AWESOME

 
Man får sån partyfeelis av låten!
Idag kör vi ALL IN!
 
 

Life is what you make it

Nu har vi kommit så långt, så att vi lever på sista dagen av detta år. Under dethär året har det hänt både negativa, men som tur mer positiva saker. Jag kan ändå inte påstå att 2012 varit mitt bästa år hittils, men jag ska fan se till att 2013 blir det. Har en bra magkänsla! 
 
Idag ska vi inleda 2013, och det kommer bli awesome tror jag. Vi kommer på samma gång festa sista gången med världens finaste Nicolina som flyttar till Göteborg för ett halft år iallafall. Så vi får hoppas på en heeelt huippu kväll!! Ska försöka slippa och hälsa på henne i något skede också. 
 
Lite klädångest har jag ännu, men får se vad det blir till.. 
 
 
 
Kommer en årsresumé hit någongång nästa år, från 2012. 
 
 
 

Älskling

 
Kommer sakna dig så mycket, men ännu har vi några dagar kvar, vilka vi ska ta ut allt av!!! ♥

Helg igen

Idag är det redan fredag. Just var det måndag och julafton. Dagarna går alldeles för foort! På måndag är det redan nyår, och 3 dagar efter det flyttar härliga Nicolina till Göteborg. Hur ska jag klara mig utan henne?! Nå för nästa år har vi redan massa planer, så de ska väl gå på något sätt. Tur är ju inte Göteborg så långt borta och man slipper snabbt med flyg. Ska iallafall ta vara på alla dagar vi har kvar tillsammans.

Snart häntar hon mig och då ska vi göra något. Vet inte vad ännu. Trevlig helg allihopa! :-)


Christmas

 
Julen for snabbt förbi.
Har haft en bra julhelg med god mat, bra sällskap och många fina presenter. Mer än så tänker jag inte berätta. Laddar upp senare de få foton jag tagit hit. 
 
 
 
 

Dan före dopparedan

En riktigt mysig söndag bakom, oj så jag älsar juletiden. Idag har jag tagit det lugnt, är hos pappa, de var på stan många timmar vilket betydde jag hade massa egentid vilket var skönt. Städade till julsånger, och bara hade det mysigt. Senare kom Janina & Vanessa hem, och vi sjöng karaoke. J& V klädde granen och jag hjälpte lite till. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Senare ikväll hade vi glöggkväll hos Salla, med Niksu & Lillis. Riktigt mysigt var det att prata en massa strunt och få mer julfeelis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutade kvällen med att se på en komedi. 
Tackar för en super härlig söndag, nu ska jag krypa ner under täcket. Imorgon blir det tidig väckning. :)

-

Godmorgon!
Sovit ut länge, och har sovit så djupt och gott. Mys!! Åt just morgonmål och nu ska jag börja städa...
Tänk att det redan imorgon är julafton! Kan inte förstå det. December månad har gått så fort. Tur har jag fått julfeelis det här året iallafall. Alla som känner mig vet att julen är en av mina favorit högtider och jag skulle aldrig resa bort över julen. Älskar då man får vara med sina familjer, släkt och vänner.

Idag ska jag antagligen träffa mina vänner och vi ska dricka glögg. Kommer bli en toppen dag före julafton. :)


Lördag

Idag har jag haft en sån chill lördag. Varit så skönt.
Igår var vi på pappas fest, som han hade då han blev färdig utbildad. Blev ganska sent, och sov ut länge idag. Har chillat hela dagen i soffan, sett på TV, och hängt vid datorn. 
 
Klockan 19 hämtade jag Eve och vi for till Gabi och hängde. Fick äntligen träffa Gabi, har inte hunnit ses eftersom båda haft mycket med skolan, och då jag fick jullov hade hon värsta tentveckan kvar ännu...Vi for till Amarillo, och sedan tillbaka till Gabi. Var hemma vi 23:30 tiden och kan säga att det är så skönt att ligga i sängen nu och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag sova ut länge, och sätta telefonen på ljudlöst så ingen får kontakt till mig. Ringer upp då jag vaknar!! :D
 
 

Helsingfors & SWEDISH HOUSE MAFIA

På torsdagen hoppade jag och Janina på tåget ner till Helsingfors.
 
