Megan Fox

 
 
Jag vill ha en ny tatuering. Håller just på och bolla lite med tankar och ideer..

Torsdag

Dagen började idag med föreläsning från 9-12. Vi gick igenom en massa, så det är mycket att minnas och öva på, speciellt då jag är lite efter med statistiken då jag missade måndagens och tisdagens föreläsning. Men jag hinner nog med ännu! Efter statistiken lunchade vi med Jemina och det var så god mat idag. Sallad, och ugnspotatis med räkröra. För tillfället sitter jag på bibban och skriver hemtent om socialt arbete med unga. Kommer antagligen sitta här tills de stänger idag. Hoppas jag får det färdigt till dess iallafall! 
 
 

21:59

Var på bibban till sådär 16-tiden och sen plockade Janina upp mig. Vi for till Mummi var vi lagade tortilla och till efterrätt blev de äppelpaj och vaniljsås. Nami!

 Senare drog vi till LL på venyttely. De var en timmes venyttely så de var riktigt skönt för musklerna, och annars också avslappnande och inte tänka på något alls, låta hjärnan bara vila. Under venyttely timmen blev jag också positivt överraskad, i slutet då musklerna var mjuka så fick man i en övning stretcha spagat. Har alltid gått bättre för mig med vänster ben framåt och tänkte för skojs skull se hur långt ner jag slipper, och till min överraskning fick jag spagat!! Woppa, så kul, har inte testat det på många år. Med höger ben framåt behöver jag dock lite övning ännu. Nu ska jag hänga upp byk och sedan börja sova! Godnatt!

Onsdag

Onsdag redan! Denna vecka har gått relativt snabbt med tanke på att jag varit sjuk. Idag har jag lunchat i skolan med Gabi, Cecilia och Jaana. Där efter satt  jag på utbytesmöte från 12-15. Det är så svårt att veta vart man vill åka på utbyte. Mina alternativ är England, Australien och USA. Har ännu inte bestämt mig vart jag vill mest, kanske England. Beror på hur jag får det att passa in i studierna. Ska ta reda på mer om saken i slutet av veckan. Nu ska jag skriva en hemtent, som ska vara inlämnad imorgon. Alltid ute i sista sekunden, lär mig aldrig. 
 
 

ZzZ


 
Dags och säga godnatt. Tog just en burana för säkerhets skull. Hoppas inte jag måst vakna 100 gånger för att snyta mig heller. Imorgon är det dags och ta sig till skolan igen. Ska bland annat på möte om utlandsstudier.Frågestundens svar

Ska du studera något annat efter att du är klar med socialpolitik?

Jag har ingen aning ännu om jag kommer studera något annat, isåfall något som jag har nytta av i socialpolitiken eller i mitt yrke. Socialt arbete är en sak som jag skulle vilja läsa. De kan man göra på universitetet i Helsingfors. Får se!

 

Favorit pass på gymmet?

Passen jag brukar gå på är attack, combat, body, rpv, spinning, pump och core. Och om jag måste välja ut ett av dessa är de nog combat! Har på senaste tiden varit lite dålig att gå på pass på gymmet, men det ska jag ändra på genast jag blir frisk!

 

 

Vart skulle du helst resa?

Två av mina dröm resemål är ön Capri och Hawaii.

 

 
 

Vem var din favoritlärare i bgs?

Mina favoritlärare var nog Ifa, Tarja och Eva-Maria. 

 

Tycker du aldrig att gänget är på för mycket party :D

Haha, det kanske blir för mycket fest! Men i denhär stan finns det faktist inte så mycket annat att göra heller, speciellt inte då man är singel!

 

Hur länge ha du sett på salkkarit? :D

Jag har sett på salkkarit från och med första avsnittet, och kommer nog se till sista avsnittet. Så here we go! :D

 

 

Favorit artist?

Jag har nog ingen favorit artist på det sätte. Finns många bra, och det finns många som jag kunde åka och lyssna på!

 

Hur är du så ofta på positivt humör?

Förr var jag oftare på positivt humör, nuförtiden är jag inte lika positiv något mer. Men måste försöka bli det igen! På bloggen brukar jag dock inte heller skriva ut de personligaste grejjerna, så då man läser min blogg får man ju inte samma bild som de jag umgås med.

 

Har du förlängningar nu, eller eget hår?

