min kära vän Linus) så det är ÄNNU en bula där, Sjuk var jag efter Cypern ca 2 veckor, säkert swine haha!

11. Bästa köpet?
Cypern-resan , Stockholms-resan

12. Vad spenderade du mest pengar på?
mat, dricka & resor

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Vännerna, alla fester, Sthlm & Cypern

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?

Erik Hassle - Hurtful, Lorenz & M. Sakarias, massa partylåtar, Rap Das Armas

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har varit ganska likadant

16. Vad önskar du att du gjort mer?
tränat!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

ätit mindre ohälsosamt och slösat pengar på onödigt

18. Hur tillbringade du julen?

familjen , släkten & vänner

19. Blev du kär i år?

nej

20. Hur många one night stands?
privat

21. Favoritprogram på TV?

Salkkarit, Päivien Viemää, 90210!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
tror inte det, men kanske ogillar

23. Bästa boken du läste i år?
Twilight böckerna lätt

24. Största musikaliska upptäckten?

säger som Janina, Lorenz & M. Sakarias

25. Något du önskade dig och fick?
Alla resor 

26. Något du önskade dig men inte fick?
Jag har fått allt jag ha önska

27. Årets bästa film?

Finns många, kommer inte på någon speciell

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

Simmade ,Var på Partycruisen på Ayia Napa & efter det ut på krogen i Cypern

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

jepp.


30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

leggins, top & kofta


31. Vad fick dig att må bra?

Vännerna & cocis


32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Matt Lanter (Liam i 90210, han är ju så het)


33. Vem saknade du?
kanske Jens, då man inte träffat honom så mycket

34. De bästa nya människorna du träffade?

några nya malaxtjejer, som vi förr inte har hängt med

Listen to your heart when he's calling for you

Igår kväll for jag först till Gabi. Jag ringde Linus och frågade om han kommer ut. Han hämtade oss och vi var bara ut och körde så gott som överallt. Vi tog en kakao på ABC. Senare hämtade vi pizza till Janina, Jessica x2 & Jonas, så vi lämnade dit en stund och umgicks med dem. Sedan for vi till Linus och kollade L.A Giggolo, som var bra, men filmen hade kanske sämsta slutet någonsin! Till sist ut och köra igen, vi talade en massa & lyssnade på lugn musik! Nu har vi matgäster, och jag vet inte ännu vad jag skall göra ikväll. Men borde kanske slita mig till gymmet om ej annat!
Sommar 08, Linus

everything, everything, that i wanted

Fanny skickade igår ett sms på hur hon har det i Puerto Rico. Det lät som att di hade det väligt nice!! Men om jag skulle få bestämma skulle hon komma hem NU! Saknar dej Fanny <3Älskade Fanny


All the memories so close to me

Igår vaknade jag av att pappa, klockan 10 hoppade i min säng. Slöade så gott som hela dagen i sängen på datorn, men fick ändå inte lagat ett ända blogginlägg. Nåja, klockan 16 kom familjen Kronlunds till oss på middag. Det var julmat som stod på menyn. Senare hämtade Linus mig & Janina, vi for en sväng till ABC. Sedan till Linnea's , där var också Jessica, Anna, Sofia, Gabi, Renate, Janika, Jemina (en stund) , senare kom Jonas & Rasse dit. Jag, Gabi, Rata , Janika & Linnea for vidare till en lägenhet i stan, var det var fest! Ganska sent lemppade jag & Gabi festen och gick till mäkkis för att äta. På vägen träffade vi en massa bekanta. På mäkkis åt vi båda en hamburgare och delade cocis. Där träffade vi b.la på Oggen, Eddi, Chricke, & Christoffer,  så satt vi och talade med dem en stund. Till slut Gabis och sova! Gud vad skönt det var, vi var dödströtta. Blev inte så lång nattsömn, för måsta idag slita mig hem då vi fick middagsgäster och ännu en gång julmat. Suck! Börjar ha nog av all julmat! Men kul e ju iallafall att jag får mera julklappar idag! Ikväll vet jag inte ännu vad jag skall göra, annat än att vara me Gabi. Får se vad vi kommer på... :D Nu skall jag ta mig till vardagsrummet, och vara med alla som är hos oss!

Santa that’s my only wish this year

Min julafton började med att vara med mina kära vänner Fanny, Janina & Gabriela. Vi var på ABC på kaffe då de böt dygn. Det var rikti mysigt. Idag då ja vaknade började min dag super bra, för olika orsaker, jag var pigg, alla har bra fiilis här hemma, och Jessica hade skickat ett rikti goosigt meddelande på facebook då ja loggade in! Nu skall jag hoppa i duschen, paketera alla julklappar klart, fixa mig, sedan skall vi till mommo & moffa med kusinerna & vidare till pappa var de är en massa släktingar och vart Janina & deras familj också kommer. Det bästa med julen är att man får titta på alla roliga barnprogramm. GOD JUL alla!Älskade filmen som liten!


In the middle of the pouring rain

Är på besök vid Janina & deras familj. Med pappa, Kira, Janina & Vanessa. Skall nu tillbringa kvällen här säkert. 10-11 tiden skall vi till ABC med Fanny, Janina, Gabriela & Renate. För att vara med Fanny före hon far till Puerto Rico.

Janinas bild, Sommaren 09


I'm fine baby

Vaknade just vid Fanny, med Gabi. Imorgon är det julafton.. & har bara ännu köpt hälften av julklapparna.. neej! Snart skall vi till stan. Hoppas på att man hittar det sista då. Vi har ännu inga planer för resten av dagen.
Sommaren 07 , påväg till Linus villa med Krisu  & Linus

told you i'll be here forever

Har varit största delen av min tid på whitehouse sen jullovet började. Så det har inte blivit så mycket bloggas. Igår var vi ute och körde med Fanny, Gabi, Tony & Sappe bl.a. till ABC. Senare på kvällen kolla vi film i teatern med Fanny, Gabi, Robban, Miika och Sam. Vi kollade på filmen Bad Santa (Paha Pukki).
Idag har jag jul-shoppat med Fanny , Christian & Oliwer. Senare kom Gabriela med. Tony hämtade oss från stan och vi åkte till Whitehouse. Senare fixade jag & Janina Fanny's 18-års present. Hon blev döds-innii-he då hon fick den. Så den blev ju lyckad iallafall! Nu befinner jag mig på whitehouse med Fanny & Gabi. Vi skall nu börja laga potatismos & köttfärssås. Senare blir det film med Krisu & Olli. Sen skall vi hämta Sanna någonstans ifrån. Mysa, kolla päivien viemää och chilla.


JAg & Fanny från kuortane , kanske 08

the greatest times

Det blev inte Janina's villa igår. Istället chill vid Fanny, med Gabi, Jae, Krisu & Linus. Vi kollade först American Pie, den nyaste. Den var bra enligt mig, men inte alls lika bra som t.ex. Beta house. Sedan for vi till ABC. Där satt vi och talade massa minnen, och jag har inte skrattat så mycket på länge som igår. Gud vad roligt vi hade. Tiden gick så snabbt! Sedan for vi ännu alla tillbaka till Whitehouse och planerade på nyåret. Gick och sova på morgonnatten nångång. Nu är jag hemma, skall städa mitt rum klart , fara till stan me Janina fixa lite saker, sen bär det av till Fanny's igen. TACK för en kymppis kväll igår!

Gammal bild på mig och Janina. Telefonbild

see i don’t understand how you’re number one

Igår hade vi julkyrka + julfest med skolan. Efter det for vi till Rosso och äta med Fanny, Cecilia, Jessica, Lycke, Mirwa & Nora. Det var så gott! Sedan for vi nu till Gabi med Mirwa, Jessica & Nora. Vi for och förfesta till Gabis och deras ett konference rum. Vi fortsatte till stationsgatan till Ellen's. Till slut for vi till Sam's var det var någo folk. Senare träffade vi Fanny vid Mc' Donalds, ocn en massa annat folk. Nu befinner jag mig i Whitehouse med Gabs. Vi skall och äta något snart typ pizza eller mäkken! haha. Blir väl att fara till Janinas villa ikväll!  TACK ALLA FÖR EN ROLIG KVÄLL!Bild från Grabbarna Grus på Ayia Napa

I wanna be your saviour tonight

Shiu, sitter på soffan hemma hos pappa med mina plastsyskon Nina & Nessa, Jae är också här. Vi ska vara barnvakt till dem några timmar nu :)

