Godmorgon

Har inatt sovit så djupt. Vilket är skönt. Min rytm är lite fel ännu, men jag jobbar på den. Somnar alltid vid 1-tiden, och vaknar typ 11. Nu just har jag den tidigaste föreläsningen klockan 13 i skolan så. 
 
Idag har jag inga större planer för dagen. Städning står iallafall på schemat... 
 
 
Hittade en gammal bild på mig och Anna som jag helt hade glömt bort! 
Älskar bilden
 

Min nya baby

 
 
Blev en MacBook Air. 

Jag tänkte inte så mycket, innan jag bestämt mig för en MacBook Air. Mamma & Josefina försökte ge mig fast hur många andra bra förslag på en bra dator till mig. Men då jag väl bestämt mig för något är det jävligt svårt att få mig och ge upp det. Lyckades inte nu heller. Nu är jag glad att jag lyssnade på mig själv och ingen annan. Jag älskar min nya dator. Skulle inte byta ut den mot något. Den är liten, tunn och snabb som fan. Jag är såå nöjd! 
 
Tack ännu för alla fina tips jag fick av er :)
 

Matförgiftning

SIsta tisdagen i oktober. Fasiken så fort tiden går. På torsdag är det redan november. Fatta november. Just var det juli. Jag hinner inte med i hur snabbt tiden går. 
 
Denna dag har varit ganska tråkig och slö. Åt igår groddar, och märkte efter jag ätit förståss att de var många dagar gamla. Jag fick självklart matförgiftning och har kastat upp en hel del, plus haft helt super sjuk mage. Sov dåligt förra natten, så åkte idag p.g.a magsjukan till HVC. De sa inte så mycket annat än att jag fått matförgiftning. Tog några tester och så. Ja, jag lärde mig att jag alltid kommer kolla datum före jag sätter något i munnen. Blev alltså ingen skola för min del idag. Har istället vilat hela dagen. Maten har inte heller riktigt smakat. Nu befinner iallafall jag mig hos pappa och det är rätt skönt att vara här eftersom jag inte vart på länge. 
 
Kommer ladda upp HALLOWEEN-bilderna, genast jag dragit mig till Janina för att hämta min kamera jag lämnat dit... Ska försöka få det gjort imorgon. 
 
Bild från igår, innan jag blev matförgiftad...
 
 
Bild från idag...
 
 

Toppen helg

Har haft en toppen helg. Med en massa halloween firande. På fredag var vi hos Olli och firade, och på lördag hos Janina. Från Janina fortsatte vi ännu till Fontana. Helt kymppis kväll! Har en hel del bilder som jag laddar upp senare.

Nu är det skönt att vara tillbaka till vardagen. Ska nu stiga upp, hoppa i duschen och dra iväg till skolan. Ha en bra måndag allihop! :)


FREDAG

Äntligen helg!
Denna vecka har jag slitit me skoluppgifter, så gott som hela tiden. Idag fick jag essään inlämnad. Skönt! Tenten hade också gått bra. Nu kan jag med gott samvete ta helg.

Ikväll är det halloweenfest som står högst uppe på planerna. Kommer bli kul, tror jag :)


JUST NU

Just nu håller jag på att skriva en essä, vars deadline är imorgon. Iik, det blir brottom, jag vet. Men är alltid ute i sista sekunden, så får skylla mig själv. När ska jag lära mig riktigt?! Så antar att jag kommer sitta hela dagen näsan framför datorn och jobba. För jag ska ha de klar idag!
Så jag imorgon får ha sovmorgon, sova ut och bara behöva dra mig till ÅA i något skede och lämna in uppsatsen. För att få detta uppfyllt så ska jag nu avsluta detta blogg inlägg, och fokusera på något helt annat... 
 
 
Gammal bild på mig & Fanny
Jee, imorgon får jag antagligen träffa henne!!
 
 
BEHÖVER ÄNNU TIPS MED VAD JAG KAN KLÄ UT MIG TILL!!! 

BEHÖVER HJÄLP

Behöver snabbt tips och råd på vad jag kan klä ut mig till på halloween. 
Festen är på fredag så det blir bråttom! 
Men jag hoppas ni är kreativa och kan hjälpa mig. Något enkelt, som går snabbt att fixa! 
 
