we like to party rock and we came to lose control

Körlektionen igår gick super bra. På kvällen hade vi förfest hos Fanny och sedan for vi  vidare på fest till stan. Det var iallafall helt roligt av det jag minns. Haha! Eller hur Lotta? ;D Emppu förde hem mig till Fanny senare. Idag då jag vaknade klockan 7 mådde jag dödsdåligt, men Fanny gav medicin åt mig så nu e de bra. Snart drar vi iväg till Fannys villa via butiken. Ikväll är det väl bara att börja pånytt då ;)
Bilder kommer senare, då jag är tillbaka nångång ;Dbåthuse på Österbergs villan! ååh, jag bara älskar att vara där

In the morning after dark

Jag och Fanny satt barnvakt igår till Janina, Vanessa, Niila och Iia. De var inge jobbigt alls, vi lagade mat, kollade film och seplade spel. Då pappa, Kira och grannfamiljen kom hem från Ernst var de lite fulla, haha de var ganska roligt att se på. Vi fortsatte till Fanny och Lillis kom också dit. Vi såg kanske bästa filmen någonsin, jag lovar! Skrattade så mycket till den. Var hemma någongång efter halv 3. Nu är jag hur pigg som helst, och skall snart och köra för första gången! Yess! Hoppas på att de går bra med tanke på både mina och pappas nerver.. haha! Senare blir det till stan med Lillis och fixa några saker, och ikväll skall vi festa!! Ha en bra lördag allihopa! ;D
Bild från nyåret 09! På fannys villa, jag Linus och Lillis!

far away and dreaming

Skola, stan med Fanny och nu är vi hos henne. Skall slänga oss i sängen framför TV:n och kolla några Päivien Viemää avsnitt, kanske också ta en powernap.mitt goose


First, when there's nothing but a slow glowing dream

E super glad nu, bra ti fara och sova. Hoppas jag drömmer någo roligt! ;) 
Tror helgen kommer bli lyckad, som en bra start på sportlove!
GONATT ALLA!


bilden är från FANNYS VILLA!


halfway between wrong and right

Kom just hem från ca en 9 kilometers länk. Huh, va skönt de var i passligt väder och med bra musik på! Nu duschen och sen framför TV:n och kolla på dagens salkkarit! ;)


Läste i seiskas juonipaljastukset att min favorit skådespelare ULLA är tillbaka snart i vilket avsnitt som helst! YESS, äntligen!
Ulla Taalasmaa från serien Salatut Elämät!makes it hard to know which road to go down

Hade idag en av de lättaste dagarna på hela veckan. 2 timmar, modda och bigga. På moddan var vi på ett besök till Österbottnes Museum, utställningen var kanske sämsta någonsin jag sett men nåja man behövde inte vara på lektionen iallafall. Maten var god idag, jag åt hur mycket som helst. På biologi gick vi igenom teori och kollade en film. Nu skall jag gå och läsa veckans seiska framför brasan. Ikväll får vi gäster hit, då mami fyller på söndag. Att vara med Lillis står också på dagens program. Vädret är så härligt idag, funderar på att ta en lenkki på kvällen, då jag inte hinner till gymmet idag och bra med frisk luft också! ;)


   
på gården


kolla vad härlig himlen är!! helt blå som på sommaren!


ett försök att få foto på den härliga solen


Cause when the roof caved in and the truth came out

Jobbigaste skoldagen på länge 8-4 ogillar onsdagar på skolschemat! Tappade verkligen nerverna i skolan, då ingen jag försökte nå var på linjen och så tänkte nåja, tänker inte ta en titt på den på hela dagen då! Då jag kollade klockan 21 på telefonen hade jag 9 missade samtal och 4 meddelanden. Fanny hämtade mig då skolan slutade och har spenderat så gott som hela dagen med henne. Vi har chillat, pratat, planerat. Var också på gymmet på bodycombat som var helt suuuuper! Tiden bara flög iväg och mitt i allt var timmen slut. Det var grymt mycket folk som vanligt och Pia är nog bästa ledaren i bodycombat, lätt! Vi slutade gymdagen med relax passet, ååh vad skönt och avslappnande det var. Efter gymmet skrattade jag och Fanny hela vägen hem och om ni vill veta varför kan ni kolla hennes FB status. Hoppas ni haft en lika bra dag som mig! Nu tänker ja sitta en stund vid datorn och sedan gå och sova, gonatt!Fanny!
Ååååh vad ja längtar efter sommaren, sådanna dagar som denna då de är iskallt ute!


