Bilder

 
 
Fredagen började med bikinibootcamp.
 
 
 
 
 
 
Haha, en massa bilder på mej och Tony bara.
 
 
 
 
Har inte ännu kollat igenom min systemkamera som Tony tagit en massa bilder med, får se om de finns några bilder där som man kan ladda upp.
 
 
 
Bild från lördagen.
 
 
 
Laura ♥
 
 
 

Fullt upp

Det har hänt så mycket på senaste tiden och jag hinner aldrig blogga typ. Förra veckan var tony här och jag försökte träffa han så mycket som möjligt. På fredag var vi först hosa mig och drog sedan ut i Vasas nattliv. På lördag hängde jag hos pappa, träffade Laura och hängde mer hos pappa. På söndag njöt jag av solen och jobbade kvällen. Igår har jag jobbat, varit på gym och haft cheer träningar. Så snacka om mycket program. Laddar upp bilder genast jag hinner sätta på datorn och överföra de dit. Ska OBS! försöka göra det idag eller imorgon. Känns som att har tusen saker att komma ihåg/göra nu just.
 
 
 
 
 
 

Grymma Mia

 
 
Det här är absolut en av de finaste uppträdandena jag någonsin sett på / hört. De går kalla kårar varenda gång jag lyssnar på den och har de senaste kvällarna spelat den på replay. Mia Skäringer som är en helt toppen skådespelare  och hör till en av mina favoriter lätt så uppträder med hallelujah och så jävla bra! Är helt speechless typ. Vilken kvinna!
 
 
 

Torsdag

 
 
Träffade Ansku idag som jag inte har hunnit umgås med på länge!
 
 
 
 
 
Efter stan blev det gymmet var jag tränade benen! Får se om jag slipper upp från sängen imorgon :D Nu ska jag ordna upp här hemma och sedan dra på träningar!
 
 
 

Toppen tisdag

Denna dag har jag spenderat genom att hälsa på Fannys mamma Kirsi, ute i Värlax tillsammans med killarna och kvällen avslutades på bästa sätt tillsammans med min finaste bästa vän Tony som är i Vasa <3 Vi har bara luggit och talat om allt mellan himmel och jord och ingenting och jag är så glad över att få spendera tid tillsammans med honom. De blev ett kort mobil inlägg eftersom jag inte orkar sätta på datorn. Laddar kanske mer bilder upp någon annan dag. 





Dagens träning/underhållning på trampolinen. Har inte på länge gjort volter på en trampolin utan bara på mattan så var rädd att hur jag vågar hoppa mer och göra men de gick hur bra som helst! 

#himosjuhannus2015

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack till alla som var med för en helt toppen midsommar!
 

Midsommar



Kan inte förstå att det är midsommar så gott som nu. Det känns inte alls så, fast jag är rätt så taggad ändå! Pappa & co åkte till Gåsholmen idag med bland annat Fina och Nicke och jag skulle hur gärna som helst också ha kunnat fira midsommar där, men hade redan andra planer inbokade. Jag har inte varit på Gåsholmen på några år och tänker åka dit i juli någongång. Får hoppas på varmare väder då också. Nu ska jag faktiskt gå och sova så jag orkar jobba ännu imorgon en kort dag då jag sen får vara off och börja fira! Ska försöka ta en massa bilder! :) Trevlig midsommar allihopa! 

Jobb & afterwork

 
 
 
Idag har jag jobbat och efter jobbet for jag genast till Strampen på AW för att träffa dessa fina tjejer + Janina. Idag kändest det för första gången som att sommar vädret kanske håller på att komma hitåt. Guld.
 
