Tack Josefina

 
Nya napakorun och mer turkist te!
 
 

*

Godmorgon!
Sover lite om nätterna då de är varmt + att jag ännu har denhär jobbiga flunssan. Nu ska jag stiga upp, duscha, börja läsa på tent och äta morgonmål. Ser så mycket framemot helgen. Eve kommer hem idag, Josefina får studenten osv. Kommer bli toppen!
 

01:43

Har hela kvällen städat min lägenhet, rensat klädskåpet, torkat damm, bytt lakan, dammsugit& tvätta golve osv. Nu är det jäkla skönt att vara här igen, de doftar så rent! Kom just hem, har varit och hämtat Janina på flygfältet tillsammans med Fanny& Jonas. Jonas har också bestått som mitt sällskap hela kvällen.
 
Imorgon blir det mer städning hemhemma inför Josefinas studentfest, jag måste dessutom läsa på tent. Världens finaste Eve kommer också på besök till Vasa över helgen, lycka på hög nivå kan jag säga! ♥♥ Tror det kommer bli en awesome helg och ska ta myyyycket bilder! :)
 
 

Sunnyday

Idag har vi solat med Fanny på deras gård. Jonas kom också besök. Nu är jag på deras villa i köklot en sväng.


Välkommen hem Fanny ♥

 
Mat på Strampen med Fanny
 
 
Glass på torget
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Välkommen hem fest ordnade vi åt Fanny tillsammans med Hoai.
 

Godmorgon

Har sovit dåligt inatt igen, på grund av flunssan. Nu har jag också stockad näsa, störande. Hoppas de blir bättre till helgen då Josefina har studentfest. Hittade en så fin klänning igår till lördagen. Happydays! 
 
Nu ska jag fortsätta läsa till årets sista tent, ute i de soliga vädret. 
 
 
Bild från januari i Helsingfors

*


Sjuk hals

Känner jag håller på och få sjuk hals. Det är så obehaglit. Hoppas de går om inatt eftersom jag tänkt börja dagen med spinning imorgon. Klockan är igen nästan 02 och jag är ännu vaken. Är så himla trött nu.


-

Har haft en helt toppen helg! På lördag blev det överraskningsfest för Fanny på WH. Hon anade inget och det blev hur lyckat som helst. Har haft med kameran så bilder kommer senare. Ska försöka ladda upp de i tid nu. Haha! :D


Äntligen

Fanny är hemma igen från Thailand var hon spenderat tre senaste månaderna. Idag har vi hämtat henne från flygfältet med Kirsi, Jeppe, Matte, Josi och Juliette. Senare väntade Fannys släkt och vänner på henne hemma. Vi åt god mat och satt ute på gården. Vi var senare också ute och körde med Fanny en stund. Kvällen slutade ändå relativt tidigt för Fanny var trött och jag med. Men imorgon blir det mera fest!


One more sunny day

Idag har vi igen njutit av en solig dag. Har varit riktigt stressad sen morgonen och inget har gått som de ska. Klockan 1515 mötte jag upp Ansku i stan och de fick mig på så mycket bättre humör. Hon är härlig och alltid glad. Jag är så glad jag lärt känna henne. Så tack vare henne blev jag på mycket bättre humör :)

Har haft en jädrans huvudvärk också hela kvällen. Hoppas de går om inatt. Har bara vilat hela kvällen. Godnatt!




Krista Siegfrids - Seventeen

 
Min nya favorit låt! Den är så glad och jag blir på sååå bra humör av att höra på den! :D
 
 
Annars vill jag säga godmorgon. Har sovit lite längre än vad jag tänkt mig. Nu ska jag börja fixa mig och gå till skolan en sväng, sedan blir det kaffe med fina Ansku. Ha en fin onsdag!
 