I will fly, i'll fly the skies

Blev försenad kanske 15 minuter från första timmen i dag, för jag valade en senare buss då de var så svårt att stiga upp. Har hittils haft 2 lektioner idag, finska och bigga. Nu har jag håltimme och vi är hos Nora, tillsammans med Mikk, Emilia och Frida. Nästa lektion börjar klockan 1, och jag har modda och rella kvar. Ikväll skall jag iallafall vara med Lillis.ååh sommar!! sommarn 08


Let's get drunk and freaky fly

En gång blir vi ju bara äldst!förfest hos Fanny!


Olli Jessi jag


Fanny & Iia


Sen bar det av till Smesby Uf


Charlotta, Nora, Olli, Jessica, Mirwa, jag, Fanny + Jonas som inte är med på bilden.. OCH


Iia som hoppade på till sist!

I limun
Iia Jonas Fanny


Olli fixa glas åt oss


gillar spegeln i taket!


fiilisen på topp!


Charlotta & Mirwa


Mirwa & Olli e inniie!


Fanny


Ella


Matilda, Ramu, Katten, Liine, Alex
Katten, Calle, Erik


Renate är inniiihe! ;)


on the dancefloorJessi


Iia, Jannika, Liine


bakrummet


gooosiga Ellen!
I know where i want this to go

Min önskan gick igenom idag, det blev ingen skrinning. På morgonen hade vi hemma -23. Volleyboll stod på programmet istället. Skoldagen har varit slö, många timmar, och många saker att tänka på, både bra och dåliga. Hade ingen sjuts hem från skolan, så som tur kom Lillis och hämtade mig, så snällt av henne. Vi förde också hem Mirwa. Kollade just gårdagens salkkarit. Nu har jag bråttom så hinner inte berätta mer. Äldstesdans bilder laddar jag upp hit ikväll nångång! :)
Lillis

cold as the winter wind

hoppashoppashoppas på -15 eller över imorgon! Så man slipper skrinningen på jumppan. Det värsta jag vet är att dra me skrinnskor och släpa på dem hela resten av dagen. Något säger mig ändå min önskan kommer falla in. Det är nog konstigt om inte. Jag ogillar mycket vintern och hatar kyla. Nu har det snöat och varit iskallt ute många dagar, så då kan de ju ens vara det då man för en gång skull önskar så. Men får hoppas på de bästa!google bild. Hoppas ungefär på likdant väder tills imorogon, kanske inte riktigt, men nästan!


younger now then we were before

Min skoldag skulle börja 8.15, men då klockan ringde halv 7 skulle jag bokstavligen aldrig sluppit upp ur sängen, jag satte telefonen på ringning halv 9 och somnade om. Då jag vaknade nästa gång var jag mycket piggare och hoppade på halv 10 bussen och for till skolan. På programmet stod rella, då jag var hemma och sov. Modda och finska, kort och lätt dag. Fick också godkänt i matteprovet, som jag var säker på att få 4 i. Det gjorde min dag super bäst på länge, så skönt att tänka de inte blir omtagning fö min del.
 Efter skolan for jag & Janina till Fanny en stund. Då jag kom hem, kastade jag mig frmaför TV:n, vi åt, och sedan har jag övat teori hela dagen på datorn. Nu får jag börja köra närsomhelst, men ska öva teori denhär veckan tror jag. Kanske de blir någon körlektion i slutet mot veckan.
Har fått mycket sällskap av dessa 2 super söta tjejer idag!Vanessa, min egen solstråleVackra Janina

 

