Glada vappen!

Idag är det sista april vilket betyder, att vi firar här i Finland valborgsmässoafton! Vi kommer att vara hos pappa först, och sedan ska vi mot stan! Vädret är ju dock inte det bästa, men vi ska inte låta det störa, de kunde ju vara värre!
 
Nu innan det roliga måst jag ändå föröska göra klart en essä, plus att jag har lite andra ärenden att sköta också. Jag vet inte vad det är med mig, men jag jobbar bäst under press, och speciellt då det är jävligt bråttom. Sådan är jag tydligen. Lovar alltid att jag inte nästa gång ska lämna allt till sista minuten, men det är ändå det jag gör?! Jaajaa, dumt huvud så får kroppen lida.
 
 
 
 
 
Bilder från tidigare år på valborgsmässoafton!
 
 

Mycket på gång

Nu just är det mycket på gång. Har 2 upgifter som jag håller på å kämpar med, och deadlinen är fööör snart! Hur fan lämnar jag alltid allt till sista minuten? Det är otroligt, jag vet. 
 
Annars idag har jag tränat med Aino, och det var ett så tungt träningspass hon höll för mig idag, tror jag aldrig varit lika röd i ansiktet som efter träningen. Jag har också försökt sköta ärenden, och så har jag varit och hälsat på hos mommo och moffa, och hemma hos mamma. Som bäst befinner jag mig hos pappa och väntar på att klockan ska bli halv 8 så jag får se på salkkarit. Sedan ska jag jobba så länge ögonen hålls öppna på skolarbeten. Så sådant.
 
 
 
Dagens lunch

X

 

Ny vecka!

Just nu lyssnar jag på Per Gessle, han har så sköna låtar, och dessutom försöker jag städa på samma gång. Tidigare idag har jag jobbat 7-14.  Då jag slapp hem sov jag till klockan 17 huvudvärken bort, och for sedan på BA. Skönt att vara tillbaka på gymmet efter en veckas paus. Och imorgon har jag igen träning med Aino, så kul! 
 
Helgen var jag på jobbet som jag kanske nämnde tidigare, jobbade lördag kväll och söndag morgon. Då jag slutade jobbet hämtade pappa mig och så hängde jag där hela eftermiddagen.
 
 
 
Bild från igår före min jobbtur.
 
 
 
 
Min Nessa ♥
 
 
 
Vi gick över till grannarna på skumppa och tårta, eftersom Riitta fyllde år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutade kvällen med Salla och Replot!

Helg

Har varit dålig på att blogga senaste tiden. Nu senaste dagarna har jag varit sjuk, och har en sån enorm flunssa. Näsan rinner hela tiden, har haft sjuk hals och feber. Säker någon vår influensa. Har haft sjukledigt från jobbet i några dagar, men har ändå måstat dra mig på föreläsning till skolan så jag ska få en kurs.. Extra jobbigt att sitta på kurs när man är sjuk, men tur man inte behöver göra något ansträngande. Bara lyssna och anteckna. Nu är jag iallafall på bättringsvägen och har sluppit febern. Hela helgen kommer jag jobba, imorgon kväll och på söndag morgon. Får se hur det kommer att gå! 
 
 
 
Nu ska jag börja sova, är så trött! Godnatt!

Bilder från påsken

Torsdag och fredag spenderades på Fannys villa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På lördag kom vi in till stan och vi var ute lördag och söndag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndag började vi dagen med brunch på White House.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

X

Dagens träning bestod idag av hiit. Senare ikväll har vi handlat med eve och gabi, vi har lagat mat och nu chillar vi som bäst. Är trött så ska snart gå och lägga mig. Är super taggad inför påsken och våra planer! 
Påsklov

Jobbat idag från 730-1430, och dagen gick så fort. Nu tänker jag njuta av påsklov, lite skoluppgifter ska jag jobba på ännu idag och imorgon iallafall. Men sen återstår det att se vad som händer under påsken. Till söndagen har vi iallafall planer, och jag väntar så mycket på de! 
 
Idag ska jag ännu till gymmet och sedan träffa E&G. 
 
 
 
 

Mer om helgen

På lördag började jag dagen med att träffa Gabi, därefter mötte jag upp Ansku på stan och vi satt och talade över en kaffe, lika mysigt som alltid! Fick också njuta av det härliga vädret!
 
 
 
Efter stan hämtade jag Morris som jag skötte om en natt. Vi började med att fara till Janina & co. Hjälpte Janina med hennes hår! De skulle på årsfest och alla var super snygga!
 
 
 
Selfie
 
 
 
 
 
 
goose morris ♥
 
 
På kvällen for jag till pappa, eftersom Vanessa har blivit 12 år så vi firade henne. 
 
 
 
ni är guldvärda J&V, älskar er ♥
 
 
 
sötnos
 
 
 
På söndag njöt vi bland annat av det härliga vädret med Salla!
 
 
Nu har veckan redan dragit igång, och det är redan tisdag kväll! Otroligt hur tiden går så fort. Har jobbat båda dagarna 7-14, igårkväll var jag på BA, och kvällen avslutades med kaffe tillsammans med Salla, Gabi, Eve och Fanny. Och nu då jag fått detta inlägg klart ska jag dra iväg till gymmet på bland annat BC. Ännu morgondagen har jag jobb, och sedan tar jag påsklov! 
 
 

#TGIF

Tror det aldrig vart så skönt med helg som nu! Har varit så trött den senaste tiden, så det är verkligen skönt att få ta det lugnt och bara vila. 
 
Igår jobbade jag 7-14, och därefter hämtade Fanny mig och vi for till henne. Gabi kom senare. 17.30 befann vi oss i Gerby på sminkskola, vilken var mycket givande. Och man lärde sig nya saker av kosmetologen som man inte visst om förr. 
 
 
 
Gabis snapchat som jag screenshottade :D
 
 
 
 
Efter sminkskolan for vi med Gabi till Rosso och åt middag. Senare träffade vi Salla. Tillslut fortsatte vi med Gabi till Jimi och Vilma, var bland annat Junnu, Topi, Aksu och Hakkeri var. De fick oss med lurat till Mällis på en. Halv 3 stupade jag i säng. Så en sådan fredag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder

Den senaste tiden har jag varit trött och jag har ingen aning varför, så jag har inte bara orkat skriva. Nu laddar jag upp lite bilder från vad som hän den senaste tiden.
 
 
 
Vanessa har fyllt år.
 
 
 
 
 
Vi har hälsat med Fanny på Laura och Ellen.
 
 
 
Har hängt med mina bästa vänner!
 
 
 
Och vi har lagat mat!
 
 
 
Smink
 
 
Fina Gabi
 
 
 
 
 
Några selfies..
 
 
♥ bästa vän
 
 
 
 
 
 
 
 
Mat med Fanny & Gabi
 
 
 
 
 

Trött

Jag har haft fullt upp senaste dagarna, och lovar att återkomma imorgon och berätta vad som hänt. Nu just är min kropp och knopp båda helt slut, och jag behöver vila. Så imorgon kommer jag ha vilodag! Berättar mer imorgon! Nu måste jag sova för det är 7 timmar till väckning. 
Tisdag

Idag har jag jobbat 7-14 och powernappat. Snart ska jag mot gymmet!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0