31 augusti 2010

Ännu en dag då jag varit trött.. Men har som tur endast haft en lektion idag halv 9. Efter det hål til 13. Tiden bringade vi hos Mikaela i Gamla Vasa. Vi lagade god mat, läste cosmo och jag sov också en stund. Klo 13 hade vi möte med hela skolan och en ny styrelse valdes. Ett stort GRATTIS till Milja ♥ som blev ordförande, och till alla andra medlemmar! Nu är jag hemma har just ätit ett litet mellanmål och om en timme skall jag se film med Jonas & Fanny. Mer planer finns de väl inte riktigt för kvällen ännu iallafall.. Kanske kanske fa ut ;)


sweet dreams

 


google bild


Gud jag är så trött nu.. Ögonen vill bara falla fast. Men jag lovar att då jag slipper till sängs och äntligen ska börja sova, kommer jag inte somna... Jobbigt. Men det ät värt ett försök iallafall, godnatt! ♥


30 augusti 2010

Har som vanligt inte hunnit blogga på länge. På fredgan fick jag KÖRKORT!!! :D Vilken härlig känsla! Sedan fylle min favorit Charlotta 18 år! ♥


januari


vappen08

Charm firades först hemma hos henne med en massa fint folk och sedan fortsatte festen på Oliwer's Inn. Jag firade nyktert. Eftersom jag var så innniii att köra bil. Var ut och körde till bl.a Malax osv. Senare blev det att föra hem ett lite fullt födelsedagsbarn, men så skall de ju vara då man fyller 18!

Villaavslutningen började med butiken tillsammans med Soffan, Sabina & Fanny. Vi köpte mat, bol osv till kvällen. Villaavslutningen firades hos Ida med togaparty! I stort sett en lyckad och rolig kväll! :) Någotmer tänker jag inte nämna om den.


så fina, så finagruppbild.

Alla bilder är Janinas, och på hennes blogg finns mer.

Söndagen spenderades med att stiga upp 15 tillsammans med Janina. Var och åt pizza på Marcopolo med Fanny. På kvällen hämtade jag först Krisu sedan Olli och så var vi ut och körde en stund och bara hängde.

Idag sted jag definitivt upp på fel fot och de hjälper ju inte heller att inte allt är som de skall. Dagen gick helt ok, bara att jag inte riktigt varit mig själv. På bättre humör fick iallafall söta Nora & Emilia mig. Eftermiddagen var jag en stund hos kusinerna, vart också Fanny kom :) Senare på kvällen har jag sovit, av trötthet. Blev inte så mycket sömn på natten så.. Och så var jag en sväng till Minimani efter några grejjer..
Mirwas storyn är nog något man alltid får skratta till.. Heh ;)

Jag vill bara säga att jag är lyckligt lottad som har fått så fina vänner, som alltid finns där då jag behöver dem och som alltid lyssnar och ställer upp vid de svårare stunderna också. De som jag alltid kan ha kul och skratta med, som man delar alla hemligheter med. Några namn behöver jag ändå inte nämna! :)

Nu känns det redan bättre,
ha en bra fortsättning på veckan! :)

 

 

 

 


26 augusti 2010

Nu e ja för första gången på datorn idag.. Har varit full rulle hela dagen. Först försov jag mig på morgonen, så det blev tajt med att hinna i duschen. Dagen gick helt ok i skolan. Lill hämtade mig då jag slutade och vi for och lunchade på Rosso. Där träffade vi bl.a Jemina & Renate. Vi var ut och körde en stund och fick VÄRLDENS bästa ide, ja lovar! Men den får ni inte höra om ännu.. Efter de ha jag kört runt å på hela kvällen. Varit till moster bl.a, fört Janina på träning, varit hemma hos min farbror Jukka osvosv. Nu för en stund sen kom ja just hem, åt och slapp äntligen i sängen! Så skönt. Hoppas ni haft en bra dag. Ser super mycket framemot helgen, kommer bli suveränt!


;)

GRYMT BRA LÅT! Med mycket fina minnen (;


wäää!

