Helg

Igår började min lördag med att åka och shoppa med mommo, därefter jobbade jag från 11-16. Då jag slutade så plockade jag upp Nicolina och vi styrde kosan mot Tammerfors, varifrån vi hämtade Fanny, som äntligen är hemkommen från London. Var hemma vid 01-tiden och stupade då i säng. Är så glad att ha hemma fina Fanny ♥
 
Jag har just vaknat, duschat och fixat. Nästa som står på schemat är att städa i min lya. Senare idag kommer vi fira jul tillsammans med mina bästa vänner. Toppen söndag på kommande!
 
 
Gammal bild på mig och Fanny, som Janina har tagit!
 

Ledig fredag

Idag har jag haft ledigt, från skolarbeten och jobb, så skönt! Började dagen med att besöka kela, därefter träffade jag upp Josefina på stan och vi inhandlade julklappar, sista minuten som vanligt för min del. Senare besökte vi också Säde. Kvällen har vi spenderat hos Laura & Joonas. Vi har bakat pepparkakor och talat. Laura är min och Josefinas barndoms vän, vi har känt ända sedan små. Avslutade kvällen med att träffa Salla& Niksu, bra så.
 
 
Josefina, bild från då vi tog kaffepaus.
 
 
Ett paket som jag köpte från Säde. Vi kommer på söndag fira lillajul med mina bästa vänner, och vi har bestämt alla köper en julklapp och sedan lottar vi ut de!
 
 
 
Lilja bakade också pepparkakor med oss, hon är så himla söt ♥
 
 

JULLOV

Denna vecka har gått så otroligt långsamt hittils. Har haft jobb nu 7 dagar i sträck och är överlycklig av att vara ledig imorgon. Detta har jag väntat på hela veckan. Dessutom har jag kämpat med tre uppgifter som lämnat och hänga så jag inte har fått mina studiepoäng. Men nu är uppgifterna gjorda och inlämnade och jag har till och med fått mina 5 sp för den ena kursen, så himla skönt. Nu tar jag jullov från skolan! Under mitt jullov har jag inte heller så mycket jobb, så jag kommer få vila upp ordentligt för vårterminen. 
 
En sak fattas nu från min julfeelis och det är SNÖ. Det måste komma snö innan det är julafton, inte alls samma stämning utan :(
 
 
 

Bruce Springsteen

Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men har lyssnat de senaste dagarna på Bruce Springsteen. Vilken röst han har! Som bäst lyssnar jag också på honom på Spotify. Har alltid tyckt lite illa då pappa talat om hur bra Bruce är, hehe. Han är ju helt toppen!
 
 
 

Måndag

Godmorgon och glad måndag! 
 
Ska försöka se positivt på denna vecka fast det inte är det lättaste. Har börjat min morgon med lite shopping tillsammans med mamma. Nu lyssnar jag på julsånger och förbereder mig inför jobbet. Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
 
 
 
Så härlig version.

Lördag& söndag

Båda dagarna har spenderats på jobbet. Igår 1130-17 och idag 12-18. Efter jobbet igår kväll hade vis myskväll hos Emilia tillsammans med Niksu, Charm, Mikk och Emilia då förstås. Var så roligt att träffa en del av gamlis-tjejerna eftersom jag inte sett de på ett tag, speciellt inte Mikk& Charm. De var super kul att få höra om Mikks sommar äventyr och jag blev så himla ressugen! Vi åt ostar, kex och drack en par glas vin. Vid 23-tiden traskade jag hem och talade ännu i kanske en timme med Tony i telefon och efter det med Jonas innan jag somnade. 

Idag har varit en så himla dålig dag, men den blev bättre mot kvällen. Otroligt mycket folk på jobbet, kunde knappt tro ögonen, tiden bara rusade iväg, med en del trubbel på vägen dock. Var så utmattad då jag slutade så har så luggit så gott som hela kvällen på soffan och har inte orkat göra något. Nu vill jag bara somna för att denna dag ska vara över. Ärligt talat ser jag inte alls framemot kommande vecka, eftersom den kommer blir stressig som fan, med både jobb, skola och deadlines. Men efter regn kommer solsken, brukar man ju säga. Så också i detta fall. Då denna vecka är över får jag ta det lugnare och njuta av jullov också. Och den kommande veckan finns det också roliga saker jag ser framemot mitt bland all stress, men mer om det då tiden är inne! Nu säger jag god natt :)




Fredagen den 13:onde

Ligger i sängen efter en dag på jobbet. Tiden bara rusade iväg och mitt i allt var klockan 20 och jag slutade för dagen. Jag var beredd på att dagen skulle gå långsamt, men blev positivt överraskad. Nu resten av kvällen ska jag bara ligga och ta det lugnt, och försöka somna tidigt, hoppas det lyckas :)
 
 

Jobbhelg

Som rubriken säger har jag en jobbhelg på kommande med både skola och jobb. Jobbar både idag, lördag och söndag, plus att jag också har föreläsning på lördag. Det är mycket nu. Från och med nästa vecka får jag iallafall ta jullov från skolan, vilket kommer bli skönt. 
 
Nu har jag dessutom börjat få julstress, när ska jag hinna inhandla julklappar, till vem måste man köpa och så vidare. Huh. 
 
 

Julinspiration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är från we heart it.

0040

Klockan är på tok för mycket igen. Har varit på kurs ikväll och efter det var jag hemma hos Pia. Vi har så länge bestämt vi ska ses och ikväll passade det perfekt efter föreläsningen. Vi drack glögg och åt choklad och så talade vi en massa. Pia är alltid positiv och så härlig att tala med, hade de så mysigt hos henne! 

