Teneriffa

 
 
 
 
Två bilder från Vasa flygfält. Flyget till Teneriffa tar 6 timmar och 40 minuter, har varit förr till Teneriffa men hade helt glömt flyget är så långt, med tanke på att Teneriffa hör till Spanien, men är utanför Afrika.
 
 
 
Bild från bussen på vägen till hotellet.
 
 
 
 
Vårt hotell.
 
 

Just nu

Sitter jag på hotellets lobby och njuter av att vara på semester! 


Ha en bra fortsättning på veckan! :)ny vecka och nya möjligheter

Den nya veckan har börjat bra med lenkki tillsammans med Laura och Ellen.
 
 
 
 
Nu måste jag sköta en del saker, och senare blir det gymmet.
 
 

lördag och söndag

 
Vi tränade armarna och var på body med Laura eftersom vi inte hann få lapp till spinningen. Efter träningen var vi i infrarödabastun tillsammans med Fanny och Tea.
 
 
 
 
På dagen gjorde jag lite skolarbeten och på kvällen träffade jag Ansku vid Amarillo, var vi satt och åt och talade i nästan fyra timmar! Hon är så härlig och positiv alltid ♥
 
Efter Amarillo gick jag bara hem, och somnade före 11 på kvällen. Jag tänkte för mig själv att när har jag gått och sova före 11 på en lördagskväll, eller helst varit ensam hemma. Men de var rätt så skönt. Jag skulle ha haft två stycken födelsedags fester att gå på, men hade redan bestämt mig för att göra skoluppgifter idag, så man orkar mycket bättre med en lång nattsömn.  Hoppas mina vänner ändå hade de så kul ute i dimman!
 
 
 
Nu har jag just vaknat, och ska snart på lenkki tillsammans med Fanny.

Lördag

Godmorgon!
Nu är de dags för spinning och body på gymmet.
 
 
Ha en fin lördag alla!
 
 
 
 
 
 

Skön fredag

Började min dag idag med bikini body bootcamp, och de är nog bland de jobbigaste jag vet. Vi tränade de ofta med Aino tidigare, men har säkert haft ett halvårs paus från de, och idag var jag igen. Ni som går på wasa sports club (ladies club) så ska testa de! De går varje fredag klockan 11. Jag tror att jag inte kommer slippa upp från sängen imorgon.
 
 
 
(bild från igår)
 
Efter gymmet var jag hemma och försökte göra lite skoluppgifter, behöver mer motivation.
 
 
 
 
Vi var med syster och hälsade på hos mommo och moffa senare.
 
 
 
Kvällen har tillbringats hos pappa med mat och match. Ska gå och lägga mig tidigt idag, och se om jag slipper upp från sängen på spinning imorgon. Wish me luck!

X

 
På måndag började jag dagen med lenkki tillsammans med Laura och Ellen, vi stannade i en lekpark så Ellen fick leka lite.
 
 
 
Bild efter lenkkin, vi lunchade med Gabi på ÅA, jag träffade Niksu i stan och på kvällen var jag på bodyattack.
 
 
 
På måndag fick jag Niksu som nattsällskap.
 
 
 
På tisdag steg vi upp vid 10, och började fixa oss.
 
 
 
 
 
 
Vi började dagen med att fa ner till fiskstranden för att kolla på pulkkatävlingarna, därefter for vi till Penthouse på mellanfest.
 
 
 
 
Sen var det dags för sitz!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en helt toppen kväll till alla som var med!
 
 
 
Idag har jag börjat morgonen med RPV tillsammans med Gabi.
 
 
 
 
Och som bäst befinner jag mig på bibban och ska nu börja ta itu med skoluppgifter, kommer sitta här hela dagen..
 
 

Kalajoki

 
Förra fredagn åkte vi till Kalajoki tillsammans med Fanny, Niksu, Missu, Emilia och Ina.
 
 
 
Testade Emilias glasögon.
 
 
 
Matshopping.
 
 
 
 
 
Härliga Ina ♥
 
 
 
 
 
 
Beerpong
 
 
 
 
 
 
Nästa dag tog vi de lungt på stugan med god mat och film, och en massa skvaller. Hade en toppen helg, med fina vänner, ni är guld ♥
 

X

Helg

De är äntligen helg, och jag är så taggad inför helgen! Vi åker till Kalajoki med tjejerna var vi har hyrt en stuga, kommer bli toppen! Ska försöka ta mycke bilder :)
 
 
 
Bild från igår, har inte ätit glass och choko på länge och de var såå gott!
 
 
 

Tisdag & onsdag

 
Började gårdagen med att plugga på bibban.
 
 
 
 
 
Sen lunchade jag med Emilia på favorit Fondis, där hittar man lätt stans bästa lunch!
 
 
 
Och så träffade vi Laura och Ellen ♥
 
 
 
 

 
 
 
 
Senare var vi till Missu på kaffe me Emilia.
 
 
 
 
Avslutade kvällen med lenkki och med Emilia.
 
 
 
 
Jobbat idag 7-14, och då jag slutade for jag till gymmet i solarium och för att massera upp mina ben.
 
 
 
 
 
Lillis och Ade kom och hälsade på ikväll!
 
 
 
Världens sötaste ♥
 
 
 
 
 
Gooose ♥♥
 

And if there's life we'll see it

Sov förra natten ganska exakt 12 timmar i sträck. Satt bort telefonen lite efter 21 igår på kvällen, och vaknade idag 0900 till klockan då den ringde. Har inte vaknat en ända gång på hela natten. Så skönt! 
 
