party, party!

Sitter på WH. Har handlat, packat, fixat så gott som allt. Hann t.o.m lacka naglarna. Nu är det bara håret kvar. Och att välja kläderna. Har 3 alternativ för ikväll, så de blir antagligen ganska lätt. Där en halvtiden skall Janina, Krisu & Oliwer bongas upp. Via alko mot Österbergs villan! ;) Fan va nice. Ikväll skall det FESTAS!! :D
bild från Fannys villa

happy birthday

IDAG FYLLER MIN BÄSTA VÄN FANNY 19-år!
grattis älskling ♥

love you ♥
IKVÄLL FIRAR VI PÅ FANNYS VILLA!! ;)
(vissa av bilderna är Janinas)


I can't tell you what it really is

Kom just hem som jag tänkte skriva, nåmen till Fanny i vilket fall som helst. De är ju lite som mitt andra hem ;)
Vi har varit i Replot, Norra/ Södra Vallgrund? Jag vet inte riktigt. Fört dit Krisu. På vägen hem stannade vi och lunchade på Arken, och vad gott det var! :)
Fanny for just till sin fammo och jag sitter här och väntar på Eve & Niksu. Ikväll blir det tjejkväll! (; Nicenice, de var länge sen. Senare kommer också de andra hit.mina gaaaalna vänner!


en lite normalare bild på dem!
Janinas bilder båda två

wääää!

2 Nätter kvar till AYIA NAPA!
& EXAKT EN VECKA TILLS JAG FYLLER 18! ;)
känns så jävla braaaa!!!! :D


Idag fyller också My 19 år, grattis! :)


haha fin bild på mej... :D

kybäs låt!


30 juli 2010

Elsas kalas igår var super, och vad god mat vi fick. Klockan 18 for vi och kolla Eclipse för Fanny ville se den igen. Senare halvan av kvällen tillbringades med Fanny, Janina, Krisu, Pake & Oggen på WH. Helgen planerades bl.a och de låter helt super! :) Kvällen avslutades hos oss var vi sovit.

Dagens planer är att: kolla jag fixat allt inför Ayia Napa, packa, köpa tågbiljett, köpa Fannys & Janinas födelsedagspresenter, fira kvällen med de finaste ♥


bild från i sommar från Fannys & deras båt
Janinas bild

next time, there will be no next time

Fanny bongar upp mig snart, och sedan drar vi till Solf på söta Elsas kalas, senare blir de antagligen bio =)
Vad duktig jag blivit med uppdateraset.
29 juli 2010

Wihii! Vakna för en stund sedan. Skall snart hoppa i duschen och sedan börja fixa mig. Idag på morgonen fick Fanny ett meddelande att våra Ayia Napa toppar anlänt från tryckeriet, vad jag vill se dem! :) Senare idag kommer säkert en fjant också och hälsar på hit en sväng.  Dagens planer är att fixa ännu saker inför Cypern resan. IIIH! VAD TAGGAD JAG ÄR!en 10 dagars prognos på vädret på AYIA NAPA. Vi anländer ju dit den 2 augusti, ser super ut! :D

kommer inte på någon rubrik

Shoppat en hel del idag.
Nu blir det film med Fanny, sedan natten.
Långt inlägg det blev.. hah!
4 NÄTTER

Det går inte att förstå att det är 4 nätter kvar tills vi åker ner till Helsingfors. På måndag stiger vi på flyget till AYIA NAPA.. Så jävla härlig känsla.
Nu måste jag ladda upp lite bilder. Är alldeles för inniii!
JA kan inte längre vänta på...Helsingfors flygfält


att få packa upp våra saker på hotellrummet


att vara på Ambassaden


att beställa vår första fishbowl


att besöka fullproppade Blue Moon


att ta första doppet på morgonkvisten i havet efter en lyckad utekväll


den helgalna barrundan, var man måste ta en shot för att slippa in på barerna


de superroliga förfesterna på balkongen


den goda maten


de hel galna fest nätterna


de varma fullproppade Nissi Beach..


allt det sjuka vi gjorde


den klarblåa himmlen


stenbaren GRABBARNA GRUS!!!


de fyllda gatorna med massor av festfolk!