 


i was so wrong, for so long

Har sovit länge inatt och är nu super pigg, ska snart klä på mig och dra mig till Gabi & gymmet. Uuusch vilket väder det är ute.. snön sku gärna få börja smälta, och det skulle ABSOLUT inte behöva snöa mer. Senare skall jag och Gabi också vara med Lillis & Eve. Vi skall säkert kolla någon film, och ta det lugnt. Mera planer för dagen har jag inte.ååh, skulle gärna nu flyga mot Cypern till festens paradis Ayia Napa! va jag längtar efter sommaren, vår resa och värmen!
Helsingfors flygfält 2.8-2009 jag Fanny & Laura

Table dancin', smashin' glasses

Åkte med Olli igår till Fanny. Plockade upp Jessica & Mirwa också på vägen. Det första som hände mej då vi kom fram var att jag halkade.. Hade super roligt hos Fanny! Vi sjöng snappsvisor och shottade, hon bjöd oss också på tequila. Vi hann vara kanske 1½ halvtimme där förrän vi for vidare till Smesby, där efterfesten var. Lokalen blev Smesby ca två timmar före festen började, eftersom Sundom lokal var isakall typ. Orkar inte berätta mer detaljerat. Vi åkte med limousin till Smesby, som Fannys mamma & pappa fixat till oss. Ett stort tack till dem! :) Då vi satt i limousinen, så sjöng vi en massa sånger, och mera snappsvisor, så man fick vara hes senare mot kvällen. Kvällen var nog rolig enligt mig, iallafall det jag minns. Men då vi kom dit var de ändå bäst stäming, tyckte jag! Sebba förde oss till stan sedan senare, vi var seriöst kanske 10pers i bilen. Usch va trångt det var, men ganska roligt ändå. Vi for via grillen till Gabi. Idag har vi bara tagit det chill vid Gabi tillsammans med Lillis. Och hela resten av kvällen har jag tillbringat i sällskap av Eve. Vi har ätit massa gott, och talat. Nu skall jag gå och sova, är så trött efter gårdagen ännu. Blev lite sömn förra natten. MERA BILDER KOMMER IN PÅ MÅNDAG.Lyckes bild, från efterfesten, dans på borden! haha! ;) Fanny Olli & jag


i can care less if you love me or hate

Dagen började med rellaprov, som gick helt bra, fast jag bara läst en halvtimme på det. Efter det gick vi med Charlotta till stan, köpte skor, och mera smycken. Har sölsat hur mycket pengar som helst denna vecka.. Nu skall jag inte fara till stan på länge.. eller iallafall och kolla i butiker, för jag vet hur det brukar sluta. Ikväll ska de firas!! Först till Fanny i Veikkars och sedan vidare till Sundom! Skall ha på en svart klänning som är öppen i ryggen och sedan en massa guldsmycken.  Nu väntar jag på Charlotta som skall komma hit senare. Skall kanske köra på en powernap nu, så man orkar festa hela natten! Foton kommer senare, ha en bra kväll allihopa!sommar 08 jag & charm


i Bgs på nian

penkkis

Nu skall jag ladda upp bilder från idag, alla är MILJAS! <3söta anna!


superman Linus


Linus  "sminkade" mig väldigt "fint", mina ögon sir helt missbildade ut på bilden tack vare eye-linern, och den vita färgen kliade så mycket! Man kan ju inte heller klaga på det fina håret han och Tyyne fixade åt mig...


jag & min snygga sminkning, & superman Linus


jessi ser int ut att vara innii-e!


abiabiabi, Oggen, Kevin, Tyyne & Julle


Milja & Tyyne


Sanna, Ella & Milja


haha Olli!


VG!


jag gillade Lindas dräkt! Den va super bra!


