good night

 

Med Månens hjälp får du en lärorik söndag. Alla sanningar är inte behagliga men de leder framåt.

Det tycks stämma in rätt så bra än en gång.

 

Jag är döds trött fast jag sovit hur länge som helst förra natten. Nu tänker jag gå och sova så jag vaknar upp pigg och glad till morgondagens matteprov... Godnatt alla läsare! ♥ (& jaa bilden e från 08, påväg till Åminne)


sista oktober

Hemma från en toppen helg på Fannys villa. Var där med Fanny, Janina, Eve & Gabi + Kirsi (Fannys mamma). Hon lagade så god mat. Vi chillade, låg och pratade massa skvaller. Hur skönt som helst. Jaa vi gjorde också skolsaker, matteuppgifter och provläsning.
Vi sov 12 timmar , och vaknade till att frukosten var färdig där 2 tiden. Nu borde jag läsa på matteprovet... Usch fyfan! Önskar över allt annat att nästa vecka går snabbt.

vet ni vad? dethär 2 snyggingarna, är mina favoriter!

Kolla in www.yae.blogg.se , så ser ni mer bilder! :)

30 OKTOBER 2010

Vaknade, for i duschen och nu sitter jag här. Känns underligt att vara såhär tidigt vaken på en lördagsmorgon. Nåjaa men nu skall jag fixa mig, packa lite saker och sedan drar vi till Seinäjoki, tillsammans med Janina, Mirwa, Gabi & Fanny.  Där skall vi kolla på halloween stuff, några på dräkter andra på något smått och gott. Då jag är tillbaka i Vasa fortsätter vi till Fannys villa, med bl.a Janina, Gabi & Eve. Myskväll 2 kommer det alltså att bli. Skön helg!


 

VAPPEN 08, jag & FANNY ♥

 

LEJONET

Månen ger dig en verkligt sensuell och njutbar lördag men det krävs att du fokuserar på dina intressen.


myskväll

Hemma från en härlig myskväll. Den bestod av Janina, Lill, Gabi, Krisu & Olli. Vi åt tortilla och såg en film sådär halft. Sedan talade vi också, och planerade dräkter osv till vår halloweenfest. Nu är jag trött och skall gå och sova snart, för blir en tidig väckning för en lördags morgon... HALV 10! Då jag brukar vakna där vid 14-15 tiden. Hehe. Ni får höra imorgon vad jag (vi) skall göra! (; night, night ♥


 

+ att jag blev så innii att hitta mitt LIVS ABC, som jag skrev då jag gick på åttan. Janina hade hittat sitt och vi läste igenom hennes lite.


29 oktober 2010

HEJ! har haft en lång skoldag, men äntligen är den över. Efter skolan lunchade jag med Janina & Gabs på Subway. Nu sitter jag hos Gabi,och ikväll blir det myskväll. Är trött efter skolveckan också.I dreamd I could fly, out in the blue

Ett ställe jag påriktigt måst få besöka! Jag vet att jag drömmer mig bort igen... Fast jag inte skulle få!

Ön Capri, Italien.

 

 

 

Nästa vecka kommer vara den jobbigaste, säkert i hela gymnasie. Provveckan.

 

Måndag: Matteprov (6), på kvällen matte på aftis (en kurs som jag måste få fixat)
Tisdag: Samhällsläraprov (2)
Onsdag: Biologi (5) , modda essä & matteprov på aftis.
Torsdag: Ledigt!! ♥
Fredag: Engelska muntligt prov

Alltså herregud vilken vecka. Jag väntar bara på nästa period då jag har 2 ämnen!!! :D

dagens horoskop


LEJONET

Torsdagen blir en stillsam historia, nästan tråkig. Tävlingsmoment kan förändra förutsättningarna.

never give up your dreams

Hemma, och slöar på soffan. Tänkte på att ta en powernap. Har haft 2 timmar matte, en stödlektion, och en vanlig. Tänkte ändå vara duktig idag och studera mera matte flitgit. Suck, men de är ett måste. Och jaa, så sall jag vara med Lill.

Idag har det också klarnat upp lite bättre, vad jag skall söka in till nästa vår... Men tänker hålla hemligt det ännu. Ifall jag bestämmer mig för att försöka, krävs det mycket jobb... Kira peppade mig ändå och sa "ge aldrig upp dina drömmar" och de var faktiskt några ord jag tror jag behövde, och kommer att ha nytta av.