JEEEEEEEEE klara teoriprovet just!!! :D


25 augusti 2010

Kommit hem från skolan just. Endast 2 timmar idag. Dagens planer är åka till Tervajoki, gymmet, träffa Lillis och kolla på BIG BROTHER som börjar ikväll!! Jess. Har väntat på de så länge. Blir kul att se på de nya "asukkaat" (kommer ej på ordet på svenska). Nu har jag igen något att se på om kvällarna.
Later!


och jag tycker verkligen ni alla ska kolla på det! :)
vad tycker ni om Big Brother?


sä olet mulle unelmaa mutta maailma on totta

Perus dag i stort sett. Skola, lång håltimme från 10-1 var bl.a och åt på RAX salladsbuffeen med Fanny & Emilia. Ett besök till Tikanoja från teckan osv.. Då jag slutade var jag och körde en stund.. Bongade bl.a upp Jonas som gick, så förde han hem på samma sväng. Kollat på bio sisko tahtoisin jäädä. Helt okej film, med jag hade mycket högre förväntningar. Har nog sätt många filmer som vinner den 100-0. HAr inte mer och berätta nu. Teoriläsning& tack och gonatt!pampadam

Vilket spinning pass idag, heelt super! Sen blev det ännu tränas på gymmet.. så jäkla skönt. Körningen gick bra idag, förde också Janina & Nessa till träningen. Träffade Fanny och nu blir det att öva och läsa teori. Sen sova. Imorgon hinner jag först blogga på kvällen, antagligen.
Ha en bra fortsättning på veckan! (;


23 augusti 2010

Ännu en måndag med en super bra start på veckan. Sånt gillar jag. Pappa väckte mig 7.15 och då var jag super pigg. Klädde på mig, sminkade och så förde han mig till skolan. Finska första timmen med en kuullon som gick braa! :) Då vi hade håltimme for vi med Fanny till stan på kaffe. Det blev också mitt morgonmål, då vi skulle gå tillbaka till skolan med henne ösregnade det, så vi fick vänta en stund.. Sedan var det engelska och samhällslära. Samhällsläran idag var så jävla rolig. Vi hade olika partier och sedan skulle vi debattera osv.. Haha super roliga samtalsämnen vi fick upp och en massa skratt.

Dagens planer ännu är:
1. Äta någonting snart
2. Läsa op Hälsokunskap
3. Gym & Spinning på LL
4. Köra bil
5. Läsa på bilteorinJaninas bild, konstensnatt

helgen

Gårdagen var heeelt super! 30-års festen var så jäkla lyckad! God mat, bål, drinkar osv. De var super kul och servera och då vi var klara me det började också vi festa där. Blev till och med lite Ayia Napa stämning där tack vare Kiku, som just sluppit hem därifrån. Kan inte ens beskriva hur bra vi hade det. Där en halv 1-1 tiden slapp vi först iväg till Fontana, träffade många bekanta, och hade det super bra. Kan int säga annat än en huippu kväll!
Idag då ja vaknade hade jag såå ont i fötterna av skorna från igår. Inte högklackat på en tid igen. Mina fötter är verkligen inte gjorda för det. Vi vaknade klockan 15 med Lillis, då hennes telefon ringde. Skulle haft lust och sova ännu längre men tänkte att vi kanske måste stiga upp. Senare halvan av dagen har tillbringats med Fanny & Krisu. Vi var bl.a och åt på Kotipizza.
Nu ligger jag hemma i sängen och är dödstrött. Skulle kunna somna på direkten. Men har ännu en del saker kvar att göra.. jobbigt.
+ att jag hatar då söndagarna går så jävla fort. Jag älskar söndagar då man bara får sova och ta de lugnt..
Nåja imorgon har vi ny vecka med nya möjligheter! :)
Inga foton har jag från igår, men det finns nog. Kan ladda upp då ja får tag på några.


21 augusti 2010

Börjar vara frisk igen nu. Har aldrig varit sjuk en sådär liten stund, och bara haft feber i 2 dagar. Konstigt! + att ja haft super bra halstabletter som fått min hals frisk på någon dag!!
Igår tog jag det lugnt på Janinas villa me en del av släkten. God mat och karaoke, skönt.
Ikväll blir det att servera på 30-års fest med Fanny & Eve. Efter det blir de säkert krogen. Får se, får se :)bild från ayia napaa, jag och norsken Kristian på Blue Moon bar, SEXY EXIT kvällen ;)
19 augusti 2010

Sjuk ännu, har inte så mycket annat att säga. Vilat hela dagen. Nu gonatt! :)

18 augusti 2010

På morgonen vaknade jag med otroligt sjuk hals. Kunde inte äta något, fick bara ner mig ett glas iste. I skolan åt jag lite. Idag har jag ändå varit till läkaren, frissan, HVC, apteketx2, kört bil, varit med Fanny. Mätte just min temperatur, som visade att jag har feber. Nicenice.. Kan verkligen inte bli sjuk nu.. Halstabletter och vila som gäller nu! Hoppas ni mår bättre! :)google bild


17 augusti 2010

Kom just hem. Har haft fullproppad dag idag, om man kan säga så? Skola till halv 4, då jag slutade for jag till mummi och var där en stund. Efter det gick vi till pappa och tog med hennes hund Camo. Vi var ute och körde med pappa kanske 2 timmar överallt. Efter körningen hann jag duscha och sedan kom Emilia och hämtade mig, vi bongade också upp, Anna, Lill & Charm. Vi har varit ute överallt hela kvällen och jag har haft super roligt! Nann & Tuuben hängde också på en sväng ;)
Nu tänker jag ta natten, sov gott!