11:24

Har vaknat redan före klockan 9 idag. Vet inte vad det är varför jag inte kan sova länge nåmer. Säkert för att solen skiner in i min lägenhet och det blir ljust och varmt. Nåjaa steg upp och gick på en timmes pw. Det var så härligt väder att gå i. Nu borde jag städa och läsa, men ärligt talat har jag ingen lust med något av alternativen.. Haha! Tror jag väljer att sola istället, men man ska ta vara nu på sommaren och solen då de äntligen är här!!! 
 
Hoppas ni får en bra tisdag! :)
 
 
Mitt sällskap för dagen kommer iallafall vara finfina Gabi ♥

New week

Strålande solsken ute, och så jäkla varmt. 
Nu just sitter jag på Tritonia och läser till årets sista tent. 
 

Hemma igen

 
 
 
Nu är jag tillbaka från östra Finland, utvilad och pigg. Här är lite bilder ovan som jag tagit med telefonen. Bilden på kartan så den blåa bollen är jag, den visar var jag var ganska exakt.
Borta bra men hemma bäst. Det är så skönt att ligga i egen säng och vara i eget hem.
 
Imorgon börjar en ny vecka som hag tror kommer bli toppen! 

Godmorgon


22:00

Ligger i sängen, surfade just runt lite på nätet, nu ska jag läsa nyaste cosmon och sedan börja sova. Det är tidig väckning imorgon, redan före 7.


It's friday!

Har inte jobbat något alls nu under maj månad, och kan konstatera att det har varit skönt!

Har nu nästan hela våren haft både skola och jobb. En essä ska ännu skrivas (håller på med den som bäst), ett referat och en tent. Sen tar jag officiellt sommarlov. Ska försöka allt undan nästa vecka. Eller jag ska få allt undan nästa vecka. Jobbet börjar igen den 3.6 om de inte ringer tidigare, så hoppar jag kanske in om jag har passligt, om någon tex är sjuk. Men att få skolan undan är nu prioritet 1.

Det har varit så skönt här i östra delen av Finland. Har fått koppla av ordentligt. Känner ingen stress, press eller liknande här. Tänker inte "ååh, dedär borde jag också göra". På onsdag kväll låg jag vi bastustugan ute i kvällsolen, med ögonen fast och hörde bara fåglarna sjunga. Det var så himla avkopplande och jag tänkte att dehär är livet. Det gjorde verkligen gott att komma hit. Det är en så härlig känsla att skaka av sig all stress och bara vara.

Dehär är sista dagen vi stugan, och den ska jag spendera med lite skoluppgifter, chill, läsa tidningar, gå i bastun och dricka lite vin.

Imorgon åker vi in till "stan" var vi ska på begravning. På kvällen blir det hockey& Eurovision.
På söndag åker vi tillbaka mot Vasa.


It's a beautiful day

Vilket väder vi haft i östra Finland hela dagen. Solen har lyst hela dagen och inte ett ända moln har funnits på himlen. Nu klockan 8 var ännu temperaturen 25 grader i skuggan.

Har idag hängt upp lite fågelholckar här vi stugan, och jag som är höjdrädd, men bra gick de! :D
Har också varit på länk, tränat lite muskler och soolat många timmar. Resultatet är att jag bränt mina ben. Hehe, händer alltid, då jag tror "man inte får sol". Vi var ännu på kvällen ute och gick och nu kronade hela kvällen att Finland slapp vidare i hockeyn. Nu håller vi ännu tummarna för Krista. Vilken bra torsdag det varit!


On the road

 
 
 
 

Lazy day

Idag har jag haft en riktigt lat dag. Har sovit länge, och bara hängt vi datorn. Senare har jag packat och varit hos Janina och kollat hockey med Gabi och Janinas familj. Alltid lika bra kisastudio där! Finland vann, och nu gäller det bara att hålla tummarna för torsdagens match! 
 
Nu är det dags att ta natten. 
 
