Fullt upp

Godmorgon!
Jag har haft så fullt upp hela veckan. Har antingen varit i skolan, eller på jobbet, eller skrivit på någon deadline. Bra så jag har hunnit hem och sova. Onsdag tror jag var värst av alla dagar. Hade stigit upp både måndag och tisdag efter 8, och börjat skriva och båda dagarna har jag dessutom jobbat kväll. På onsdag ringde klockan 6 och jag trodde jag skulle dö i trötthet. Nå jobbdagen gick snabbt, och då jag slapp hem for jag genast till gymmet. Hade tänkt träna armarna men min kropp var så trött så jag tänkte att jag skippar det och börjar med solarium och ser sen om jag orkar göra nåt, (fast jag då redan tänkte att jag knappast orkar). Sov 20 minuter i solariet,och då jag kom ut gick jag som en zombie och tänkte att jag fortsätter sova hemma. Just då jag kommer ut från gymmet, kommer Laura emot som är påväg på TBC (som vi oftast brukar gå på på onsdagar) och hon bokstavligen tvingar mig in tillbaka och med på timmen. Var så glad efteråt att jag for, fast de to emot sååå mycket. Efteråt var jag mycket piggare. Så de löns alltid att träna då ma är trött!
 
 
 
 
Bilden jag laddade upp å instagram efter TBC:n.
 
 
 

Två bilder från gymmet.
 
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från solariet.
 
 
 
 
Två bilder från jobbet.
 
 
 
Nu just är jag så jäkla taggad för helgen! Har väntat på den här helgen super länge, den kommer bli awesome och jag kommer fira den med nåästan alla mina bästa vänner ♥ Både Salla och Tony från Helsingfors kommer också vara här, är såå glad! Kolla in bloggen på söndag, jag lovar er en bildbomb. TREVLIG HELG :)

Fråga/svar

Varifrån e din halsduk, superfin!! :)
 
 
 
 
 
Min halsduk kommer från AUKIA, men den är köpt för några år sedan!
Men finns säkert liknande där :)
 

Ny vecka

Godmorgon!
Jag har just vaknat och duschat. Nu är jag tillbaka i sängen och ska börja skriva på hemuppgifter. Får hoppas att de ger motivation att få jobba i sängen under täcket, hehe.
 
 
 
 
 

Om helgen

Vilken skön helg det varit, önskar att den inte tog slut.
 
 
 
 
 
 
 
 
På fredagkväll började vi med skumppa och glögg och efteråt åt vi tre rätters middag hos pappa, tillsammans med Kia och Freddi. Super gott och mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var vi på Vikings vinteruppvsining, och alla lag var grymt bra och hade fina uppvisningar. Speciellt Quciksilver och Iron! Deras coacher får vara så nöjda, och min Vanessa var så duktig! Så stolt över dig ♥  Däerfter så for vi och kollade på estenomernas fashion show som var på Åbo Akademi. Josefina och hennes klasskompisar hade jobbat hårt och showen var helt toppen :)
 
På kvällen tog vi det bara lugnt hemma hos pappa, med bastu och TV. Fick världens bästa sov sällskap av Vanessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag började vi morgonen med frukost som pappa hade fixat. Kira har idag födelsedag så vi firade henne. Efteråt gick jag tillbaka och sova och vaknade 14:30. Haha! Har iallafall fått vila ut ihelg ordentligt. Åt senare ännu middag hos mamma, hon hade lagat min favorit mat. Såå gott! Känns som jag inte gjort något annat ihelg än ätit en massa gott!
 
 

X

Denhär veckan har gått så otroligt fort. Har ännu en hel del att skriva, som jag ska försöka göra idag och på helgen. På helgen händer också en hel del annat, vår förening har bland annat vinteruppvisning på Variska klockan 15! Kom dit :)
 
 
 
 
 
 
Igår var vi och gymmade med G. Efter vi hade tränat klart så tänkte vi att de är dags för solarium, då vi satt och väntade var de ju självklart tid för selfies. Trevlig helg allihopa!

X

 
 
 
 
 
 

Tisdag

 
Såhär kände jag då jag vaknade imorse.
 
 
 
Vi försökte jobba med Gabi, och fortsatte till Fondis senare. Vi gick också runt en stund på stan.

 
 
Fick en uppgift gjord iallafall.
 
 
 
 
Mötte upp Laura och Ellen och gick tillbaka till stan.
 
 
 
 
Kaffepaus på Aschan.
 
 
 
 
 
Sötaste Ellen ♥
 
 
 
 
2 selfien med Ellen
 
 
 
 
 
Redo för gymmet.
 
 
 
 
 
 
Vi skulle egentligen träna på gymmet före vi for på rpv-passet, men de slutade med att vi låg 45 minuter i massagestolen istället! Haha! Skönt att koppla av "ibland", hah! RPV-passet var super tungt, och nu är speciellt mina ben helt döda. Tack och godnatt!
 