Nu just har jag inte i några förlängningar, annat än clips för att mitt hår är så tunt (för att jag använt mig av förlängningar sinetter och tejp) Så ni som har helt ok långt/tjockt hår sätt aldrig i några förlängningar eftersom att ni kommer ångra det. Som till exempel jag nu :D (och jag vet många andra som också önskar de aldrig skulle ha använt förlängningar) Nu just håller jag IGEN på att fundera över om jag borde lägga i tejp, eftersom jag har så nog av mitt tunna hår och det är jobbigt att varje dag sätta i clips. 

 

 
På denna bild har jag tejp förlängningar
 
 
På denna bild sinett förlängningar
 
 
På denna inga förlängningar alls 
(På Magaluf förra året, men efter det klippte jag håret kortare, ångrade mig lagade fast sinetter så nu är vi här)
 
 
 
Mitt eget hår + clips
 
 

Favoritmat? 

Mos och köttfärssås

 

Drömjobb? Realistiskt drömjobb? 

Drömjobb, bra fråga! Nå något som skulle vara nice vore att äga ett eget stort och berömt SPA i till exempel USA eller Australien, var en massa kändisar skulle gå. Eller så skulle det vara kul och vara bröllopsplanerare. Realistiskt drömjobb är nog att få göra något för barns välmående. Vill åka som volontär någon gång efter studierna för att få hjälpa barn i U-länder. Vill till exempel jobba för något barnskyddsförbund.

 

Vad är du rädd för?

Jag är rädd för höga höjder. Skulle till exempel aldrig hoppa bunge jump!

 

Vad gjorde du för fem år sedan?

För 5 år sedan var året 2008 och jag hade just börjat gymnasiestudierna på Vasa Gymnasium. Det var då man helt själv fick välja för första gången till vilken skola man vill. (gymnasiet eller yrkesskolan) Det var ett val som man visste kommer påverka sitt liv till en del. Det var första gången jag inte gick i samma klass eller helst i samma skola som min fina kusin Janina. Det var väl lite konstigt. Eftersom vi hade vart på samma klass sedan 1:an, men dessutom också på samma dagis. Jag trivdes mycket bra på Vasa Gymnasium och hade tre helt fantastiska år där! Jag fick vänner för livet (som jag ännu också har god kontakt med och vi träffas alltid nu som då, ibland oftare och ibland mer sällan) och vi gjorde en massa roligt under de 3 gångna åren. Jag lärde mig en massa nytt både i skolan, i mig själv och om livet. Då man började 1:an på gymnasiet kände man sig så himla vuxen, fast faktum var att man var 16 år och visste egentligen ganska lite. Man gick på gymnasie konventer, vilka alltid var lika roliga. Vi hade kvällar då vi var i Veikkars hos Fanny& Pia, de kvällarna såg man alltid lika mycket framemot eftersom det alltid var lika kul. Man blev äldst i skolan, vilket vi firade med äldstesdans efterfest. Vi blev också äldst i skolan ABI:n, och man var där mycket snabbare än man trodde. ABI-året var helt super kul, vi gick på sitsar och vi åkte på abikryssning. Den bästa dagen i mitt liv hittils har nog vart dagen då vi tog studenten. Vilken lycka! 

Nåjaa utanför skolan då. Jag var ännu för 5 år sedan med och tävlade i cheerleading på FM-nivå. Cheerleading var en mycket stor del av mitt liv, och jag älskade det! För 5 år sedan hade jag också samma gäng som jag har nu, och jag är så glad för att jag har världens bästa vänner ännu idag. ♥ 

 

Var ser du dig själv om fem år?  


Om 5 år är året 2018. Jag borde bli klar med studierna 2017, men tror det kommer dra ut lite eftersom jag vill åka på utbyte. Antagligen bor jag här eller i Helsingfors och mina studier är på slutrakan. Jag jobbar antagligen på ett barnskydds förbund eller något som har med barn att göra. Mer än så kan jag inte riktigt säga. Jag funderar antagligen på att köpa lägenhet av något slag.

 

Hur skulle en perfekt dag se ut för dig?

En perfekt dag skulle vara utomlands (på någon exotisk ö) med mina bästa vänner. Vi skulle äta en god frukost, njuta på beachen av de härliga vädret och värmen, dricka goda drinkar, skvallra, äta en massa gott och på kvällen skulle vi antagligen ut på någon nattklubb.

