SISTA APRIL !

Igår hade jag den skönaste söndagen på länge, länge. Steg upp 11 började laga morgonmål, fixade mig och for till pappa. Där tog jag i bruk min systemkamera som jag inte använt så flitigt ännu... Men nu börjar det! Vi for och satt på då Josefina körde bil. (jag, Janina, Nicke och självklart pappa). Därefter förde jag Vanessa på träningar, vi åt god mat ute i solen, jag hämtade V, och sen kom grannarna på besök och jag gick senare in för att kolla några avsnitt PH.

Nångång 7-tiden hämtade jag Fanny och så kom vi till henne. Hennes mamma hade lagat god mat och Fanny fixade lite mina naglar.

Inatt har jag sovit dåligt, vet inte vad det beror på men... Nu är jag också så förkyld. Men det gör inget för idag ska valborg firas!


SÖNDAG


23:25

Hej!
Kom just hem och nu ligger jag och bloggar från min iPhone i sängen. Minns inte ens ärligt talat senast när jag skulle kommit hem före 12 på en lördag! Säkert då jag var 14-15 eller något... Alltid om vi inte varit ute och festat så har jag sovit hos någon eller varit med någon ens längre. Nu är jag hemma i min säng och kan säga det är jäkla skönt. Tänkte först fara till Crystal och sitta en stund, kolla på folk osv med G&J, men nu är jag glad över att jag kom hem.

Annars idag har jag varit på gymmet från morgonen på spinning och body, tränat på gymmet och suttit i infraröda bastun med Emilia. Vi var på gymmet till 14, alltså 4 hela timmar, nu värker mina muskler och det är otroligt skönt. Därefter har jag varit med Gabi, varit hos Fanny, lagat mat och bara pratat. Och jaa nu är jag ju hemma!

Hoppas ni har/kommer ha en lika bra lördag som mig! Nu säger jag godnatt och imorgon kommer inga klockor ringa och väcka mig.


SATURDAY


08:47

OCH jag är vaken redan, på en LÖRDAG morgon.. Men det är för att jag skall till gymmet och träna hårt! Sover istället ut imorgon. Nu skall jag stiga upp fixa något morgonmål dra gymkläderna på mig, och sedan plockar Emilia upp mig.


Gäspgäsp

Är dö trött och borde sova redan. Har tidig väckning imorgon eftersom jag skall till gymmet redan från morgon med Emilia.

Hade sjuka muskler från förr, så dagens body kändest extra tung! Har speciellt sjuka lår, och så har jag så ont i axlarna. Så i vissa moves på body trodde jag att jag skulle dö, då de tog så ont i axlarna. Nu känner jag hur träningsvärken börjar komma ännu mer. Men det är bara skönt! Imorgon kör vi hårt igen! :-)



Nu ska ni alla sova så gott.


27 APRIL

Hej idag har jag redan hunnit med en hel del. Vaknade halv 10 åt morgonmål, såg ett avsnitt PH, for till gymmet på body, och i infrabastun med Gabi.

Efter gymmet gick jag till Lillis vi lagade mat, och snart skall jag till stan. Sen då mina ögon slutat rinna förståss...


Hälsningar från din kusin


hej kidi och alla kittys läsare!
tryck på f5 (alternativt cmd och r) för att se nya designen på kittyk.blogg.se :) simpelt med enkla färger, precis som kitty önskade. hoppas ni är nöjda.


kram från new jersey ♥
kusinen

22:11

Idag har dagen gått ganska slött, men har ändå fått saker och ting skötta. Har hängt, börjat kolla på Paradise hotel (som är jävla bra), fixat lite saker med min framtid, varit med mamma och Josefina på Stenhagas LL på Body och RPV.

Nu skall jag kolla mer Paradise hotel och sen sova!


Mellanmål

En smoothie av maitorahkaa, kivi, banan och jordgubb.


260412






Godmorgon!
Är pigg och har massor av energi. Funderar på vad jag skall göra hela dagen.
Ska iallafall söka jobb, kolla på någo inträdesprov och så. Allt tråkigt, men ibland måste man ju göra sånt också. Fattar inte varför alla skolors sidor har så invecklat allt, så man inte hittar något! Det är så störande!

Nåjaa nu skall jag iallafall försöka hitta något!



Euphoria

Är helt kär i låten, fast jag inte gillade den först..

Idag har jag annars,
• jobbat
• hem en sväng och äta
• gymmet på crosstrainern, TBC, bastu och solarie
• varit hos mina kusiner
• och till slut hos min farbror

Nu är jag trött som vanligt...
Har idac också kollat på karatefylla för första gången och det är ju så jäävla bra! :D min kusin lovade laga alla avsnitt på en USB, så kommer börja kolla på det iallafall, så snabbt som möjligt!


T R Ö T T

Körde hårt på gymmet idag, känner redan träningsvärken krypa på... Men nu är fiilisen så bra! Satt ännu sedan 50 minuter i infrabastun, och gud så svettig man var efter det. Nu ligger jag död i min säng.

Efter gymmet var jag ännu hos Laura en stund med Gabi. Vi fick skvallra om det senaste skvallret, alltid roligt med sånt :) Nu blir det att försöka sova, och vakna upp pigg till jobbet...


24 APRIL

Har sovit så dåligt inatt, gick och sova 10 och vaknade halv 12 till att jag såg en massa mardrömmar... Tog ganska länge efter det förrän jag somnade pånytt... Ååh jag hatar mardrömmar!

Annars idag har jag jobbat, kommit hem, lagat mat och snart är jag påväg till gymmet!



2145

Jag är helt död ännu efter Tahko. Blev så lite sömn där. Har sovit idag till klockan 12, först nångång halv 1 steg jag upp ur sängen! Thank God att jag hade ledigt idag, skulle aldrig hade orkat stiga upp till jobbet.

Nu ligger jag redan i sängen, och skall börja sova helt just. Imorgon tar vi nya tag!


TAHKO




































Blev tillslut inte så många foton...


Här har vi de braaaaaaaaa!


TAHKONBALJU 1

Är var jag befinner mig nu!
Har haft en så bäst resa hittils redan, den kommer bara bli bättre imorgon, då mina sista gullen kommer hit ♥
Har redan uppdaterat ganska mycket på instagram. Löns och kolla in där, som sagt. Mitt namn där är: katrinakallio.
Nåjaa, skall försöka blogga imorgon!
En sak fattas och det är Janina ♥♥♥

TAGGAD

Halå!
Idag har jag vaknat halv 10, hoppat i duschen, fixat mig, och kom just hem från butiken med mamma! Hon är så snäll som köpte all mat åt mig till min lilla resa ♥

JAA IDAG ÅKER VI ALLTSÅ TILL TAHKO!
HAR VