top 2


Tror han måste vara snyggast, som finns! (Robert Buckley)
 Jag älskar också se honom i Tv. (film&tv-serier)

Min andra favorit är absolut Ashton Kutcher, älskar också se filmer var han är med!!

VEM ÄR DIN FAVORIT SKÅDESPELARE?


:@

Fan va jag är arg. Bra början på min måndag iallafall. Tur man slipper till gymmet och träna bort sin ilska, en sak som alltid gör en på bättre humör! Skulle också ha 1000 saker att göra med skolan, men.

210111

Kärlek: Romantisk vecka som dock inte riktigt tar fart, kanske för att du är en smula upptagen.

Pengar: Ska du göra en djärv satsning så passar slutet av denna vecka bra. Utgången är dock oviss.

Turdag: Onsdagen blir rörig men mycket rolig.


Sitter i skolan, har håltimme till 14. Sedan blir det ett studiebesök till Vasa Yrkeshögskola. Kvällens program är samhällsessäer, rellaprojket, och gymme försåss!
jag är snål på jordgubbar. Kan man få tag på de någonstans nu på vintern?<3 söndag

Älskar söndagar. Bara få ta de lugnt och chila hela dagen. Idag har vi sett 2 filmer och ätit på RAX. Nu är jag trött, så godnatt!

party!

Jag blir på super bra humör av låten & videon!
På programmet nu är det mat, fixning och sedan dra iväg till Eve, som vi skall fira ikväll. De blir förfödelsedagsfest hos henne och sedan drar vi ut i Vasas nattliv! Syns kanske där ;)


@ sportsgym

Vaknat, sett gårdagens salkkarit.
-> klä på mig och dra till Sports Gym för lite träning.02:02

Haft en super kväll! Vi var till butiken, lagade mat och hämtade Eve. Satt på en ögonbindel och körde runt henne å sa hon skulle göra en massa uppgifter. Ni får se foton på Janinas blogg. Vi har ätit, skrattat och talat om en massa. Hämtat Krisu från milibussen osc. Och kört runt lite. Kom just hem från Fanny, som fixat super god efterrätt åt oss. Nami. Nu är jag trött, så godnatt!
gammal.


friday

Är super trött. Snart blir det dusch, fixning, och sen skall vi vara med vår Eve som fyller idag! :) Trevlig fredag!


Eve & Lill, 08? 09?


happy birthday sweet!

 

Idag fyller vår Eve 18-år! wiihuu! ♥ ;)

 

 


280111


Fredagen passar för sport, särskilt tillsammans med goda vänner. Du har också tur i kärlek just nu.

Dagens planer:
-> klä på mig, äta morgonmål
-> Åbo Akademi på ABI- dag
-> Gymmet
-> Vara med mina fina vänner ♥

so happy i could die

Lite om min dag.

* Umeå Univeristet vi skolan
* gym med Gabi & Fanny (spinnbodypump)
* fixning vi Gabi
* Spices med Janina
* Wayne's med Janina, Gabi, Fanny, Niksu & Lill
* Träningar med det nya laget GOLD idag. Jag måste bara säga, jag älskar verkligen cheerleading♥ Haft paus ett år nu, och det känns som jag aldrig slutat. Trodde mina kunskaper skulle vara som bortblåsta, men tvärtom där satt de, precis som förr. Jag är nöjd med laget, och även med mig själv. Har idag förstått att cheerleading är en stor del av mig, ännu också.
* Nu är jag trött, och tänker gå och sova snart.

270111

Sitter i skolan. "Timmen" börjar 08:30. Egentligen är det inte någon timme utan Umeå Universitet kommer till skolan och berättar om dem. Efter det blir det spinnbodypump med Gabi & Fanny. Sedan dusch och fixning på gymmet, och tillsist stan. Mina planer hittils! :)


gammalt.


Tittade just på gamla bilder, och bestämde mig för att ladda upp några! :)Vanessa


05
Jag & Janina kastar Laura
Sanna, jag & Janina
jag & Jonna
halloween 06
edivinstigen
Janina & jag
Jag & Vanessa 07


Fannys villa
07


träskfotis, 8an, 9an?
på bild: Mirva, Emilia, Jessi, Anette, Rebecka, Lotta, Charm, Janina & jagtrött..

Hemma från gymmet. Matteprove gick dåligt, kändes som jag inte kunde någonting. Varit på gymmet också, sprungit, gjort muskler, vibra osv. Nu skall jag bara slappa resten av kvällen! :)


matte.

Hemma från skolan... Fast skall dit tillbaka snart för att skriva ett matteprov. Jag hoppas verkligen det blir sista någonsin, och jag tänker verkligen få det godkänt! Nu skall jag laga lite mat och sedan öva matte och dra till skolan. Gud vad jag hatar matte. Men om jag har positiv inställning till det idag, borde det ju gå bättre?

huh!

Varför är det alltid lätt att hjälpa andra i "små" problem? Allting känns så självklart hur de borde göra, och hur det är bäst att de gör. Sen då man (jag) själv får något liknande problem, så då känns alla lösningar bara fel. Fast det handlar om en hur liten sak som helst, kan man inte bestämma sig för hur göra. Och nu talar jag verkligen om en liten sak. Men det känns som den saken hela tiden tränger in sig i mitt huvud. Då jag lyssnade på en av mina bästa vänner, för någon dag sedan om en sådanhär sak, var jag sådär men självklart gör du sådär. Men sen då man själv är i situationen så, ååh! Men jag måste sluta tänka så mycket, på en såhär liten grej! Huh. Nu känns det genast bättre!

Vet någon vad jag menar?

bodycombat

Hemma från gymmet. Varit på Bodycombat, för första gången på länge. Jag är faktiskt lite missnöjd. Förra programmet jag var på var 100 gånger roligare. Dethär kändest så enformigt. Men nåja..

Nu skall jag läsa på matte, och se lite på en samhällsessä. Men före det i bastun! :)-16,3 ute... fyfan.


nu kommer resten


Kan inte få låtarna från youtube, så de blir bara stt skriva dem nu!


Day 23 – A song that you want to play at your wedding: ingen aning, men gillar mycket here without you, och I don't wanna miss a thing

Day 24 – A song that you want to play at your funeral:
kankse forever young, min absoluta favoritlåt!

Day 25 – A song that makes you laugh: Petri Nyård - Kippis Kulaus

Day 26 – A song that you can play on an instrument: finns ingen sån låt! :D

Day 27 – A song that you wish you could play: måste också nu säga forever young eller my heart will go on

Day 28 – A song that makes you feel guilty:
-, kommer inte på någon.

Day 29 – A song from your childhood: Oops i did it again

Day 30 – Your favorite song at this time last year: parodin av Keshas Tik Tok, maybe :D

250111Din tisdag blir flirtig och spännande. Kanske får du se ditt eget kärleksliv ur en helt ny synvinkel.Äntligen lyser solen där ute, varje dag är ett steg frammåt mot våren/sommaren! ♥


Hemma från skolan, har haft 3 timmar. Ganska slö dag och känns som jag inte fått mycket uträttat. Men Emilia sa till mig att idag är vuoden "synkin päivä". Men den skall få ett stop nu, för min del iallafall. Eftersom jag blev på super bra humör av solen!

Idag fick vi även ut en textkompetens. Jag blev mycket förvånad och glad över mina poäng, eftersom jag är usel på att skriva textkompetenser , och det känns som att jag inte har en aning om hur man skall göra. Textkompetensprovet i modersmål närmar sig också ... Inte nästa veckas fredag men sedan. Därför skall jag nu öva mig och skriva en till!
Later! :)

home again

Har idag inte gjort något vettigt, annat än varit på gymmet. På dagens program var spinnbodypump. Helt okej, fast jag hatar då de är mycket folk i salen då man är på pump, eftersom man har massa saker runt sig, och om man har lite utrymme rymms man inte och göra allt ordentligt. Störande.

Nu skall jag fortsätta på en textkompetens.240111

Kärlek: Skön vecka utan krav, du kan bara njuta av kärleken utan att besvärliga frågor kommer upp.

Pengar: Att satsa på karriären kan ge oväntade fördelar, särskilt om du vågar vara lite skrytsam.

Turdag: Fredagen blir festlig och inspirerande.


