Fira Fanny

Godmorgon!

Dagarna går fort och idag är de redan tisdag. Jobbar 7-15 och ikväll ska vi fira Fanny som fyller 22 imorgon. De blir födis& inflyttningsfest hos henne och därifrån fortsätter vi till Ollis! Kommer bli toppen :)


Happy Joe


TBT


Time to say goodnight

Oj, klockan är nästan 1 på natten, och jag ska stiga upp före 7, omg. Hur kommer de gå? 
 
Tiden har gått fort igen, har jobbat 07-1445, powernappat, träffat Ansku över en cocis, tvättat kläder, kockat med Gabi, hängt med Fanny, Janina, Gabi & Eve. Just kom jag ut ur duschen och före det färgade jag håret. Med rätt så mycket har jag hunnit idag. 
 
Imorgon jobbar jag egentligen kväll, men måste vakna tidigt för att besöka läkaren.. Så nu säger jag godnatt! ♥
 
 

Godmorgon

Jobbar 7-1445 idag. Endast två veckor kvar av sommarjobbet och sen har jag lov! Så jäkla skönt :)


*

Saknar mina fina vänner Cecilia& Fanny <3


Resfeber

 
 
 
 
 
 
 
Magaluf 2012
 
 
 
 
 
 
 

På tåget

 
Sitter som bäst på tåget till Finlands soligaste stad, Vasa. Har haft några bra dagar i London, men är helt förvirrad med mina tankar... Måste försöka reda ut de nu. Btw, så hatar jag åka tåg. Världens tråkigaste!
 
Annars ser jag mycket framemot den kommande veckan, kommer hända en massa kul! :) Har också bara tre dagar jobb och helgen ledig, woppa! 
 
Saknar finaste kusin <3
 
 
 

Goodmorning from London


London

Befinner mig som bäst i London, rättare sagt vi Wimbledon,  och vi har haft 31 grader idag, och vindstilla. Det har varit en helt super varm dag, och jag har ännu så svettigt. Vi har hunnit med en massa idag, och ätit god mat. Mer orkar jag inte berätta. Min engelska har jag fått öva mycket, mycket iallafall. Det går bättre än jag förväntat mig. 
 
 
 
Såpbubblor

Flygfältet

Just nu befinner jag mig på flygfältet i Helsingfors/Vanda. Ska checka in om lite under en timme, och är så jäkla nervös. Mina händer skakar till och med då jag skriver dethär. Hoppas bara allt går bra!
 
Lunchade för en stund sedan på Picnic.
 
 
 
 
 

On my way to London

Godmorgon! :)
 
Klockan är nästan halv 10, och jag sitter på tåget ner mot huvudstaden. Skulle hoppa på 07:30 tåget, vilket var inställt i Vasa p.g.a. någon olycka. Slapp med buss till Seinäjoki och nu är de raka spåret ner mot Helsingfors. Har fem hela dagar ledigt från jobbet, vilket är så himla skönt. Klockan 17:10 far flyget från Helsingfors-Vanda flygfält till London. Är så taggad men super nervööös för vad som kommer hända. Är också nervös för att checka in och allt stuff man ska göra före flyget, och är nervös för att flyga helt ensam! Har aldrig gjort det förr. Så önska mig lycka till! :) 
 
 
 
PEACE!
hoppas ni får en huippu helg :)
 
 

-

Jobbet över (8-16) för dagen, en dag kvar och sedan fem hela dagar ledigt! Kommer bli så skönt, eftersom jag varje dag denna vecka haft problem med att stiga upp. Imorgon jobbar jag som tur kväll, så jag får sova ut.

Igår var jag på stan med Ansku, skötte ärenden, var hos moster, hos Topi en sväng med Gabi och såg ännu sen Eve. Har nästan varje natt bara sovit 5-6 timmar vilket är väldigt lite för mig, som mår bra av typ +10 timmars sömn.


Tre dagar kvar

Godmorgon!

Nu är de endast tre dagar kvar tills jag åker till London. Men före det via Helsingfors på fredag. Är redan lite nervös eftersom jag aldrig flugit ensam någonstans, men får hålla tummarna för att det går bra! Kommer befinna mig i London tills måndag!


-

Helgen har varit och farit och var bra! Måndagen kan man inte heller klaga över, en av de bättre måndagarna! (Y)

Igår var vi hemma hos Laura och Joonas var Lilja firades som blev ett helt år. Hon var så gullig!


Fredag

Jag har väntat på denna helg så länge, då jag inte har en ända jobbtur. Idag klockan 15 är jag off och får ta helg!


Good night

Nu är klockan mycket och jag borde sova. Men eftersom jag sov 19-21 har jag svårt att få tag på sömnen. Före det hade jag Janina&Jonas på besök här en stund. En jobbtur kvar och sen tar jag helg! Den kommande helgen är första lediga på en månad. Kan säga de känns jävligt skönt!!

Imorgon ska jag på kaffe med Ansku och så kommer världens bästa Tony till Vasa. Är såhäääär glad. Jee <3

Trevlig helg!<3


Glad

För min fina systers skull som slapp in till utbildningen hon ville till. Kunde inte vara gladare. Grattis! <3


RSS 2.0