 
Bild från julen

Saknar dig ♥

Bilden är från 2010


*


Ny vecka, nya möjligheter

Denna måndag började med att jag försov mig. Sku vakna 7, men vaknade då istället 9:30. Steg upp och började läsa på tent, gick till ÅA skrev tenten och gick hem tillbaka. Tenten gick bra, så är glad. Det var näst sista för iår. En återstår alltså. Klockan 15:30 mötte jag upp Ansku i stan och vi satt ungefär i en och en halvtimme på Aschan och bara talade och skrattade en massa. Därefter gick jag till Gabi var vi drack mer kaffe och solade lite. Senare har vi också träffat Topi av och an, och Salla. Nu är jag hemma och ska försöka börja sova, men först skypedejt med Eve.


Godmorgon

Idag har vi vaknat relativt tidigt, (9) för att äta morsdags morgonmål alla tillsammans. Josefina hade också bakat en super god morsdagskaka, med jordgubbar! 
 
Nu blir det att läsa på tent de närmaste timmarna och därefter äta lunch tillsammans. Mer speciella planer har jag inte för dagen.
 
Bilden är från White House i höstas.

Lördag 11.5

Från eftermiddagen har jag sett på cheerleading, ätit hos pappa, var vi också kollade matchen, spelade spel och bara hänge ute i solen, träffat Salla, Annika, Tiia & Gabi. Nu är klockan 0117 och jag ligger hemma hos mamma i min säng. Skönt så, imorgon är det morsdag och jag ska försöka vakna tidigt.
 
 
 

Våruppvisning/ Kevätnäytös

Mer bilder kommer senare.


*


Lördag, igen

Är helt ute med alla veckodagar. Idag är det alltså lördag, känns inte alls så. Jag har vaknat 9-tiden idag, läst på tent till ungefär 11. Nu befinner jag mig hos mommo&moffa. Senare idag ska jag och kolla på West Coast Vikings cheerleading uppvisning till Variska, bl.a Vanessa är med där :)
Efter det ska vi äta hos pappa, och så ska ja antagligen träffa Krisu i något skede. Andra planer har jag väl inte riktigt.


Fredag


<3

Jag älskar dig


when everything's wrong you make it right

Godmorgon!
Har sovit första natten i min nya lägenhet. Har inte fått allt klart än, och de fattas ännu lite saker, men ska försöka ordna allt då jag orkar. 
 

BILDER

Lunch med Salla kanske för en vecka sedan på Saluhallen's bistro, bästa salladerna i stan hittar ni där :)
 
 
Bild från förra lördagen, mys med Gabi och senare modevisning på Leipätehdas.
 
 
 
 
Bilder före Leipätehdas
 
 
Bild från Leipätehdas
 
 
 
Två bilder från Fontana, samma kväll. 
 
 
Valborgaftons outfit
 
 
Förfest hos Iida på valborg
 
 
Mila
 
 
 
 
 
 
 
Valborg& 1:sta maj
 
 

Fullt upp

Jag har fullt upp med att flytta, få alla saker på rätt plats och så. Men då jag hinner ska jag ladda upp lite bilder från valborg och första maj. De är inte så många men. Ska bli bättre på att ta foton igen! :)


Niksu ♥

Godmorgon!
Sovit så himla dåligt inatt, men det berodde antagligen på min långa powernap igår på kvällen. Nu är vappen över och jag kan kort konstatera att den var helt okej bra, så tummen upp för det.
 
Nu har jag fått nycklarna till min nya lägenhet, men har ännu inte hunnit vara dit. Idag ska jag flytta allt, och sova första natten där, wihuu :D Tar bilder sen då jag får allt klart.
 
IMORGON KOMMER ÄNTLIGEN NIKSU TILL VASA OCH JAG ÄR SÅ GLAD! 
Har saknat henne helt super mycket, fast tiden gått fort. Ska ta så gott vara på alla dagar hon är här, och försöka vara med henne så mycket som möjligt. 
 

RSS 2.0