Träningsvärk

Fy sjutton vilken träningsvärk jag har från gårdagens träning. Det har bara blivit värre med dagen. Nu ska jag försöka få tag på sömnen. Har en hel del jag måste få gjort innan helgen.. 
 
 
 
Miss you
 

home is where your heart is ♥

 
 
 
 
 
 

300913

 
 
Fanny& Pia var just här på besök, länge sedan jag träffat de och fått tala så det var super kul att se de igen! Nu funderar jag på som bäst om jag ska på gymmet eller på en länk. Det är ändå ganska mysigt höstväder ute så jag kan inte bestämma mig.

Toppen helg

Ännu en helg är förbi och det är redan måndag eftermiddag. Fredagkväll hade jag föreläsning 17-20.30 och på lördag hade jag föreläsning 9-15. Jag for lite tidigare från föreläsningen eftersom vi skulle på brunch& modevisning klockan 14 tillsammans med Gabi, Janina, Eve och Salla. Brunchen var god och det var trevligt att se på modevisning på samma gång. Senare på lördagen hade vi kalenderfotografering till cheerleadingen. Någon som vill köpa en kalender för nästa år? :D Kvällen avslutades med ishockeymatch och utgång. En riktigt lyckad lördag blev det! 
 
Igår var jag på träningar och efter det for jag hemma till mamma och äta, och på kvällen hade jag Niksu, Gabi, Salla och Eve här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NU JUST


280913

Veckan håller på och nå sitt slut, denna vecka har gått rätt så fort. Idag har jag hunnit med gymmet och så åt jag just lunch. Nu ska jag börja fixa mig, och sedan fa in till stan en stund tillsammans med Salla. Klockan 17 har jag föreläsning. Så på ÅA går väl min fredagskväll. Fint så.
 
 

SOMMAR 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ruskigt väder

Det är så ruskigt väder ute, kallt, blåsigt och regn. Men ändå tycker jag det är ganska skönt. Var ikväll på gymmet på RPV tillsammans med Gabi & Janina. Det var ett riktigt passligt pass. Fiilisen och motivationen till träningen är på topp! Åt just kvällsbit och kollade dagens salkkarit. Nu ska jag ännu träffa Salla& Fanny en stund.
 
 
 
 

Onsdag

Sov så himla dåligt förra natten, usch. När klockan ringde 7 imorse var jag helt död och tänkte helvete att jag måste stiga upp nu. Någonstans i bakhuvudet fanns de en tanke att någon morgon skulle engelskan börja först 10, steg upp och kollade kalendern och så var det ju faktist, just idag började engelska föreläsningen först klockan 10 så fick en timme till att sova. Denna lycka! 
 
Engelska föreläsningen pågick i tre timmar och därefter lunchade jag på skolan tillsammans med Jaana, Jemina, Anna, Ellen, Natalie och Sofia. Nu ska jag hoppa i duschen för att det känns så och därefter ska jag sova en kort nap och ta itu med en engelska uppgift. Sounds like a plan! 
 
 

Tummen upp för tisdag

Det är såå mörkt ute nu, och kallt. Man känner att hösten är här, vilket egentligen är ganska skönt! Man får ha på sig så mysiga kläder.
 
Ikväll har jag haft världens bästa mamma på besök, som fyllde mitt kylskåp på samma gång hon kom hit. Oj vad såna små saker gör en glad. Nu klarar jag mig fint hela denna vecka. Vi såg på salkkarit och drack te, hon gav också massage åt mig, har hela nacken helt jumissa. Tur har jag henne ♥ Hon är guldvärd. 
 
Avslutade kvällen hos Gabi och vi kollade på en kriminalserie som började förra veckan. Den är så himla spännande. Eve var också där. Nu ska jag snart börja sova så jag orkar vakna klockan 7 men ska först läsa igenom en engelskauppgift. Hoppas ni haft en lika bra tisdag som jag har! 
 