 

VART HAR NI TÄNKT SÖKA IN? :)


trött är mitt ord idag

TRÖTT, TRÖTT & TRÖTT! Somnade sista timmen idag, men ofcourse då man slipper hem har man piggnat till... Idag måste jag uträtta några ärenden, sen fara till pappa, och ikväll blir det Stenhagas Ladyline med Lill på spinning & solarie iallafall. Har också en stor hög med läxor, som skall göras, inlämningsuppgifter osv. Det skulle inte heller skada att börja läsa på prov.
Lejonet

Du gör det bästa av onsdagen men kvällen blir ljummen och det hade du inte tänkt dig. Lite retligt.

drömmer mig bort


Jag drömmer mig bort hit... Till paradiset... Ayia Napa ♥. Gud de sku få va sommar, så man slipper dit igen! Vad man kan sakna ett ställe mycket....& BACK TO REALITY


Tror inte jag har så jobbig skoldag imorgon om jag minns rätt.. Fyfan för denhär perioden. Tur att de byter om mindre än 2 veckor. Då har jag troligen bara 2 stycken ämnen och hinner börja läsa på vårens studentskrivningar. Nästa vecka är btw, döden för mig. Varje dag 1 prov, en dag till och med 2. Det värsta är ändå 2 matteprov... Someone please save me!
Idag har jag också sökt jobb, hoppas jag skulle få något, behöver verkligen mer pengar så.


 


pampadam

Programmet på gymmet blev: Zumba, infrabastun och solarie. Snart se salkkarit och äta något. Nu skall jag också på skolor vart jag kunde söka in efter gymnasiet. Har sån panik, och det är inte länge kvar mer!


gymmet snart!

Åt just middag. Det var såå gott. Sparad ännu en paprika åt mej själv.. (A) hehe!
Snart skall jag sköta några saker, sedan kommer Lill hit och vi skall dra till gymmet. Skönt.


napa 09


26 oktober 2010

Sitter i skolan. Har matrast. Den känns som en evighet. (haha, ingen bryr sig!) Tänkte ändå bara meddela er om det. Snart mattetimme, sen bildkonst, och sen är det slut för dagen. Väntar på att slippa hem, för mamma har lagat så god mat idag, fyllda paprikor! Bland det bästa som finns. Nåja nu skall jag fortsätta matrasten med att spela Bejeweld Blitz!


Lejonet

Chansen finns att tisdagen blir romantisk och att du får chansen att bli av med ett kärleksbekymmer.


gymmet

Jag ser inga gamla inlägg.. Endast de 3 nyaste syns. Så jag har ingen aning om någon av er kommenterat något på de äldre. Fattar inte varför de måst krångla nu.
Iallafall har jag varit på gymmet på bodyattack, lyft tyngder, vibran och solariet. Skönt med träning! Får se på vad jag skall imorgon. + Att jag väntar på att Niksu skall få gymkortet, så jag har någon att gå med!

Snart skall jag och sova, för att orka med den jobbiga skoldagen imorgon. Godnatt! :)

sommar! Emma har fotat
Stockholm bilder


en super bra restaurant i Stockholm


på båten restaurant, vägen dit
SKÅL!


glaset blev fint... hålls ändå ihop!
feeling


ute på däck


på baren


hittade bekanta också
haha! en egobild
pritiHär kom några bilder, orkar inte ladda upp mer eftersom blogg.se är så långsamt! Mer finns på fejjan!

25 oktober 2010

Hemma från skolan nu. Har just fått alla bilder av Mirva, så skall snart börja ladda upp dem. Bara de överförs till datorn först.


LEJONET

Kärlek: Du väntar hellre med att tänka igenom ditt kärleksliv. Du har andra saker du måste lösa.

Pengar: Intressant men besvärlig vecka. Andras sätt att resonera ger dig bekymmer och utgifter.

Turdag: Söndagen blir lyxig och lärorik.


happy birthday!