Simon, Kim, Tuisku

Ey say yeah

De är penkkis idag då. De har varit så bra stämning på i skolan idag. Alla har varit glada och vissa fulla! Skrattade som fan idag med Jessica åt Linnea då hon va så rolig! Linus målade och "sminkade" mig rikti "fin" idag, helt vit i hela ansikte, och massa rött, det var klottigt och den vita färgen kliade så mycket! Ni får se bild på de senare hur det såg ut! Sen har jag en massa grön färg i mitt hår också, som Tyyne eller Lundi fixade dit. Nåja har äntligen fått bort färgen i ansiktet! Nu är vi då äldst i skolan, och det firas imorgon kväll! Tack till Jessica som förde hem mej från skolan. Nu är det essäer och provläsning som gäller ikväll då.jessica!here we come ayia napa! parapapapaaaa

Har supeeeer mycke energi! Nu är AYIA NAPA SOMMAR 2010 bokat och betalat! KUNKKUFIILIS!
Blev så innii-he så måsta ladda upp en par bilder från ayia napa 09!GRABBARNA GRUS
Blue Moon , tror jag? :D haha!


DONKKEN <3 mitt i mot hotelle vårt ;) samma hotell blir det iår igen!


våra härliga grannar! ;)


vi sitter mittemot GG! Kolla mitt härliga knä, som linus fixade åt mej! :D


härliga tjejer!


den snygga bartendern från BLUE MOON BAR!


GG


GRABBARNA GRUUUUS, å vilken fiilis på!


mina gullungar är nyktra!


Ambassaden, fishbowl, drinkar & shottar! kan de bli bättre? :D


sweet fanny!


perus kväll, så såg gatorna ut! fett nice! ;D


Linus va innii-e!
efter ett nattligt dopp i medelhavet, efter en daglig barrunda, klockan ca 6-7 på morogonen!


Krisu & Linus 
 

i wanna be there now!i know i'm playing with fire, but i don't know why

Har inatt sovit ca 5 timmar, och det är super lite då det gäller mig. Var i skolan en timme innan provet började så tog en powernap på soffan där. Vaknade av då Tony kom ner till klassen. Matteprovet gick väl inte så bra, men kunde en par uppgifter iallafall, jag hoppas på godkänt. Annars får det väl bli omtagningen då. Hängde med Emilia en stund på stan, kollade på skor och jag hittade ett par skit snygga. Ska ta med mig mamma till stan, så får hon köpa skorna! Senare var jag med Fanny, hittade en massa smycken jag köpte. För en gångs skull guld och inte silver. Nej men jag älskar silver, men tänke att på Äldstes dans efterfesten är det guld som gäller med min svarta klänning. För omväcksling. Vi for och lunchade med Fanny och Linus hängde på. Då vi ätit klart for vi till Bianco som smakråd till Linus och han köpte 2 par super fina skor, som jag och Fanny valde ut åt honom. Träffade Sappe och gick med honom en stund, ända tills jag for på en arbetsintervju. Den gick bra. Nu skall jag skriva mer essäer, surprise, surprise! Ikväll blir det gymmet med Lillis. Har haft en super bra dag hittils. Hoppas ni också har det! ;)Linus, jag & Fanny, bild från Napa 09having the time of your life

Dagen började med finska hörfen, och jag vet faktist inte hur det gick. Vissa uppgifter var iallafall helt lätta. Efter det satt vi och tänkte på lite problem med tjejerna, som är fixade nu, och jag tror det kommer bli super! Efter skolan traskade jag iväg till stan med Mirwa & Charlotta, var vi träffade Lillis & Eve. Hittade ett par nya leggins. Har tillbringat eftermiddagen vi mommo & moffa på lunch med släktingar. Nu skall jag kolla TV, sen skriva essäer, öva på matte och till sist träffa nya cheerleadingteamet!


