Nästa sista dagen på 2014

Jag förstår inte hur jag kan vara förkyld igen. Tycker jag varit sjuk super mycket under hela hösten. Nu har jag igen flunssa, och stegring. De hjälps inte annat nu än att stiga upp ur sängen och slänga i mig en panadol, fixa mig, packa och sköta ärenden! Senare idag drar vi ner till Helsingfors. Är så taggad, woopwoop!
 
 
 
Älskar min nya tröja från boomerang!

Monday

 
Nu har jag igen lite lov från jobbet och de ska jag fira med mina bästa vänner i huvudstaden.
 
 
 
Var tidigare idag också på Ihohud, och efter det träffade jag fina Emilia. Nu borde jag packa, men alltid lika svårt att få tag i det. Haha.
 

Julhelgen

 
Natten före julafton fick jag sova med min älskling
 
 
 
Julbastu
 
 
 
 
 
Finaste syster
 
 
 
 
 
 
 
En såhär snygg bild hittade jag på min telefon
 
 
 
Socialt
 
 
 
 
Mina snyggingar
 
 
 
 
Idag var vi också på söndags attack tillsammans med Laura, var så sköönt att träna!

Hur så i sista minuten?

Nåjaa idag är då dagen före julafton, och eftersom jag har haft så jävla mycket så har jag inte hunnit gå till stan och köpa julklappar förrän idag på eftermiddagen. Men jag har absolut inte haft någon julstress och jag visste ungefär vad jag skulle köpa till alla, så de gick rätt så fort, och hade Eve med mig som hjälp. På jobbet tidigare idag då jag berättade att jag inte köpt en ända julklapp så fick de stress för min skull. Haha!
 
 
 
Nu är det dags att ta de lugnt (och festa lite!) och bara njuta av julhelgen! ♥
 
 

X

 
 
Lördagskvällens känsla.
 
 
 
 
Mys outfit söndagen till ära
 
 
 
 
 
 
Adelina, Lillis, Juho och Fanny var och hälsade på. Adelina har växt så mycket, och gud så hrälig hon är!
 
 
 
 
 
Igår hängde jag senare också med Eve, Fanny, Topi och Ville. De 2 sistnämnda har jag inte träffat på ett tag, men det är alltid lika skönt att veta var man har bra vänner, allt är som förr då man ses. Mina vänner är guld ♥

X

 
 
Jullov och jobb
 
 
 
För några dagar sedan hade vi en liten julfest på jobbet tillsammans med patienterna och alla hade på sig tomteluva, och så var de dagis/och skolbarn och uppträdde, så mysigt!
 
 
 
 
På tisdag slapp jag också på gymmet för första gången på tre veckor, de var så skönt! Och kan ännu en gång konstatera att Aino har så bra jumppatimmar, de är lätt bäst på hela gymmet. Ni som inte provat, do it!
 
 
 
 
Har känt sedan typ måndagen en kosntig känsla i lungorna. Blev igår så osäker på om inte lungfebern gått om så jag var och besökte sjukhuset. Jag som alltid tänker på de värsta, så trodde ju redan att jag typ har lungcancer.) Sköterskan som lyssnade på lungorna var så jäkla duktig, kände mig super trygg i hennes händer, och hon fick mig att lugna ner mig och slippa rädslan. Hehe, och joo allt var bra! Men bättre att alltid vara på den säkra sidan.
 
 
 
 
 
 
 
Idag efter jobbet har jag också julstädat.
 
 
 
 
Tack vare pappa och Jukka som var hit igår har jag nu fått min tjockaste vinterjacka, äntligen! Efter förra vinter förde jag den ner till mitt källarförråd, och märkte för en tid sen att jag surprise surprise hade tappat nyckeln dit, så de fick såga upp låset igår. Haha! Jag kan lyckas med vadsomhelst. Men joo nu är problemet löst iallafall.
 
 
 
Igår var vi på teater med mamma, och den var riktigt bra! Lite för lång i min smak!
 
 

Helsingfors

 
På fredag åkte jag till Helsingfors med pappa, Kira och Janina
 
 
 
På lördag var vi på stan med Janina och Salla och träffade bland annat på Diandra
 
 
 

 
 
 
 
Fångade julfiilis på stan
 
 
 
Vi såg bland annat Janna också på stocka
 
 
 
 
Sedan var vi på pizza med pappa, Kira, Janina och Salla
 
 
 
 
 
Var och kollade på finska mästerskapen i cheerleading, var bland annat min älskling Vanessa tävlade. Deras program gick helt huippu bra och de kom sjunde, vilket är as bra i junior serien eftersom tävlingen är så hård då alla lag är så jämn bra.  Jag är så stolt speciellet över Nessa ♥
 
 
 
 
Salla
 
 
Vapiano
 
 
 
 
 
 
 
Selfietime
 
 
 
 
 
Biljetter inför nyår är fixade!
 