I skolan, börjat 11:15, med samhällslära. Nu hål, och 14:15 blir det besök till Hanken! Hoppas alla får en bra start på veckan! :)


svar på tal

r.k.b om wii!:
hej, alltså ja ha tänkt fara på kryssning när ja fyller 18 men di ha tydligen ändra så att man int får far före man e 21.. ? eller e de så att man måst ha me nån som e 21? :)


svar: Kryssning (alltså så man inte hoppar i land) är oftast så att man skall vara 18. Men jag tror inte man på helgen får far bara vanligt på båten om man är 18 , om man inte har med någon som är 21. Men på kryssning borde det vara helt okej att fara, oftast iallafall! :)

230111
Igår hade vi förfest hos Janina, och drog sedan iväg till Fontana. Jag hade en super rolig kväll, bästa på lääänge! :)
Idag har vi bara chillat, ätit skräpmat och sett L.A Giggolo, en av våra favoriter!
Tack för en fin helg ♥


wii!

Hemma från gymmet. Har idag också köpt nya underkläder och smink. Var på tiden. Nu fortsätter jag med dusch och fixning. Sedan hämtar Gabi mig, och vi far till Janina. Där blir det förfest och senare utgång med mina vänner!
Ha en rolig lördagskväll! ;)
puss& kram!


kryssning220111

Vaknade just. Skall snart se gårdagens salkkarit, som jag inte vågade se inatt, eftersom jag hörde det var ett hemskare avsnitt, haha! Klockan 15 skall jag & Gabi och Zumba på Sportsgym.

Later!

01:37

Har haft en så skön fredag. Först mys hos Gabi vid poolen och bastun. Vi lagade kycklingsallad och världens godaste svampsås. Sen blev det att se film, Veijarit. Så jääävla bra, och på vilket festhumör man blev! Dendär filmen var helt som mitt gäng, haha, använde samma uttryck och allt som vi.

Då filmen var slut for vi till Janina, var Fanny också var. hängde där en stund, och for sedan och hämta efterlängtade Christian & Oliwer. Så skönt att ha dem hemma ens några dagar! Roligt att se dem med♥ Vi for med dem till Janina en stund, och just lempade jag och Gabi hem dem, och tillslut förde hon hem mig. Nu är jag yber trött och tänker gå och sova. Tack för en fin fredagskväll! :)

Nu säger jag godnatt.
gammal bild på mig & janina, haha.


fredag

Äntligen fredag. Känns som denhär veckan varit super lång. Nu har jag också ont i huvudet.
Snart kommer Gabi och hämta mig. Vi skall till butiken och handla lite mat, som vi skall laga senare ikväll. Sedan blir det antagligen lite bastu, kankse ett dopp i poolen, matlagning, och bio. Efter bion far vi antagligen till Janina också. Får också idag träffa Krisu & Olli ♥ Som kommer på LOMA från milin.

 Ha en skön fredag allihopa! :)


210111Månen bidrar till en spännande och passionerad fredag. Du satsar på kärlek eller på en kreativ hobby.


-> Skolan 09:50
-> Samhällslära
-> 11.00 håltimme, prova studentmössor & abi hupparen
-> 12.00 stan med Janina & Gabi
-> rellaförhör & projekt
-> hemSåhär långt har jag planerat dagen hittils!P E N K K I S

Nåjaa, vill ni vara snälla nu? Berätta för mig dräkter, som man kan vara 2 i. Till exempel Piff & Puff, men hittar inga sådanna dräkter NÅGONSTANS. Blir galen snart. Så hjälp mig! ;)dagens..

Tänkte sätta hit dagens outift. Eftersom jag inte gjort det på länge.


tröja - svea

jeansleggins - veromoda

 

Smycken

Armband, jag fått av Fanny från kanarieöarna

Ring - som jag alltid har på, fått i konfirmation

 
200111Månen ger dig en romantisk och spännande dag som kan påverka ditt yrkesliv och inte bara privatlivet.


-> Skolan 13.00
-> rella
-> ABIMÖTE
Day 22 – A song that you listen to when you’re sad


gym...

Har varit på spinn+bodypump idag. Så otroligt skönt, gud vad musklerna har arbetet idag. Var just och slappnade av i en varm bastu. Nu ligger jag bara i sängen och hänger här (på datorn). Tror mina muskler komma vara sjuka imorgon men, då vet man att man har gjort något iallafall!  