GRATTIS FANNY ÄN EN GÅNG TILL DIN VINST I LIVERPOOL! :)Fanny

I'm exactly where I'm supposed to be

Hade sovmorgon idag, började föst 11.40. Fanny förde mig till skolan. Dagen började strssigt genast jag slapp dit. Det är en massa trubbel med ÄD efterfesten.. men orkar inte berätta mera! Men allt brukar ju lösa sig till slut, på ett eller annat sätt. Efter skolan for vi med Jessica till Wayne's och vi har en massa bra planer på gång.. som ännu är hemliga! Efter det kastade hon mig till BGS var jag väntade på pappa en stund. Vi for till polisstationen och fixade en massa papper. Snart får jag äntligen börja övningsköra. Nu är jag hemma och skall börja skriva en massa essäer.Veckans program i sin helhet:

Måndag: Skolan 11.40 var vi gjorde engelska uppgifter och skrev en essä. Cafe med Jessica, polissationen, mera essäer, och möjligen gymmet.
Tisdag: Finska hörfen och matteprep. Essä skrvining fortsätter, träff med det nya laget på kvällen.
Onsdag: Matteprov och mera essä skrivning.
Torsdag: Finska essä skrivning 9-11 och så är det penkkisdagen också. Rella prov läsning.
Fredag: Rellaprov 9-11. Till Fanny.E på kvällen (iallafall!!)
Lördag: möjligen på en fest ;) & (träningsweekend)
Söndag: (träningsweekenden fortsätter) & Kolla alla program på kvällen, som jag inte har hunnit se i veckan!


+ att jag skall försöka hinna till gymmet varenda dag.
... jag som trodde jag hade en lätt vecka framför mig, utan STRESS!google bild. HOPPAS VECKAN GÅR SNABBT SÅ ÄR DET SNART HELG IGEN! ;)


mmm what you say

Lillis hade en massa fina dikter(?) på sin blogg om vänskap. Den gillade jag iallafall mest. Den var så fin, och det känns bra att ha sina vänner i sådanna stunder också!


Jos jonain päivänä tuntuu, että itkettää, soita minulle.
En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Jos jonain päivänä tuntuu siltä, että haluaisit juosta pois, älä epäröi soittaa minulle.
En lupaa pyytää sinua pysähtymään, mutta voin juosta vierelläsi ja lupaan olla todella hiljaa.
Mutta jos jonain päivänä soitat, enkä vastaa, tule nopeasti luokseni; saatan tarvita sinua. 

se oss i vimlet, sikta mot himlen

Igår hade vi happy valentine's party på Österberg Oy. Temat var rosa,rött och vitt. Det var super roligt att fira med alla sina kära vänner. Vi spelade en massa ölspel, dansade och rökte massa vattenpipa! Idag då jag vaknade vi Fanny trodde jag pårikitigt jag skulle dö av huvudvärk. Vi låg bara i Fannys rum, jag, Fanny, Janina och Lill, då Eve kommer instörtande och säger: "mul on vuosituhannen krapula, vaikka en ees ollu kännissä eilen!" Vi hålld på att dö i skratt! Vi har bara lugit hela dagen och latat oss, pratat och skrattat! Var till PQ och åt pizza också. Tack för en bra dag, fast måendet (kan man säga så?) inte varit det bästa. Bäst mot krapula hjälper fina vänner!


Janinas bilder:


här var vi glada med Anna!


sikta mot himlen!


Nann!


vattenpipa!


bilden säger väl allt!


här va vi glada!
strobolight
Karvann, Tuovi jag & Enis

Lillis bilder:


Alla tjejer, fast Charm & Missu fattas!


Fanny & jag

just dance, spin that record babe

Var till stan med Gabi & Fanny då igår. Vi köpte tortilla's som vi lagade hos Fanny. På kvällen kom också Krisu & Olli hit. Vi talade om en massa sjuka saker som vanligt, och skrattade för fler. Vaknade idag halv 11, Fanny hade stuckit på spanskan. Jag hämtade Balo och så sov vi en stund till. Då jag vaknade pånytt, kollade jag på Camp Rock och nästan genast efter det kom Fanny tillbaka. Ikväll är det happy valentiens party som gäller! ;) Foton kommer också sedan.<3 honeyyy

oh baby I just want you back and I want you to stay

What a beautiful morning! Vaknade av att solens strålar lyser in genom fönstret, har ledigt idag, och vet att alla andra sliter i skolan. Snart skall jag klä på mig och fara till stan för att träffa Gabi & Fanny. Sedan blir det väl ti gymmet också. Hoppas min dag fortsätter lika bra som den började!Igår var jag en sväng till pappa. Vanessa var så söt då, hon bara "kan inte du och janina lära mig detdär... mamma: va var det nu igen? Kira: flikki. Hon bara jaa just då det där flikki, de skulle vara så rolit och kunna" sweeet!