Är tillbaka från Stockholm nu. Har varit en helt jäkla bra resa, och galen. Vi åt på en super god restaurang i Stockholm, två gånger, eftersom de hade så bra mat där. Vet inte riktigt vad jag skall berätta men då jag fått alla foton av Mirva, lovar jag ladda upp dem hit.

här är en bild från båten påvägen hem, som smakprov!

 

Igår lördag kom vi alltså hem. Då blev det mera festande. Eftersom vi firade Anna som fyller 18 år idag! Förfest hos henne och senare utgång, det blev Fontana och Sky för mig. Jag hade en bra kväll iallfall!


en bild på födelsedagsbarnet! ;)

 

 

& GRATTIS ÄNNU ANNA ♥

 


20 oktober 2010

wuppiduuu! Är på super bra humör! Igår var vi på Ollis... HELA KVÄLLEN! Vi skulle fara dit en sävng och checka läget, och ja nyktra då förståss. De slutar med att ALLA börjar dricka och att vi är hemma där vid 4. Haha, aina ei mee niinku suunniteltu! ;) Jag hade iallafall en så jävla bra kväll, så inte sant. Oj huh huh! Fan va vi hade roligt! Och det kändes som att alla var ute igår, påriktigt.


Nåjaa, då fortsätter vi snart, med riktningen mot STOCKHOLM! FUCKING AWESOME! ;) Helt suveränt. WÄWÄ :D
Såhär ser det ut: Vasa-Åbo-Hamnen- Stockholm- (1natt) - hamnen-Åbo-Vasa!
På lördag är vi back in business, och till lördagen har vi helt huippu planer också, som jag inte avslöjar ännu ;) Så resten av höstlovet kommer vara en ända fest!
Ha de så bra här i Vasa ni också! :)


LEJONET
23/7-23/8

Dina relationer är ganska trassliga just nu och du är dessutom trött. Trots detta blir kvällen härlig.

Stämmer rätt så bra, är trött och kvällen kommer bli härlig, men de andra är nog bara bullshit :Dbild från förra Stockholms resan!

packning + städning

 

Nu blir det packning + städning som gäller... Mindre roligt!


19 oktober 2010

Är hos Fanny, skall hem snart. Städa, packa, butiken med mamma osv. Senare antagligen vara med Lill. De händer inget speciellt just nu, som jag har att berätta om.


Lejonet
23/7 - 23/8

Lite humor piggar upp och det kan behövas, för du är rätt drabbad av den seghet som hösten kan ge.18 oktober 2010

Idag har jag bara latat hela dagen. Finns absolut inget att berätta. Senare skall jag till Fanny och se film med Krisu och Oliwer. Vi skall även med Fanny i bastun. Jajja!


Lejonet

 

Kärlek: Egentligen är detta inget du vill tackla nu men du har en del besvärliga kärleksproblem.

Pengar: En större utgift visar sig nödvändig. Kanske är den rolig också men plånboken blir lidande.

Turdag: Onsdagen leder till stark utveckling.


17 oktober 2010

Tjejkvällen, blev en ute-kväll istället. Vi hade förfest hos Fanny och drog sedan till SKY. Jag har aldrig haft sådär roligt ute som igår, helt kymppis kväll, me kymppis avslut! :)

Nu skall vi dra till Fannys villa med Oliwer & Christian. Kommer till stan imorgon! ADIOS ;)

sommarbild, lappland16 oktober 2010

Vaknade hos Fanny, och var just i duschen. Snart skall vi börja fixa oss och sedan skall vi på konsert bl.a Jeppe är med (Fannys pappa) och dela ut blommor. Sen måste vi hinna till butiken, och köpa en massa saker, då de blir tjejkväll i kväll! :)


sommar bild

 

LEJONET


Blandad lördag som blir rolig men också ansträngande. Du vill att någon ska våga vara mera ärlig.


idol + Oliwer's Inn

Är hos Fanny, spelat Crashbandycot (stavas det så?) hela kvällen. Och förståss sett på Salkkarit. Snart kommer Lill hit och då drar vi iväg till Oliwer's Inn för att kolla Idol! Roligt att se på Idol + träffa bekanta på samma gång. Senare planer är ännu inte bestämda ordentligt. Trevlig fredgakväll åt alla! ;)15 oktober 2010

Hemma nu. Idag på dagsverke har jag hjälpt till att städa hos mommo & moffa. Nu skall jag fixa mig (hår+smink) och sedan dra till stan med Fanny. Kvällens planer är lite öppna ännu.