Har sovmorgon imorgon, börjar först skolan klockan 13, så jag får sova länge, så skööönt!Vill någon berätta för mig (som vet) vad allt vibratrim hjälper till? =)


:)

Då jag kom hem från skolan igår, väntade en trevlig överraskning. Mamma hade städat mitt rum! Ni som varit hos mig under de senaste 3 veckorna, vet att de sett ut som ett bombnedslag, och man har inte ens sett golvet. Så gissa om jag blev förvånad och glad! :)


Några bilder från mitt städade rum. Märkte på fotot att CARPE DIEM på väggen var lite oproportionellt, fast man inte märker det sådär annars, det får jag lov att fixa till. Och observera bild 3, tror aldrig jag haft renare golv. De vill säga inga saker skräpandes på det.

& JAG HAR NOG VÄRLDENS BÄSTA MAMMA ♥


snö, snö och ännu mer snö

Gud vad det snöat mycket speciellt inatt. Helt otroligt. Har tagit super länge att skotta upp vår gård, tur har jag ändå inte behövt delta. Var just ute och tog några vinter foton frågn gården, då jag tycker det är så fint med mycket snö på vintern. Men på våren vill jag det skall smälta snabbt!
nu fortsätter jag med en liten powernap, sådär 30min
190111Onsdagen blir intensiv men det handlar om saker som händer inom dig och inte i den yttre världen.


DAGENS PLANER


* skolan
*hem och äta
* gymmet (spinn+pump)
* läxor & andra skolgrejjer!


tired

Ännu en dag över, veckorna går så himla fort. Idag har jag också fått super mycket gjort. Min motivation är verkligen på top!


* teckaprojekt , CHECK!
* textkompetens , CHECK!
* läsa på modersmålet till studenten , CHECK!
* gymmet & RPV , CHECK!


AND IT FEELS GOOD!snart blir det att gå och sova, eller kanske om en timme, så jag kan vara lika flitig imorgon! ;)


Day 21 – A song that you listen to when you’re happy

& alla andra party/fiilis låtar! :D


next

-> plugga på studentskrivningarna, jepp!

180111

Lugn och stillsam tisdag med en del trevliga upplevelser på kärleksfronten och inte mycket annat.


Är i skolan, och har slutat redan. Nu måste jag få färdigt ett teckningprojekt som lämnat och hänga, usch. Dessutom väntar jag på Josefina också.
sommar ♥


gymmet

Idag var jag på spinning+core. Har inte varit på super länge på spinning, och vad bra det känns nu efteråt. Jag spinnade, och min puls var super hög idag, kändes som den skulle hoppa ut, usch vad obehaglig känsla det var, huh. Sen kom Gabi också med mig på core. Nu är mina muskler helt utmattade och jag är nöjd. Snart tänker jag gå och sova.


Day 20 – A song that you listen to when you’re angry:


upp med böckerna, fast med datorn

Nu tänker jag plugga till modda studentprovet. Har int alls lust, men jag måste. Idag i skolan fick jag såndär panik inför moddastudenten, ni vet då de känns som man inte kan någonting. Och studentprovet är om under en månad, nästan 3 veckor dit nu! Huh.


boken jag skall läsa!


170111

Skola till klockan 15. Nu har jag håltimme. Idag skall jag plugga modersmål, skriva lite textkompetens och dra mig till gymmet och träna. Måste bara bestämma vad jag skall fara på ännu.
good night

förstår inte vad jag göra vaken ännu. Borde gått och sova för sådär 1½timme sedan. För kommer vara dödstrött på morgonen, men nu skall jag ta tag i mig själv och stänga datorn. Hoppas alla får en bra start på veckan, och godnatt! ♥

 


gammal bild på mej och kusin!


Day 17 – A song that you hear often on the radio:
Day 18 – A song that you wish you heard on the radio:
har iallafall inte hört ännu på NRJ

Day 19 – A song from your favorite album:
har inget riktigt favoritalbum, men denhär låten gillar jag mycket!wihuu

Håller på att planera min framtid och mina/våra planer är awesome, kan berätta här då något är mer säkert.
såhär såg jag ut på Oliwers Inn beachparty
Mera bilder på Nans blogg!


160111

Romantisk och trevlig söndag, särskilt om du kan välja ditt umgänge fritt. Du tål inte tjat just nu.

