Måndag, tisdag och onsdag

På måndag var jag och tränade benen med Emilia, och fan vad jag har haft ont efter det. Bra så jag slipper upp då jag har suttit mig ner.
 
 
 
På måndag efter gymmet satt jag och njöt av solen på min balkong.
 
 
 
 
Igår var vi också på gymmet med Laura på RPV, och sedan tränade vi ryggen och var i den infraröda bastun. Var kul att träffa henne då vi inte har hunnit tala på länge! Idag har jag haft en rätt så lång jobbdag och har haft ont i huvudet så har bara tagit det lugnt hemma.
 
 

Valborg

Valborg är en av mina favorit högtider på hela året. Varför? Det har börjat bli varmare, det är vår och sommaren är bakom dörren. Valborg och första maj betyder mycket olika färger, och det är glädjens fest. Alla är oftast på bra humör och det är mycket människor i farten. Jag minns alltid då vi väntade på att få fira valborg redan på högstadiet, då vi skulle ut och supa till hoviska. Haha!!
 
Nedan kommer några bilder från tidigare år.
 

 
Denhär bilden tror jag är från en valborg om jag inte minns helt fel?
 
 
 
Här gick vi kanske på 9:an? Och är inte heller här säker på om vi firade valborg eller skolavslutning..
 
 
 
2011?
 
Den här bilden tror jag är tagen då vi gick på gymansie?
 
 
 
2012 eller 13
 
 
2012?
 
 
2013
 
 
Det enda jag minns att denhär bilden är från förra året.
Resten av bilderna är från tidigare år, om någon av mina vänner minns vilka år så kommentera under!
 
 
 
 
 
 

Yesterday

 
Igår efter jobbet bestämde jag mig för att hälsa på hos pappa, där firade vi Riitta som har födelsedag på måndag med skumppa och smått och gott. 
 
 
 
Kira hade bett pappa att komma med rosor, och hon hade sagt men inte med gula rosor. Vad tror ni pappa kom hem med? GULA ROSOR. Haha. Vad tycker ni om gula rosor? Själv skulle jag aldrig personligen köpa gula rosor, men jag tycker ändå att de går.
 
 
 
Igår kom Kärpäts och Tapparas finalmatch, och Kärpät vann! Wuhuu!
 
 
 
 
Det firades också med ett glas skumppa.
 
 
 
 
Kvällen avslutades med bastu och någon thriller. Sedan kom finaste Vane och sov me mej. Så skön lördag, och så skönt att vakna upp pigg idag!
 
 
Lördagens goda nyheter var också att Finland vann medaljer i alla grenar de tävlade i, i VM-tävlingarna i USA och i cheerleading! De fick tre stycken brons medaljer, och detta var de bästa resultatet hittills. (i naistensarja, sekasarja och naisten tanssisarja)
 

Soliga fredag

 
 
Idag har jag träffat finaste Ansku, vi firade med jätteräkor på Fondis, fredagen till ära! Betjäningen där var dock inte från den bästa sidan...
 
 
 
 
Skön fredags outfit.
 
 
 
Som bäst sitter jag på balkongen, och det är så skönt att ha kvällssol!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hör på replay på min nya favorit låt, så härlig!
Trevlig helg :)
 
 
 

Spring tag

Läste Danielas (ddanielas.blogg.se) blogg, och såg denna lista så tänkte att jag också gör den.
 
 
1. Dina tre must-have sminkprodukter i vår:
 
 
 
Solpuder, ögonbrynspenna och ett rosa läppstift från AVON (det bästa och (billigaste) läppstiftet jag någonsin ägt, färgen är super fin och de håller länge!) Det överlevde tydligen inte min barresa senast, men ett nytt är på kommande. Haha!
 
 
2. Favorit parfym/bodymist?
 
 
 
Nu just använder jag som bodymist Victorias secrets Pure daydream och en parfym från Avon som har fräch söt doft och som passar bra nu på våren!
 
 
3. Någon vårtrend du ser framemot detta år?
 
 
 

Att få använda hatt! Förr gillade jag inte alls hattar, men på senare tid har jag börjat tycka att det är hur snyggt som helst!
 
4. Favoritoutfit/plagg?
 
 
 
Favorit "plagg" för tillfället är min duk från Aukia. Den är ljus och passar perfekt till våren/sommaren!
 
5. De ultimata vårskorna för dig?

Det är nog tygskor eller ballerinan.


 
6. Visa oss dina snyggaste solglasögon!
 
 
 

Dessa 3 använder jag mest för tillfället!
 
 
7. Är du en vårstädare?
 
Städar lika mycket året runt, så nej skulle inte säga det. Fast på våren köper jag oftare blommor hem.
 