Dagens horoskop, Lejonet.

Fin dag för nöjen trots att det inte ser så ut i början av dagen. Skön avkoppling ger dig energi.

pampadam

Kom just hem. Varit på O'malleys hela kvällen. Tillsammans med Lill, Janina, Mirva, Mikk, Emilia och Charm (en stund). Såg en massa bekanta och vänner där, blev riktigt förvånad.
Mittemot var de också konvent på Royal, såg ut att vara ganska mycke folk där också. Mirva lämnade och festa, så får väl höra en massa roliga historier imorgon då.. Har haft en riktigt rolig kväll, tack för det tjejer! ♥

Då jag vaknar skall jag till mommo & moffa och hjälpa till. Så blir bloggas senare på dagen sedan. Night!nyår 08-09! 2 av mina favorit brudar!


uuh baby baby

Kybäs låt! ;)


HÖSTLOV!

Lejonet

23/7 - 23/8


Antagligen en väldigt vardaglig torsdag, men du kan sätta lite fart på den om du vågar visa din humor.Just kommit hem från skolan. Är trött och funderar på att en powernap inte skulle sitta dåligt. & FINALLY HÖSTLOV!!! Känns bara för fint :)jag & Anna, före singsby konvent på 1an!

wohoo!

Dagen har bestått av powernap, attack och ute med Lill, hemma hos Gabi, ABC med Lill, Emilia & Charlotta! Ganska chill. Kom just hem och åt lite. Nu läser jag en ganska underhållande blogg... HAH!

Imorgon sista dagen före höstlovet, känns super! Jag behöver verkligen lov nu.


wohoo!


13 oktober 2010

Just hemma från skolan. Tänker snart gå och sova en stund, var så trött då jag skulle stiga upp! Typiskt. Mirva har masserat mig i skolan, och nästan var än hon tog i, knakade det till ordentligt.. :s Som sådär att vissa "senor?" flyttar på sig, vet ni? Vad beror det på? (speciellt vid skulderbladen) Plus att jag har så spänt vid axlarna, då man masserar där tar de så sjukt, att det känns i hjärnan. Vad hjälper? Och vet någon av er vad allt detta beror på? :o
Tack för svar! :) :)


Hos Oliwer i Malax!


dagens horoskop

Lejonet
23/7 - 23/8


Trevlig arbetsdag som låter dig producera fina resultat, särskilt när du samarbetar med andra.JEPP! Mitt och Emilias samarbete gick bra, så bra på moddatimmen just.. :D


trögt

Trögt idag. Hela dagen har varit trög. Träningen gick trögt. ÅÅH! Imorgon tar vi nya tag! Ja e totalt trött och slut och förstår inte varför. Skall sitta en stund nu och hänga framaför datorn, sedan sova. Godnatt :)

malax på sommaren med Robbans alligator.. :D
12 oktober 2010

Halå! Planerna ändrades, var trött efter skolan och tänkte jag kommer hem en stund. Så blev ingen spinnbodypump idag.. Blir istället att dra med mamma och träna endast på gymmet, så man int behöver passa någon tid idag. Skall antagligen också göra ett besök i solariet. Kommer bli skönt att få träna det man vill, utan någon som leder ibland. Fast jag mycket mer gillar ledda lektioner (Y)! Nu vila en stund, och efter 17 drar vi iväg till gymmet, för att köra hårt!  


09 med Gabi

 

Lejonet

23/7-23/8

 

Tisdagen blir rolig och avkopplande. Ett extra plus för dig som gillar utomhusmotion av något slag.

it was only just a dream

Är super trött och tänker gå och försöka sova nu. Hoppas det inte går som förra natten då jag somnade först där halv 3 tiden. Imorgon har jag fullt upp hela dagen; skola till 4, gym genast efter det. Så då är klockan säkert 7 förrän jag är hemma. Plus att jag kanske skall träffa Lill. Så det blir först sent bloggande då. Night night ♥


<3

Har just varit på ABC med Fanny på kaffe, och före det var vi till Damjans grav.. ♥

Attacken var helt huippu som vanligt, och skall nu kolla Salkkarit och äta en sallad. Ha de bra! :)

suddig bild.11 oktober 2010

Skoldagen gick förvånansvärt snabbt. Fast när vaknade skulle jag inte haft någon ork att slita mig till skolan. Ätit just, nu blir det att vila 15 minuter och sedan att dra iväg till gymmet. På bodyattack + infrabastu. Härliga måndag, som börjar med ett tungt träningspass!


träning tillsammans med Gabi! Fotot från sommaren 09


dagens horoskop

Lejonet
23/7 - 23/8

Kärlek: Fin vecka för nöjen, dans och resor. Att kärleken krånglar finns mest i bakgrunden just nu.