Bild från sommaren 09 Fannys villa,
På bild jag, Fanny, Laura, Heidi
Janinas bild

what goes around comes around

Skolan började med årets sista prov, geografi. Som gick bra! Efter det for vi till lyska. Jag Jessi Fanny och Mirwa satt på med Iia. Där hade vi genrep inför morgondagens julfest. Nu ligger jag i Gabis säng för tillfället. Snart skall jag slita mig ner till stan från Gabis hus. Gabis & hennes familjs lägenhet befinner sig på sjätte våningen ovanför Gina. De är nice! Ikväll skall jag vakta Vanessa tillsammans med Janina. Efter det återstår att se vad som händer.
Foto från Gabis fönster


i miss this girlRenate på midsommaren 09

Dream until your dream comes through

Usch, för tillfället är det -23 grader på vår mätare, vill verkligen inte gå ut mer idag. Skulle göra vadsomhelst för att slippa utomlands NU. Helst på någon lugn Ö, LÅNGT FRÅN FINLAND & Norden!!! Var man kan glömma ALL  sin stress & bekymmer.  Någon som följer med? 

 bilder på Capri från google. Ön Capri ligger i Italien
 Måste väl sluta drömma nu, och fortsätta plugga geografi...

One day you'll see it can happen to me

Dagen började med att fara med mamma till stan, köpte julklappar och sedan mat på Subway. Gick till skolan på en halv lektion, och sedan luciaövning. Gick med Jessica till stan, och efter det for vi till Gabi. Senare for vi på kaffe med Gabi. Då jag kom hem var det så härligt att brasan var på, ja for å låg framför den och somnade till och med en stund. Så skönt! Nu skall jag fara tillbaka och ligga framför brasan och kolla PÄIVIEN VIEMÄÄ. Sedan får återstå att se vad som händer provläsning i allafall, kommer troligtvis inte att träna idag på grund av sjuk rygg.EJ , från päivien viemää. Han är så SNYGG!

I wanna believe in everything that you say

Dagen började med provskrivning, i psykologi. Efter det lite mat och sen gick jag till stan med Jessi. Gick en stund med Charlotta på stan och sen for jag till frissan. Efter det försökte jag söka någon topp under min kjol, utan resultat. Så de blir klänning på julfesten då. Sedan ringde jag Lycke, o satt med henne och Becca en stund i MC' Donalds. Sedan gick vi en stund på stan och jag hittade i alla fall smycken till julfesten. Då jag väntade på bussen träffade jag Ida & Salla , som också väntade på sin buss. Talade me dem två en stund som båda hade fått jullov. Nå jag har ett prov kvar, så kanske jag klarar det, sen blir det jullov för min del också! Kvällens program består av provläsning, kanske gym, och träning.Janina's bild.
Borgå sommaren 08

let us die young or let us live forever

SAKNAR SOMMARVÄRMEN! Hinner inte blogga så mycket nu under provveckan. Idag for jag 10 till stan fast jag först började 11.40. Gick till Övis och kollade några matcher på deras innebandyturnering. Ca. klockan 11 gick jag till skolan för att äta, åt med Fanny & Lycke. Hade en timme skola, psykologiprep. Sedan var det luciaövning på programmet. Efter skolan gick jag till stan och kollade in ett par smycken. Åkte buss hem med Anton I. Har inte träffat honom på länge, så det var roligt att se honom också! Eftermiddagen har bestått av provläsning. På kvällen var det träning. Nu blir det mer provläsas.Från vår balkong på Ayia Napa, åååh vad jag längtar!!!


you were born to be my baby

Då ja vaknade idag var jag dödstrött! Skulle bara ha viljat krypa tillbaka under täcket. Men måsta slita mej till skolan för att skriva historiaprovet. Jag vet inte alls hur det gick, hoppas jag uppfattade frågorna rätt. Då har det iallafall gått helt okej. Efter skolan åkte jag buss till Fanny tillsammans med Jessica. Fanny låg och sov ännu då jag kom, så jag väckte henne då! Nu sitter jag bara här, medan hon sminkar sig. Skall väl nog fara hem snart ta en powernap, och sedan öppna böckerna igen.. suck! Ikväll blir det kanske gymmet, får hoppas bara på att jag hinner!