 
Vi var där vid 17-tiden, for snabbt till hotellet, fixade och mötte upp Emma & Danni på Vapiano, var det blev middag.
 
 
 
 
 
 
Till slut hoppade vi in i taxin, som tog oss till Hartwall Arenan var SHM skulle upptärda klockan 21.
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WE CAME
WE RAVED
WE LOVED IT
 
 
Efter keikkan var det ännu efterfest på the Circus. Där dansade och hoppade vi ännu mer, klockan 2 lämnade vi krogen eftersom vuí hade alldeles för sjuka fötter. Vi gick via donken till hotellet, med Janina, Emma, Danni, Sanna och Hoai. Somnade vi halv 5, och klockan 08:30 flög jag och Hoai till Vasa. 
Tack till alla som var med på något hörn för en heeeelt toppen resa! SHM var nog det bästa jag någonsin sett!
 
 

Idag

har jag:
* vaknat 07:30
* ätit morgonmål
* gått till mommo&moffa, hjälpt de med julstädning + bakning
* skött en massa ärenden
* fixat mig
* varit till yliopisto och sett då pappa fick sitt betyg
* varit hos mummi och ätit massor!!
* träffat Salla en stund
 
Har haft en bra onsdag med andra ord (:
 
 
 

Forever young

Idag har jag hunnit med en hel del. I fem timmar har jag skött om världens sötaste Mila, hon är endast 6 veckor gammal. Vilket jobb att sköta om en så liten bebbe... Och då skötte jag henne fem timmar. Tänk att sköta hela tiden, man förstår nog knappast hur tungt det är förrän man själv kommer till det skedet i livet, om man då kommer, vill säga. Och jag själv som alltid önskat tvillingar...
 
Men älskar barn, och tiden gick hur snabbt som helst. Väntar bara på att jag ska få sköta henne nästa gång igen ♥
 
 
Kom hem till mamma efter klockan 13-tiden nångång. Har suttit framför brasan och haft det riktigt mysigt. Läst Aftonbladet, Iltasanomat osv. Vi åt god mat hemma med familjen idag, super god fisk. Jag älskar fisk. Tack mamma :)
Nångång före klockan 17 hämtade Topi mig och förde mig till pappa. Kollade en stund på Kauniit&Rohkeat, haha och slumrade nästan till. Steg ändå upp och hoppade i duschen. Så jobbigt, (hatar dusch-skedet före man ska fixa sig...) Någon som känner igen sig? Fixade mig, och så for vi iväg på Vikinga skolas julfest. Var så kul att vara där, minns ännu själv då jag gick på femman och vi hade lucia på julfesten. Allt var sig likt sen när man själv gick där. Fast det är så lääääänge sen. Typ 10 år sedan? Nästan, OMG. Tiden går för fort, vill inte bli gammal. Vill alltid vara ung & galen!!!
 
 
JANINA ♥
 
 

Sötnos

 
Imorgon ska jag vakna klockan 7, och klockan 8 ska jag och sköta denna sötnos, Mila ♥
Ser så mycket framemot de!

14/12/12

En bra fredag bakom. 
Sovit ut en stund, och träffat Janina & Fanny på stan. Gått runt och sett på en massa härliga saker. Skulle vilja köpa allt, synd att budgeten inte räcker till... Vi lunchade med Janina på Shangrila, inte nära på lika bra som Spices. Men helt okej. Klockan 14:30 hade jag frissa, och satt där till 17:30, i 3 hela timmar. Trodde tiden skulle gå super långsamt men den gick snabbt. Ni får se senare vad jag gjorde med håret (; 
Har hängt hos min farbor, kollat Solsidan och tagit det chill. Tillslut ikväll träffade jag Salla, och vi körde runt i Vasa och gjorde inget egentligen. Nu ligger jag i sängen och funderar på att se måndagens salkkarit... Borde jag? 
 

09: Kuva jostain mitä rakastan / En bild på något jag älskar

 
Jag älskar många saker, mina vänner. Denhär bilden var den var flest var samlade, och kan inte ladda upp 100 bilder så alla rymms med. Men alla som är vänner till mig vet att de är fina, och att jag aldrig skulle byta ut dem 
 
Jag älskar min familj, men bestämde mig för att inte ladda upp någon bild.
 