Pengar: En rejäl portion tur hjälper till, men det handlar också om att du fattar smarta beslut.

Turdag: Tisdagen laddar dina batterier rejält.


snart..

Jess, nästa vecka har vi bara fyra dagar skola. Fredag är dagsverke. Så från och med fredag börjar 10 dagars lov, det behöver jag verkligen! Är så stressad på skolan och alla arbeten som skall göras.


10 oktober 2010

Varit ute och gått, och ätit på Subway. Super skönt, i det soliga höstvädret. Fast det var lite kyligt..Vi väntade på Gabi..

& här kom hon äntligen

Janinas och deras hund, Jeppe var också med

 

Skön söndags kväll!

 


*Önskar att de int sku va så svårt, och bestämma sig!!! Fanfanfan
Fast de egentligen är självklart, är det ändå det mest invecklade.

dagens horoskop

LEJONET

23/7 - 23/8

Du tar tag i en rad irritationsmoment. Det tar hela dagen i anspråk men till slut är du faktiskt nöjd.

(jepp det borde jag faktiskt!)

om gårdagen!

Godmorgon! Vaknade för 20 minuter sedan. Har varit så skönt att sova länge.
Igår började vi kvällen hos Janina, med Lill, Eve, Niksu & Gabi. Efter det har jag kört en massa folk och överallt. Då jag ungefär var färdig med det, for vi till Heli's. Där var det förfest. Senare fortsatte vi upp till SKY. Vi hann vara cirka en timme med Janina, förrän vi åter igen måste skjutsa folk. Då vi blev klara med det, var klockan redan mycket, och det kändes onödit att fara för sådär en timme tillbaka på krog. Så Lill kom me oss, och så for vi och hämtade mat som vi åt hos Janina! Vad jag kom fram till igår var att, de är nog inte min sak att agera chaufför. (för att jag blir för lätt stressad, om de inte går som jag vill!)


haha outfit bild

Niksu bestämde sig för att dricka!

Janina, Heli, Niksu & Lill

sweet

Nicolina ♥

alla foton från SKY blev dåliga, men det här var kanske mest "lyckat"

haha!

hämtade syster & Emma från Solf.

Vi träffade också på Robban och gänget där.. haha!!! Så hälsade på dem också!

 

 

 

 

 party-lördag

Nu är jag nästan färdig fixad! Bara håret kvar. Idag skall jag vara med massa vänner, skjutsa folk, och till slut blir det utgång! (nykter) Så de blir att ta med kameran ikväll ;) så imorgon laddar jag upp bilder hit. Ha en super lördagskväll, för det tänker jag!en bild på mej & Fanny från äldestesdans, blir kanske att sätta den klänningen ikväll? den hör till min absoluta favoriter!


lördag och fiilisen på topp!
Vilken start på dagen! Helt huippu zumba pass. Och ledaren var så glad, och levde in till 100 procent.  Jag log innom mig hela timmen. De var så roligt! Nu blir det dusch, något att äta, fixning och sedan dra till Janina!9 oktober 2010

Vaknade just. Nu äter jag sallad och chicken-nugets. Snart blir det att dra på tränings kläderna och dra till gymmet på zumba! Efter det tar vi chill med den infraröda bastun och en bra tidining! Skönt lördag ♥


med kusin till gymmet!

 

 

Lördag

23/7- 23/8

 

Dina vänner hjälper dig gärna när något trasslar till sig men du hade föredragit att stå på egna ben.

night night

Kom just hem från Jae. Har chillat där hela kvällen. Med Gabi, Lill, Fanny, Krisu & Olli. Vi lagade egen gjorda makkaraperunat. Gott gott. Kollade idol och någon film sådär halft. Har haft en helt rolig kväll. Vi har iallafall skrattat jäkla mycke! :)


jag och Olli från Jeppes 50- års fest!