 

Vad tycker du att e de bästa och sämsta me dig själv?

Jag gillar inte alls denhär frågan, eftersom jag aldrig vet vad jag ska svara. De sämsta med mig själv är iallafall att jag är skit dålig på att vara ekonomisk och använda pengar vettigt. Då jag får pengar så slösar jag. Jag borde lära mig att spara. Lättare sagt än gjort. I vissa saker är jag också ganska blåögd vilket inte alltid är så bra. Om jag gillar någon har jag också en tendens att vara för svartsjuk, vilket heller icke är bra. Så det finns nog saker att förbättra på! Jag är oftast ganska snäll mot andra, och jag brukar komma bra överens med de allra flesta. Vad tycker ni är bra med mig?

 

Vem är dina 2 bästa vänner?

Till mina bästa vänner hör Gabi, Eve, Fanny, Janina, Niksu, Lillis och Salla. De är vårt gäng som vi hänger med. Det är super svårt att välja ut två, men med Gabi& Eve så hänger vi mest tillsammans. Vi ses så gott som varje dag, så med de talar man ju mest, så egentligen vet de också mest om man säger så! 

 
 
 
 
 
Kan du visa bilder av din lägenhet? hur stor är den btw? är det dyrt att bo där, såg så fint ut utifrån :)
 
Min lägenhet är 33,5 kvadrat med stor balkong. De kostar 482€ i månaden och då ingår vatten. Jag trivs super bra här :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

291010

God morgon!
Jag kan inte göra annat än klaga på att jag hatar min förkylning. Har redan missat två viktiga föreläsningar plus att jag kommer måsta gå på omtent i engelskan eftersom jag måste snyta mig mellan 2 minuters mellanrum, + alla hostattacker jag får och känner mig inte frisk heller, bättre att inte smitta ner någon annan eftersom jag har stegring ännu. Har sovit mycket bättre denna natt men med hjälp av en burana 1000mg. Har vaknat ofta till att jag har måstat snyta mig eller hosta men inget går att jämföra med natten innan.. 
 
Nu måste jag ändå börja jobba på en hemtent eftersom den ska vara inlämnad på torsdag och då är det absolut sista deadline, blir bråttom med den också. 
 
 
Saknar värmen 
 

Ställen jag vill besöka

Nu har jag resfeber så ska dela med mig av ställen jag vill besöka någongång. Ska ha som mål att besöka ett av dessa ställen nästa år!
 
 
 
Capri
 
 
Hawaii
 
 
Madagaskar
 
 
Sri Lanka
 
 
Kuala Lumpur
 
 
Cocos (Keeling) Islands
 
 
Gold Coast
 
 
Paris
 
Island
 
 
Nizza
 
 
Skopelos
 
 
New York
 
 
Dublin
 
 
Edinburgh
 
 
Finns så många platser här i världen man skulle vilja se, men här är några som jag vill besöka! Vilka ställen skulle ni vilja se och har ni varit till något av de ovannämda? :)

Sjuk

Som jag skrev tidigare så var mamma på besök hit med min favoritmat som bara hon kan få lika god, maletköttsås och potatismos. Smakade så bra då jag inte kunnat ät på hela dagen något. Det har varit min favoritmat ända sedan jag var liten och hon hade lagat så mycket så det räcker ännu tills imorgon. Hon fyllde dessutom på mitt kylskåp, vilken toppen mamma jag har. Efter det satt vi och talade en stund och Josefina och Kaj kom också upp och hälsade på en sväng. Har bara annars luggit hela dagen i sängen och försökt vila. Skulle inte alls ha råd att missa några föreläsningar nu. Aah, så störande. Dessutom har jag tent imorgon men om jag mår såhär måste jag väl gå på någon omtagning... 
 
 
 
Försöker göra allt för att bli frisk snabbare.

Måndag

Vilken bra start på veckan alltså... Sovit extremt dåligt hela förra natten, sammanlagt kanske 2 timmar. Har så jävla ont i halsen så jag knappat kan svälja och hosta, snuva, öronvärk och feber då till på köpet. Har luggit hela dagen i sängen och har inte orkat göra något. De känns som det bara blivit värre mot kvällen. Fyfan, hade glömt hur jobbigt det är att vara sjuk. Dessutom har jag tent imorgon och annars också en intensiv vecka på kommande så skulle inte alls hinna med detta. Suck. Har iallafall världens bästa mamma som av min önskan lagat mos&köttfärssås som hon ska komma med hit lite senare ikväll. Har ännu inte kunnat äta något på grund av hur jag mår.. 

