You told me that you'd wait forever

Åååh. Usch de sku få sluta snöaaa. Det kommer ta skit länge innan allt har hunnit smälta bort, och så blir det slaskigt och äckligt! SOMMAR KOM NU!



sommarbild

Just keep it burnin', yeah, baby

Gårdagens uppvisning gick bra. De var mycke åskådare där. Då hela evenemannget var slut for jag & Fanny till henne. Vi sovde en stund och efter det drog vi iväg på jengi-ilta(kväll med laget). Vi kollade igenom en massa som vi filmat på träningar och på uppvisningen. Var där en par timmar. Linus hämtade oss och vi for till Fanny. Olli kom också dit. Vi chillade bara och for ut och köra, b.la en sväng till ABC. Sedan var vi så trötta så vi for och sova! Idag har jag haft träning, som gick helt okej. Nu skall jag börja jobba med skoluppgifter!



JANINAS bild från uppvisningen igår
fanny jag charlotta


sweet dreams!

Äääh. Har inte hunnit uppdatera på hela dagen p.g.a att jag har varit så trött. Har hela veckan jobbat med skolarbeten långt in på natten. Idag hade jag en lätt skoldag. Första timmen fick jag bara höra på engelska presentationer, för att jag hade min igår. Sedan hade jag håltimme som jag tillbringade på kaffe med Jessica, Fanny, Iia, Emilia, Charlotta & Lycke. Tredje timmen hade vi studiebesök till ortodoxa kyrkan och till sist en matte timme, som gick ganska slött. Efter skolan var jag & Gabi och shoppade på stan. Hittade dock bara en tröja, som jag gillar mycket! Då jag äntligen slapp hem gick jag och lade mig framför TV:n för att kolla Päivien Viemää, som slutade för mig i sömn. Vaknade till att alla ropade och gick an i huset, fick ett sånt nervsammanbrott, så de inte ens är sant. + att jag ännu har haft hård huvudvärk hela dagen. Vi hade träning på Painisalin en timme och gick igenom några platser för morogondagen. Ikväll har jag varit ute till största delen med Jessica & Gabi, men for också till ABC med Tuovi, Olli, Jemina, Anna & Rata. Tack för en trevlig kväll! Nu kom John Blund och hälsa på så jag slipper äntligen och sova!
KOM ALLA IMORGON PÅ CHEERLEADER UPPVISNING TILL VARISKA 12.30!!! ;)



John Blund

and just hold the smile


det fina hjärtat jag fått av Fanny!

happy birthday Eveliina!


fest vi Janina

Poolparty

Nyår

Kräftskiva

Halloween

The Fray - never say never

There's some things we don't talk about
Rather do without
And just hold the smile
Falling in and out of love
Ashamed and proud of
Together all the while


You can never say never
Why we dont know when
Time and time again
Younger now than we were before


Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go


Picture you're the queen of everything
As far as the eye can see
Under your command
I will be your guardian
When all is crumbling
Steady your hand


You can never say never
Why we dont know when
Time, time and time again
Younger now then we were before


Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go


We're pulling apart and coming together again and again
We're growing apart but we pull it together, pull it together, together again


Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go
Don't let me go




Så härlig och vacker låt!


sooo cold!

Usch fyyyy va kallt det är ute! Gick ut för att gå till Prisma, det blåste väldigt hårt, och det kändest som om man skulle flyga iväg. BRR! Snart cheerleading träning, nice! ;)



bild från bakgården

Every rule I had you breaking

Kom just till skolan och är på engelska timmen, är nästan färdig med mitt projekt. Skall göra det färdigt nu. Efter denhär timmen har vi lunch, fast ja ser inte alls fram emot de, då vi har någon fiskfrestelse. usch! Efter lunchen en timme (finska) och sedan slutar jag!



bild från rockperry 08


We cheer and we lead!

Träningen gick supeeer idag! Vi gjorde programmet igenom x antal gånger, och allting gick nästan hela tiden! Stunterna gick, pyramid byggaset gick bra, dansen for så gott som perfekt, vi ropade bra! Det kändes så skönt att fara hem från träningen efteråt. Nästa helg FM-tävlingar i Hesa då.. jess!