Let's have a good time

Dagens salkkari avsnitt var ännu bättre än gårdagens, och det slutade så spännande! Imorgon har jag ledigt, så skall först sova ända tills jag vaknar, skriva essäer, göra uppgifter och fara till stan med Fanny iallafall. På kvällen skall jag säkert vara med Fanny (men man vet aldrig vilka andra som kan liitty med) och fixa saker inför lördagen. Lördagen kommer blir super bra, som våra fester alltid är! ;) bild från Mikk


baby could you blow my heart up

Har haft en super bra skoldag idag som var sista denna vecka. Alla 2:or har ledigt imorgon! Kymppis! Vi hade 3 timmar. På matte timmarna sitter jag, Jessi, Lycke & Fanny alltid och pratar på. Idag var Fanny inte i skolan för att hon har åkt till Liverpool och dansa, hoppas det går bra, men tror nog Fanny fixar det som hon brukar! ;) Lycke hade bytt plats, för att inte behöva sitt ensam så det var bara jag & Jessica idag då. Det var kanske bäst på timmen, vi satt bara och pratade en massa skvaller som vanligt då. Mittiallt hör man då Jokkeri bara "turpakii!". Jag tror ärligt talat jag bokstavligen höll på att dö i skratt, och Jessica måsta lempa timmen för en stund. Så han gjorde det bara värre egentligen, sen skratta vi åt det också för vi tyckte det var så roligt. HAHA skrattar bara jag tänker tillbaka på mattetimmen!
Andra timmen hade vi rella, gjorde en par uppgifter, sen stack vi från timmen med Charlotta & Olli. Vi satt bara då igen och pratade en massa. Sista timmen engelska och då fortsatte vi och kolla på filmen.
Efter skolan gick jag till stan med Fanny, och så var jag in till Airaksinen en sväng och tog passfoto till mitt körkort. Jess, får snart börja övningsköra! Nu är jag vid Fanny och vi ska väl äta något smått snart iallafall.
kulta


she's nothing like a girl you've ever seen before

Kom hem för en knapp timme sedan. Vi var ut till Paradise beach med Lillis och efter det for vi till Emilia. Kollade just dagens salkkarit, och det var bästa avsnittet på länge, skrattade till så mycket. Idag skall jag inte sitta länge på datorn, utan iställer göra en HK essä! På lördag skall vi fira happy valentines day, de kommer bli super nice! ;)bild från förra årets valentine's day party som firades vid Vironen's. Dethär är dock ända bilden jag har då Emilias kamera försvann där, eller så tappade hon den möjligtvis (då hon var så full;)) HAHA!


2008 baby, vi kommer brhäänk it all

Då jag vaknade märkte jag mami var hemma så jag fick sova 1 timme mer än vanligt. I skolan hade jag 3 timmar. Första timmen hade vi engelska där kollade vi filmen Romeo+Juliet, som vi fortsätter med imorgon. Fattade inte så mycket av filmen, men är glad att ingen annan heller gjorde det! På finska timmen övade vi på en kuulun ymmärrys ännu. OMG på tisdag har vi första halvan av finska studentskrivningarna, är sååå nervös! Efter det bara en mattetimme. Då skolan slutade 14.05 hämtade Fanny mig och hon har nu fått tillbaka sin audi! Vi chillade hos Fanny med Gabi & Eve och fixade en par grejjer, som jag inte tänker berätta om ännu ;) Vi planerade också den inkommande helgen som kommer bli kybäs! Nu väntar jag på Lillis och vi skall göra nå roligt som vanligt!min Lillis i ljust hår! 2008


can't nothing hold me down

Har haft lång dag, fast jag inte for på första timmen. Mitt i dagen gick vi till Makuuni med Jessi, Anna & Charlotta och köpte godis för att hålla oss pigga sista timmen som var tecka. Nu är jag trött och tänker kasta mig farmför TV:n för att kolla på Päivien Viemää.Days of our lives (som de heter på engelska)
 
Här är 3 snyggingar från serien!