Om halsen och öronvärken inte är bättre imorgon så måste jag nog besöka en läkare. 

TRITONIA

Klockan närmar sig igen 00:00 och jag är vaken as always. Dåliga, dåliga vana. Har idag vaknat 8, fixat mig, ätit morgonmål och varit av och an till kela med några papper. Därefter for jag& Gabi till Tritonia var vi också mötte upp Cila. Vi var på Tritonia och läste/jobbade  i 9 hela timmar. Från klockan 10-19. Efter det sa hjärnan tack för denna dag. Vi for via Subway och till Gabi och kollade på bland annat TV. Nu är jag hemma och måste börja sova för att orka vakna klockan 8 imorgon igen. Tack och godnatt! 
Tisdag

Imorgon har redan så gott som halva veckan gått. Idag började min dag med föreläsning, de är ny period nu. Därför är det en hel del som ska göras i de gamla kurserna och nästa vecka ska allt vara klart. Efter föreläsningen var jag på gymmet och efter det har jag kollat på skolgrejer. Senare ikväll har jag träffat E&G. 
 
Jag borde gå och sova tidigare om kvällarna, nu är klockan också nästan halv 12. Problemet är bara det att jag inte får tag på sömnen. Borde påriktigt sova någon timme mer om nätterna. Det är bara så svårt att vakna till exempel klockan 8 då det är kolmörkt ute. Känns som mitt i natten då ännu, och jag är ingen morgon människa... Men nej, imorgon är det också väckning klockan 8 som gäller så nu måste jag stänga datorn och gå och lägga mig. Ska försöka lägga upp alla frågor&svar från frågestunden hit imorgon. Tack& Godnatt!
 
 
Gammal bild
 

X

Sallas familjs hem är ett av de härligaste jag vet, det är så stilrent och fint. Skulle lätt kunna bo där! Nu ska jag dela med mig lite bilder åt er också. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

191013

Godmorgon! ♥
 
Vilken fin dag det är ute. Jag ska ännu ligga en stund i sängen och chilla. Har nästan hela natten drömt mardrömmar så jag har inte sovit så gott, är därför en smula trött ännu men får inte tag på sömnen heller mer. Har så hemska skavsår på fötterna så jag inte vet vad jag borde göra, eftersom jag måste ha på mig skor mycket idag. 
 
Idag ska jag alltså först en 15-tiden på Neas&Janis bröllopsfest. Det gifte sig på samma gång som Mila fick sitt namn. Idag ska de hålla festen, så kul! Därifrån fortsätter jag på Niksus födelsedags fest, hon fyller 20 år idag! GRATTIS! Kommer bli en toppen dag ♥
 
 
 

-

Vilken fredag det vart. Började med att städa hela lägenheten tiptop. Därefter åkte jag till mommo och moffa var jag åt världens godaste köttbullar och mos. Älskar mommos mat. Vi bakade semlor och jag färgade hennes hår. Så kul att vara där. Senare träffade jag Salla hon hade lagat tortillas åt oss. Mera god mat. Vi var till GW-gallerian, till Iida en stund och så kollade vi Salkkarit och hade myskväll på tumis. Kvällen avslutades med att vi träffade EVe& Gabi. 
 
Nu ska jag svara på lite frågor i frågestunden och sedan börja sova. Imorgon kommer bli en bra och rolig dag! Mer om det imorgon. Sov gott!
 
 

TGIF

Dagarna har gått så fort så jag inte har hunnit med. Har för tillfället mycket med skolan, igår spenderade vi hela dagen på Tritonia med Gabi och Cila, och fick iallafall bort en deadline + läst lite på tent. På kvällen hängde vi hos Fanny tillsammans med Janina, Gabi, Eve och självklart Fanny då. Fanny bakade åt oss brownie med grädde. Super gott!
 