I’m gonna leave the day behind, don’t you worry cause I’m gonna have a real good time

Idag har jag hängt en stund med Lill, vi var ut och körde och efter det for vi till Eve som suprise suprise sovde power. Klockan 7 drog jag och Janina till hennes Ladyline på rasvanpoltto & RPV. Guuud vad skönt att träna på gymmet efter sådär 2½ sommarpaus.. hehe! :D Nu blir det nya tag, inga slappas här inte! Snart skall jag själv laga något super gott att äta eftersom jag och Josefina har huset för oss själva ett par dagar framöver.bild på Josefina


& jag tänker inte en ända gång till svara på anonyma kommentarer, så om ni önskar er svar så skall ni sätta namnet med!watchin' you i'm watchin' you we go all out

För att uppliva min blogg med lite nytt, så ni inte bara behöver höra på vad jag gör så tänkte jag börja ta mer foton på mig själv, på dagens outfit och så vidare.
bilderna tagna på gården.
Topen är från H&M, leggins Gina. Smycken lite allt möjligt.


16 augusti 2010
sommarbild


Har haft en helt underbar dag hittils och en bra start på veckan! Dagen började med finska timme och vi övade på kuullon. Gick bra. Sedan hade vi håltimme och jag gick till stan med Emilia, Anna och Frida. De var så jäkla skönt att sitta på torget ute i den varma solen och äta. Då vi kom tillbaka till skolan hade vi fotografering. Genast därefter hämtade pappa mig och vi drog iväg till halkbanan. De gick helt supersuper bra! :) Kom just hem och funderar vad göra till nästa. Hoppas ni haft en lika bra start på veckan som jag och ha en bra fortsättning på dagen ;)

I could really use a wish right now

Kom just hem efter en simtur vid Smulterö och sallad på Pikku Quattro. Jag var med, Janina Olli & Krisu.
Nu skall jag ladda upp mera bilder på fejjan och sedan göra morgondagens schema, det är fullspäckat! Sånt gillar jag! Nu blir det nya tag med speciellt skolan, men andra saker också. Ha en skön söndag kväll allihopa! :)

15 augusti 2010

Gårdgagen tillbringades då med Fanny, Krisu & Olli. Så roligt att vara med dem igen. Jag och Fanny åt kräftor, potatis, batong, och dipp. Så jäkla gott. Krisu och Olli tyckte vi var äckliga och att hela huset luktade kräftor. De åt pizza istället. Vi hyrde 3 filmer på Makuuni. Tyckte ingen av de var bra. Och nästa gång tänker jag välja filmen! Jag sov den första filmen igenom, Dorm Daze. Den andra filmen var lite bättre men orkade ej se på den heller. Så jag försökte somna, men det va omöjligt eftersom Krisu & Olli hoppade på, hade från telefonen massa äckliga ljud och så vidare. I ett skede hade jag till och med lust att slå till. På natten plingade det på och vi fick nattligt besök.. vem får ni inte veta! till slut fick jag ändå tag på sömnen och vaknade 11 med att Krisu & Olli var pigga som fan och sa att vi skulle stiga upp då. Btw somnade vi kanske 6. De satt på en film och på högt ljud. Är så glad jag ändå fick tag på sömnen och somnade om. De väckte oss klockan 1 då filmen var slut.. Då kunde jag ännu sovit någon timme till. Vi steg upp och åt morgonmål. efter det for vi tillbaka och latade oss ännu. Kom hem där 15 tiden. En timme senare for vi och övningsköra med Pappa. De gick rätt så bra. Förtillfället håller jag på och ladda upp Ayia Napa foton på fejjan. Senare kommer det hit också!från partycruisen jag och Fanny

14 augusti 2010

Hejhoppp!
Vaknade halv 4 idag med Janina & Fanny. Kan ni förstå? Vi har sovit bort hela jävla dagen. Men va skönt det var. då vi steg upp for vi hem till oss och äta och därifrån till HVC. nu är vi hos Fanny och kvällen skall spenderas med
världens bästa Oliwer & Christian. Vi skall laga god mat, kolla film och bara mysa.