EJ


Shawn


Max
baby i know how to fly

Hela helgen har jag spenderat med mina favorit cheerleaders! Vi har befunnit i huvudstaden Helsingfors på FM i cheerleading. På fredag var jag först i skolan på tema dagen och där kollade vi en film som handlade om våld i relationer den var intressant. Vi åt med Charlotta och Hoai i skolan och gick sedan till stan för att inhandla stuff inför tävlingar som t.ex glitter. Bussen for iväg 12 och vi var som vanligt på bakbänken med mitt gäng. Vi stannade kanske 2 gånger under den resan och åt bl.a på hese. Då vi kom fram for vi till mäcken. Dagens andra skräpmat ställe. Kvällen spenderade vi till största delen på hotellrummet och tog det lugnt. På lördag morgon var det väckning klockan 8, det blev hotellfrukost som jag älskar! Lite svårgiheter hade dock jag och Charlotta med att få upp Eve ur sängen. Haha. Vi kom tillbaka till rummet, sminkade och fixade oss inför tävlingarna. Då vi kom till Helsingfors ishall så registrerade vi oss, värmde upp och for på genrep. Det gick ganska bra, så den värsta stressen fick man av sig då. Vi åt god mat och medan vi väntade på att tävlings evenemanget skulle börja gick vi bl.a med Linda och kollade på en massa cheer stuff. Vi köpte båda en sportbh och glitter som var super fint! Vårt tävlingsprogram gick bra, bara några saker misslyckades. Det var super många bra lag med och tävlade. Vinsten hem tog Golden Spirit från Helsingfors. Vi kom 9:onde och blev helt nöjda med det, eftersom vi inte tränat så jätte flitigt. Vi är ju ändå ett av Finlands bästa lag och som vi brukar säga "ensi kaudella"= ("nästa säsong"). HAHA! På kvällen åt vi ute med Janina, Fanny & Charm på Chicos. Bra betjäning där, som ett tips om ni åker ditåt! På söndag tävlade våra yngre lag Iron & Quicksilver. Juniorlaget Iron fick en fin plats. Det blev 5:te som var super bra. Tävlingarna slutade ca halv 7 och då började vi åka iväg mot Vasa. Vi stannade på Hyvinkääs ABC och åt. Var hemma i Vasa ca. halv 2. Tiden flödade iväg på bussresan hem. Det beror på att vi skrattade så gott som hela tiden ibland trodde jag nästan jag skulle piss på mej! Där bake satt vi jag, Lillis, Eve, Fanny, Janina, Linda, Heli, Charm och Tiia. Då jag kom hem var jag ännu super pigg, men somnade ändå nästan genast. Då jag vaknade idag var jag inte lika pigg så for först till skolan till eftermiddags lektionerna.
Efter skolan gick jag till Övis Gymnasie med Olli & Walter för att kolla på koris matcher. Var jag träffade en hel hop av mina goosiga vänner bl.a Renate som jag inte har träffat på super länge! Var roligt att få skvallra med henne också lite! Kvällen har jag tillbringat med Lillis & Gabi. Nu skulle jag ha SÅHÄR  mycket skolarbeten att börja ta itu med. Nästa vecka är det redan provvecka! Oj tiden går så fort! Nu tänker jag inte äta skräpmat på väääääldigt länge. Det har jag ätit i helg för ett halft år frammåt.Gillade screenen de hade där bake, (som ni kanske ser) det var något nytt SCL hade fixat.

Haha jag och Lillis. Ni kanske ser på mig hur mycket jag skrattat med tanke på min miin,som inte är så snygg, och på hur röd jag är i ansiktet. Lillis skrattar ännu där! HAHA.
JANINAS BILDER. om ni vill se mer så gå på www.yae.blogg.se


here we come!