Nu just har jag färg i håret, min utväxt var för jävlig, rent ut sagt. Nå nu fixas det problemet också. Senare idag ska jag städa, jag ska också på besök till mommo&moffa, och så ska jag träffa Lillis i något skede som är i Vasa.  Kvällens planer är lite öppna ännu. Skulle ha förstås skoluppgifter. Men tror jag checkar ut med skoluppgifter för idag iallafall och fortsätter imorgon på förmiddagen. Imorgon händer också en massa kul, men mer om det senare! Have a nice day everybody! :)
 
 
 

X

Min rytm är helt upp och ner. Somnade sent igår, men vaknade relativt tidigt ändå idag. Nu är jag inte heller det minsta trött fast det är väckning imorgon 07:30.
 
Idag har jag jobbat på skoluppgifter, läst lite på tent, varit på spinnbodypump, och sett på TV tillsammans med N,E&G. Idag kom sista avsnittet av Broadchurch som vart en så himla bra kriminalserie. Synd att den slutade redan. Men nej, nu måste jag försöka sova!
 
 

02:05

Klockan är redan över 2 och jag kan bara inte sova. Får inte alls tag på sömnen och vänder och vrider på mig hela tiden. Kollade just lördagens X-factor, och trodde de skulle hjälpa för att ögonen skulle bli trötta, men nej. Störande. RHODIUM

Söndagens träning var helt toppen med världens bästa lag. Vi fick så mycket gjort på träningen, och övade på vårt program. Är så stolt för att det gick så bra! Det var en helt super rolig träning! Den 1.12 har vi uppvisning på Variska!
 
 
 

Höst

Så har en ny vecka igen dragit igång. Denna måndag började med skola, därefter har jag varit och skött ärenden, jobbat med en hemtent och somnat. Eve var just här och hängde en stund. Nu ska jag fortsätta med hemtenten. Har massvis med deadlines på gång nu. Inget höstlov här inte! Kommer bli en intensiv vecka för mig och studierna, ska försöka få så mycket gjort som möjligt innan helgen. 
 
Roligt med era frågor i frågestunden, ska svara på de under denhär veckan, genast bara när jag har tid över. Hösten är också himla fin nu just, fast det var superduper kallt imorse. Använde vinterjackan för första gången. 
 
 

Home

 
Det är någon som frågat var jag bor och här har ni svaret :) 
Trivs så bra i mitt "nya" hem. Flyttade ju in redan i maj. 
 

111013

Dagen började med att jag vaknade vid 10, därefter gick jag till gymmet på body, var bland annat Fanny också var. Nu har jag duschat och ätit lunch, lagade en så god lunch som bestod av lax, halloumiost, svampar, rödlök och grönsaker. 
 
Nu ska jag börja fixa mig och sedan ska vi på Damjans minnesstund klockan 15. Idag är det exakt 4 år sedan den hemska olyckan hände och han dog i en bilkrock. Saknaden är stor ♥
 
 
 
 
 
 
 

Fredagens planer

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Varit trött och haft huvudvärk. Har ändå försökt jobba på en engelska essä, inte med så god framgång dock. Sovd en halvtimme från 1745-1815 då jag blev väckt av mamma som ringde. Största delen har jag kollat på TV, bl.a på BB extra, salkkarit, Idols och Broadchurch.
 
Hade på facebook klickat att jag kommer delta i ett evenemang på SKY imorgon, och mellan alla som klickat de kommer delta i evenemanget utlottades VIP-paket till en person. Jag& Eve hade deal att om någon av oss vinner tar vi med den andra. Ingen av oss brukar ha så stor framgång i sådana här saker så vi tänkte nu inte destomer på saken. Idag fick jag ett meddelande om att det var jag som vann VIP-paketet. Wuhuu! I VIP-paketet ingår en hotellnatt på Sokos, gratis inträde + gratis dricka på SKY imorgon kväll. Så ni vet vad jag och Eve kommer göra! Så kul med spontant! 
 
 
Min partypingla!