 
Jag älskar Finlands (spec. Vasa) sommar, och allt vad den innebär.
 
 
 
Jag älskar att vara brun.
 
 
 
Jag älskar cheerleading, fast cheerleadingen inte är en lika stor del av mitt liv som den var förr.
 
 
Jag älskar solnedgång. 
 
 
Jag älskar att vara utomlands.
 
 
Jag älskar att uträtta något man får vara stolt över.
 
 
Jag älskar långt hår. (Speciellt blont) :D
 
 
Jag älskar midsommarn, det bästa med sommaren.
 
 
Jag älskar palmträd. Mina favorit träd. Så vackra :)
 
 
 
Jag älskar julen och jultiden.
 
 
 
 

13/12/2012

Är så grymt förkyld så det inte är klokt. Idag är det mycket värre än vad det var igår...
Sku så mycket vilja på gymmet ikväll som jag siktat in mig på, men jag måste sätta hälsan före nu. Ska försöka vila och ta det lugnt hela dagen idag, så är det kanske redan bättre imorgon... Får vi hoppas på!
 
Kom just hem från uni och nu är det J-U-L-L-O-V som gäller!
GUD SÅ SKÖÖNT! 
Kommer kanske jobba lite, det är inte säkert ännu.
Men en sak är iallafall säker, att jag ska träffa massa vänner och vila och bara njuta ut. Booyah!
 

Presentation

Idag har jag vaknat och upptäckt jag har världens förkylning!! 
Tänkte skippa gymmet men for ändå iväg på bodyattack med L&E. Det var så värt det. Nya attacken var super bra men tung, och ett tack till Aino som alltid lyckas ha så bra timmar (:
 
Annars har jag så gott som lugit i sängen hela dagen (för att få vila, och föröska slippa förkylningen) och jobbat lite med ett projekt och ett annat lite större projekt! (;
 
Men imorgon måste vi ha presenatation på ett projekt (seminariearbete) och jag är döds nervös redan nu. Skulle nästan dö istället för att ha dedär j*vla projektet. Förstår inte helst själv varför jag alltid blir så nervös...?!? Någon som känner likadant? Eller som kan ge tips på att slippa sin nervositet? Gaaah, wish me luck!
 
 

12/12/12

Tillbaka nu, hehe. Inte på söndag som jag sa tidigare. 
Antar att ingen missat vad det är för datum idag... Fått läsa om det överallt på FB, instagram osv, osv... 
 
På onsdag var vi först och åt till pappa & Kira med Josefina och Nicke. De bjöd på glögg, potatimos, lax, avocado och någon god efterrätt.
Senare for vi ut bl.a till Fontana, vilket var helt okej, en helt okej onsdag med andra ord. Har inte så mycket att berätta om den.
 
 
 
 
 
 
 
På torsdag var vi hos Sirpa & Peter, för att fira Finlands självständighetsdag.
Senare kom Hamppe och Matte hit, hämtade dem från flygfältet där vid 19-tiden. Förde dem till hotellet och var bara ute och körde med Fanny& Janina efter det. Var också till PQ en sväng. Senare hämtade vi de igen och for till Niksu var vi hängde flera timmar. De fortsatte till O'malleys medan jag och Fanny for till WH och sova. Var aptrött. 
 
 
 
På fredag så sov vi ut lääänge med Fanny, steg upp vid klo. 13 först. Därpå drog vi och gymmade en par timmar. Klockan 19 hade vi bokat bord i Rosso (eftersom Amarillo var fullbokat, vilket var i planerna först.) Så vi åt gott och satt där och hade det trevligt en par timmar, innan vi drog på förfest till mig. Vi avslutade kvällen på Ollis och jag hade iallafall grymt rolig kväll, med mycket dans. :)
 
 
 
 
Lördagen började med väckning klockan 09, gissa om det var lätt att stiga upp?! Slet mig upp iallafall och for iväg på Damjans minnesturnering tillsammans med Fanny. Klockan 14 for vi och lunchade med Gabi, och därifrån for jag på dop klockan 16. Neas och Janis lilla härliga dotter blev döpt med namnet Mila Kaisa Amalia. Så vackert namn. Då vi trodde dopceremonin var över, så kom det fram att Nea & Jani gifte sig på samma gång, alla blev så överraskade men glada!! 
Lördagen avslutades med pre-party på WH, och senare utgång till Leipätehdas. 
 