FM 2009! Helsingfors ishall. Så ser tävlingsmattan och området ut!

No escaping when I start

For och sova först långt in på natten. Dels för att jag jobbade med mitt engelska projekt, och dels för andra orsaker. Idag då min väckarklocka ringde halv 8, fattade jag inte var det var för ljud jag hörde. Jag trodd jag drömde och i "drömmen" kom det ett störande ljud. Jag tänkte bara men Guuud kan hede ljude far av, och sen till slut fattade jag att det var min väckarklocka. Var så trött då ja vaknade så jag inte ens fattade det var morgon. Satt telefonen och snoozade ännu 10 minuter, men sen var det ett måste att stiga upp. Efter det hade jag 20 minuter på mig, för vi for 8. Klädde snabbt på mig jumppakläder, kastade i mig lite mat, lagade volymmaster, plattde håret och for på jumppatimmen till Estradan i Övis. Jumppatimmen var skit rolig, vi hade handboll, som är superkul! Slapp till skolan med Iia. Det var så skönt, var ännu mer trött efter jumppatimmen, så behövde inte gå! Vi hade got mat i skolan, gröt & tonfisk sallad. Slapp just hem skall nu kolla på TV och sedan fortsätta med projketet!



bild från helgen, Oliwer, Janina, Katrina & Linus
JANINAS BILD!


you make me wanna scream

Har bestämt mig för att laga projekt om Ashton Kutcher, och skall börja med det nu!




Let’s go, it’s my show, baby, do what I say

Vaknade pigg idag, med en bra nattsömn bakom. Skoladagen gick super, fick en massa gjort. Då jag kom hem kollade jag igenom några Fridan för att hitta exempel på några snygga kändisar eller skådespelare. Jag behöver någon till mitt engelska föredrag/collage. För tillfället är mina alternativ Ashton Kutcher & Cam Gigandet. Har ni några förslag och ge mig? :)
Är hos Gabi nu och vi skall snart till gymmet på spinning & vatsa-selkä. Efter gymmet skall jag hem se dagens salkkarit och börja med mitt engelska projekt.

can't have it all, now I'm dancin' for my life

Kollade just filmen what happens in Vegas ännu en gång. Den är lika bra varje gång man ser på den!
i huvudrollerna är: Ashton Kutcher & Cameron Diaz








& Ashton är bara för het! (så jag måste ladda upp några extra bilder på honom)








So hold on until it’s over

Igår firades Chriba hos Fanny. Hos henne var jag, Janina, Anna, Sabina, Ida, Jonas x2, Olli, Sam och Linus. Hoppas jag inte glömde någon! De fortsatte alla till fontana för att festa mera. Jag och Linus for ut och köra en sväng efter det, sedan film hos Linus tillsammans med Janina & Oliwer. Vi kollade på Van the man 3? eller vad den nu hette. Det blev sent som det alltid blir fö oss på helgerna, vad än vi gör. Hade träning halv 2 idag som for rent ut sagt åt helvete. Nu är jag skit arg för att någon alltid har något att klaga på.
Jag tycker också att om man har en åsikt om någonting kan man hålla sig vid den, och inte backa ur då det gäller! Vi säger att det är about 10 personer med samma åsikt, och sedan vågar en par säga sin åsikt och hålla med om den. Fast JAG VET att det fanns mer som tyckte som oss. Men nåja. Snart skall jag börja jobba på mitt engelska projket, som skall vara färdigt till fredagen, har ännu inte bestämt mig för vilket ämne jag skall forska om. Men det skall jag börja tänka på nu. 



sommarbild 

young, wild and free!

Sitter på datorn på Whitehouse, har inte riktigt något att göra. Kollar igenom bilder på Fanny's dator. Tänkte ladda upp några gamla, i brist på annat!



sommar 08 fagerö


Fanny 17 , & Krisu


Före åminne öppning 08


jag 16 år!

