Friday

Håller på att göra mig redo för jobbet. Jobbar kväll idag, var skönt att få sova ut.
 
 
Niksu är också hemma igen ♥
 
Nu väntar jag bara på en dag då vi alla ska få vara tillsammans igen med vårt gäng.
(Fanny, Gabi, Lillis, Niksu, Eve, Janina och Salla) NI ÄR BÄST!
 

Sunnyday


X


Perfekt sommardag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En dag ute på havet med Josefina, pappa, Kira och mummi. 

Trött, tröttare, tröttast

Jag är så himla trött, så jag inte vet hur jag ska orka jobba ännu 2 dagar, före jag har en ledig dag. Låt måndag och tisdag gå fort.
Nu ska jag sova så hinner jag sova 8 timmar före det är väckning igen.

Hoppas ni får en bra start på veckan :)


Midsommardagen

Denna dag började med jobb klo 7, och jag slutade klockan 15. Hämtade Lill efter det och hängde hos oss en stund. Senare blev det mat med hennes familj och gud så god mat hennes föräldrar lagat. Nypotatis, sallad, grillat, och kaka till efterrätt.

Kvällen avslutades med häng hos Janina tillsammans med Lill och Hoai. Nu är klockan 00;57 och jag ska ta natten. Har sovmorgon imorgon och ska först till jobbet till 12, skönt! :)

Hoppas alla haft en bra midsommar, för min del blev det en lugn midsommar med mycket jobb, kvalitetstid mest med Lill (en av mina bästa vänner) och vi har fått tala om allt mellan himmel och jord. Men har också hunnit med andra saker.(som jag nämnt tidigare). Bra så! :)


22.6

Godmorgon!

Klockan är halv 8 och jag har redan jobbat en halvtimme.

Igår var det midsommar afton, och jag jobbade till klockan 20. Efter det hämtade jag Lillis och vi for till oss. Vi drack vin och åt gott. Senare gjorde vi ännu ett besök på WH var det var fest.
En helt rolig men annorlunda midsommar!


Midsommar

Nu är midsommaren här. Själv kommer jag inte att fira något speciellt eftersom jag jobbar varenda dag. Lite surt, men någon måste ju vara på jobbet också. Får istället gläda mig med att jag har varje helg i juli ledig, skönt! :) 
 
Nåjaa idag jobbar jag iallafall från 12-20. Efter det ska jag antagligen träffa Lillis som också kom till Vasa inatt. 
 
 
GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!
(Bilden är från Kalajoki 2009)
 
 

Past

 

Tisdag

Ledig tisdag, skönt!
Har vaknat två dagar i rad klockan 6, så det var skönt att få sova till klockan 10 idag. Har en massa planer för idag, och tror dagen kommer bli toppen! Härligt väder ute är det också :)
 
 
 
 
På söndag var vi till Kanttis med Janina, har inte hängt med henne på länge på tumis så det var riktigt nice och få tala en massa. :)
 
 
 
 

X


<3 SNART

Väntar så mycket på att mina tre närmaste vänner ska komma hem. Men snart är ni hemma och vi kan göra en så massa kul och njuta av sommaren.

Saknar er massor! <3


God morgon

Klockan är 0631 och jag håller på att gå till jobbet. Är ovanligt pigg med tanke på att jag inte är en morgonmänniska. Solen skiner och det är härligt väder! Tur slutar jag redan klockan 1315.


SOMMAR


Provinssi

Igår blev det en spontan trip till Seinäjoki var Provinssirock håller hus. Vi åkte jag, Emilia, Salla och Iida, och jag agerade chaufför. Vi for först till Janne var det var hemmafest och därifrån gick vi till området och kollade, bara på utsidan. Hade en rolig kväll och stupade i säng klockan 03;30.

Idag har jag vaknat 11, lagat mat och tagit mig till jobbet. Slutar klockan 8, så har ännu 2 och en halvtimme kvar. Ikväll händer knappast något speciellt eftersom jag ska vakna 6 imorgon och infinna mig på jobbet klockan 7.

Trevlig helg allihop! :)


Lördag 8.6

Dagen då Salla fyllde 20. Vi började med födis förfest hos henne, fortstte därifrån till Strampen, Fontana och Sky.
 