Tror horoskopet passar inte bättre än bäst idag. Har just vaknat och är super pigg. Snart skall jag läsa lite på studenten, och sen hänga lite med mina vänner! ♥


snygg!


huh..

Kom just hem, och håller på att somna hit vid datorn. Men tänkte ändå slänga in ett inlägg hit. Ikväll har vi ätit på Rosso, jag, Gabi, Lill & Eve. Efter det for vi via filmtown och till Gabi för att se film. Jag har haft en supr mysig kväll med god mat och bra sällskap! Filmen var också super bra :)

Nu fortsätter jag till sängs och tänker sova länge imorgon, inga klockor och ringa alltså. Senare blir det också pluggning av studenten. Godnatt! ♥

jag tål inte kylan. vill aldrig mer bo i Finland på vintern, eller någonannanstans var det är kallt heller!


happy birthday

GRATTIS JESSICA PÅ 19-års DAGEN! ♥150111

Lördagen börjar inte bra alls men ditt dåliga humör skingras ändå när oväntat goda nyheter når dig.


Igår var det beachparty då. Jag hade nog ganska roligt under kvällen. Vi började med förfest hos oss, och for sedan iväg. Vi var där redan lite efter halv 7. Såg massa bekanta jag inte träffat på länge, sånt gillar vi! Gabis mamma hämtade oss kanske klockan 4 därifrån och så for vi till henne.

Vaknat där idag, köpt present åt pappa. Nu skall jag fixa mig och sen bär det av på Pappas och min farbrors födelsedagsfest. Tänker odck inte stanna där hela kvällen, utan vi har lite andra planer till ikväll. ADIOS

Ha en bra lördag allihopa, bilder kommer senare hit! :)140111

Du vill väldigt mycket men åstadkommer ganska lite, och det stör dig. Tur i kärlek har du i alla fall.


Vaknat för sådär en halvtimme sedan, duschat och nu skall jag på nätet si en snutt av salatut elämät som jag missade igår.
Resten av dagens planer kommer nu, eftersom jag inte hinner blogga mer idag.

* Nu klä på mig, och fixa vanligt som alltid
* 11 träffa Gabi på gymmet
* Efter det luncha med Gabi
* Skolan klockan 13 var jag har samhälls & modda
* Då jag slutar hämtar Lill mig, och vi far vi Gabi, Niksu och antagligen Renate
* Sedan fixning och förfest hos oss
* Kvällen avslutas på Oliwer's Inn Beachparty 

Plockar in lite stämning från Ayia Napa's poolparty ;)


good night

Var skönt på gymmet. Fast vi inte riktigt gjorde något. Vi solade i solarium, infrabastun, och jag såg en massa bekanta och vänner. Men skönt så också. De nya massagestolarna på LL gillade jag inte alls första gången jag testade dem, för jag tyckte de hade så mycket knappar. Men idag då jag fattade något av dedär knapparna, slapp ja inte upp ur stolen någotmer, gud vad sköna det var. Läste en tidning och satt en heltimme i en stol...

Nu blir det godnatt för mig, sweet dreams! ♥


Day 15 – A song that describes you

Day 16 – A song that you used to love but now hate
inte hatar, men tycker inte om


130111

Hemma, haft skola från 13-14, tungt jag vet. Efter det tog jag en uppfriskande promenad hem med Emilia. Nu skall jag laga mat åt familjen, och senare blir det gymmet!


Lite väl högtflygande planer resulterar i lite av ett magplask och kanske också i onödiga utgifter.


LILLIS

Snart kommer Lillis och hämtar mig, vi skall ut en stund och sedan kommer hon hit övernatten, wuhuu! ♥

puss x 1000

SWEET DREAMS, alla läsare! :)


help me :D

Någon som är bra på hår, frisyer och så? Hjälp mig isåfall.
Jag behöver veta hur man får finast vågit hår, med plattång, locktång, flätor, franska flätor?

typ i stil såhär, men att vågorna börjar genast från roten ;)

 


teater

Teatern var lika bra som första gången! De lönar sig verkligen sig att se den, alltså jaa vi var och så på Luolamies. Man får skratta grymt mycket! skådespelaren

 

 


turn around

Hemma nu. Har gjort det jag berättade i föregående inlägg.
Nu vila en stund och senare blir de teater, med mamma, syster, kusin, faster och farmor! :)


120111

Onsdagen präglas av din tävlingsinstinkt och din vilja att komma längre. Fina resultat utan stress.