Fannys villa 08


Tältning 06


Rocktema


Gabi & Fanny på vappen 09


Eve sommar 09


rockperry09


HAHA!












fjortistema


sötis



fanny (;








words can never make me stay

Åt just morgonmål. Befinner mig vid Janina. Vi skall säkert om en stund vara med Fanny. Igår chillade vi hos Fanny, med Janina, Olli & Krisu. Vet inte vad som händer ikväll, men säkert nå roligt som alltid! ;)



JANINAS BILD

Right here in the place where we belong

Har inte hänt något speciellt idag, annat än skolan. Nu är jag hos Emilia, vi har just ätit fruktsallad & druckit fanta, kollar halft på OC. Ikväll blir det träning, senare vet jag inte men iallafall vara med Janina & Fanny. Får se vad vi hittar på!




Lyckes bild

but we can't really do a damn thing

Träningen gick suveränt idag! Vi övade på akrobatik, det gick väldigt bra för alla. Jag och Fanny skall göra samma sak i tvälingarna och det lyckades för båda. Imorgon mer akrobatik träning. Det här kommer ännu att lyckas. Såg just på dagens salkkari avsnitt, och vill inte att Miro, Oona, Kari & Nora skall sluta. Då Salla också slutade just. Alla jätte bra skådespelare! Men som tur kommer favoriten Ulla tillbaka. Jess! Nu håller ja på med en finskauppgift och skall snart söka mig till sängen! Godnatt alla!



snart är vi där igen, i Helsingfors ishall på Fm-tävlingar! 3 veckor kvar nu!


oh shit!

  Hörde just om klippet, så jag var tvungen att gå och lyssna på det. NRJ- radiostationen, (Jussi Ridanpää som jobbar om kvällarna) ringde åt en Sonja. Eftersom Sonjas pojkvän ville skojja lite med henne! Jussi säger träffat henne på krogen förra helgen, berättar att de har pussats på vessan och att hon också har suttit i honoms famn. Hon minns inte händelsen alls, men det var ju inte konstigt då det inte ens har hänt. Jussi frågar om de kan träffas igen, och fortsätta där de slutade. Han frågar också om det är okej att han tar med sig en kompis. Tjejen (Sonja) är helt med på noterna. Jussi säger att hans kompis också vill tala lite med henne, Jussi ger telefonen åt kompisen som är Sonjas pojkvän. SHIT! HAHA, och ni får höra på klippet hur allting slutar!







We bin down that road before

GRATTIS till Jessica som fick körkortet idag, nu far hon en vecka till Spanien, men sedan blir det att fara ut och cruisa med henne! Var trött i skolan idag på rellatimmen, så Jessica gav mig ett förslag att testa spikmattan. Hon sa att hon blir alltid pigg av det, och mamma sa att hon blir trött och avslappnad. Så jag bestämde mig för att prova och se. Ännu har jag inte märkt någon speciell effekt, men får se om en stund. Känner mig dock kanske LITE piggare, haha hoppas de håller i sig, kommer behöva det med tanke på hopen läxor och esser. Senare blir det säkert det vanliga programmet: gym & träning!



Jonas, jag & Olli
snart ett år sedan tiden går så fort!


I've never been confronted with my own thouhts

Olen päättänyt kirjoittaa vähän enemmän suomeksi blogillani, se on myös hyvää harjoitusta YO-kirjoituksiin. (haha, saa nähdä kauanko jaksan!) Tavataan sanoa vaihtelu virkistää! Aamupäivällä kävin ensiksi hammaslääkärissä, se oli niin pelottavaa. Vihaan hammaslääkäriä yli kaiken, on niin inhottava tunne kun suuhun tungetaan kaikenlaisia letkuja ja ei saa nähdä mitään. Tänään sain sellaisen tunteen että en olis saanut happea, se oli yli kauheeta! Matka jatkui koulun ruokailuun, ja sen jälkeen olikin vain suomen tunti. Teimme paritöitä, työskentelin Iian kanssa. Meidän työ kertoo Suomen elokuva ohjaajista, se oli aika mielenkiintoista. Koulupäivän loputtua, lähdimme Noran luo, Emilian, Mikin ja Fridan kanssa. Myöhemmin liittyi myös Gabi & Eve. Pian aion katsoa Päivien viemää, ja sen jälkeen mennä salille, spinningiin ja vatsaselkään. Lopuksi on treenit.
va tycker ni är bättre? Svenska eller Finska?