 
 
 
 

171114

 
 
Idag har det varit en riktigt slö dag, har inte fått något gjort med skolan, fast jag har massa deadlines på kommande i november. Så stressigt, och ännu mer stressande att man inte fått något gjort. Gick över till Emilia för att skvallra och så fixade hon mina naglar också. De blev helt super snyggt! Vi gick in till stan också en sväng.
 
 

Ny vecka och nya möjligheter

Denna vecka kommer jag ha fullt upp! Har så många deadlines på kommande så kommer bara sitta framför datorn och jobba hela veckan. Några roliga saker kommer ändå hända också i veckan vilket gör så man har motivation för att orka skriva. Mer om de senare. Nu ska jag börja med att städa lägenheten och sedan ta itu med arbeten!
 
 
 

Lördag & söndag

 
 
 
På lördag jobbade jag morgon, och efter det for jag till pappa. Hade lovat att agera som chaufför åt dem. De skulle på 50-års fest var det var 70-tals tema. Under kvällen träffade jag bland annat Gabi och Niksu och vi var till Tiia var det var förfest i full gång. Slapp i säng vid 2-tiden, och jag var dödstrött då jag vaknade idag halv 7 och drog iväg till jobbet. Är ju van med minst 8 timmars sömn för att vara pigg! Jobbdagen gick rätt fort och hade planerat hela dagen att gå och sova då jag slutade, eftersom jag var så trött plus att jag har haft grym huvudvärk, men pappa ville ha med mig till Kia & Freddi för att äta, så de blev ändrade planer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var ner till fiskestranden med pappa och Kira och kollade på den fina solnedgången, och tog dessutom några bilder.
 
 
 
Middag.
 
 
 
 
Nu är det dags att förbereda sig inför en ny vecka, har så mycket att göra så jag inte helst vet hur jag ska hinna andas!

Friday

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheerleading

Förra helgen tävlade Vikings junirolag Iron i SM-karsinta kilpailut. I karsinta kilpailut får alla lag delta. Iron blev 9/21, och detta betyder att de slapp vidare i att tävla om en plats i finska mästerskapen i Helsingfors i december. Så duktigt kämpat! Min favorit Vanessa är med i Iron. ♥
 
Denna vecka tävlar vårt miniorlag Quicksilver. Får hoppas det går lika bra för dem med!
 
 
 
 
Två bilder från då jag själv varit med och tävlat i finska mästerskapen i cheerleading. Jag lovar vi hade världens bästa lag då, med så bra sammanhållning, och ibland saknar jag så mycket tillbaka. Vi hade alltid så kul och jag lovar en av de bästa känslorna som finns är att få vara med sitt lag på tävlningsmattan och göra sitt bästa tillsammans med sitt lag.
 
 
 
 
 
 
Nästa veckas lördag (22.11) kommer hela föreningen att ha uppvisning på Variska från klockan 15-17! Be there :)
 
 

Tummen upp för gymkompis

 
 
Denna dag har bestått av jobb, skoluppgifter och gym med Laura. Ingen av oss hade någon lust alls för gymmet, men vi for ändå och fiilisen efteråt var ju värd de, såklart..! Hon hade tänkt skicka till mig om vi borde skippa gymmet och jag tänkte för mig själv att om hon skulle skicka att orkar man fara skulle jag inte sagt något emot. Haha! Tur ingen skickade något och vi fick båda bra fiilis efter spinningtimmen. Sådant idag.

X

 
 
 

Fråga/svar

Hej! Jag undrade varifrån din fina pälsjacka är? E också på jakt efter en! Å den svarta v-ringade blusen du har på den femte bilden? Huuur fina som helst! :)
 
Svar: Tack så mycket för din kommentar! :) 
Jackan är från Aukia och märket är Tiger of Sweden.
 
 
 
Den svarta v-ringade blusen är från DOPP och märket är Soaked of Luxury. :)
 
 
 

Lördag

På lördagen var vi med Fanny, Niksu och Emmi hos mig och drog sedan ut. Var en super rolig kväll och nu kan jag låta Fanny åka till Spanien för 5 veckor! Kommer sakna henne massor ♥
 
 
 
 
 
Mina fina tjejer ♥
 
 
Vi var både Fontana och Ollis!
 
 
 
Kvällen slutade med efterfest! Tack till alla för en helt galet rolig kväll!  :)
 

Bilder

 
 
 
Var och hälsade på Laura och Ellen med Gabi. Ellen är så himla gosig!
 
 
 

Match med Fanny förra fredagen.
 
 
 
Eve & Niksu ♥
 
 
 
Jobba, jobba
 
 
 
 
Selfies-torsdag.
 
 
 
Moffa blev 80 hela år på svenska dagen!
 
 

X

 

RSS 2.0