 

Photoboot

 
Haft Janina på besök här tidigare idag. Vi lekte lite med photoboot.
 
 
 
Senare var vi till Sweet Vasa, och därifrån for jag till gymmet på spinnbodypump + core. Nu inväntar jag mamma som ska komma hit på besök!

Replay

Har haft en helt toppen måndag, den bästa på länge. Nu på kvällen har jag träffat Salla och vi var hem till Niksu och såg på bland annat Salkkarit och Idols. Det är så skönt då hösten är här. Nu just är det så fint ute i naturen, och de var så skönt att gå en PW tillsammans med Niksu tidigare idag. 
 
Kvällen avslutas nu med mys för mig själv. Btw, Cheeks nya album (kuka muu muka) är så så bra! Tummen upp för det, min absoluta favoritlåt av honoms nya album är nog: Parempi mies Feat. Samuli Edelmann. Samuli Edelmann har så härlig röst, har alltid gillat den. Denna låt är också annorlunda än de andra, och den är super skön att lyssna på. Har spelat den om och om igen så många gånger redan under kvällens lopp.
 
 
 
 
 

Höst

 
 
 
Dagens lenkki chech, tillsammans med Niksu!
 
 

WE ♥ IT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänk positivt

Godmorgon!
 
Måndagen har startat slött igång. Först nu sitter jag och äter mogonmål. De följande 3 timmarna ska jag göra skoluppgifter. Vid 15-tiden kommer Niksu hit och då ska vi ut på långlänk. Skönt. I något skede ska jag också träffa Salla.
 
 

borta bra, men hemma bäst

Förlåt för dålig uppdatering, har bara inte haft ork att blogga.
 
Hela denna vecka har jag så gott som bott på White House tillsammans med Fanny ofc, men Gabi& Eve har också varit en hel där. Fannys mamma och pappa har varit på Mallorca en vecka så vi har hållit Fanny sällskap. Det har varit riktigt skönt. Annars har jag haft föreläsning fredag kväll 17-20.30 och lördag 9-15. Läser på ÖPU en riktigt intressant kurs så det har vart roligt. Denna söndag har varit slö (som söndagarna oftast är). Vi sov ut länge, lagade morgonmål, och så har vi kollat film och bara tagit det lugnt. Skönt så.
 
Nu är jag hemma igen och väntar på den nya veckan. Det är skönt att ha lite egen tid för sig själv nu. Är ganska trött så blir att ta natten snart.
 
 
 
 
Två stycken bilder från WBN. Haha!
 
 
 
Morgonmål på fredag på WH.
 
 
 
ÖPU.
 
 
Tacoplatta som vi åt ikväll. Så gott!
 
 
 
 

ÖPU

Godmorgon!


Safe haven

Ikväll har vi lagat sen middag tillsammans med Fanny, sallad och paj. Vi har varit ute och gått och så har vi kollat på filmen safe haven, (tillsammans med Janina) och det var bästa filmen jag sett på väldigt, väldigt länge. Jag rekommenderar den verkligen, så härlig och super spännande, fällde till och med några tårar i slutet av filmen. Jag är så känslig. Nu är det dags att försöka börja sova, om 9 timmar ska jag redan vara i skolan.


XXX

Nya veckan har redan börjat. Igår var nog värsta måndagen på länge, gick hela dagen och hoppades på att dagen ska gå så snabbt som möjligt. Började morgonen klockan 9 med engelska föreläsning 3 timmar. Därefter kom jag hem en stund, och fortsatte jobba med engelskan och klockan 16 var jag tillbaka på ÂA för mer engelska. Klockan 18 var jag/vi äntligen klara, och då gick jag till Gabi. Kvällen avslutades med sleepover hos Eve. Vi kollade många timmar bara på TV och slöade. 
 
Nu borde jag ta itu med en engelska essä. Det enda som fattas är motivationen. Men det hjälps inte nu, essän ska vara inlämnad imorgon. 
 