Igårkväll var såå jääävla bra! Krista hade en super huippu show! Och vi festade nog loss ordentligt. Så jävla bra kväll. Vissa saker kunde lämnat ogjorda men, sånt är livet! Kvällen avslutades på Mc' donalds, och Roffa förde sedan hem oss till Fanny.


såhär känner jag mig idag, haha! Janinas bild
GRATTIS ÄNNU TILL LINE SOM FYLLDE 18 år igår! ;)

13 augusti 2010

Igår var det Konstensnatt. Vi började med födelsedags-förfest hos mig. Därfirån fortsatte vi till stan och ner mot Hoviska. Vi bongade sundom-gänget, jag och Fanny for med dem till Faros. Där satt vi en par timmar och for sedan via Hoviska till Fontana. på Fontana var de helt okej roligt, med lite folk. Så jag och Emilia lemppade och drog till Ollis. Var det lätt var bättre drag! Kvällen avslutades vid Emilia.
Skoldagen kändes lång och slö. Vi hade friluftsdag på Vasklot, och jag så ärligt talat för jävlig ut. Nåja, då jag slutade for jag til Fanny, för att kolla om hon var vid liv och efter det tog jag powernap. Just var vi hemma hos oss och åt. Snart skall vi börja fixa oss, dra till alko, butiken och sedan bär det av till Gamla Vasa på förfest. Senare blir det nog Ollis på ROCKETQUEEN. Ha en bra fredag allihop! (;


jag och Fanny från en tävlingsresa

konstensnatt

Lätt skoldag bakom. En samhällskunskaps timme, som var  super intressant, längtar redan till nästa. Och en halvtimmes finska timme.. Inte jobbigt. Janina hämtade mig, vi hängde på stan en stund och nu sitter jag hos Fanny. Snart skall jag dra iväg till Alko och ikväll blir de förfest hos mig med tjejerna och sedan vidare till stan, var Konstens Natt håller hus. Kommer bli super bra! Hoppas ni får en suverän kväll! (;bild från ayia napa oolparty

fånga dagen

Idag har vi kollat bilder, jag har kört bil och Fanny har suttit på. Vi har ätit på ABC med Lillis & Gabi. & vi har längtat tillbaka till Ayia Napa än en gång.. Nu sitter jag uttråkad vid Fanny och väntar på att slippa hem och sova. Är så jävla trött. Vi kollade film med Krisu & Olli jag somnade och kom in nu, för att hålla mig vaken. Imorgon (om jag hinner skall jag ladda upp lite bilder från Ayia Napa hit) nu är jag alldeles för trött och saknar min säng. Idag har jag också haft lite strul med en viktig person till mig, och skall föröska lösa ut det också, snarast som möjligt.


11 augusti 2010

Olliskvällen var helt rolig. Men inget kan nära på slå Ayia 'Napas krogar. Var man får vara så jävla galen och full och göra vad man vill. Utan att någon klagar. Var alla är jävla glada, vänner med alla, och inte ser så jävla sura ut. Och AYIA NAPAS DJ bästa någonsin :( alltså fyy vad man blir lessen och tänka på Ayia Napa och inte få vara där.

SÅ AYIAAAA NAPA!

I throw my hands up in the air sometimes
Saying AYO
Gotta let go
I wanna celebrate and live my life
Saying AYO
...Baby, let's go
Skoldagen gick snabbt med 2 timmar. Ikväll skall vi kolla på foton och bestämma vilka som får sättas in och så vidare. Borde duscha. Men de är så jävla jobbit och vara försiktig och inte blöta tatueringen. Några dagar kvar nu, wish me luck!

10 augusti 2010

Har inte sett några bilder från resan ännu, eftersom det blev någo strul med dem. Men nåja snart ser man väl dem också. skoldagen gick bra och är till och med innniii skolan. Har bara 3 kurser, så jävla skönt! Dagen har jag spenderat hos Fanny med bl.a Krisu, Olli, Lill, Jae, Eve, Niksu och Mirwa. Nu är jag hos Lill, snart till Emilia, och kvällen avslutas med Ollis, nicenice!!


ETT STORT GRATTIS TILL ROBBAN SOM FYLLER 18 IDAG!!!!
lite avundsjuk är man ju då de ännu är på härliga Ayia Napa!!


back to Finland

är hemma från världens bästa och galnaste resa! Mera orkar jag inte berätta, ni kommer få se videon somde finns ett 20-tal av och foton som är lite på 1300...
Och vill bara säga skulle göra vadsomhelst för att vara på Ayia Napa ännu!

when I say AYIA, you say NAPA, AYIA NAPA!!!! :D

Kommit just hem från en helt huippu fest på Österbergs villan! Nu är det släktkalas som gäller. 19 hämtar Pappa mig och för mig till tågstationen. Imorgon på morgon klockan 7 hoppar vi på flyget till Cypern, Ayia Napa. ADIOS!


google bild på Nissi beach

RSS 2.0