Ute är det iskallt!! Jag tror jag skall gå i ide eller något liknande ;)


Bild från google


my dream is to fly over the rainbow so high

Är vid Fanny's. Hon ser på gårdagens salkkarit och ja bloggar. Vi skall väl snart fara till butiken. Ikväll ska vi säkert festa, niiice! Men får nu se vart vi hamnar till slut, haha!Saknar så AYIA NAPA!!!
vill dit NUUUU!
BOATTRIP 09! BÄÄÄST nånsin!


Now that that don't kill me can only make me stronger

Sitter vi Gabis. Skall snart söka mig hemåt, och läsa på historia prov. Jobbigt, skulle inte alls ha lust idag. Igår var vi ute , träffade folk osv. Ikväll skall jag i alla fall vara med Fanny ,  får se vad vi hittar på!Bild från sommaren på Gabis villa, åå vad ja längtar efter sommaren!

WÄÄÄÄ!

Tjena, Gabs här! Har idag slitit på spinning med Kitty och Mirwa. Nujust är jag med med Kitty hos oss, har kolla salkkarit å nu fixar vi oss för att fara ut en sväng oco träffa nå folk.Haha, här har ni en två år gammal bild på mej med blont hår


Gotta slow it down baby, gotta have some fun

Dagen har gått väldigt bra. Skoldagen var lyckad. Vi gick på första håltimmen med Mirwa till stan. Jag fixade mig en frissa tid för att färga min hemska utväxtnad och Mirwa anmälde sig till bilskolan. Sedan mitt i allt får jag ett telefonsamtal, det står att det är Gabi som ringer. Inte tänkte jag nu desto vidare på det, då en manlig röst säger; Hejsan Kitty. Jag sa me chockad ton HEJ? han bara du är visst Gabis vän. Så svarade jag joo, mannen: såg du hade försökt ringa henne igår så jag ringde upp dig. Gabi har glömt sin telefon här vid skomakaren igår. Så jag måsta ju gå och hämta den då.. haha! I skolan var det god mat ärtsoppa & plättar , mums! Då jag ätit rusade jag snabbt tillbaka till stan med sällskap av Emilia, vi träffade Miika, och han fick äntligen tillbaka sin Svea-mössa, som jag lånade för någon helg sedan.  Efter det hade vi en lektion, finska. Sedan åter en håltimme. Den tillbringade jag med chill uppe i skolan vid sofforna med Fanny, Iia, Jessica & Lycke. Sista timmen hade vi historia. Då dagen var slut gick jag med Jessica till stan en stund och sedan till Gabs. Då jag kom hem kollade jag på Päivien Viemää, och drog sedan till gymmet på spinning tillsammans med Fanny, Gabi& Mirwa. Sist på dagens schema stod cheerleading träning. Nu är det verkligen dags att ta itu med alla läxor, sedan natten. GUD VA SKÖNT ME FREDAG IMORGON! ps. GABI E GOOOSI !Bild från sommaren 08. Klänningen frpn Your Face, Smyckena är Snö Of Sweden


it feels so good


Bilden är från Olli's i malax 07 (tror jag) på bild Janina Oliwer jag Christian & Linus

Idag har min dag varit riktig lyckad. Första timmen som var finska var lätt som vanligt och det gick bra. Efter det har dagen rullat på. Gick på håltimmen me Fanny E & Jessica till stan och kollade kläder, och jag hittade julfest kläder, ett problem mindre då! I skolan hade vi jullunch, helt okej. Fast jag inte riktigt gillar julmaten. Efter skolan satt vi en stund vi MC' Donalds med Krisu, Olli, Fanny & Janina. Bra planer är det på gång. Det kommer säkert bli ett riktigt lyckat nyår! Kvällen bestod av cheerleading träning, det gick nu si & så.. Skönt me sovmorgon! Men nu ska jag ändå söka mig till min säng, Gonatt!A Fine Frenzy - Almost Lover

 

Your fingertips across my skin
The palm trees swaying in the wind
Images
You sang me Spanish lullabies
The sweetest sadness in your eyes
Clever trick
Well, I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for meGoodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

We walked along a crowded street
You took my hand and danced with me
Images
And when you left, you kissed my lips
You told me you would never, never forget
These images


No


Well, I'd never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for meGoodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fineDid I make it that
Easy to walk right in and out
Of my life?Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should have known you'd bring me heartache
Almost lovers always doCan't you just let me be?