 
 
 
 
 
På söndag steg jag först upp vid klockan 13, och därifrån fortsatte vi till Damjans minnesturnering tillsammans med Janina, Eve, Fanny & Niksu. Vi hann med lunch senare, och jag sov tillslut över hos Niksu. 
 
En fartfylld helg med andra ord!

Dec. 07, 2012

Toppen helg på kommande. Igår kom Hamppe & Matte till Vasa. Vi hämtade de från flygfältet igår vid 19. Hängde hela kvällen hos Nicolina, talade och hade det hur chill som helst. N, L, H& M fortsatte ännu till O'malleys medan jag och Fanny for och sova till Fanny. Vi har sovit ut länge och bara vilat. Snart ska vi antagligen mot gymmet med Hamppe och Matte. Vi ska visa de WSC. De är värt att se!

Kommer ha fullt upp hela helgen med våra härliga svenskar, Damjans minnesturnering osv. Hörs på söndag igen!! Trevlig helg :)
(På instagram kommer jag dock uppdatera) Följ mig där: katrinakallio



Onsdag 5.12

 
 
 
 
Mina 3 bilder från lördagen.
Nu är jag hos Niksu, där vid 14-tiden ska jag hem, städa, duscha, fixa fara klockan 17 och äta till pappa, och därpå ha en liten förfest hemma hos mig. Sedan blir det utgång!! 
 
Vem ska ut idag, och vart? :D

Tisdag

 
Ett tag sen jag bloggade. (Senast lördag väl). Då firade vi iallafall lillajul lagade mat och så... Hehe. Laddar upp bilder lite senare. 
 
Har sovit hos Niksu förra natten och är här igen. Imorgon ska jag ta mig i kragen och få en massa gjort. Ska till stan och sköta lite ärenden, städa lägenheten och på kvällen kommer mina fina vänner till mig. 
Jee, väntar så mycket på morgondagen. Och ännu mer på torsdagen då H&M kommer till Vasa, wohoo!!!
 

Glad lillajul

 
 
 
 
 
 

Mys-fredag

Igår hade jag en ganska toppen fredag. Började med att kolla GG. Klockan 16 träffade jag upp Disa på stan och vi for på kaffe till Cafe dé paris. Satt där en stund och hade det hur mysigt som helst, och talade om en massa som vanligt. Disa är en sådan person det är helt super lätt men dessutom roligt att tala med. Litar till henne på fullt, och hon förstår och vill alltid hjälpa till :) Hon är guldvärd ♥ '
 
 
 
 
 
Senare träffade vi Tony & Nicolas och for tillbaka till Cafe dé Paris. Satt där och chillade och Topi kom också dit. Därefter kastade Topi mig till Fanny och vi for och sköta Juliette med Fanny & Janina. Vi kollade även Friends with benefits och åt lite rostatbröd och drack glögg. Mysigt så :)
 
 
 
For ännu till pappa en stund var släkten spelade kort, bl.a pidro. Fattade noll av hela spelet :D
 
 
 
 

Lördag

Godmorgon!
Jag var på toppen humör tills min dator började joma. Skulle ladda upp bilder från igår till min dator, men den ansluter inte telefonen till datorn. Can't understand why? Någon som stött på samma probelm? Den har aldrig gjort så tidigare? Någon som vet, så berätta för mig!!
 
Nåjaa berättar mer om gårdagen bara jag får mina bilder uppldaddat... Blir så lack på sånt här.
 
Ska iallafall börja fixa mig nu, och kolla ut några kläder. Klockan 14 ska jag på Ninas 30-års fest. Ikväll ska vi fira lillajul och äta gott... 
 
 
 
En liten tanke såhär ännu.
Ibland måste man nog bli sur. För att vissa personer inte klarar av att berätta sådana saker, som de själv skulle vilja veta i deras egen situation. Utan istället håller de hemliga, och tror att personen inte får veta (eller vad vet jag vad de tänker just då) men dumt att hålla sånt hemligt för en av sina bästa vänner?! Och förstår inte varför det alltid är samma personer.
(Nu talar jag inte om mig själv) 
 

RSS 2.0