Hårfärgen blev bra iallafall så som det ser ut nu. Kollade just dagens Salkkarit och skall snart ta itu med packase. Imorgon bär det av ner mot huvudstaden på FM-TÄVLINGAR I CHEERLEADING! På lördag tävlar damlagen d.v.s mitt lag Platinum mot Finlands andra elitlag. På söndag igen juniorerna och miniorerna, föreningens Iron och Quicksilver. Vi skall ge vårt allt på tävlingsmattan på lördag. Är så taggad och nervös. På söndag skall vi satsa sista krafterna på att heja på de yngre lagen. Skall bli kybäs sätt att spendera helgen på, med något man verkligen älskar; mitt lag, tävlingarna och fiilisen som är på topp på alla cheerleading tävlingar, speciellt FM! WÄÄ! HERE WE COME SM 2010!FM 2009, vi är på tävlingsmattan


I ain't gon try to change ya

Ligger i min systers rum, i hennes säng och är på hennes dator. Kom just hem från stan var jag varit med Lill, Gabi & Mirwa. Snart hämtar Lillis mig, och så far vi till Sanna, med några andra från laget. Efter det skall jag packa och färga min utväxnad. Fast jag hatar göra det med butiks färg. Har gjort det än gång förr, och det sved så mycket i hårbottnen. Jag ogillar det verkligen, men har inga val eftersom jag har frissatid först i slutet av denhär månaden eller först i mars, på lilla eden. Minns inte riktigt. 
mina söta syster Josefina
janinas bild


He said girl you winnin'

Sori, för att jag inte har hunnit uppdatera men har haft fullt upp hela dagen. Då mamma väckte mig idag så, var ja så in i sömnen, jag inte visste vilken veckodag det var och trodde det var helg! Hade sovit så djupt hela natten, gud vad skönt det var, som man vaknat upp från idet eller något liknande. Var pigg, och for till skolan. Rolig dag och var inte det minsta trött. Efter skolan for jag och åt med Emilia & Frida till subway, efter det till Gabi och så bokade vi Stockhoms resan! Kymppis kommer det bli!  Slet mig tillbaka till skolan på matte omtagning, och hoppas verkligen det gick bra! Kom hem kastade i mig lite mat och for ut med Lillis, efter det for vi på sista träningen före FM - tävlingarna i cheerleading, som är på helgen i Helsingfors, NIIICE! Träningarna gick sååå bra idag!!!bilden från Stockholms resan sist!

Jag och Emilia beställde sist båda två ett öl glas och en shot! Första Emilia sa var: NU SHOTTAR VI!
jag bara JAJA :D (e int så innii jägarmeister shottar) Dro hon sin på första ja siitä sit jatkettiin! ;)På vägen hem var det då, UUTEEN NOUSUUN som gällde då! ;) (gillar inte bilden, men tyckt den passa så bra nu)
haha!


line 'em up, knock 'em down, my looks can kill


KYBÄS LÅT!

wish i could keep you much longer

Ändrade mig idag och for på spinning istället för att vara lat.
Dagens spinning var bästa på länge! Ledaren var ny tror jag? Men hon hade ett suveränt pass. Musiken var jätte bra, och timmen rusade iväg. Det var ett 45 minuters pass, men det kändes som 5 minuter. Sånt gillas.
Jag kan inte tåla spinning timmar med mycket tecno, dålig eller lugn musik. Idag var det riktigt fiilis på i spinning salen! Mera såna timmar!i'm here for your entertainment

Varför är jag alltid lika trött på måndag mornarna? Skoldagen har varit relativt lätt. Då jag slapp hem från skolan gick jag och läggde mig framför brasan, blev trött flyttade mig til soffan, och har igen sovit en par timmar. Skall snart börja räkna matte, men försöker hela tiden komma på något ja måste föra före det.. haha! Idag skall jag inte göra något annat än räkna matte, göra läxor, äta och kolla på TV!min favorit serie!

RSS 2.0