Goodnight8 oktober 2010

Är hos Gabbi. Snart hämtar Lill oss och då skall vi till Suvi. Senare chill hos Janina ikväll, med mat och film.
Har efter skolan ätit tortilla med Gabi, kollat the Hills och tagi en powernap.. på en par timmar.. :D


dagens horoskop

Lejonet

23/7 - 23/8

En skön dag som passar för nöjen, men efter nio på kvällen får du ut mest av att göra ingenting.

Såhär trött känner jag mig nu. Då jag steg upp idag 07:15 kändest de som att man steg upp mitt i natten och bara började klä på sig och fara till skolan...(då de var så mörkt ute)

Tror också dagens horoskop passar in ganska bra idag ;)


good night


09 hos Linus

Goodnight & Sweet Dreams! ♥

trött.

Ikväll har jag gymmat med mami, vi var på body-passet. De var ganska passlit idag, eftersom varenda muskel värkt efter attacken, tog väl i mer än sist igår då. Just kollade vi Salkkarit och jag åt super god tonfisksallad! Nami. Som gulliga mami lagade åt oss. Snart blir det bastu, skönt så får musklerna riktigt slappna av.

För helgen är planerna ännu ganska så öppna. Men säkert hittar vi på något skoj. Jag är helt slut efter skolveckan och förstår inte hur jag skall orka med morgon dagen, jobbigaste skoldagen på veckan. Idag fick vi också provveckans schema... Allt annat än skönt måste jag säga. Prov varenda jäkla dag. Jepp. Jag borde inte klaga, eftersom jag har så lite kvar av min gymnasietid, så de inte är klokt. Vart försvann dessa år? Jepp, nu tänker jag njuta på fullt ända till slut! ♥


 

& TACK till Janina som fixade ny super fin header åt mig! Klicka f5 om ni inte ser den :)höst..

Är i skolan och har slutat just. Håller på med en modda recension som skall vara färdig denna vecka. Kommer blir bråttom, men hoppas jag fixar det.
I skolan tycker jag det har varit nedstämd stämning hela dagen. Beror säkert på det ruskiga höstvädret. Vad jag längtar efter sommaren, än en gång!
♥ sommar med bästa vänner, skulle inte sitt helt fel
(jag hatar mörka dagar & kyla!)


7 oktober 2010

Lejonet

23/7 - 23/8


Torsdagen innebär en del kärlekstrassel men i övrigt har du roligt och du har inte dåligt samvete.

for till skolan nu! Adios!

6 oktober 2010

Sorry, för dåligt uppdatering. Jag gjorde faktist ett långt inlägg, men fick det att försvinna lika snabbt. Fan! Idag har jag varit med Lill & Eve. Varit på en tung men bra bodyattack med Gabi och efter det varit och kolla på favoritlagets (Platinum♥) träningar. Sen hälsat på min sötasöta kusin som är tilbaka från Egypten. Äntligen får jag träffa dem igen :D En vecka känns så länge, då man är med dem varje dag.


Dagens horoskop!

Först en produktiv och lönsam dag, sedan en avkopplande och humoristisk afton. Väldigt trevlig onsdag.

 

Det har stämt in rätt så bra! :)
i'm not afraid to cry 

Tror jag just gjorde rätt för första gången på länge. De känns iallafall så, verkligen. & (jag älskar denhär låten, så vacker) Nu tänker jag gå och sova, och jag måste medge att jag längtar verkligen efter Oliwer, Christian & Janina ♥ Imorgon, finally! Godnatt.


5 oktober 2010

Är trött, fast jag just sovit 3 timmar... Blev visst någon timme för mycket, och nu kan jag inte finna kameran någonstans. Så ni får vänta på bild tills imorgon.
Usch är arg på mig själv för att jag sov så länge. Stööörande. Blev alltså inget gym heller, och läxorna är också ogjorda.


från Gabs på påsken,


hiukset hyvin, kaikki hyvin

Fullt upp! Kom just hem från Solf, var jag varit i frissan som vanligt. Slapp äntligen den äckliga utväxten!! Nu känns de igen braaa. Man blir alltid så glad, då håret är perfekt!
Ikväll blir det gym, före det läxor och annat. Tar en bild på håret senare.


plutten ♥


<3

 

På lördag fick jag höra så många fina ord av dej, som betyder så mycket...