28 juli 2010

Vaknade just brevid härliga Fanny. Har sovit tillsammans med henne ända sen mitt jobb slutade. Så roligt att inte vara ensam. Nu skall hon till jobbet en sväng och jag skall börja fixa mig. Idag skall vi fixa en massa saker före Ayia Napa. Saker som måste inskaffas, uträttas osv. Igår köpte ja världens härligaste hoodie och är super kär i den. Bild kommer nångång då jag har tid. Nu skall jag fortsätta till duschen.honey

27 juli 2010

Inget bloggas på en stund.. som vanligt! Nåjaa men på fredag var vi på härliga Österbergs villan och for därifrån på Köklot dansen. Helt super rolig kväll! Kanon!
Lördagen blev det fest på WH. Alltid lika roligt som alltid det också! (;


Jae & Eve från WH
ALLA BILDER ÄR JANINAS och på hennes blogg finns mer.

Söndagen tillbringades med Oliwer, Krisu & Fanny. vi kollade 3 olika filmer och sov hos Fanny.


Måndag.. Jävlit tråkig. Fanns absolut inget att göra.. Vi hängde bara jag och Fanny spelade spel. Krisu fixade min långsamma dator, vi kollade film och åt tortilla.


janinas bild

23 juli 2010

Om gårdagen tänker jag inte berätta så mycket, men vi var på kvällen på WH och kollaade på Never Back Down, och den är varje gång lika bra! :D
Idag har jag varit med Fanny på ärenden, som är privata och som ingen annan behöver veta. De tog en par timmar, kom just hem och skall snart i duschen. Senare idag är det Österbergs villan som gäller i Köklot, med Fanny, Gabi & Janina. Senare säkert mot Köklot dansen.. Nice (;Hoppas det fina vädret håller i sig!
Ha en fin fredag allihopa! :)


juli 22

Mitt bloggande går lite dåligt såhär på sommaren, men det beror på att jag nästan aldrig hinner vara på datorn. Brukar bara kolla fejjan. Nåjaa men jag bloggade senast den 13 juli, den 14, 15 & 16 jobbade jag. Den 15:e hade jag också frissa och det är nog bara blont som gäller här. Janina fick också körkort samma dag.
På fredagen var det då Rockperry som gällde, förfest på WH och sedan vidare. Ganska tråkig kväll om jag själv får säga det, inget specillt hände. Helt roligt att få träffa på alla vänner man inte sett på länge men nåjaa.


Janinas bild, före rockperry

På lördagens program var det Jens Österbergs 50-års fest. Festen hade de ordnat på Strampen. Jag har inte haft så roligt på länge som den kvällen!! (;Janinas bilder alla.


På söndagen hade min finaste syster Josefina konfirmation, lite tog de nog imot att sitta i kyrkan, men jag klarade det iallafall.


Josefina

På kvällen var vi på Grönvik, med Jae & Krisu. Senare var det film hos Fanny med Jae, Krisu, & Oliwer.
Roffa fyllde också 19 år då! :) grattis!

På måndag åkte vi till Tammerfors med Olli, Krisu, Fanny & Gabi. Hela dagen var vi på Särkänniemi, som var super roligt. Haha, jag tror ingen kan tänka på lika sjuka saker som oss.. Om ni bara skulle veta.. :D Var hemma i Vasa igen där 1 tiden på natten.. Foton har Krisu!

Tisdagen spenderades på Fannys villa, med Eve & Janina. Kirsi lagade som vanligt super god mat åt oss, vattenskoterbåt åkte vi och åt kaka som lämnat från lördagen. Nice ;)

Onsdag.. Jag och Fanny hade inget att göra, var en sväng till stranden, det var för blåsigt. En stunde gick vi på stan, som också var tråkigt. På kvällen var jag ut och åt med fina flickor, Jessica, Emilia, Fanny, Mirwa & Lycke. Vi var på Pancho Villa, som hade bra mat enligt mig. Jag blev iallafall överraskad då man hört så mycket dåligt. På kvällen kollade vi film med Jae, Gabi, Fanny, Krisu & Oliwer.


Dagens planer är dock lite sjuka, men de tänker jag inte berätta om, ha en bra torsdag!


13 juli 2010

Härliiigt med denna värme! Hoppas de håller i sig nu, men sen då vi far till Cypern får de gärna bli kallt, hehe! Va snäll jag är :D
Gårdagen spenderades med Fanny, Janina, Olli & Tuovinen, bl.a på beachen, skönt!

