Sista sommar helgen i Juli

 
På fredag efter jobbet for jag via gymmet i solarium, för att inte känna mig så blek..
 
 
 
 
 
På kvällen träffade jag Laura över en drink på Fondis.
 
 
 
 
 
 
 
På lördag började dagen med klädångest. Valde sedan den blåa klänningen..
 
 
 
 
 
Sen var det kaljakellunta/picnic på schemat. Vi firade Ina som blev 25!
 
 
 
 
 
Det var sjukt mykcet folk på Sandö!
 
 
 
Efter Sandö for vi till Emilia på mellanfest.
 
 
 
Från Emilia till Fondis terass!
 
 
 
Så fina tjejer ♥
 
 
 
 
Tråffade också Tiia på Fontana!
 
 
 
Lärde känna nya människor under kvällen, en av dem var bland annat fina Emmi! Tack till alla som var med för en rolig dag och en toppen utgång!
 
 
 
 
 

Gåsholmen

 
Förra fredagen före vi åkte iväg på jobbet.
 
 
 
 
Vanessa ♥
 
 
 

 
 
Selfie, eller groupietime...
 
 
 
 
Äntligen framme!
 
 
 
 
Mysiga Captains cabin var jag sov.
 
 
 
 
Havet och klipporna är så himla fina på Gåsholmen.
 
 
 
 
 
 
 
I dammen på gården växte dehär härliga näckrosorna.
 
 
 
 
På lördag vaknade vi till solsken, efter en lång nattsömn.
 
 
 
 
 
 
Efter frukosten åkte vi iväg till sommartorget.
 
 
 
 
 
På sommaren får man dricka skumppa när man vill. Fast de skulle vara morgon. Haha. Någon som håller med?
 
 
 
 
 
 
 
Kaffestunderna är nog bland det bästa på Gåsholmen.
 
 
Mitt sjöodjur.
 
 

 
 
♥ så mycket kärlek på er!
 
 
 
 
Söndags frukost.
 
 
 
 
 
Vi vaknade till så ljuvligt väder, och kom genast ner till klipporna med Vane.
 
 
 
 
 
 
Efter frukosten på söndag åkte vi till Söderbyboden.
 
 
 
 
Var vi bland annat åt kakbuffe. Jag tror jag aldrig varit så mätt som efter den.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cheerleading varsomhelst, närsomhelst.
 
 
 
 
 
Söta Linn!
 
 
 
På söndag åt vi så himla god mat!
 
 
 
 
På måndag åkte vi till Helsingfors. Shoppade med flickorna, träffade Salla och hoppade på tåget till Vasa. Jag var så utvilad efter min helg på Gåsholmen och mådde helt super bra. Fint så.
 
 
 
 
 
 

Toppen helg

Ska börja med och skriva att jag så gott som hela tiden har fullt upp och har därför problem med att blogga. Har inte hunnit sätta på datorn på länge för att kunna överföra några bilder och ladda upp de hit. Jobb, gym och cheer består min vardag av nu just, och till att träffa vänner. Så det är mycket, men jag tycker om att ha ett fullspäckat schema än mycket fritid. Får se hur bråttom de kommer bli då skolan börjar...
 
Men jag vill berätta att jag haft en awesome helg, har hunnit träffa många vänner och bara njutit av det fina vädret. Idag kommer hela kvällen igen spenderas på gymmet och träningarna, men ska se ikväll om jag skulle hinna ladda upp foton från Gåsholmen/helgen.

Mobil inläggMin första fiilis då jag vaknade var att vafan, ringer klockan redan. Tog typ 15 minuter att förstå att jag måste stiga upp och dra till jobbet. Hoppade i duschen, fixade snabbt, körde via Shell för att köpa en battery och till jobbet. Efter första halvtimmen var jag ren rätt så pigg. Dagen gick snabbt och jag hade kul på jobbet. Det bästa med mitt jobb är nog arbetskompisarna. De är guld. Har skrattat så mycket idag att mina magmuskler blev sjuka av bara de.   Efter jobbet låg jag och vilade en stund och for sedan iväg till gymmet för att träna lite för mig själv först på gymsidan och sen på bodystep som Aino och Jenni höll. Så sjukt bra pass och salen var smockfull. Dagens instagram update. På cheer träningarna hade vi en gäst Märta från X3M. Hon testade på cheerleading för första gången och skulle göra en radiosändning av de. Den kommer väl sändas på söndag om jag förstod rätt och de skulle komma nåt litet videoklipp också av de. Så får se senare va de blev till. Märta var duktig och det var kul att ha lite omväxling på träningarna. Nu är jag så jäkla trött så jag ska sätta bort telefonen och börja sova! 

00:27

Undrar vad jag gör uppe så här sent? Om 5 och en halv timme ringer klockan och det är dags och vakna. Fyfan. Idag har jag jobbat, varit hos arbets hälsovården, och pickat upp Tony som har hängt hos mig ända tills mina träningar började. Så här bra sällskap hade jag av honom, haha...
Idag var jag på efterlängtade cheer träningar igen. Första gången efter vår sommarpaus. Så kul! Har tydligen inte åstadkommit något annat än snap bilder. Jaja, nu är det verkligen dags för att börja sova! Imorgon kommer jag igen ha fullspäckad dag, ska obs! försöka blogga mer ihelg. Tack och godnatt! 