Laura, minä & Heidi

sometimes everything seems awkward and large

- Joskus tehdäkseen oikein on luovuttava siitä mitä eniten haluaa. Noin Sofia kirjoitti.( sofiaa-dreamsoflife.blogspot.com) Se oli hyvin sanottu, koska se on ihan totta. Jos asiat eivät mene eteenpäin, vain pysyvät paikalla pitkän ajan aikana, on ehkä parasta päästä irti niistä. Se voi olla tosi vaikeaa ja tiedän sen, se voi myös olla paras mahdollinen ratkaisu. Sanotaan että aika parantavat haavat. Se voi aluksi sattua paljon, mutta hetken päästä sen on pakko helpottaa. Ainakin uskon niin. Ei kannatta jäädä jumiin samaan tilanteeseen liian kauan. Se vain pahentaa asioita, ja siitä olen aivan varma! Pitää vain katsoa eteenpäin, aina tulee uusia mahdollisuuksia!




kesä 08



I love this record baby, but I can't see straight anymore

Har planerat på att göra en ny Stockholms-resa här snart kanske. Fan vad roligt det skulle vara!



Stockholms resan på höstlovet, nyktert!


you told me you would never ever forget

Blev ingen skola idag. Hoppade först över jumppatimmen då jag hade så sjuk mage, och så tänkte jag nåja jag skall fara till skolan resten av dagen. Sov några timmar till, och då jag vaknade hade jag säkert dubbelt så sjuk mage som först. Jag har inte kunnat annat än ligga hela dagen, och nu skall jag söka mig tillbaka till sängen. Har ätit redan 2 tabletter till magsjuka men ingenting hjälper. Men det är iallafall någon maginfluensa nu på gång. Hoppas ni klarar er utan den!



sweet


It feels my heart's divided

jag behöver dej nu!



we understand our happiness when we are about to lose it

Är trött, slö och inte på bra humör idag. Har sovit dåligt förra natten igen, p.g.a att jag hade så mycket att fundera på. Har haft sjuk mage hela dagen och mått dåligt. Nu skall jag se på Päivien Viemää och vila. Hoppas min mage börjar må bättre snart! Mera planer för dagen har jag inte, men ett pass på gymmet skulle sitta fint, bara min magsjuka är bättre.



jag& Sanna , kanske våren/sommaren 06? 07?

we make our great escape

Har inte hunnit blogga nå alls ihelgen då jag har haft fullt program hela tiden. På fredagen firade vi Jessica. Vi åt först på Rosso, sedan for vi vidare till Nora och efter det for Jessica och de andra som slapp, på krogen. Igår (lördag) hade Nora inflyttnings/födelsedags fest. Det var super nice! Idag har jag varit på träning och på RAX med familjen Kronlund & Fanny. Efter RAX for jag och Fanny ut och körde och pratade en massa. Mysigt!

Bilder från fredagen:


Födelsedagsbarnet JESSICA


Anna


Fanny & Katten


Gabi


Jemina


Jessica & Oliwer


Janina


Jessica


Jag


Jag & Jessi




Janina & Tuovinen






Bilder från lördagen:


Gårdagens Outfit


Bål blandas


Anna




Missu


Mikk

käpy



Anna & Iia

Nan & jag

jag& Iia

Renate&jag

Olli

Jonas

Emilia Fanny & jag

Robban

Janina





haha glitter olli!