Nu har jag just kollat dagens salkkarit och Paradise Hotel och ska snart försöka sova. 




Trött, tröttare, tröttast

Jag äter som bäst antibiotika mot angina, och en av biverkningarna är att jag blir så jäkla trött av de. Har svårt att somna om nätterna, beror dels också på min dåliga sömnrytm och sedan är det svårt som fan att vakna på morgonen. Dessutom är jag trött hela dagen igenom. Nu har jag idag också luggit hela dagen i min säng och skrivit och slösurfat. En annan biverkning av medicinen är att min mage blir bubblig, och jag har en massa luft i magen. Har dessutom fått massage av min syster som läser till estenom. Nu har jag äntligen fixat mig och ska snart dra till skolan på föreläsning, ska hålla mig vaken på energi dricka. Så en sådan onsdag! Jag längtar till jullov. Har tre föreläsningar kvar och tre deadlines. 
 
 

Tisdag

Konstigt hur vädret ändras hela tiden, igår var det typ -20 och härligt vinter väder, nu är det plus grader och slask. Gillar mer det först nämnda. Annars idag har jag jobbat 11-18. Nu befinner jag mig hos mamma och tar det lugnt. Har ledigt från jobbet i två dagar så har bra med tid och få undan 2 uppgifter som borde vart klara redan. Sen som alltid... 
 
Har ännu ingen julfeelis, hur ska jag få tag på den? Ge mig tips. 
 
 
 
 

*

Det är så himla härligt vinter väder ute, och skönt då solen lyste idag. Fina vinter dagar är bland det bästa som finns med vintern. Jag hoppas så mycket vi får en jul med massa snö. det behövs för julstämningen. Som bäst håller jag på och söker en lång maxiklänning till nyår, men har inte hittat någon som jag super mycket skulle vilja ha. Dessutom så vet jag inte vad som kommer hända på nyår, så får se, får se. 
 
 
Nyårs klänning något år tillbaka
 
 

Måndag

Måndag, och jag är så himla trött. Var ute både på torsdag och lördag. Har dessutom jobbat både lördag och söndag, så mycket har jag hunnit med. Lite sömn, är nog varför jag är så trött. Idag har jag haft ledigt från jobbet. 
 
På torsdag var vi på Sky, och på lördag var vi på Fontana. Förfest hos Eve båda kvällarna, med härliga människor ♥ 
 
 
 
 
 
 
Nu blir det att ta det lugnt i några veckor framöver och bara jobba och få undan deadlines. nästa gång blir det utgång på juldagen!
 
Annars idag har jag varit hemma hos mamma och en sväng på jobbet. Nu ska jag laga mat och städa lite. Ha de bra :)
 
 

Bråttom

Har mycket på gång nu. Både skola och jobb. Har skrivit ett schema till mig själv för de 2 närmaste veckorna för att jag ska hinna med allt. Huh! Som bäst sitter jag och pluggar till tent. Ute i sista minuten som alltid, ikväll ska jag läsa så långt jag orkar in på natten. Har tent klockan 9 imorgon. Klockan 14 börjar jobbet och jag slutar klockan 21. Så fullspäckad dag imorgon. Jag bara längtar till jullovet, men före det måste jag få undan detta års skoluppgifter. Som det ser ut nu har jag kvar morgondagens tent, två-tre hemtenter, en essä, och en annan uppgift. Kämpa, kämpa!
 
Imorgon efter jobbet ska jag föröska berätta om förrförra helgen, då när det var Damjans minnesturnering. Tills dess, ha de bra!
 
 
 

Back in business

Det har vart en hel del på senaste tiden och jag kommer ha en hel del den närmaste tiden också. Har hunnit vara förkyld och har haft jävligt sjuk hals, aldrig haft så sjuk hals tidigare, så hela förra veckan har jag försökt bli frisk. På grund av halsen missade jag också Politivas årsfest men det är sådant man får ta ibland, surt. Jag har jobbat en hel del så skolan har lämnat lite åt sidan, vilket inte är bra.
 
Lördagen spenderade jag på jobbet från 10-16 och där efter hämtade pappa mig och jag var där hela kvällen. Gjorde inget annat än slöade, bastade med Vanessa, gud så skönt det var att slippa i bastu. Spelade också yatzy, drack glögg och åt gott. Före 12 stupade jag i säng och jag sov så gott hela natten igenom. Har inte fått en så god nattsömn på länge. Det beror säkert på att det var så tyst och mörkt. 
 
På söndagen tillbringade jag största delen av tiden på Variska var vi hade vinteruppvisning. Nästan alla lag från vår förening uppträdde. Det var också mitt lag Rhodiums första uppvisning, vilken gick förvånansvärt bra. Videon kan ni se på Janinas blogg iallafall. På kvällen slöade jag bara. 
 
Idag har jag städat hela min lägenhet, jag har läst på tent, hängt med T, varit på kvällsföreläsning och hängt en stund med S. Nu är det dags för mig att börja sova. Ska dessutom börja uppdatera bloggen igen, ska hinna med minst 1 inlägg per dag. Ska dessutom ladda upp foton från förrförra helgen och berätta mer om den senare. Nu säger jag tack och godnatt.
 
 
 
 

Talvinäytös

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några av bilderna är mina egna, och så har jag lånat bilder av Emma&Ella. De blev inte så värst många bilder för att jag var för lat för att ta foton.

RSS 2.0