 

Sallas inflyttningsfest

På lördag var jag på Sallas inflyttningsfest. Hon har just flyttat till kompassen. (Eller i juni?) men ändå. Från henne fortsatte vi ut på bar, Fontana blev de för största delen. Hade en super lyckad kväll!
 
 
 
 
 
Dessa var mina telefonbilder från kvällen, på systemkameran har jag väl några till!

Partylördag

Håller på å röja upp i lägenheten, (förstår inte hur det alltid blir råddigt). Snart är jag klar och då ska jag i duschen och börja fixa mig. Klockan 18 ska jag befinna mig hos Salla som har inflyttningsfest ikväll. Kommer bli super kul, och hennes lägenhet är så fin. Ska ta med mig kameran så får ni se på bilder antagligen imorgon!
 
 

Bilder genom systemkameran

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tallinn är nog en av de mysigaste städer jag besökt. Tror detta var tredje gången jag var där? Har iallafall haft en så himla skön minitrip, och vill tacka mina vänner för det ♥ 
 
Som ni ser på sista bilden så besökte vi super alko innan vi hoppade på båten. Nästa gång blir det att ta med bilen! 
 
Har inte orkat ta så mycket foton som Janina&Emma, så ni kan kika in på deras bloggar senare för mer bilder. :)

Bilder genom telefonen

 
 
 
Hotellet vi bodde på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har gått på SPA-behandligar och njutit av det härliga poolområdet på hotellet.
 
 
 
Tivoli.
 

TALLINK Spa& Conference

Nu är vi framme på hotellet, skönt! Nu ska vi ut på stan och söka en restaurang att äta på.


Hoppade just ombord


Spontant är bäst

Igår bestämde vi oss för att göra en spontan trip till Tallinn tillsammans med Fanny, Janina & Emma. Så inatt hoppar vi i bilen och kör ner till Helsingfors. Imorgon 10.30 far båten över till Estland. Vi kommer tillbringa en natt i Tallinn, och vi är tillbaka i Vasa natten till lördag. Kommer bli super kul! 
 
TALLINK Spa& Conference heter hotellet som vi ska bo på!

Onsdag

 
Min onsdag har bestått av att plugga till största delen, och sköta några ärenden på stan. 

Janina 15

Igår kväll firade vi Janina som fyllde 15 hela år!
Tiden går sååå fort, bra man helst hänger med. Grattis ännu till henne ♥
 
 
 
 

-

Ny vecka, än en gång. Förra veckan gick så himla långsamt så hoppas denna vecka går snabbare.. 
Dagen började med sovmorgon vilket var så otroligt skönt. Steg upp vid 11-tiden, gick igenom min epost, anmälde mig till några kurser och lite innan 14 befann jag mig i skolan då "föreläsningen" började. "Föreläsningen" idag på engelskan bestod av en film. Imorgon ska jag börja med uppgifterna till den. Senare idag har jag läst på engelska, kollat TV, hängt med Niksu, powerwalkat med Niksu& Janina, träffat Gabi, Salla och Eve, och varit på "kaffe" med Fanny. Nu är klockan mycket, och jag är inte det minsta trött. Good luck till mig för att försöka få tag på sömnen.
 
 
 

Onsdag


Lazy day

Ny vecka, nya möjligheter, och hösten är också här. Så gott som den andra september är redan över. Idag har skolan börjat officiellt med engelska föreläsning klockan 9 på morgonen.
 
Annars har jag varit en stund med Jemina på stan, powenappat från 13-16, vart så otroligt trött med sjukmage dit på. Senare har jag träffas Eve&Gabi, och vi var bl.a och hälsade på Jaana& Aksu. 
 
Nu mår jag inte så bra och har ont i huvudet. Känner mig lite sjuk, får hoppas det går om!
 
 
Bild från förra veckan

RSS 2.0