Emmi jag & Pia

Fanny, playboykaninen & olli



Fanny


Missu & Charm

Lycke

eve




happy birthday honey

Idag fyller min JESSICA 18 år! GRATTIS TILL HENNE <3


























här va några foton på jessi ;)


All these precious moments

Kom för ca 45 minuter hem från träningen, och är inte alls på bra humör. Var trött redan då jag for dit men verkligen inte på dåligt humör. Kan inte fatta varför vissa alltid måste vara så sura, arga och ropa hela tiden. Det tar mig så i nerverna och jag vet att jag inte är den ända som tycker så. Okej, jag vet att vårt lags största problem är att vi pratar mycket. Jag är också en av dem som pratar en massa, men det blir inte bättre av att någon ropar med skit fitti ton att "OLKAA JO HILJAA!". Då blir man bara ännu mer sur. Då man själv inte pratar märker man hur störande det är då någon annan gör de, men man kan använda ett snällare tonfall. För hela lagets fiilis far då en är sur och tvär. Det är sanningen. Nu tycker jag vi borde hålla ihop, och vara glada, som vi var för en tid sen! Vi måste kämpa hårt nu dehär 3 sista veckorna före Finlandsmästerskapen! GO PLATINUM!




Mitt lag Platinum FM 2009

i'll be there for you

Kom just hem från stan. Hittade en massa kläder på stan, som jag skall och köpa imorgon. Var sedan med Jonna, Disa kom senare också med oss! Nu skall jag börja med finskanovellen, finskauppgifterna, och läsa på engelskan. Skulle vara i behov av en tupplur p.g.a min dåliga nattsömn. Men hinner väl inte med det. Suck. Om ca en timme skall jag på cheerleadingen..




gammal bild från träningarna, 2 A-pyramider

time will tell

Har sovit så dåligt på natten. Till först tog det en evighet innan jag somnade. Har drömt mardrömmar bokstavligen hela natten om en massa bilolyckor. Var så trött hela dagen, och försökte hålla mig vaken alla timmar igenom. Nu är jag vid Gabi, men skall snart till stan me Janina. Klockan 16 skall jag träffa Jonna, och säkert fara på kaffe med henne. Senare blir det läxor, gym & träning.



Janina & Gabi

now i see your face drop


bilden från 06

Får imorgon träffa min härliga Jonna! Saknar henne massor!

you better run

Har haft 1 timmes skoldag idag och varit med Jessica på kaffe. Då jag kom hem har jag bara luggit på soffan och sovit, vaknade just, och skall väl dra mig tillbaka till soffan just för att kolla Päivien Viemää. Blir gymmet med iallafall Gabi idag och träning.




like every single day

Har haft världs stressigt idag. Skolan började 8 och bussen var 20 minuter sen i tid tabellen. Så dagen började med att ja var sen från första timmen. Hade skola från 8-16, och det är värsta jag vet. Man blir alltid så hungrig i slutet mot dagen. Efter skolan for jag och åt med Emilia & Mikk. Tillbaka till skolan efter det på aftis på hälsokunskap. Som tur var dethär ända timmen man måste gå på. Nu har jag bara 7 essän kvar, som skall vara klara om ca 6 veckor. Sedan är den kursen avklarad!
Avslutade dagen med cheerleading träning. Har inte hunni vara på gymmet på ca 1 månad. Imorgon har jag äntligen tid. Har bara en timme skola, från 10-11, skönt! Skall väl träffa Linus också.
Jag lovar att börja ta mera nya foton snart!
MEn här är ännu en bild på snygga Matt!


Matt Lanter

we gotta tell 'em that we love 'em, while we got the chance to say

Alla har nångång val i livet, och alla val är olika. Ibland kan det vara svåra val och ibland lättare. Oftast ber man stöd av sina vänner. Det gör iallafall jag. Alla säger sin åsikt, och man skall lyssna på alla vad de tycker. De ger en, en massa bra råd, på vad de tycker att är bäst. Jag har världens finaste vänner som alltid finns där och som jag verkligen kan lita på. Det finns ändå en person som stått mig nära länge länge. Den personen sa åt mej du skall lyssna på ditt hjärta, och göra som du själv känner att känns bäst. Att ingen annan kan göra det för dig. Jag gjorde det idag och nu är allt annat bättre än bra!
Igår då jag skulle och sova började jag tänka på att ingenting varar för evigt. Man vet aldrig då det kan hända något åt en person man älskar. Allting kan gå så snabbt. Då är det försent att tänka på VARFÖR. Ibland är det menat att man skall gå olika vägar, men man skall försöka hålla fast bara man kan vid någon vän som är viktig för en. Man kan göra misstag, och dem lär man sig av. Men inte för många. För då blir det svårt att tro på den personen. Då går kanske allting snett. Men jag tror isåfall det har en mening också. CARPE DIEM!