Bortrest

Jag har varit i södra Finland hela helgen, i Pellinge i Borgå på Gåsholmen. Igår for jag också in till Helsingfors en sväng. Mitt nät har funkat dåligt ute i skärgården och därför har det inte blivit något bloggande. Har tagit en del bilder som jag kommer ladda upp hit genast jag hinner. Så jag lever och återkommer senare!
 
 
 
 
 

150715

 
 
Började gårdagen med lunch tillsammans med fina Laura
 
 
 
 
Efter lunchen jobbade jag kväll
 
 
 
 
Idag har jag jobbat, hälsat på hos pappa och Kira och hängt med B&K

Mitten av juli

Den nya veckan har börjat riktigt segt.. Har varit trött från helgen och dessutom haft svindel och stegring/feber så jag har stannat hemma i några dagar och vilat. Är dessutom stressad då jag inte har sluppit och träna ordentligt. Morgondagen ska jag ännu ha paus men på torsdag är det dags igen. En bild från helgen på mig och fina Niksu. Nu just ser jag framemot kommande helg så mycket och jag kan knappt vänta mer. Tur är det redan onsdag imorgon! :) 

Fredag

 
Instämmer någon annan än jag?
 
 
 
 
Började dagen med ripsihuolto, och efter det for jag till mommo och moffa var jag bland annat åt lunch, mommo är lätt en av de bästa jag vet på att laga mat.
 
 
 
 
 
 
Deras fina trädgård
 
 
 
 
 
Plockade med mommo fina blommor från doms trädgård, som jag fick ta hem!
 

ThursdayDagen började idag med gym, 


och morgonmål på gymmet. Tränade armarna och därefter satt jag i infrarödabastun i en halvtimme typ. 

Senare har jag städat och det är ännu heller inte färdig städat. Ska imorgon stiga upp tidigt och tvätta byk, dammsuga och tvätta golven. Sen är det klart. Det svåraste med att städa är att få motivation till att börja. Satt idag i cirka en halvtimme och funderade på var jag ska få motivation och med vad man ska börja. Alltid då jag städat klart bestämmer jag mig för att genast städa efter mig eller sätta kläderna tillbaka iskåpet  om jag inte använder de men... Nu ska jag försöka hårdare. Tack och godnatt!

Fråga/svar

Du är jätte vacker! Har du egna fransar eller förlängningar?
 
 
Svar: Denna kommentar fick jag för någon dag sedan och jag blev så glad, du gjorde min dag! Jag har ögonfransförlängningar :)
 
 
 
 
Här är en bild utan smink, säkert första bilden jag tog efter jag lagat förlängninarna :)
 
 
 
 
På denna bild har jag sminkat. Nu då jag har haft fransförlängninar så har jag inte använt mascara alls (bara till de undre fransarna ibland). Jag har inte heller använt ögonskugga eller eyeliner alls!

Regniga dagar

Tycker det varit ofta så dåligt väder hela sommaren hittills. Helt för lite soliga dagar. Oavsett väder har jag försökt göra det bästa av situationen och vi har ju haft soliga dagar också. ATM regnar det ute typ på fullt och jag funderar på att börja se på GG, faran med att börja se på serie är att man inte typ kan sluta förrän man sett ut hela säsongen... Nu just har vi också träningspaus från cheerleadingen, så jag har hunnit med mera gym. På veckorna består oftast dagarna av jobb, gym, cheerleading, typ.  Har inte så mycket att berätta eller skriva. Tråk onsdag.
 
 
 
 
Dagens quote
 
 

Blair Waldorf

Funderar på att börja se på GG helt från början. Har inte tittat på de på så länge, så kanske det är dags. Dessutom är det alltid lika bra då man ser på de. Har ni några tips på vilka sidor det är bäst att kolla? 
Guld helg

 
På torsdag åkte vi med Eve till Tammerfors, det var första gången jag åkte med onnibussen och den var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig!
 
 
 
 
Framme i Tammerfors väntade denna härliga filur på oss, kanske världens sötaste ♥
 
 
 
 
 
 
På fredag morgon kom Ade och väckte mig och Eve.
 
 
 
På fredag började vi dagen med att åka till beachen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var på Rosendahls strand. Det var såå varmt och så skönt då de inte blåste alls!
 
 
 
 
Min telefon tyckte också att det var för varmt på beachen, haha!
 
 
 
 
På fredag kväll for vi och njuta av det härliga vädret till koskipuisto, Gabi joinade också oss på fredag kväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade super bra dagar i Tammerfors tillsammans med mina bästa kompisar! På lördag kom vi sent hem med Eve och for nästan genast och sova, för att vakna pigga på söndag.
 
 
 
På söndag var det Royals match var vi skulle ha uppvisning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Söta Juliette testade också på cheerleading!
 
 
 
 
 
 
 
 
PLATINUM ♥
 
 
 
 
Efter matchen var slut, for jag via pappa och kramade hejdå till dem eftersom de åker för en månad söderut. Sen for vi till mamma och åt tillsammans med Josefina och Nicke. Mamma och Kaj hade lagat såå god mat. Var proppmätt hela kvällen efter det. Avslutade kvällen på Strampen tillsammans med killarna i de soliga vädret!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stort hjärta

PLATINUM <3

RSS 2.0