Blond eller brunett

Vilken hårfärg passar mig bäst? Lämna gärna en kommentar under. (fast anonymt om ni inte vill skriva ut vem ni är :))
 
 
 
 
 
Blont
 
 
Blont blandat med ljusbrunt
 
 
 
 
 
 
Ljusbrunt
 
 
 
 
 
 
Brunt
 
 
 
 
 
 
Eller mörkbrunt?
 
 
 
 

Mobil inlägg

De är ett tag sen jag gjorde ett mobil inlägg. Men jag är inte hemma och har inte min dator med så. Det har varit en super tung vecka bakom. Har haft sex dagar jobb och träningar varje dag utom på tisdag. Ihelgen har vi haft träningsläger, så vi har tränat på fredag i två timmar, igår (lördag) i sex timmar och idag i två timmar. Vi har fått mycket gjort och lärt oss nya saker. Jag kan berätta åt er att de var så tungt att stiga upp ur sängen idag, det värkte i hela kroppen och det kändes på dagens träning. Veckans tränigssaldo i cheerleading är 15,5 timmar. Men det känns helt toppen! Och vi har så bra lag <3  


Swedish falls


Matpaus igår 


Nu kan vi ta emot en ny vecka med bra fiilis! :)

Nu just

är jag faktiskt riktigt jävla lack, rent ut sagt.
Jag har länge haft problem med axelområdet att de är jumissa osv. På torsdagen gjorde vi pyramider på träningarna och jag vaknar upp igår med att ha så jävla ont i ryggen, axlarna skulderbladen osvosv. Det värker hela dagen och jag äter värkmedicin (som jag oftast brukar undvika och inte ta i "onödan". ) Det tar ont i ryggen av att bara stå och gå och vara. Plus att de svindlar och jag har haft sån jädrans huvudvärk, (vilket jag aldrig har) och den bara fortsätter. Denna helg har vi dessutom träninghelg, och igår hade vi första träningen (akrobatik träning). Det ända jag kunde göra var värma upp och loppukunto. Och förståss hjälpa alla andra. Men skulle inte fått på tanken helst att börja göra några volter.
 
Idag tränar vi från 14-20, så får se hur de kommer gå. Jag förstår bara inte hur de alltid kan vara något. Alltid.
 
 

På måndag tänker jag beställa en läkartid. Och jaa jag vet att bland annat pyramider inte är det bästa för ryggen, men har aldrig förr haft det här problemet och jag har ändå hållit på med cheerleading i över 10 år.
 
 
 

Favorit låt

 
Det här är lätt härligaste låten jag hört på länge! Så skön, man blir riktigt avslappnad av att lyssna på den ♥
 

Toiminta torstai

 
Dagen började med att plugga tillsammans på GW-gallerian.
 
 
 

 
Dagens outfit.
 
 
 
Var till yliopisto och lyssnade på Hjallis Harkimo, och vilken toppen talare han är! Hans tal var så jäkla bra, och det blev inte en enda gång sådär "ååh orkar inte lyssna". Fick iallafall själv massa ny inspiration och motivation av honom! Vilken inspirationskälla!
 

Fannys avskedsfest

På lördag firade vi Fannys avskedsfest.
 
 
 

 
 
 
Finaste G ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
Beerpong
 
 
 
 
 
På lördag fick vi också världens bästa överraskning, nämligen Lillis kom från Tammerfors och överraskade oss! Hon hade sagt att hon inte kan komma till Vasa, men mittiallt så kom hon! Vi blev så glada så tårarna bara rann, mina vänner skulle jag inte byta ut mot något i hela världen, ni är bäst ♥
 

only miss the sun when it's starts to snow

 
Den nya veckan har börjat rätt så trögt, och det beror ju endast på att jag var ute på lördag. Jag är alltid såå trött på måndag om jag är ute på lördag. På lördag var det Fannys avskedsfest så de var lätt värt de att vara trött i början av veckan. Igår jobbade jag 10-17, var på attack, på cheerträningarna och så träffade jag ännu på kvällen Fanny, Niksu, Gabi, Janina och Emilia över en kaffe. Kommer sakna Fanny såå mycket! ♥  
 
Idag har jag jobbat från 7-14, powernappade genast jag slapp hem till klockan 17, träffade Gabi och gymmade med henne, vi var på RPV, sen har jag också rett upp lite i min lya eftersom jag inte har sovit här på nästan en vecka. För övrigt har jag denna vecka 6 dagar jobb, 6 dagar cheerträningar (inklusive träningslääger ihelg) och så ska jag ännu hinna med deadlines och gym. Så de kommer vara fullt upp! Laddar upp bilder från lördagen genast jag har tid över.
 
 

X

Har sedan onsdagen bott på WH tillsammans med Niksu och Eve, då Fannys föräldrar är på resa. På detta sätt får vi också spendera så mycket tid som möjligt med Fanny innan hon åker ut på nya äventyr.
 
 
 
 
Igår kväll kom också Laura hit en stund, vi kollade bland annat salkkarit innan vi började sova med Fanny.
 
 
 
Idag har vi ätit morgonmål tillsammans och efter det besökte vi butiken och Alko.
 
 
 
 
Eves första kommentar i Alko.. Nu ska vi fixa inför Fannys avskedsfest ikväll!

TGIF

Så skönt med fredag och ledig helg!
 
 
 
 
Idag har vi pluggat lite med Gabi och lunchat på Fondis! Lika gott som alltid! Nu blir det att fortsätta en stund med skolgrejer och sedan njuta av helg!
 