Sommar 08, Jaes bild


calling out winter

Idag har det varit så härligt väder, ca -5 och det är helt passligt! Då jag gick från busshållsplatsen och hem, så tänkte ja varför vägen gick så snabbt idag. Solen har till och med tittat fram. Mera sånt här väder, tycker jag!


2 google bilder


I don't wanna miss a thing

Blev inge ABC idag heller, för att alla mina vänner var så lata.. HAHA likaså jag! Istället kom jag bara hem och tillbringade kvällen i bastun och bubbelpoolen. Gud va skönt det var då jag inte har varit på så länge i bubbelpoolen! Nu är alla mina muskler riktigt avslappnade och det känns så härligt.
För en gångs skull ser jag verkligen fram måndagen nu. För att pappa för mig till skolan, så jag kan sova längre. Salatut Elämät börjar som har varit på paus säkert 1 månad och för att jag skall göra en massa roligt. Jag har alldeles för mycket program för att dagen skall räcka till. Borde gå och sova snart för att orka med hela dagen imorgon. Men är ännu för pigg för det! ;)



jag & janina 07


could you be the reason why i'm loosing control

Igår förfestade vi hos Nora. Tillsammans med Fanny, Gabi, Emilia, Mikk, Nann, Anna, Missu, Eve & Charlotta. Vi fortsatte på fest till brendö. Var det var super roligt! Sedan "efterfest" hos Sam. Idag har vi haft cheerleading träning , och den gick bra! Speciellt för min egen del. Nu är jag hos Fanny, och vi ska väll senare till ABC.




Goose Fanny

and honestly, I'm down like the economy

Igår var vi i WH hela kvällen. Jag & Janina for på träning också. Vi kollade filmen April Fools Day, som var bra. Jag somnade som vanligt för en stund. Nu är jag vid pappa som fyller år idag. Vi har en massa gäster här nu, och har just ätit spansk mat, Tapas. NAMM vad gott det var. Är proppmätt nu, skall snart fortsätta vidare mot stan till Nora. Var mina underbara vänner befinner sig, och sedan vidare. NICE! Ha en bra kväll allihopa! :)



HAHAHA! ca 3 år gammal bild på mej å papi

so come on and fly with me

Skoldagen har gått bra som vanligt. Lite trött ännu, men som tur är det fredag så man får vila ut riktigt ordentligt under helgen. (HOPPAS JAG) Efter skolan traskade jag med Jessica till stan var vi träffade Gabi & Janina. Senare tog jag & Janina bussen hem. Nu sitter jag här, och skulle helst inte vila fara ut någotmer idag, med tanke på kylan. Just nu är det -27 vid oss. Fyfan vad kallt! Håller på och se på päivien viemää, och efter det skall jag söka mig till Whitehouse återstår att se vad som händer ikväll! 



Linnea, Jemina & Rata
Gammal bild , på Whitehouse gården

I wanna se how you lose control

Var dödstrött då jag vaknade. Det beror säkert på att jag inte fick sömn på nästan hela natten p.g.a att jag hade en del att tänka på dock också kanske för att jag inte kommit in i dygnsrytmen ännu. Hade så bråttom på morogonen, för att jag hela tiden satt min klocka och snooza. Till slut måste jag stiga upp och det slutade med att jag inte hann sminka mig. Så fick sminka snabbt just innan timmen skulle börja. Fick veta att vi inte hade någon teckatimme för att läraren ej var på plats. Skulle ha kunnat sova ännu några timmar mer, om man skulle fått veta det tidigare.. Nåja håltimmen som vi då fick tillbringade jag med Jessica. Överlag fortsatte skoldagen med att jag var dödstrött, mina ögon ville hela tiden falla ihop, och jag ville bara få slippa hem och sova. Efter skolan for jag till Nora. Janina kom också senare dit. Vi missade bussen hem, men slapp istället med Eve & hennes familj hem. Fast det först såg dåligt ut med någon skjuts. Nu skall jag verkligen gå och sova, sedan cheerleadingträning & läxor.