 
Morgonens snapchat!
 
 
 
Efter jobbet idag for jag genast till gymmet och böjrade med solarium.
 
 
 
 
Sen satt jag i massagestolen, har haft på senaste tiden skit ont i axlarna/skulderbladen/nacken, vilket gör så att jag får så ont i huvudet, och jag brukar aldrig ha huvudvärk. Så nu måste jag ha paus från cheerleadingen i en vecka, sa läkaren idag.
 
 
 
 
 
Två gymselfien

#sundayfunday

Jag tycker att söndag är en så otroligt skön dag. Om jag själv skulle få bestämma så skulle ingen jobba på söndagar, och man sku bara göra en massa som man känner för och spendera tid med sina närmaste. Söndag är enligt mig veckans vilodag, och dagen då man ska börja förbereda sig inför nästa vecka. Jag brukar själv kolla igenom min kalender, vad som är obligatoriskt inför den kommande veckan, planera in gymmet, vilka dagar jag ska gå på nåt pass, och vilka jag är på gymsidan osv. Jag skulle aldrig kunna leva utan min kalender, eller helst komma ihåg var jag ska vara och när. Hela nästa vecka är igen helt fullproppad så veckan kommer antagligen gå rätt så fort! :)
 
 
 
Dagen började idag med hotellfrukost, toppen start på en söndag!
 
 
 
 
De var så fint väder så bestämde mig för att ta en lenkki tillsammans med Emilia, och bara njuta av de härliga vädret!
 
 
 
Fina Emilia ♥
 
 
 

Var senare på bio med Laura ♥

Party lördag

Igår var vi på Kantarellis tillsammans med Fanny, Niksu, Janina och Emilia. Fanny har fått i studentpresent en hotellnatt, tre rätters middag, och öppen bar. Så hon tog med oss. (Haha, så hhär 5 år senare fick vi äntligen detta aikaseks!) Vi fortsatte vi 12-tiden till Fontana, de var super lång kö och ganska kallt. Dessa dagar uppskattar man nog sitt guldkort då man bara får gå förbi kön och genast in! På fontana var de en massa vänner och bekanta. Hade en super lyckad kväll!
 
 
 
Emilia fixade mitt hår så fint!
 
 
 
Förrätt, och lätt den godast svamp soppan jag någonsin ätit!
 
 
 
huvudrätt, ren inrefile, och jag rekommenderar verkligen den här åt alla som far till kanttis och äter. Så himla gott!
 
 
 
Efterrätt
 
 
 
 
 
 
 
Tack till mina fina tjejer för en toppen kväll! ♥
 

Ready for the weekend

 
 
 
Två bilder före onsdagens gymträning.
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade vi 80-tals tema på träningarna. Roligt med något annorlunda ibland!
Annars så tyckte jag inte träningarna gick så bra som de kunde ha gjort, men det går framåt varje gång, och vårt lag har lärt sig en massa nya saker redan! Det finns ingen bättre sportsgren än cheerleading ♥ Ni kan följa vårt lag på IG: @wcvplatinum
 
 
 
 
Började dagen idag med bodyattack klockan 8:!5 tillsammans med Gabi, och fortsatte därifrån till bibban och jobbade med skoluppgifter, med lunchpaus på Fondis.
 
 
 
 
 
Så skönt med fredag och helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb tisdag

 
Igår provade jag för första gången att laga en fransk fläta i hela håret på mig själv och den blev till och med helt lyckad tycker jag! Ibland är det tråkigt att bara ha håret på svans, och då är det bra att testa något annat ibland.
 
 
 
 
Annars så var jag och hjälpte mommo med ärenden, och kvällen tillbringade jag på gymmet. Gjorde armarna och var på RPV. Efter gymmet gjorde jag super god mat! (som ni ser på bilden ovan!)
 
 
 
Kollade igår igenom sommarbilder och blrjade sakna sommaren så mycket! Så de blev en #tb för det på instagram!Följ mig där!

Måndag

 
 
Jag förstår inte hur man kan vara så trött efter att man varit ute och festat en dag på helgen. Var ute på lördag och var dödstrött igår och sov på eftermiddagen många timmar, somnade typ 12 och sov till 10 idag, och ännu idag sov jag över 2 timmars powernap och nu är jag igen trött. Håller tydligen på och bli gammal?! Hade ingen lust för att träna idag men jag tänkte att jag inte kan vara så lat och skippa träningen för att jag varit ute på helgen, så de blev först BA 60 minuter och därpå cheerleading i 2 timmar. Dagens träning var för min egen del denna säsongens sämsta, och det berodde väl på att humöret inte riktigt var på topp som jag var dålig på att inte visa. Träningarna gick ändå i stort sett bra, och vi fick mycket gjort.
 
 
 
 
Två pyramider som vi övade på idag.

Bilder

 
Förra veckan från jobbet.
 
 
 
 
På onsdag var vi på SW med Eve& Laura.
 
 
 
Ja köpte en ny matta från Pentik till köket.
 
 
 
 
På fredag var jag på massage. Det har hjälpt så bra mot min huvudvärk.
 
 
 
På lördag firade vi Eve som blev 22!
 
 
 
<3
 
 
 
 

RSS 2.0