FRÅGESTUND

 
 
Tänkte ordna en liten frågestund, de går också att ställa frågor anonymt. Så passa på att fråga nu! :)

Håller i sin dödsdrink

Jag läste häromdagen på Aftonbladet om ett par som var på resa i sydöstra Indonesien (nära Lombok& Bali). Paret var ute på en nattklubb som en känd reseguide hade rekommenderat. Mannen drack en världskänd mojitodrink. De slutade med att mannen dog ca. 1 dygn senare i sin flickväns händer på akuten, var de inte kunde rädda honom längre. Dödsorsaken var att de hade hittat metanol i honoms kropp. I drinken hade de alltså blandat metanol och inte etanol som man använder (alkohol). En centiliter metanol kan ge ögonskador, och en deciliter leda till döden. För denhär unga mannen ledde metanolen honom till döden. Så hemskt!!! Minst 50 andra har också blivit drabbade av att de fått metanol i sin drink och sedan avlidit endast under året 2012. 
 
Frågan är: är det alltså okunskap som gör att man blandar i metanol i en drink eller är orsaken den att metanol är billigare än etanol. Jag tippar själv på de sistnämda. Alltså det är ju helt sjukt att man på flit blanadar i metanol i någons drink bara för att baren själv vinner på det eftersom det är billigare. Hur hemska kan människor egentligen vara?! Så de löns verkligen att vara försiktig. Detta hände ju alltså på en känd nattklubb/bar. Och dethär kan ju i princip hända nästan varsomhelst, men speciellt på sådana ställen var alkoholskatten är hög! 
 
 
 

Elämä voittaa

Idag har jag vart på så mycket bättre humör än igår. Dagen började med engelska och jag hade min muntliga presentation. Den gick helt super bra, fast jag sov så dåligt natten innan då jag var så nervös. Jee, så glad! Därefter for jag hem till mamma och äta. Seda har jag träffat Salla, vi var bland annat och hälsade på hos Janina. Senare ikväll hade jag Eve här på besök. Denna dag har alltså varit ganska bra om man bortser min huvudvärk.
 
 
 

X

Tisdag, fast det känns som måndag idag. Nu just har jag ingen motivation för något, men det är nu man måste försöka orka kämpa. Jag har ingen motivation för skolan, ingen motivation för gymmet, ingen motivation för att göra absolut någonting. Det är tusen saker man borde göra men det slutar att man inte gör något alls. En massa man borde träffa, hälsa på, umgås med osv. Och så får man bara höra att varför hit, och varför dit. Man borde göra undan alla deadlines i tid och inte sitta med de några dagar innan och göra ett sämre jobb än vad man annars hade gjort om man verkligen satsat och gett sitt allt, man borde inte heller läsa på tenten några dagar innan, och då också nå ett sämre studieresultat. Det är så mycket man borde göra annorlunda. Ibland känns det bara som att man sku ha lust och dö, ja för en stund iallafall. Jag skriver inte oftast hit hur jag känner mig, eller hur det känns just för stunden. Men nu just har jag en sån feelis att ihan sama. Men sakerna  jag gör nu för jag måste ändå göra de någongång fast jag inte har någon motivation nu. Så för att göra sakerna rätt nu, så har jag städat just. Nu ska jag stänga datorn och öva på engelska, och sedan ska jag till gymmet. Det är värt de efteråt.
 
 
 

Time to say goodnight
031013

Godmorgon!
 
Har sovit så bra hela förra natten, och det känns som om jag sprudlar av energi!! Håller just på och äter morgonmål och ungefär en timme ska vi på länk med Niksu ut i det härliga höstvädret. Solen lyser från klarblå himmel. Dagen kunde väl inte börja bättre än så :) Tummen upp! Hoppas ni också får en helt toppen dag.
 
 
 
 
 
 
4 gamla höstbilder
 

021013

Igen har veckan gått så himla fort. Idag har jag haft engelska föreläsning och efter det har jag jobbat på engelska, först ensam, och sedan träffades vi med Janina på Arnolds. Janina var till så stor hjälp med min engelska presentation. Så tacksam för det! Nu är jag halvvägs, imorgon måste jag få den klar!
 
Annars har jag ikväll umgåtts med Janina, Gabi & Eve. 
 
 

Behöver tips/råd

Väckarklockan ringde redan klockan 8 idag, steg upp duschade och började göra engelska uppgifter. Nu har jag fått en uppgift klar, och nu ska jag börja se på mitt projekt. Är redan så nervös då jag måste hålla det inför engelska gruppen! Jag seriöst hatar att hålla föredrag. Värsta jag vet. Någon som har några bra tips på hur man slipper nervositeten? Eller hur man kan börja gilla att hålla föredrag? GE MIG TIPS!
 
 
 

RSS 2.0