TGIF

Så himla skönt med fredag. Jobbade sista dagen idag för veckan, och får äntligen ta ledig helg! Hur skönt är inte det? Morgondagens planer är redan gjorda, så behöver inte tänka destomer på de. På söndag ska jag sova ut lääänge, och göra skoluppgifter, och så ska vi fira mammas födis.
 
Idag är mammas riktiga födelsedag, så grattis! ♥ hon är bäst! 
 
 
Det tog så jäkla ont att göra tatueringen, men den var så värd de ♥ Och den är lätt min favorit av mina tatureingar! 
 
 
Annars idag har jag haft städdag hemma och jag har fått så bra städat.
Nu är det bara att ta emot ihelgen! 
 
 
 
 
 
 

22:19

Det är alldeles för lite timmar på dygnet. Jag hinner inte nära på med allt som jag borde hinna med. Nu just har jag egentligen det så stressigt för tillfället. Mycket jobb, och mycket skola. Från och med imorgon ska jag göra en lista på vad allt jag måste hinna med under en dag. Morgondagen underlättar det att jag får låna Fannys bil, så jag kan sköta en massa ärenden. Så snäll hon är, än en gång ♥ Guldvärd!
 
Tidigare idag var vi på bodyattack, och så har jag jobbat. Nu är jag äntligen hemma, och hinner sova 7 timmar före det är väckning och back to work!
 
 
Vi besökte också fitnesstukku!
 
 
 

Rise and shine

Godmorgon!
Har sovit så gott förra natten och är pigg som en spigg. Äter som bäst morgonmål och ska snart dra iväg på bodyattack med Fanny till sportsgym. Klockan 13 ska jag befinna mig på jobbet och kommer vara där hela kvällen. Tre jobbdagar kvar och sen får jag ta helg! Har hela helgen ledig, så skönt :) Hoppas ni får en toppen dag, och roligt att ni kikar in hit fast jag är dålig på att blogga!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är från we heart it
 

iPhone 5S

Idag har jag införskaffat en ny telefon, eftersom min gamla var så gott som död. Min åsikt är att apple är bäst, så det blev en iPhone 5s och jag är så nöjd med den! Måste bara ta väl hand om den nu. Dessutom tycker jag Saunalahti har grymt bra kundbetjäning. Har oftast alltid strul när jag ska köpa något som har med elektronik att göra, men idag fick jag så bra och kunnig hjälp och allting gick dessutom super snabbt! Tummen upp för Saunalahtis kundbetjäning! 
 
 
 
 
 
Min gamla telefon i bra skick...
 
 
 
Min nya baby ♥

LEJONKUNGEN

Det har gått lite dåligt med att blogga på senaste tiden. Har helt enkelt haft så jäkla mykcet att göra. Både jobb och skola och tiden har ändå inte räckt till, måste försöka göra upp ett schema för hur jag ska få allt uträttat. 
 
OS avslutades också på söndag. Jag har inte föjlt med så mycket, annat än vad TV:N har varit på på jobbet. En gren har jag ändå följt med i och det är hockey. Jag tycker Finland kan vara stolta över sitt brons, så himla bra jobbat! Och vi alla kan vara speciellt stolta över Teemu Selänne som bidragit med så mycket för vårt land, Finland, inom ishockeyn, under många många år! Vilken man, helt otroligt! Går inte ens och beskriva med ord. '
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa bilder har delats en massa gånger på Facbook, och på instgram. 
Vi kan ju inte annat än vara stolta ♥
 
 
 
 

Måndag och ny vecka
230214

Hej! 

Det är mycket på gång just nu och jag har helt enkelt inte hunnit blogga alls. Har bestämt mig för att från och med nästa vecka (som börjar imorgon) att börja blogga mer och aktivare. Iallafall försöka. Nej, men kommer skriva minst ett inlägg per dag. Så jag återkommer imorgon! 
Workworkwork

Som bäst håller min jobbhelg på. Igår jobbade jag 14-2115, idag kommer jag jobba samma tid som igår och imorgon jobbar jag från 7-14. Det är oftast rätt så skönt att jobba helgen, det är mycket lugnare och alla har ganska bra fiilis. 


Nu ska jag stiga upp och äta frukost och börja förbereda mig inför jobbkvällen :)

*

Life give you ups and downs, it's your attitude what matters how your going to handle them. Enjoy the ups, learn from the downs and be grateful for that bumpy ride. 