Sitter i skolan klockan är 08:12, 08:30 börjar dagens första lektion religion, sedan hål då skall Fanny hjälpa mig med en grej, sen återstår samhällslära och modda. Då skolan slutar är jag duktig och fortsätter plugga vidare, nämligen matte i bibban med Hoai & Janina. Efter det hämtar Lill mig, och då skall vi också vara med Eve & Gabi.


snygging!Day 14 – A song that no one would expect you to love


21:51

Hemma från gymmet. Och gud vad skönt det var att träna ordentligt, med en ledare jag tycker är super bra. Huh, nu känns det verkligen skönt. Idag känns det verkligen som jag fått mycket uträttat. Nästan en uppsats klart, räknat matte, och tränat. Jee, så fortsätter vi nu!

 

mitt sällskap på gymmet, och så fick man tala ut lite också ♥


gymmet

Snart skall jag byta om och dra till gymmet med Renate och mamsen. Jag och Renate skall i solarie, och på RPV. Själv skall jag också lyfta lite tyngder, fan va taggad jag är för gymmet ikväll, och skall köra RPV passet på fullt! :)


 

dethär tyngderna hör till mina favoriterSkulle också bli super glad, om någon skulle ha dendär rosa lein (vill inte vara tjatig, men skulle göra vadomhelst för att få en!)

LEIHAR NÅGON EN ROSA LEI (alltså ett såndär hawaii band med blommor) och sälja till mig?

skulle blir super glad! :)
lämna en kommentar hit under ifall ni skulle ha, om ni inte har i helt rosa så går de nog också med något ditåt bara de finns något rosa i den. Tack på förhand!


110111Utmanande, spännande tisdag som når oanade höjder om du vågar visa framfötterna och satsa hårt.


Fortsätter snart mot dagens första lektion samhällslära! :)
bonne nuit

Nu har jag just duschat och fortsätter nu vidare till sängen, har en jobbig & stressig dag framför mig imorgon, som jag inte alls ser imot...

Day 13 – A song that is a guilty pleasure

 

 


slutspurten

Är helt slut efter första skoldagen, fast jag bara har haft 3 timmar. Haha. Men min motivation e på top! Har till och med varit till Gros och allt idag för att fixa nya böcker, häften osv. Nu kämpar vi hårt på slutspurten ABIN och hoppas på det bästa, att vi får den vita mössan i vår!


Fick även träffa alla idag igen, så glad man blir! (;


100111

Är underligt pigg för en måndagsmorgon, fast dygnsrytmen inte är tillbaka ännu. Börjar 09:50 så skall riktigt snart bege mig till skolan. Hoppas alla får en bra start på den nya veckan! :)
Kärlek: Skön vintervecka som bjuder på avkopplande kärlek utan några besvärliga resonemang.

Pengar: Rätt mycket shopping i början av veckan och efter dessa utgifter drar du i bromsen.

Turdag: Onsdagen. Du imponerar på många.


störande saker

Blir så arg på att om det är något drama på gång, att jag måste bli inblandad fast jag verkligen inte har något med saken att göra, de är en sak som jag verkligen inte tål! Usch, blir bara arg jag tänker på vissa saker nu.
Plus att jag hatar då folk måste gå runt och ljuga, om man ändå inte gjort något fel. Jaaa, nästa vecka tänker jag inte bry mig i någon av dethär sakerna, om man har bra samvete så är de väl okej. Nu säger jag godnatt! :)

Day 12 – A song from a band you hate

 

hatar inte, men tycker verkligen inte om deras musik


090111

Hejhopp!
Tillbaka till skolan då imorgon. Efter 3 veckos lov som gott så himla fort. Med jobb den första veckan, och efter det har jag inte gjort ett skit! Bara festat och hängt med vänner. Minns inte ens när jag sovit eller suttit här hemma sist. Så egentligen tycker jag det är ganska skönt med att "päästä takaisin arkeen" som man brukar säga. Har nu lagat upp ett schema på hur jag skall fortsätta från och med nu.