Trötter från Snövit & de 7 dvärgarna,
 googlebild

I wanna make love in this club

For tillbaka till Fannys villa på måndag då. Vi hade väldigt roligt, och jag älskar att vara med dem. (Fanny, Janina, Gabi, Krisu & Olli). Vi kollade kanske världens mest psykoga äckligaste och råa film, alla satt tätt intill varandra och hållde varann i handen. Det var så mysigt. Vi lagade mat tillsammans, skrattade åt alla våra roliga men sjuka saker! Vi sov alla tillsammans upp på loftet på Fannys villa, var det bara är madrasser överallt. Nästa dag snöade det i massor ute i köklot. Olli for hem tidigare än mig, Fanny, Gabi & Krisu p.g.a jobbet. Vi började köra ca 18 från villan, det snöade och snöade, och det var glashalt då ingen plogat upp vägen. Mitt i allt börjar bilen slira mot diket, och vi for i fullfart ner i diket rakt mot en sten, och där stannade bilen lika snabbt. Man såg ingenting då, måste bara vänta och se va som händer. Jag har aldrig varit med om en så hemsk känsla. Mer detaljer orkar jag inte berätta om. (Ni kan fråga om ni vill) Men tur i oturen var att alla klarade sig utan några värre skador. Men jag kan säga att det var så jävla nära. Om allt sku ha hänt 1 sekund före eller efter skulle det nog ha varit kört för allas del. Jeppe & Kirsi kom till olycksplatsen för att hjälpa och de hade med sig en "hinausauto" vet inte vad det är på svenska. Men den drog upp Fannys bil. Mannen som körde hinausauton tippade på att bilen måste skrotas, för den blev i så dåligt skick, han sa också att om vi skulle haft sämre bil skull det ha gått väldigt dåligt för allas del.  Men jag är väldigt glad för alla änglar som var med och skyddade oss. & TACK alla våra vänner som brytt sig. Nu är jag vid Fanny, Krisu & Olli.




bild från google

remember my name

Har haft det väldigt mysigt & skönt på Österberg's villan. Med Fanny, Gabi, Janina, Krisu, Olli & Linus. Vi lagade tortilla, spelade, gick i bastun, och tog det lugnt. Nu är jag hemma, men blir nog att fara tillbaka dit ikväll. Det är så otroligt skönt.




Janinas bild

gonna replace you, erase you

Hade ett super bra nyår på Linus villa. Det var super bra fiilis på hela tiden och alla var glada. På fredag tog vi det bara lugnt vid Fanny's, kolla film, Päivien Viemää osv. Jag somnade så gott som hela tiden var så slut efter nyårsfirandet! Igår på lördag var vi ute och åt me tjejerna på Amarillo, "goodbye" middag för Linnea. vi fortsatte till Fanny's med Linnea, Janika, Renate, Gabi, Anna, Jemina. Till Fanny's kom också Robert, Philip, Jon, Sappe, Topi, Olli, Tuovinen. Jani var också här en stund. Vi fortsatte till stan kanske klockan 1 eller något, minns inte riktigt, och nåmera kan jag inte berätta om den kvällen. Vi for och sova kanske 7 på morgonen. Idag har vi skrattat hela dagen nästan och bara lugit i sängen och inte mått så värst bra... hehe. vi skall snart till Österbergs villa tillsammans med Linus, Krisu, Olli, Janina & Gabi, dock Fanny också förståss. Här fick ni ett inlägg om vad som hänt det senaste dagarna.



JANINAS bild från nyåret !

RSS 2.0