<3


Dålig uppdatering, jag vet..

Men har inte alls haft någon blogglust.. Och nu just har jag magsjukan, så har ännu mindre lust att blogga. Svag och orkar inte riktigt göra något annat än ligga. Fast det är på bättringsvägen nu, imorgon drar jag igen till jobbet och nu håller jag på med deadlines. Inget sportlov här inte. 
 
 Här nedan är en del låtar jag lyssnar på nonstop nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just nu

Befinner jag mig på jobbet. 2 timmar till och sen tar jag helg, skönt! Ska ladda upp mer bilder senare idag från den gågna veckan hit.

Planerna för ikväll är öppna ännu. :)


150213


Ny vecka, nya möjligheter

Slö måndag har det varit hittills. Denna vecka har jag mycket jag måste hinna med bl.a skoluppgifter, tentläsas och jobb. Men de händer också roliga saker så som bl.a fastlaskiainen och alla <3-dag!

Kommer antagligen inte uppdatera mycket förrän mot helgen först. Så de löns att följa mig på instagram för där uppdaterar jag dagligen oftast. @katrinakallio

Hoppas ni får en bra start på veckan! :)


Friday


Bilder

Kaffe med Gabi & Salla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredagsmiddag och film hos Salla.
 
 
 
 
 
 
 
 
Utgång.
 
 
Häng med Gabi & Jaana.
 
 
Söta Vanessa.
 
 
 
 
 
Utgång.
 
 
Söndagsmys.
 
 
Jobb.
 
 
Skola.
 
 
Spice ice glass med Gabi.
 
 
Och just nu: Plantar fasican (jalkapohjan kalvojänteen tulehdus). 
 
 
 

Det är mycket nu

Nu just har jag faktist stress. Påriktigt. Har en massa deadlines, tenter och en massa jobb. För mycket jobb, för att hinna med alla skolarbeten men också hinna med egen tid, såsom gym. Denna vecka kommer vara tung, och nästa. Sedan borde det lugna ner sig lite som tur. Så bloggen kommer iallafall fortsätta lida antar jag, eftersom jag idag också har jobbat 7-15, läst 15:30-16:45, träffat Gabi en sväng 16:45-18:00, vi var bl.a och köpte bokstäver till halaren och ett märke och sedan har jag gjort på en och samma uppgift från 18:00 till 22:30. Nu ska jag sätta telefonen bort och börja sova. Väckning imorgon igen klockan 6, och 7 till jobbet. Men imorgon ska jag också till gymmet. Det är säkert. Och så måste jag en sväng till Tritonia med. Så där va antagligen min morgondag (;

Ha en bra fortsättning på veckan! Ska försöka uppdatera då jag hinner. Inte för att de händer något intressant de märmaste dagarna.


RSS 2.0