 

Om helgen

 
Fredagens snapchat
 
 
 
 
Vi åkte ut till Fannys villa
 
 
 
 
Fina Nicolina
 
 
 
 
Chill
 
 
 
 
 
 
Tänk att jag var och simmade, och jag kan berätta att det var kallt som fan! Tror jag simmat klart för denna sommar :D
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var så himla fin solnedgång på kvällen
 
 
 
 
Österbergs villa är nog lätt en av mina favorit platser
 
 
 
 
 
Finaste syster hade tagit många selfien med min telefon
 
 
 
 
Bästaste vän
 
 
 
 
 
Gårdagens instagram bild. Jag saknar min fina Fanny så mycket redan nu så det är helt sjukt! Igår då jag lämnade av henne vid flygfältet så var det nog så nära att jag inte började gråta då jag kramade om henne ♥
 

Ready for the weekend

Jag är såå redo för att ta helg! Morgondagens jobbdag att kämpa sig igenom och sen får jag ta helg och återvända till jobbet nästa gång på tisdag! Så skönt. Inga fler ord behövs. 





Bilderna är från weheartit

Jag har packat ner min systemkamera och jag ska ta så mycke bilder med den, så en bildbomd väntar på er antagligen på måndag! Trevlig helg åt allihopa! 

Onsdag

 
 
 
 
 
 
Idag har denna sötnöt varit här och hälsat på tillsammans med Anniina, Fanny, Eve och Niksu.

Carpe diem

Jag kom just på att jag har glömt att leva efter mitt motto, carpe diem - fånga dagen. På senaste tiden har mina dagar sett ut så att jag jobbat, tränat, ätit, sovit och väntat typ. Väntat på det dagar då något mer kul händer, eller väntat på att sommaren ska börja på riktigt. Senast igår skrev jag att jag väntar på helgen eftersom att de händer en massa kul då, och ja det är sant, MEN man borde komma ihåg att leva och njuta av den dagen som är på gång just då. Redan nästa vecka är det midsommar och det betyder att över halva juni har passerat förbi och för mig känns det som att sommaren inte ens har börjat. Om man hela tiden väntar på något som ska hända så kommer sommaren att gå förbi super snabbt. Nu ska jag försöka börja leva mer i den dagen som vi lever i nu och få allt ut av den och sluta vänta.
 
 

Gammal bild
 
Kom ihåg att fånga dagen och njuta av stunden ♥

 

söndag, måndag & tisdag

 
På söndag kväll då jag kom hem väntade den här härliga överraskningen!
 
 
 
 
Idag började dagen med min första fysioterapi timme, och jag fick övningar som jag ska öva på till nästa vecka då jag träffar min fysioterapeut igen. Har också hunnit hänga med Fanny och jobba kväll. Hade en jobbig kväll på jobbet, och nu är jag helt död. Tur de redan är onsdag imorgon! Jag väntar såå mycket på att de ska bli helg!!
 

Adelina & Anniina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina Adelina & Anniina ♥

Snabb update

Var just och hämtade världens finaste Fanny från flygfältet, hon är här en vecka på semester. Och jag är så himla glad för de! Vad jag har saknat henne! Väntar så mycket på nästa vecka för de kommer hända en massa kul och vi har en massa nice planer som väntar på att uppfyllas så nu ska jag gå och sova så de blir snabbare morgondag. 




Snygg bild hon lyckades få på oss i bilen, jag försöker koncentrera mig på att köra som ni ser. Fanny var såå brun och jag är faktiskt lite avis på henne! 

fredag & lördag

 
 
Såhär feelade jag på fredag, var helt död och vin har typ aldrig smakat lika bra. Satt uppe och talade med pappa&Kira i många timmar, så de blev lite sömn natten till lördagen, men jag slapp bra upp till jobbet ändå.
 
 
 
 
På lördag efter jobbet gick vi med Janina på stan och avslutade rundan på Fondis.
 
 
 
Lördags selfie.
 
 
 
 
På kvällen hade vi träningar med Vanessa.
 
 
 
Haha, Janinas snapchat igår! Har sovit ut länge idag, och jag tror J&V sover ännu.