Love you ♥

 

 

 

 


tipsHär är ett tips. Alltid då ni har sådär lite smutsigt hår, och absolut inte skulle orka gå i duschen. Kan ni använda detta torr schampo, jag gör det alltid och de funkar perfekt. Man skakar om burken, sprayar de i hårbottnen på de smutsiga ställena och gnider sen ut det med handen i hårbotten. Efter en stund ser håret inte alls smutsigt mer! Håret hålls alltså rent en dag längre.
(OBS!!! Det funkar endast om man har BLONT hår!)

Fontana 2.10Alla är Heidis!

dagens horoskop!

Är sur över att Aftonbladet bytt sina horoskop till vecko och inte dag-horoskop! Vet någon var man kan läsa bra dags horoskop? :) (gillar dem mera)  Och det är alltid så roligt att läsa horoskop, haha jag tror till och med på dem ibland. De kan också slå in ganska ofta.. Iallafall för mig ;)LEJONET:

Kärlek: Ingen romantisk vecka men på andra områden händer det istället förtjusande saker just nu.

Pengar: Turen hjälper dig åt rätt håll. Det mesta du gör lyckas avsevärt bättre än väntat. Roligt.

Turdag: Torsdagen fylls av glada skratt.

 

 

 

BRUKAR NI LÄSA HOROSKOP?


om lördag & söndag

På lördagen började vi med förfest hos Emilia, vi var många och det var riktigt kul. Därifrån finns inga bilder. Där en 12 for vi till Fontana, och var där ända till slut. 5 - tiden då vi slapp till Fanny, fortsatte vi ännu med efterfest till en halv 8 på morgonen.
Igår sovde vi hela dagen.. och var på pizza. Tittade på Platinums träningar och så en film hos Fanny med Eve & Gabi. Från Fontana har Heidi några bilder, så då jag fått dem lägger jag dem hit!trött, tröttare, tröttast!

Jag är trött, och berättar om gårdagen (lördag) imorgon! För nu tänker jag gå och sova, och har ingen motivation att skriva något alls. Godnatt!

dagens horoskop

Lejonet
23/7 - 23/8

Långsam start men härlig avslutning, det är din lördag i ett nötskal. Rätt umgänge ger stor behållning.

2 oktober 2010

Har spenderat hela förmiddagen med världens goosigaste Vanessa på Tropic. Det var super skönt att simma och ta de lugnt. Och vad lycklig hon var! :) Nu skall jag snart laga mat, som överraskning, då mamma kommer hem från jobbet. Sen blir de dusch och fixning. Ikväll blir det förfest hos Emilia och senare utgång! Jajja! Tar kanske med kameran idag. Kanske. Men tror den inte slipper med på krogen.. Men vem vet! Adios, ha en braaa lördag, å festa lugnt ;)


en bild på Vanessa ♥night, night

Förde just hem Lill. Idag såg vi på filmen Lilja 4-ever. Tyckte den var så jäkla hemsk.. Såndär kan ju bara inte hända. Usch.
Sedan planerade vi morgondagen, och vad jag längtar nuuu! Så nu blir det sova ;) Nattiii!


HAHA! första bästa bilden jag hittade på mig, Fanny, Lill. Och så (Mirwa) då.


--> WH

Snart hämta Lillen. Sedan till Fanny. Blir säkert där hela kvällen, med film & mat. Sedan blir det också budget planeras över Stockholm. :)


påsken 10 ♥


1 oktober!

Lejonet
23/7 - 23/8

Fredagen hamnar i ett slags handlingsvakuum. Du väntar på många saker men ingen av dem inträffar.Låter väl bra då... Inte lovande. sitter ännu i skolan och slutar om 10 minuter. Då skall jag gå till Sandö och hämta bilen, jobbigt i sånthär väder. Sen vet jag inte, antagligen träffa Fanny iallafall. Blir nog chill ikväll :) Skönt, då en tung skolvecka äntligen är bakom.
Trevlig helg.
Update senare, later!


höst bild, som jae tagit förra hösten


RSS 2.0