Thursday

Torsdag, och det känns som veckan går så jävla långsamt.. Idag började morgonen med ett möte, och jag är sjukt taggad! Kan berätta mer om de i ett senare skede. :) 
 
Sen har jag hunnit hälsa på Emilia, vi drack en kopp kaffe och skvallrade senaste nytt, perus! Nu ligger jag hemma i sängen och borde skriva på en hemtent, ända som fattas är motivationen...
 
 
Annars så är jag på lite bättre humör nu, än tidigare i veckan.. 
 

Tummen upp

  
 

X

Nu har det gått en hel vecka sedan jag bloggade och det har hunnit hända en hel del under den gångna veckan, både positiva och negativa saker.
 
För en vecka sedan på onsdag hade vi bowlingkväll med cheerleading laget. Det var riktigt roligt eftersom man inte känner så bra sina lagmedlemmar när laget blivit nytt!
 
 
 
 
 
På onsdag kollade vi PH-final hos Janina, Emma och Hoai. Det gick inte som förväntat och fel person vann. Men kanske det är så för att han helt enkelt spelade bäst och så fult man bara kunde. Men hur är det man säger, don't hate the player, hate the game..
 
 
På torsdag hade vi träning med laget, och det gick helt toppen bra! Gud vad jag älskar cheerleading ♥
 
Fredagen spenderades först på jobb, och sedan körde vi utgång med 2 stycken av ina favoriter, Eve & Gabi.
 
 
 
Träffade på nåra av våra bästa pojkkompisar på Sky, bland annat Jukka och Aksu.
 
 
På lördag åt vi hos pappa.
 
 
 
Lördagskvällen spenderades med Nora.
 
 
 
 
På söndagen gjorde jag inget speciellt, och inte på måndagen heller för den delen. Igår (tisdag) hade jag föreläsning och på kvällen var det iinflyttningsfest hemma hos Janina, Emma & Hoai för vår släkt.
 
 
 
Fanns en massa gott som de bjöd på!
 
 
 
Vanessa har tydligen tagit egopics på sig själv!
 
 
Annars har jag igår och idag haft så jäkla ont i magen, och ingen matlust. Har sovit dålgit hela förra natten på grund av magsjukan så skippade dagens föreläsning... Hade frissatid bokat för idag, så slet mig dit till 1345, och mitt hår blev super bra! Är så nöjd :) 
 
Har inte haft någon frissa jag gått hos på senaste tiden eftersom hennes jag förr var hos så har slutat. Men nu kommer jag fortsätta i framtiden att gå till Minna, super duktig och trevlig. Bild kommer senare!
 
 

Wednesday

Onsdag, redan! Så fort halva veckan gått. Dagen har spenderats av att skriva hemtent, och av att sköta ärenden. Nu ska jag snart fortsätta skriva. Om en par timmar ska vi och bowla med laget, kommer bli så kul! Borde bara äta något innan de, men vet inte vad. Kommer avsluta kvällen med att se Paradise Hotel finalen hos Janina & CO. Så en sådan onsdag. 
 
 
 
 

Tisdag och PH

Gårdagen jobbade jag kväll, och idag jobbade jag 10-17. När jag slutade idag städade jag, Janina kom hit och hängde, vi kollade bland annat Paradise Hotel, och jag kan inte säga något annat än att Jeppe är ett svin och han har ingen empati alls. Hoppas så jäkla mycket på att han iallafall inte vinner!
 
Hejjar nu på Aina och Samir! Någon av de är så värda vinsten!
 
 
 
 
 
Senare idag har jag träffat Eve & Gabi. Nu skulle jag vilja se dagens PH men de tilttar så mycket... 
 

Söndag

Gårdagen spenderades åt jobb, powernap, besök hos Mommo och Moffa och till att träffa Salla. 

Sovit så dåligt inatt på grund av nässelfebern, ingen medicin har hjälpt hittills och jag håller på att bli galen. Nu ska jag traska iväg mot jobbet! 
Godnatt!

Idag har jag jobbat 7-14 och därefter luggit och vilat eftersom jag mått så dåligt. Kvällen spenderades hos Eve som hade födisfest! Jag kom hem redan efter 21 eftersom jag ska jobba igen imorgon! Jag hoppas ändå mina härliga vänner får en helt toppen kväll! Ni är bäst <3 


Nu säger jag godnatt och hoppas på att nå bättre imorgon.. 

RSS 2.0