 
Halloween 2010

STRESSIGT

Har just nu massa med skolan att sköta. Deadlines etc. Så jävla stressigt rent ut sagt! Speciellt då ingenting funkar! 
Förstår inte riktigt själv heller hur jag ska hinna med allt. 
 
Har inget annat och berätta, och kommer antagligen inte blogga förrän ihelg, då något händer. För det närmaste dagarna kommer jag inte hinna träffa någon, utan allt mitt fokus kommer vara på allt som har med skolan att göra.
 
 
Godnatt!
 
 
 
 

Ny vecka, nya möjligheter

Denna vecka har jag inga föreläsningar, men mer jobb. På onsdag skall en gruppuppgift vara inlämnad och på freda en essä. Har så mycket att göra på dom ännu. Uff. Väntar bara på att veckan ska vara över.

Har jobbat idag med Mirva och varit på gym. Där hade ni min dag.

Ännu idag ska jag kolla på essään, laga mat och kolla på TV.


Everything happens for a reason


Everything happens for a reason


Saknar solen

Ååh. Jag hatar vädret som vi har ute, rent ut sagt. Det regnar nästan hela tiden och är dåligt väder...

Jag saknar solen och värmen, dagar som dessa. Nu just saknar jag mest Mallorca, beachen, solen, drinkarna, havet, och bara det att man kunde leva för stunden där. Utan planer och tänkandet.

Glöm inte att fånga dagen, CARPE DIEM


INSTAGRAM

Tycker alla som inte har instagram ska skaffa det!

Följ mig och mina bästa vänner där: katrinakallio, gabrielarewell, anniinasaarivaara, nicolinapenttila, eveliinasorvari, fannnymari & jjaanina


<3


Oct. 17, 2012

Har inte orkat blogga något destomer på senaste dagarna. Hela söndagen mådde jag så jävla dåligt och sov bara. Kunde inte äta något överhuvudtaget. Söndag- måndag natten sov ja knappt alls, spydde konstant på vessan i flera timmar, hade så jävla sjuk mage,och det hjälpte inte hur jag än vände och vred på mig. Trodde också hela tiden jag skulle svimma. Det var no värsta natten jag någonsin upplevt.

På måndag mådde jag lite bättre, fast matlusten hade inte kommit tillbaka... Försökte äta sent på kvällen lite då jag lunchade med Lillis som är i Vasa för tillfället. (Fast hon åker hem idag). Annars låg jag nästan hela dagen till sängs bara.

Igår vågade jag fara till gymmet, fast jag kände mig lite svag ännu. For på spinnbodypump. Kunde inte ge 100 procent på timmen, men det gick sådär ändå. Senare besökte jag läkaren. På kvällen fick jag besök av Lillis, Niksu, Salla och Janina. Vi bestämde oss för att fara ut nyktra en stund till Ollis. Massa folk och det var roligt att träffa vänner och bekanta. Avslutade kvällen redan efter klockan 1. Skönt så.

Idag har jag haft föreläsning 10-12 och nu är det dags att ta itu med lite skolarbeten.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1560359/images/2012/pic_507e7b97ddf2b3792d0000d8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1560359/images/2012/pic_507e7baa9606ee5e26fa63fa.jpg" class="image">


-


Oct. 13, 2012

Igår var vi ute och shoppade lite med Salla. Därefter for vi till Janina och hängde en stund. Kollade BB 24/7 och Salkkarit. Vid halv 9 tiden for vi till Amarillo, med S, J och N. Satt där en par timmar, var riktigt roligt. Efter det hämtade vi Eve och satt på Lobby bar på en, därifrån for vi till Ollis och var där till en halv 2-tiden. Hade en riktigt bra fredagskväll å så många vänner och bekanta.

Avslutade kvällen med att sova hos Janina. 


TGIF

Jee! Äntligen helg. Börjar helgen med att ligga i min säng och slappa. Håller också att fundera ut vad man ska göra ihelg. Ideér?


Tentläsning...

Håller på att läsa till tent... Måste stå ut nu bara. Imorgon är det äntligen helg!

Har också så j*vla sjukt lite ovanför akillessenan men under vaden, så jag knappt kan gå... Var på step idag ändå fast jag inte skulle ha fått. Det var så dumt av mig, jag vet. Nu måste mitt ben få vila en par dagar..