Först blir det förståss skola, på mina håltimmar kan jag umgås med vänner, kaffe och sådant. Efter skolan skall jag komma hem genast och läsa samhällslära, eftersom skrivningarna närmar sig med stormsteg, och kvällarna tänker jag tillbringa antingen på LadyLine eller Sportsgym. Nu tänker jag verkligen lyckas! Och det känns som att min motivation med gymmet verkligen är tillbaka, efter allt slappas under lovett. Kommer faktist bli skönt!utgång!

Idag kör vi förfest på White House, med ett stort gäng vänner! Senare blir de ut i dimman, antagligen Fontana! ;)

gammal bild! haha från Fannys storebror's fest för sådär 100 år :D


day 10 – A song that makes you fall asleep

 

Day 11 – A song from your favorite band:8 januari 2011

Du tänker framåt och lever i nuet på samma gång, en bedrift som imponerar och som ger dig tid över.


Ollis va super bra igår, sån fiilis på! Så en massa människor jag inte träffat på länge. T.ex. Jenkku, Linus och några till. Senare for vi till ABC och äta lite. Sovde hos Fanny, och nu har vi just vaknat. Skall snart börja fixa en del saker inför kvällen!


 

vad skall ni göra ikväll?


fredag!

Vaknat här hos Fanny. Varit till stan med pappa & Kira. Och fixat en ny ring, eftersom den jag fick i julklapp var en storlek för liten. Varit med Lill, fixat en massa saker. Fört henne till Fanny. Hämtat Roffa varit med honom på kaffe, och nu är jag äntligen hos Fanny igen! Nu blir det mat, och senare Oliwer's Inn. Nyktert för mig, ha en bra fredag! ;)

 

Du får en spännande fredag med utrymme för kärlek, nöjen och nya vägval. Du är impulsiv och orädd.

 


Day 07 – A song that reminds you of a certain event

 

Day 08 – A song that you know all the words to:


Day 09 – A song that you can fall asleep to:


070111

Är hos Fanny. Blivit dåligt med bloggande eftersom blogg.se haft något fel så jag ej sluppit in. Men jag har haft det skönt på Fannys villa. Igår var vi på Ollis. Finns inget mer och berätta riktigt. Idag har vi sett film och tagit det lugnt. Jag sover hos Fanny med Eve & Krisu inatt. Snart bastu & dusch. Ha det braaa! :)


vill ha sommaren hit nu!!!


villaliv!

Idag snart skall jag alltså till Fannys villa! Jag kommer stanna där ända till onsdag, så före det blir det inga bloggande.. Men hoppas ni har det bra här i Vasa, medan vi stannar i Köklot. Idag skall vi dit med Janina, Christian och Oliwer.
Imorgon kommer det lite annat folk dit också :)


 

en gammal bild på mig & Fanny


Day 04 – A song that makes you sad

 

Day 05 – A song that reminds you of someone: 

Day 06 – A song that reminds of you of somewhere:


nytt år!

Nyåret gick bra, vi var på Petsmo Products, i ett lokal liknande ställe. Jag hade helt okej roligt, men det var ändå inte ett av de bästa nyåren.


På nyårsdagen vaknade vi hos Niksu. Och jävlar vad roligt vi hade hela dagen, lite bakfulla ännu, vi skrattade åt allt!

vi gjorde en liten saga, bild 1

Vaknar med baksmälla men tänker vi kör pånytt ikväll!

 

2

Såhär for vi till butiken

3

Vidare och städa tillföretaget

4

Utgång, var till Fontana typ 10 minuter, som var jäkla dåligt med kanske 20 pers... Så vi var nästan lika snabbt tillbaka hemma!

 

5

Efterfest, och så hängde lite folk på!

 

Super rolig dag! Ni kan ju gissa varför vi skrattat nu ;)

 

Gårdagen var ganska slö. Förde pappa & co till stan där 4 tiden, var till mommo & moffa en sväng, hälsade på Krisu med Fanny som var hemma från Thailand. Åt tortilla och såg en film med Oliwer, Krisu, Janina, Fanny, Eve & Lillis.

 

Nu har jag sovit hos Fanny, snart skall jag väcka henne sen skall vi äta, åka till skattebyrån & käyttöauto. Senare vidare till hennes villa med Janina, Krisu, & Olli!

 

 

 

 

 
RSS 2.0