 

Thursday

 

Igår satt vi och jobbade med Niksu i köket, eller jobbade och jobbade, slösurfade mest runt. Senare på kvällen kom Janina, Gabi och Eve till White House och vi lagade mat tillsammans. Fanny lagade dessutom super god ugnsglass åt oss som efterrätt. 
 
 
 
 
Niksu
 
 
 
 
 
Gårdagens 3 selfien! Älskar dessutom duken som mommo gav åt mig ♥

ingen bra start på veckan

 
På måndag började jag dagen med gym, fast jag hade redan då jag vaknade 0 motivation att dra till gymmet och övervägde att bara stanna hemma. Men jag tänkte att om jag far dit så då får jag motivation. Var 15 minuter på springmattan och hade bokstavligen inte lust att göra något.
 
 
 
Satt mig ner i soffan och drack kaffe istället och gick hem. Så dagens saldo blev 15 minuter gym. Haha! Jag vet att om man inte har motivation med gymmet så får man bäst motivation att dra sig dit. Men de hjälpte inte helst på måndag.
 
 
 
 
Måndag och tisdag var annars också helt kassa dagar, hade "hermot kireellä" (som man säger på finska) HELA tiden, och allt som aldrig annars sku störa mig, störde mig. På tisdag kväll var jag på lenkki med Emilia och vi sprang 8 kilometer. Det var riktigt skönt enda tills jag vaknade upp på onsdag morgon, och nu har jag haft så ont i högra sidans fotbotten, och i vristen. Det tar ont bara jag går så de blir knappast någon träning på hela resten av veckan. Var igår och tittade på cheerträningarna, och de är super viktigt att få allt i skick till nästa vecka eftersom vi kommer ha 6 träningar. Jag är såå trött på att hela tiden ha någonting, och speciellt med fötterna.
 
Det här blev ett inlägg var jag bara klagar, men alltid kan inte allt vara bra. Inte för någon. Och det här är som tur ganska små problem!
 
 
 
 
 
Nu ska jag hoppa upp från sängen och hämta Niksu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend

 
Började fredagen med jobb, och var sååå trött. Skulle gjort vadsomhelst för att få lämna och sova.
 
 
 
 
 
 
På kvällen var vi och kollade luokkakoukous med Janina, och filmen var så jäkla bra! Skrattade nästan hela filmen igenom!
 
 
 
 
Lördagen började med att dela ut ballonger på stan, med några från laget, och på kvällen tog jag de lugnt hemma med familjen. Vi kollade film och melodifestivalen, och åt god mat.
 
 
 
 
Sov ut länge, åt super god frukost och for sedan med pappa på ärenden. (ren spegel :D)
 
 
 
Helgen i ett nötskal. På söndag träffade jag också Gabi och Laura, vi åt sen lunch och skvallrade en massa! Kvällen avslutades med träningar!
 
 

Soliga torsdag

 
Började dagen med att fara till skolan på ett möte.
 
 
 
Så härligt väder! Vi var på lenkki tillsammans med Laura och Ellen.
 
 
 
Ellen är så härlig!
 
 
 
 
 
Nu ska jag snart fortsätta till gymmet med Laura!

ny vecka

Den nya veckan har kanske inte börjat riktigt på bästa möjliga sätt. Har varit super trött efter helgen och har inte hunnit sova ut eftersom jag jobbat både måndag och tisdag. Ingen bra kombination att fara ut på helgen och jobba.  På måndag var jag också på nya bodyattack och huh, hur jobbigt det var. Avslutade kvällen ännu med träningar, och vi gjorde akrobatik. Övade lite på arabiflikkin vilket jag inte gjort på länge, och hela gårdagen har jag haft en så konstig stickande känsla på vänstra sidan ovanför bröstet, som att jag skulle sträckt mig där. Åt värkmedicin hela dagen och de känns lite bättre nu iallafall.
 
 
 

Hälsosamt mellanmål före måndagens attack..
 
Igår efter jobbet hängde vi med Fanny och Niksu och gick runt i butiker och  kollade på grejer inför Fannys avskedsfest!

Helgen

 
 
I slutet av förra veckan var jag på lenkki i det härliga vår vädret med världens sötaste Ellen och Laura.
 
 
 
På fredag jobbade jag kväll. Hade haft paus från jobbet i några veckor, så de var skönt att vara tillbaka och se alla arbets kompisar!
 
 
 
 
 
 
På lördag var det utång på schemat. Gabi hade haft turen och vunnit vip-paket till den nya krogen plan B så limun hämtade oss halv 11, och vi fick gå förbi den långa kön.
 
Jobbade både lördag och söndag morgon, och det var lite tungt att stiga upp på söndag efter några timmars nattsömn, men rätt så fort gick dagen ändå, och utan några problem.
 
 

Paluu arkeen

Har laddat upp en del resefoton och de får räcka. Var inte så aktiv att ta foton, och hade bara min iphonekamera att använda så, eftersom jag inte orkade släpa med in systemkamera. Igår var de för mig paluu arkeen, och det var riktigt skönt faktiskt. 
 
 
 
Började dagen igår med att plugga på bibban tillsammans med Gabi.
 
 
 
Klockan 13 befann jag mig på universitetet för kandimöte med min handledare, och jaa nu vet jag vad jag ska skriva om!
 
 
 
Sen blev det mera läsas.
 
 
 
 
På kvällen hade vi träning med världens bästa lag ♥
 

blandade resebilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade världens finaste sommarhatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favorit gata

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0