 
8. Äter du mjukglass? I sånna fall, vilket strössel har du helst på glassen?
 
Sällan, och då jag äter så oftast inget strössel alls.
 
9. Vad ska du göra på påsklovet?
 
Påsklovet har vi firat redan, och jag jobbade till största delen.
 
 
10. Vad tycker du är det bästa med våren?
 
Det bästa med våren är att dagarna är längre, solen lyser oftare, man ser mer folk ute och alla är oftast på bättre humör då våren kommer.
 
11. Vem taggar du?
 
Jag taggar:
 
Josefina (www.jsfina.blogg.se)
och
Emma (emmsie.webblogg.se)
 

Ledig onsdag

 
 
Gårdagen sammanfattad. Började med att gymma tillsammans med Emilia, därefter lunchade vi på Il Banco, det var första gången igår någonsin jag åt på Il Banco och jag blev positivt överraskad!
Senare var jag och lyssnade på Emilias slutarbete som hon presenterade i skolan och där efter for vi till stan.
 
 
 
 
 
Köpte en ny t-skjorta till sommarens festivaler! Genast jag såg den så tänkte jag att dendär ska jag ha!
 
 
 
Bild från gårdagens träningar!

Blåmärken och cheerleading

 
Så här såg min arm/hand ut efter söndagens träning. (Och det ser inte så farligt ut på bild) Så gott som varje cheerleading träning får man något slag någonstans, vilket rätt så ofta resulterar i blåmärken. Jag måste själv få ett hårt slag för att få ett blåmärke. Min hud får inte alls lätt blåmärken vilket är bra, och de brukar gå snabbt bort.
 
 
 

Snart iväg på träning! 
 

Inspiration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag skulle så mycket vilja ha en ny tatuering och håller just på och funderar på en hurudan. Tycker det är sjukt snyggt med en legtattoo, just på någon liknande som på bilderna som kommer längst under. Söker runt efter inspiration och får se. Under detta år kommer det bli någon ny tatuering, får se vad jag ska ta itu med först. Har så många bra ideer på gång.

Soliga dagar

 
Bild som jag tog från söndagens lenkki.
 
 
 
 
 
Två bilder från igår.
 
 

KARI TRAA

 
Kari Traa's träningsbyxor är det bästa jag haft hittills! Det är så bekväma och sitter bra!
 
 
 
Löns att köpa ett par åt sig!

Trött måndag

bild från Alanya förra året
 
 
Steg upp vid 6-tiden idag för att befinna mig 7 på jobbet, och jag är verkligen inte någon morgonmänniska. Var trött som f*n, och det beror säkert också på att jag var ute på lördag med Gabi så har fått mindre sömn. Har inga föreläsningar mer i skolan men en del arbeten som ska lämnas in ännu, och ska försöka få så mycket jobbturer som möjligt nu. Sommarjobbet börjar officiellt den 29.5 först.
 
 
bild från Alanya förra året
 
 
Jag har sån resefeber och skulle vilja slippa bort från Vasa och få lov..
 
bild från Alanya förra året
 
Saknar också min Fanny så mycket ♥
 

 

Hankoon, Helsinkiä pakoon soudan Hankoon

En sak som är säker. På sommaren ska jag till Hangö. Jag har velat dit många somrar nu, och denhär sommaren ska de bli av!
 
 

(google bild)
 
Vi har bott i Hangö förr, och det är en av orsakerna varför jag vill dit, men också för att de är en super härlig sommarstad!
 
 
 
Har nu googlat runt och försökt söka stugor på till exempel lomahanko.fi, men där finns de ganska dåligt stugor. Så om någon har några tips var jag kan hitta sommarstugor att hyra för en helg, så säg gärna till!
 
 
 

Om onsdagen

 
Gårdagens snapchat förrän jag for till skolan.
 
 
 
 
Gårdagens snapchat efter skolan, haha. Nu  just händer de inte så mycket annat i mitt liv än skola, jobb, gym, cheer, och på den tid som lämnar över så försöker jag göra undan skoluppgifter. Igår kom världens bästa mamma också hit på besök igår ♥  
 
 
 
Oftast då mamma kommer på besök så har hon med sig blommor. Det är konstigt hur de blir så mycket mer hemtrevligare hemma då man har mer blommor. Jag älskar att ha blommor i mitt hem.
 
Träningarna igår gick sååå bra! Lätt ett par av de bästa träningarna hittills på hela säsongen! Vi håller som bäst på att öva till föreningens våruppvisning som är den 16.5! Boka in de i kalendern!
 
Jag vaknade redan vi 8-tiden, och bestämde mig för att skippa föreläsningarna idag och lämna hem och skriva undan på deadlines.
 