Damjans minnesstund idag var också fin.


Oct. 11, 2012

Har haft mycket de senaste dagarna så har inte hunnit blogga. Har inte ens hunnit se på Salkkarit, vilket jag ALLTID hinner. Så nu ska jag börja denna dag med att se på Salkkarit, därefter läsa på tent. Senare fixa mig och fara på Damjans minnesstund. <3

Mera planer för dagen har jag inte nu, men den kommer bestå av tentläsning och gym.

Återkommer då har mer att berätta.


Ge mig tips/råd

En hurudan dator borde jag köpa?
Vet inte så mycket om datorer, så tar gärna imot tips/råd av er.
Hurudan dator har ni?
Och det är en laptop jag vill ha :)
 
 
 
 

S&S

Söndag och Solsidan.
Denna söndag har varit ganska slö, sov till klo. 14, steg upp hängde vid datorn och så. Senare träffade jag Eve. Vi for också ut och köra med Salla en stund. Dagens höjdpunkt var ändå Solsidan. Har väntat hur länge som helst på att de ska börja, och det verkar iallafall lika bra som de två förra säsongerna, så jag är taggad!

Ikväll ska jag försöka somna senast 12... Hoppas det lyckas :)


Oct. 07, 2012

Vaknade just, hjälp klockan är ju redan 2!

På fredag hade vi det skönt och mysigt på villan, medan det var ruskit höstväder ute... Regnade på fullt och var sådan blåst så huhhuh...

På lördag vaknade vi på villan och körde sedan mot Vasa. På eftermiddagen for jag och Fanny på bodyattack-marathon det var jobbigt men super roligt! Ett stort tack till Aino som höll timmen. :)

På kvällen for jag och Janina på bio och såg på Taken 2. Den var helt huippu! Därefter bestämde vi oss ännu för att köra en nykter utgång, fick Emma med oss och vi var ute ända till valomerkki. Blev en toppen lördag med andra ord. Var en massa folk ute, och alla var på G.
NEXT UP

Blir att läsa, packa och om några timmar drar vi iväg till Fannys villa. Kommer blir så skönt som vanligt att åka dit. Jee :)

En super start på helgen med andra ord!

Plugga, plugga...


Godmorgon

Tog sovmorgon och vaknade nyss. Skulle egentligen inte had tid och sova då har en massa som ska göras... Men de är ju bara så skönt att få sova!

Nu ska jag fixa morgonmål och sedan börja läsa på tent...

Later.Oct. 03, 2012

Hej igen!
Igår hade vi tacokväll med Jessica, Fanny och Ia. Var super kul att träffa alla igen och catcha upp allt man missat. Såna kvällar måste bli av oftare.

Idag har jag haft fullt upp. Började dagen med BA, därefter har jag fixat en massa saker och senare var jag på BC&core. Nu hela kvällen har jag jobbat med ett skolarbete. Nu ska jag se salkkarit och sedan sova.


VASA-KÖPENHAMN-MALMÖ-KÖPENHAMN-VASA


BODYATTACK

Var idag på Ainos bodyattack på LL, och hade glömt hur bra hon är på att hålla timmar! Varje gång det kändest som att jag dör och att jag inte orkar mer, så säger hon de sakerna man just behöver höra. Hon är helt bäst på att hålla timmar. Alla som inte testat gå på
Ainos jumppatimmar så GÅ! :) De är sådan feelis på timmarna, så man bara förstår det själv då man är där.

Denhär bodyattack timmen gjorde iallafall min dåliga måndag till den bästa på länge.


Tillbaka till vardagen

Måndagen, den första oktober. Kan inte förstå att det redan är oktober?! Just var det ju juli... Nåjaa, tiden går så fort. Denna vecka har jag så gott som "ledigt" från skolan. Har inte en ända föreläsning, men på fredag har jag tent. Så tentläsningen kommer ta mycket tid, + en massa andra skolarbeten. Har också en hel del annat på gång just nu. Paus från festandet kommer det också bli, för att hinna med det viktigaste nu. Skolan & träning. Nu ska jag fortsätta med mina skolarbeten och ska ladda upp bilder från Malmö, genast jag bara har lite tid över. Ha de bra! :)

RSS 2.0