Janinas bilder.

Senare på kvällen var jag med världens bästa och roligaste Eveliina, vi talade i timmar och vad roligt vi hade.


sweet! ♥
Emmas bild


Denna dag har spenderats på Österbergs villan, tillsammans med Fanny, Janina, Jeppe,Kirsi och Baloo. Vi solade på bryggan, for ut med deras båt, kastade ankaret i havet och var där en par timmar; lyssnade på musik, åt lite smått och gott, solade och pratade. De var så skönt. Då vi kommit i land lagade Jeppe sååå goda hamburgare åt oss, nami. Lite brände jag mig också, haft en awesome dag!!
Bilder från idag hittar ni på Janinas blogg, antagligen imorgon.

Kvällen har spenderats med Eve, och vi hälsade också på hos Jonas.
Nu säger jag godnatt!


11 juli 2010

Idag fyller JANINA min andra halva 18 år, som har varit vid min sida, från och med den dagen jag blev född.
Jag hoppas mer än allt annat att hon hade världens bästa födelsedag igår!!
Skulle finnas säkert 10000 bilder att ladda upp som blivit tagna under åren, men dehär får va bra! :)

älskar dej ♥


om helgen

Om helgen. Fredagen kollade vi Eclipse på bio med Janina,Fanny, Karvann & Riku. Den var så jävla bra, och gud vad Edward är SNYGG! Efter filmen for vi till Karvann en stund och sedan bara till Fanny och sova.

Lördagen spenderades på Linus villa. Jag hade iallafall en super lyckad kväll. Festen höll igång hela natten, vi gick och sova där en halv 10 på morgonen, blev en timmes nattsömn, haha men de är bara sommar en gång. Pake borde ha foton men vet inte om han kommer ladda upp några.


090710

Nu sitter jag hos pappa, som barnvakt. Skall snart börja fixa mig och där en 8 tiden kommer de hem igen. Då skall jag på io med Jae & Fanny och kolla på Twilight Eclipse. Senare kanske beachvolley (hoopppas!) nåjaa, ha en bra fredag allihopa.


Snart gäller deeeeee! :D


fredagen 9 juli 2010

Hann inte blogga igår, men var bara med Fanny, och på beachen, senare hos Eve med Niksu & Gabi.
Sen var de en stor dag för min favorit EMILIA som fyllde 18 ÅR! :D
Idag hoppas ja hon har det bäst på krogen och fetsar loss som fan, (men de är nog min Emilia ofast bra på!) Då jag kommer hem från Ayia Napa så skall vi nog fira tillsammans med henne på tisdag, båda födelsedag, va ja längtar.


hon är så vacker!
De är oftast såhär man känner igen oss! ;)


7 juli 2010

Vaknat, jobbat, duschat. Det vanliga. Eftermiddagen var jag ute och körde, de gick hur bra som helst. På fredag kanske vi far en sväng till Tervajoki med pappa osv. Så får jag köra dit och hem också, jeejee. Då jag kört färdigt for jag till Eve vart Gabi & Jae kom. Vi åt super god mat som Eves mamma lagade och solade vi poolen. Just då vi skulle och simma for solen i moln och ingen orkade mer. Skön dag. Nu 2 jobbdagar tills helgen, de kommer gå fort. Nu skall jag avsluta kvällen med bastu!
förra sommaren, men där har vi iallafall befunnit oss idag


6 juli 2010


IDAG ÄR DET EXAKT 1 MÅNAD TILL MIN 18-års dag, vad jag väntar! Den kommer firas på AYIA NAPA ((; kan int bli bättre!

Lite om helgen osv. På fredagen var vi via Fannys villa och for därifrån till Gabis villa, tillsammans med Fanny, Jae, Lill, Krisu & Oggen. Super skönt väder, grillning chill och så vidare.


På Fannys villa blev det jetski köras, så roligt!Bild från Gabis villa


På lördag var det Juulias homecoming party hos Janina. Det blev super bra och hoppas på att Juulia hade en fin kväll. De hade iallafall jag, super roligt. Kvällen slutade på White House.
Roligt var det, som ni ser på bilden också. HAHA.
Alla bilder är Janinas, på hennes blogg hittar ni också mer.Söndagen var vi en sväng till Kvevlax kollade på Passhiid en stund och for sedan via Fannys till beachen och spelade med bl.a Krisu, Olli & Tuovi beachvolley.Gårdagen (måndag) jobbade jag, min näst sista vecka började på jobbet. Då jag slutade var jag hos Jae, vi solade och efter det med Fanny, Olli & Krisu. Då Fanny for på träning for vi med Krisu och kolla på Ollis match, och de vann.