Min dag har gått så gott som perfekt hittils. På morgonen var jag hur pigg som helst, fast ja först gick och sova halv 2. Skoldagen har gått bra och det var god mat i skolan också. Efter skolan träffade jag Fanny och gick en stund me henne på stan. Vi åkte buss hem tillsammans med Eve. Snart är det gymmet som gäller, vi skall med Fanny gå på bodycombat på sportsgym och sedan byta till ladyline för att gå på "vatsa-selkä" som är rygg och magmuskelträning. 

 


Well, I'd never want to see you unhappy, I thought you'd want the same for me

Någon från min barndom:Någon som jag ser som min bästa vän:
Någon som hjälpt när jag verkligen behövt det:

Någon som liknar mig:


(iallafall lite då jag å va liten, som typ 5åringar)

Någon som jag alltid har roligt med:Någon som nyligen kommit in i mitt liv:Katarina (hon i mitten)

Någon jag önskar jag träffade oftare:


(tog bilden från facebook)

Någon som vet en hemlighet om mig:

Någon jag alltid kan lita på:Någon som får mig och skratta:
Någon som allti är glad:


(tog bilden från facebook Lizette (; )

Någon jag aldrig kommer att glömma:Någon som alltid kommer finnas vid min sida:


he's hurting me

Var igår vid Fannys me Gabi, Rata & Krisu. På kvällen for jag , Fanny , Rata & Gabs till Topi, var Tony & CO var. Efter det for vi till grillen och hämtade mat, förde hem Rata och sedan till Fannys var Oliwer & Christian redan var. Kollade på TV å förde hem Gabs. Med, Fanny, Krisu och Olli var vi uppe till morgonen, och talade och skrattade till så gott som allt! Idag har vi bara sovit hela halva dagen, och inte gjort något speciellt. Nu sitter jag hemma och borde ta itu med mitt rum, städa det osv. Jobbigt! Men nångång måste det göras. Imorgon börjar igen en ny vecka.. Helgerna går helt för snabbt! Men de känns bra att ha en rolig helg bakom sig iallafall!
Jag & mina bästa vän FANNY <3
älskar dej , pussI want your everything

E på Whitehouse , med Fanny, Gabriela, Renate & Christian. Vi har just kollat filmen "flickan som lekte med elden", den var helt okej. Idag har vi varit och kollat futsal matcher. Nu håller vi på och funderar vad vi skall göra!Bild från Ayia Napa 09, I LOVE IT!

Wake up in the morning feeling like P Diddy

Idag då jag vaknade var ja super pigg! Jag föstår det inte ens själv. Nu sitter jag i skolan på geografi lektionen och vi borde jobba med något grupparbete. Men flitiga som jag och Nora var igår så har vi de självklart färdigt! Efter denna lektion har jag håltimme och jag vet ännu inte vad jag skall göra då. Fara ti stan en sväng iallafall. Senare idag har jag finska och historia. Sedan äntligen ca 15 slipper jag hem. Då blir de väl en kort powernap, dusch, och efter det drar jag till Janina och fixa lite innför kvällen. Då vi skall på konventen till Fontana. Nice, nice!Jag & Fanny på bild. Hon är fin!

you better stay young baby 

MATT LANTER känd från tv-serien 90210 som "LIAM". Han är hetast nånsin!


just wanna be happy

Har helt jätte sjukt i vänster sidas fot. Speciellt i hälen. På ett enda ställe. Kan inte sätta nästan någon tyngd på bakfoten, så de sir helt sjukt ut då ja går! Förhoppningsvis är det bättre imorgon, så man kan träna på fullt på cheerleadingsträningarna. Har inte heller träffat söta Janina & Vanessa på länge.. saknar dem massor! 
         Vanessa på övre bilden, Janina på nedre, de är så goosiga!

Meet me halfway

Hmm. Är i skolan och har håltimme, så onödigt. Var nästan lika trött idag då ja vaknade som igår, denna gång tack vare Gabs. Vi talade ca. 1½ timme i telefon, långt in på natten. Bara skrattade åt allt. HAHA. Just var jag och lunchade med Nora till subway! Nästa lektion vill säga psykologi skulle få börja NU! Så man nångång skulle slippa hem. Efter skolan skall jag plugga filosofi hela eftermiddagen. Senare blir det gymmet med Gabs , vi skall på spinning. Till sist är det cheerleading träning som gäller.

käpy
På bilden är Gabi.Subway


RSS 2.0