 
 

Ny header

 
 
Finns det någon snäll person som kunde göra en ny header åt mig? Den behöver inte vara någo speciell, tycker själv mest om en helt simpel. Lämna en kommentar isåfall! :)
 
 
 

Tisdag

Känslan att vakna upp idag och ute var det massor med snö. Fy fan. Gick till skolan med Jemina och då vi kom fram hade jag genomvåta fötter. Så var hela dagen i skolan med våta sockor... Skönt. Hoppas jag inte får någon förkylning bara.
 
 
 
 
 
Föreläsning idag från 10-15.
 
 
 
Jag har inte tränat ordentligt på länge på gymsidan. Orsaken till detta är mycket cheerträningar och så har jag vissa timmar jag vill hinna på i veckan på gymmet också. Nå idag gjorde jag benen och de var såå jäkla tungt. Tror seriöst jag inte kommer slippa upp ur sängen imorgon.
 

Måndag

 
Måndagen har börjat med föreläsning, och de var lätt en av de mest intressanta föreläsningarna jag varit på. Ser framemot resten av kursen som fortsätter imorgon! 
 
 
 
Efter föreläsningen for vi och förhandsröstade med Jemina, håller tummar och tår för att min kandidat ska komma in!!
 
 
 
Det har varit för jävligt väder ute idag, och det har inte varit så kul att traska runt utan paraply! Alla mina paraplyn går alltid sönder. Berätta mig var jag kan köpa ett som skulle hålla?!
 
Har haft lös mage i några dagar men bestämde mig för att fa på gymmet ändå, och var på Ainos bodyattack, lika bra som alltid! Nu ska jag gå och sova så jag orkar stiga upp imorgon, och får hoppas på att de är bättre väder ute!
 
 

Den gångna veckan

 
 
 
 
På onsdag var vi och kollade på Sami Hedberg me Emilia och jäklar vad man fick skratta! Han var ass grym!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På torsdag var vi till Tammerfors med Janina och hälsade på Lillis och Ade. Och Ade är lätt den sötaste bebisen jag vet.
 
 
 
 
Hela fredagen hade jag och Laura väntat på att vi får fara på Ainos spinnbodypump, känslan då man kommer till gymmet och får veta att Aino inte håller den utan en annan ledare är inte den roligaste. Vi bestämde oss för att skippa timmen helt och hållet och träna på gymsidan istället. Tränade på benen men hade hela tiden såndär latkänsla på att man inte orkar göra riktigt något. Kändest efteråt som att man inte fick någonting gjort, men har nu iallafall haft 2 dagar så sjuka ben så de tagit ont att bara gå.
 
 
 
 
 
Igår var det öppning av FIRA som gällde. Vad jag älskar det stället.
 
 
 
Som middag blev det renskav och mos. 
 
 
 
 

Påsken

Orsaken till att jag inte bloggat är för att jag varit trött, hemma har jag varit då jag sovit typ, och har enkelt inte haft tid. Ska försöka genom bilder komma ihåg vad jag gjort under den senaste tiden.
 
 
 
Jag har köpt ny träningsmotivation av Kari Traa, och dihär byxorna är lätt de bästa jag haft hittills!
 
 
 
Träningar många gånger i veckan, och det går framtåt hela tiden!
 
 
 
 
Varit och hälsat på Lillis och Ade.
 
 
 
Vanessa har blivit tonåring ♥
 
 
 
 
 
Vi firade henne med middag.
 
 
 
Vi firade påsk på jobbet också! Jobbade hela påsken utom på måndag.
 
 
 
WSC har fått nya massagestolar, och då man lägger sig ner där är de inte så lätt att slippa upp mer...
 
 
 
På påsklördagen for vi ut till villan!
 
 
 
 
 
 
 
Samma lördag var jag ute och åt med Laura senare.
 
 
 
 
 
På söndag blev det utgång till PW.
 
 
 
Ina
 
 
 
♥ Ni får mig att må sååå bra!
 
 
 
 
 
 
 
 

Påskhelg

 

Två bilder från förra påsken, ska blogga genast jag får tid över!

Turn the pain into power

De senaste dagarna har inte varit bland de bästa, och jag har varit mer lessen än vanligt. Det känns såklart super dåligt men man har all rätt till att vara lessen ibland, då de känns svårare måste man bara försöka vara ännu mer positiv än vanligt. De hjälper. Och de hjälper att vara lessen för att man ska må bra igen.
 
 
'
 
 
 
 
 

Om tisdagen

 
 
 
Tisdagen började med frukost i sängen.
 
 
 

Världens bästa mamma kom med en fin påskblomma till mig ♥
 
 
 
 
På kvällen for ja på lenkki med Niksu
 
 
Chill outfit

RSS 2.0