 
 
 
 
 
 
Sommaren i Vasa är nog bland det bästa som finns! ♥
 
 
 
 

Fredag på Fannys villa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skönaste fredagen på länge på Fannys villa.
Bilder från villan hittar ni på instagram under hashtagen: #östisvilla 
 
Kom också ihåg alla som är i Vasa under sommaren att tagga #sommarvasa !!! :D
 

01:34

Vad klockan är mycket! Tiden har bara flugit iväg idag igen. Har jobbat 8-16, varit hemma haft både Jonas och Krisu på besök. Senare vart hos Topi med Gabi och Samu och Salla kom också en sväng. Har dessutom hängt ännu med Salla och Iida senare. Och ja, nu är klockan halv 2. Antagligen dags att börja sova nu. Nu har jag två dagar ledit och helgen jobb.

Min dator är ännu hos Fanny, så blev ett mobilblogg inlägg igen. Imorgon står på planerna att se en film och träffa Krisu iallafall.


0018

Lovar att uppdatera bloggen imorgon. Min dator är hos fanny och orkar inte mobilblogga. Ska fixa mina saker hem imorgon! Nu har jag huvudvärk och ska försöka sooova.


8.6

Har haft en helt underbar dag igår på Fannys villa. Vi har solat, lagat god mat, varit i bastun och talat en massa. Har inte haft en kväll på läääänge tillsammans med bara Fanny & Janina så de var så skönt.

Jag har just vaknat och jag har sovit så himla gott hela natten. Nu ska jag stiga upp och gå i duschen och fixa mig, 12 ska jag infinna mig på jobbet och efteråt blir de fest eftersom Salla fyller 20 idag!

Försökte ladda upp bilder igår, men de funkade inte, så ni får vänta tills imorgon!


Long time no see, Köklot

Skön fredag i soliga Vasa! 
Just nu befinner jag mig på Fannys villa i Köklot. Det är så härligt väder, vi njuter. Good life :)
 
Bilder kommer senare men ni kan också följa mig på instagram: @katrinakallio
 
 
sommarbild

7 JUNI

Idag är de den 7 juni, och de är ingen vanlig dag utan min bästa kompis Tonys födelsedag! ❤

Jag önskar så att jag kunde åka ner till huvudstaden för att fira honom, men har inte möjlighet p.g.a jobb imorgon :(

Grattis ändå fina, och hoppas du får en bra dag.


X

Klockan är 0109 och jag är inte ens så trött. Idag har jag vaknat tidigt och läst på tent. Tenten var klockan 14, och gick sådär. Svår var den, hoppas jag bara slipper igenom! Orkar inte tenta om...

På eftermiddagen besökte vi Arken med Gabi. Satt ute där i de soliga vädret :)
Ikväll har jag ännu besökt Strampen, där Janina, Josefina, Emma, Juulia och Hoai var. Hade det riktigt roligt tillsammans med dem i de härliga vädret.

Avslutade kvällen med att fara ut och köra med Emilia. Det var riktigt skönt att få tala med henne, om saker som allt och inget. Emilia är verkligen en person som man/jag kan lita på till 100%, och till henne kan man tala om allt. Hon är positiv, bra på att lyssna och hjälper alltid. <3


SMILE


Life is too short


Läsårets sista tent

Håller jag på att plugga på. Har nu läst i många timmar. Suck. Ska plugga så länge jag orkar inatt. Vill bara komma igenom tenten på första försöket å ta sommarlov från skolan. Skulle haft sommarlov för länge sen om jag inte varit så lat. Jag lär mig nog aldrig :D

Tenten är först klockan 14 imorgon, så jag har ännu gott om tid att läsa imorgon på förmiddagen.


050613

De senaste dagarna har jag inte riktig gjort nåt speciellt. Mest jobbat och varit hemma. Igår träffade jag på Gabi en stund som var hemma från USA. Idag har jag jobb till klockan 15, och senare idag ska jag iaf. läsa på tent, gå ut på länk och träffa Fanny ♥  Inga dessvärre planer. Har dessutom ledigt nu i två dagar, torsdag och fredag! Skönt :)
 
 
Bild från Turkiet

Live in the moment


Kymppis!

 

Impossible

 
 

2 iPhone bilder från lördagen


Lördagen 1.6

Studentfest hemma för Josefina, senare på Ellens studentfest och därifrån till Eve och senare utgång! 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marilyn Monroe


RSS 2.0