Idag har vi chillat på Fannys villa hela dagen, jag, Janina Fanny, & Gabi. Senare var vi hos Fanny, vart Eve också kom, vi hoppade bl.a på trampolin, super roligt :D hehe. Eves hår var skit snyggt efter dagens frissa besök!  

& GRATTIS TILL FANNY som fick studieplats på turismlinjen! ;)


2 juli 2010


ÄÄÄÄH JA BLIR GAAAALEN! EXAKT 1 JÄVLA MÅNAD KVAR TILL VI HOPPAR PÅ FLYGET TILL AYIIIIIA NAPA!!!!!! Kan de bli bättre?! :D


Kort jobbdag, slutade redan efter 12. Skönt! Nu skall jag packa ihop lite saker och sedan bär det av till Köklot, säkert fär hela helgen, ring om ni vill något! ADIOSbild från Gabis villa förra sommaren, ååh!


1 JULI 2010

halååja!
Back in business igen. Har inte blivit bloggas på ett långt tag nu, typ en halv månad. De har hunnit hända mycket sedan dess och tänker nu berätta i korthet. Helgen som var på kommande då jag bloggade sist, var provinssi helgen. Till provinssi åkte vi iväg med Renate, Lillis & Eve. Då vi hoppade på tåget bongade vi upp Elina, Jossu och Madde. Vi gjorde sällskap med dem vägen mot Seinäjoki. Då vi kom fram hämtade Lillis släktning oss och på campingen bongade vi upp gamlis. Vi satt upp tälten med dem. Början av kvällen hängde vi alla tillsammans, men de slutar alltid med tillslut att man tar sin egna vägar, så gick det också då.
Klockan 4 fick jag och Niksu lust att dra till Vasa, så vi packade ihop sakerna och GICK till tågstation. Fan vad fötterna värkte sedan. Vi trodde ett tåg skulle fara 06:22.. Sanningen var att nästa gick 9:30, skönt. Vi låg med Niksu under min sovsäck på tågstationen och sov, väckningen var självklart på klockan 9. HAHA!!! En lyckad kväll måste jag absolut säga.


bild från tågstation påvägen dit

Lördagens program var fest på White House, det blev lika lyckat som alltid! Efter helgen kunde man bara konstatera att allt gått som de skulle (nästan iallafall!) ;)


Party @ White House, JAES bild


Veckan efter det, har jag bara jobbat och jobbat. Har ändå hunnit få in kaffe på stan med mina vänner, eller någon film. På tisdag var vi iallafall på kaffe med Gabi, Tony, hans kompis och Elina, typ ända jag kommer på nu just.
 På torsdag då jag och Fanny slutade jobbet drog vi iväg till Kalajoki med IHI och firade midsommaren. Vi var där på torsdag kväll någongång. Kan bara säga att det var bästa midsommaren NÅGONSIN. Fan va roligt vi hadde. Oj herregud, skulle vila tillbaka dit nu med en gång.


Nicolina


Fanny & RaffaFanny, Eve & IHI


kybäs fiilis
pieni nousu ;)


Kalle & Anna
Ego


Ville & Lill


Age


Mika Myllylä vila också festa me oss, han med blå lei
vi + PABLOOGRYM FIILIS på hela tiden!!Under min bloggpaus har också 2 av mina vänner fyllt år.

Den 22.6 fyllde Krisu 19 år!
OCH den 25.6 fyllde Jemina 18 ÅR!


På Happy Valentines Party, jag & Jemina


Under den senaste veckan har jag jobbat för största delen. På måndag var jag med Fanny och senare på fotbollsplanen, tisdag var vi först till Paradise Beach och efter det var vi hos Fanny, med Tuovinen, Olli & Janina. Ondsag kollade vi fotbollsmatch, och idag har jag varit med Fanny på stan och shoppat lite. Senare kollade vi film (Twilight 1:an) med Fanny, Krisu & Jonas.

Nu tänker jag gå och sova för att orka med morgondagensjobbdag och helgen!

RSS 2.0