250914

 
Rätt så seg dag... Dagen började med att jag var dötrött då jag vaknade, eftersom jag stannade uppe lite för länge igår.. Men sånt händer, gjorde dock inte så mycket på morgonen då man vet man stannat uppe för en bra orsak!
 
Klockan 9 befann jag mig på föreläsning. Sedan har jag skött ärenden med försäkringar och sånt jobbigt. Då jag slapp hem gick jag tillbaka till sängen eftersom jag hade otroligt ont i huvudet, beror säkert på axlarna och nacken. Har luggit där hela kvällen. Min nacke och axlar + mina vader är sååå sjuka och helt jumissa. Mina vader var väl typ inflammerade... Har inte fått träna nu på över en vecka och de gör mig så lack. Det ända jag har gjort är varit ute och gått och stretchat mycket varje dag, och gått hos massören 1 gång i veckan. Det börjar gå mot bättringsvägen nu. Och på lördag får jag äntligen träna igen, men försiktigt!  
 
Det är också fullt upp med skolan. Kandiseminarierna har dragit igång, och jag är riktigt taggad för att börja skriva på den! Mitt ämne är också intressant! Så tummen upp för de :)
 
 
 
 
Bilder från mina dagar får ni vänta på ett tag tills jag fått tillbaka min telefon. Så jobbigt utan den :D

230914

Jag kommer inte nu på en tid framöver ladda upp lika mycket bilder från vad jag gör om dagarna som hittills. Detta för att min telefon är på service. Jag har också funderat på att jag borde börja använda min systemkamera igen för att få bättre bilder. Ända minuset med den är att den är så stor och jobbig att bära med på. Men får se. 
 
Som bäst sitter jag på bibban och jobbar med en uppgift som har deadline idag klockan 13, är ute i sista minuten som vanligt... Annars på dagens planer har jag massör, och match ikväll. 
 
Och tillbaka till gårdagen och Paradise Hotel, är så taggad för att Samir kom tillbaka till hotellet! Min favorit från förra säsongen, oppaa! Hoppas ni får en bra vecka allihopa :)
 
 
 
Såhär glad känner jag mig idag!
 

Lugna favoriter

Har spenderat lördag-söndag i Köklot med världens finaste tjejer ♥ 
Vi har haft det så otroligt skönt där. Jag kan först ladda upp bilder imorgon då jag får sladden till min telefon. Men ni kan alltid kika in på IG och kolla där, var jag uppdaterar oftare. Jag älskar den svenska radiokanalen lugna favoriter, kommer så otroligt skön musik där! 
 
 
 
 

180914

 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Dagen har börjat med PW tillsammans med Gabi. Vi har besökt stan och lunchat med Fanny & Eve. Senare jobbat med skoluppgifter på Aschan. 
 
 
 

Bilder från de senaste dagarna

 
 
Före Vepsus match
 
 
 
Laura
 
 
 
Köklot
 
 
 
 
Var till massören idag i 90 minuter. Kan konstatera att mina vader är helt i lås och på gränsen till att bli inflamerade. Min nacke, och axlar likaså. Ingen träning på en vecka annat än lugna promenader och stretchning. Var för första gången till Tiina som jobbar på Ladyline och har aldrig varit till en lika bra massör. Hon berättade vad hon gör och vad jag ska göra för att undvika sånthär i framtiden. Rekommenderar henne verkligen! Får se om man slipper upp från sängen imorgon... 
 
 
 
Kvällspromenad med mina härliga ♥
 
 
 
Stretcha, stretcha...
 
 

Jaana&Aksu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för ett super fint och lyckat bröllop!

150914

Har försökt överföra mina bilder från telefonen till datorn, men det funkar inte och jag har ingen aning varför. De står bara att filerna inte går att läsa. Har någon nån aning om vad det kan handla om? Blir svårt att skriva om vad som hänt utan bilder. Ge mig tips på hur jag kan lösa problemet. 
 
Ihelgen var jag på Jaanas och Aksus bröllop, och igår bland annat på vepsus match tillsammans med en av mina bästa vänner Fanny. Idag har jag städat, tränat och träffat Gabi, Eve och Laura. Mycket skvaller och mycket skratt. Mina vänner är guld ♥ 
 
Ni får se bilder bara jag får de överfört till datorn! :)
 
 
 
 

X

 
Just because you miss someone, doesn't mean you need them back in your life. Missing is just a part of moving on. 
 

Sötnos

Idag var vi med Gabi och hälsade på Wiltsus hund, som kanske är världens sötaste! 
 
 
 
 
 
 

Lördag & söndag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka till studielivet

 
 
 
 
 
 
 
 
 

020913

Dagen började med PW tillsammans med Emilia, därefter har jag städat hela min lägenhet, och kvällen avslutades på gymmet tillsammans med Emilia& Laura. 
 
 
 
 
Nu ser jag som bäst på Paradise Hotel och ska ännu kolla dagens salkkarit avsnitt och sedan börja sova. 

#jansterinpolttarit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lisa hade ordnat super bra Jaanas möhippa. Teemat var snövit och de sju dvärgarna. Vi började dagen med burleski på Kipinä, varifrån vi fortsatte in till centrum var hon hade en del uppgifter att göra. Sedan via O'malleys till Eva&Adam, var hon fick en summa pengar och en köplista, hon hade 15 minuter tid på sig att köpa allt som stod på listan. På eftermiddagen blev de sumobrottning i Botniahallen och kvällen avslutades på en villa i Replot! Möhippan blev super lyckad och vi hade roligt, vilket är huvudsaken! 
 

ÅBO

På fredag åkte vi ner till Åbo med Emilia, var vi mötte upp Niksu och Pihlis. 
 
 
 
 
 
 
 
På lördag började vi dagen i Jukupark, med bland annat bastu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade en helt toppen helg, tack till alla som var med och gjorde den till den bästa möjliga! :)
 

RSS 2.0