 
 
Tråkigt då jag väntade på att Salla fixade
 
 
 
Påväg hem
 

Mobil inlägg

Kommer först blogga på måndag igen. Men om ni vill veta vad som händer så följ mig på instagram var jag uppdaterar snabbare (katrinakallio) :) 
I'm dreaming of a white christmas

Jag tycker att det har regnat så mycket de senaste dagarna, och det är redan mitten av december. Jag hoppas hoppas så mycket att vi ska få snö till julen. Nu just har jag inte helst någon julfiilis, fast jag hoppas den kommer snart. Snön påverkar så mycket saken. Jag har tagit jullov från skolan och det känns så skönt. I början av januari måste jag seriöst börja skriva på min kandidatavhandling, men tills dess tänker jag inte göra en ända skoluppgift, eller helst tänka på några.
 
 
 
Bild från förra julen
 
Julen är lätt min favorit högtid på hela året. Jag älskar traditioner och alla traditioner som hör till julen. Man får spendera tid med de som betyder mest. Familjen, släktingar och underbara vänner ♥
 
 
 
Bästa vänner
 
 
 
Bild för 2 år sedan
 
Imorgon åker jag ner till Helsingfors och får hoppas att jag får ta med mig julfiilisen tillaka till Vasa sedan. Så skönt att ha fyra dagar ledigt från jobbet också!

101214

Dagen började med skola, jobbade på ett projekt tillsammans med Sarah& Yadina. Vi fick det äntligen klart idag! Nu tänker jag ta jullov från studierna. Skönt! Efter vi jobbat åt vi jullunch i skolan, och efter det for jag till jobbet. Slutade 21, kollade SYKE, just salkkarit och nu väntar vi på att PH ska börja.
 
 
 
 
 
 
3 bilder som jag to på jobbet
 
 
 
 
 

Trött tisdag

Dagen har känts så otroligt lång idag. Somnade kanske klockan 2-3 inatt och vaknade 6 och var på jobbet 7. Jobbade till 14, och klockan 15-17 har jag suttit på föreläsning. Tror seriöst jag aldrig varit lika trött på en föreläsning som idag, mina ögon bara for fast och jag försökte göra mitt bästa för att hålla mig vaken. Då jag var done med allt, for jag till Gabi en sväng och därefter mötte jag upp Christian på kotipizza. Jag skulle aldrig ha orkat laga mat själv, vi tog pizzan med till mig och efter de har vi bara slappat på soffan och kollat bland annat gårdagens PH.
 
 
 
 
 
Dagens fiilis på föreläsningen...

Fråga/svar

Vartifrån kommer jackan du har på bilderna?? :))
 
 
 
 
 
Jackan är mitt favoritmärke på jackor, dvs Henri Lloyd. Och jag har köpt jackan för kanske 2 år sedan på Aukia.

#BESTUPID

 
 
 
 
 

X

 
 
Den nya veckan har börjat med grupparbete tillsammans med Yadina och Sarah. När vi var klara efter 12 tänkte jag fortsätta med dagens föreläsning, men kände inte för det så jag skippade den och for till stan och skötte ärenden istället. Nu ska jag fortsätta skriva på en uppgift och försöka lämna in allt under denna vecka så jag kan ta jullov sedan med gott samvete!

Helgen i ett nötskal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ihelg har jag tagit de rätt så lugnt, men har ändå hunnit med en hel del. Jag har jobbat, varit hos mamma, hälsat på hos mommo och moffa, hälsat på hos mummi, sett på självständighetsbalen, varit på bio,och nu till nästa ska jag och jobba.

Fredag

 

TB sommar 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
världens finaste vänner ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you feel so tired but you can't sleep

 
 
 
 
Nu borde jag ju iallafall bli frisk! Det är super tråkigt att vara sjuk. Har ni några tips på bra serier man kan se på? Och var man kan se på de isåfall? Är inte bra på att ladda ner grejer, så helst nåt som går att se online på nätet :D
 
 
 
 
Hatar denna känsla, speciellt då man är sjuk.
 
 
 
Solnedgången var såå fin idag!
 
 
 
 

What a day...

 
Har varit på central sjukhuset hela dagen på undersökningar. Min hals är så sjuk och det värker i lungorna med, och jag som trodde jag blivit frisk. Så jobbigt att vara sjuk, och inte helst veta exakt vad man har.

Tisdag

 
 
 
Jag är vid liv igen. Tur gick febern över på en dag, har ännu ont i halsen men inget annat. Nu får man ta tag med sista slutspurten innan jullovet börjar! Kommer bli såå skönt, fast jag måste börja skrvia på kandin, påriktigt.
 
 
 
Så härlig låt!

Första december

De blev sämsta möjliga start på denhär veckan. Har sovit dåligt hela förra natten, haft antingen super kallt eller varmt. Då jag vaknade hade jag ont i halsen, feber, och flunssa. De har värkt i hela kroppen hela dagen. Har bara försökt vila och ta det lugnt. Jag får hoppas det går snabbt om, eftersom jag inte har tid för att vara sjuk alls.
 
 
 
Har ni några tips på vad jag ska äta/göra för att bli snabbare frisk?

Fredag & lördag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0