Mobil inlägg

Dagen började med att jag fick sova ut lite längre, vaknade efter halv 10 och for iväg till gymmet var jag träffade Laura och Tea. Idag var det på programmet kokovartalotreeni, var helt död efter sista delen. Benen kändest som spagetti. 




Fixade mig på gymmet och styrde kosan mot jobbet! Ha en trevlig helg allihopa! :)

Torsdag i ett nötskal

 
 
Torsdag som har bestått av jobb, och snart iväg på träningar! Vi har inte haft cheer träningar på hela veckan, men nu har vi istället 5 dagar i rad.
 
 
 
 
Lyckades på måndag dra av mig tröjan (och kom inte ihåg telefonen var i en ficka) så min telefon blev entinen. Snyggt.
 
 
 
 
HEJ IPHONE 6! Älskar dej redan nu, den är helt toppen! Ska vara jävligt försiktig nu. Haha.

Städ dag

Förra natten var jag hos pappa och sov. Har sovit så dåligt på senaste tiden och tänkte att jag måst få sova en natt i ett kolsvart rum för att sova gott. Innan jag somnade igår hade jag Salatut elämät marathon, hade missat en veckas avsnitt, somnade vid 1-tiden och vaknade klockan 11 idag då pappa kom hem på lunchpaus. Steg upp, åt morgonmål och körde därefter hem för att börja städa i min lägenhet. Har städat i 5 timmar och kan säga att nu är det rent här om någonsin. Så skön känsla!
 
 
 
Pink power!
 
 
 
 
 
Kommer blir så skönt att hoppa ner i nya lakan, som Niksu böt åt mig, hehe.
 
 
 
Jag och Niksu for senare ut och gå och bestämde oss för att fa och hälsa på Janina. Vi avslutade kvällen med att fara ut och köra tillsammans med Emilia. Tre guldtjejor ♥
 
 

Weekend

 
På fredag började min dag på bästa möjliga sätt, nämligen med Ainos BBC. Har inte sluppit på länge p.g.a jobb, men nu hade jag önskat ledigt så jag slapp och träna. Efter träningen for jag i infraröda bastun eftersom jag har så ont i axlarna/skulderbladen, och infrabastun hjälper så bra!
 
 
 
 
 
 
På lördag började jag dagen med att jobba. Sedan blev det att hoppa i duschen och fixa sig snabbt. Halv 6 pickade jag upp Janina och vi for till roparnäs var Emilias mamma bor och var hennes examensfest ordnades! Allt var super bra ordnat och vi blev bjudna på en massa gott. När klockan närmade sig halv 11 for vi iväg till stan och Plan B var vi hade bord bokat. Ännu då jag var där var det inte så mycket folk på plats, avslutade min kväll på Fontana vart de var grymt lång kö och en massa vänner och bekanta inne. Fick en massa härliga och snälla kommentarer på Fontana och jag gick ut med ett leende därifrån. Ni är så guldvärda. Klockan 1 hoppade jag i bilen och körde hem eftersom jag skulle jobba nästa dag klockan 7. Hade en helt super kul kväll fast jag var på vattenlinjen och ett stort tack till alla mina vänner! ♥  
 
 
 
 

Trötter

Är sjukt trött. Har sovit lite hela förra veckan. I genomsnitt 5h/natt. Och jag är oftast på dåligt humör om inte får sova minst 8h/natt. Det har nog också varit eget val vissa nätter att sova mindre, men det gör absolut ingenting eftersom det varit såå värt de! Idag då klockan ringde så utan att skämta fick jag inte upp mina ögon ordentligt på typ 10 minuter. Haha, har inte feelat så på länge! Nå slapp iallafall till jobbet och nu är det bara att kämpa sig igenom dagen, då jag slutar ska jag ta en väl förtjänt powernap. I väntan på det alltså.
 
 
 
Bloggar mer om helgen senare ikväll, saknar också min favorit bebis Ade ♥

RSS 2.0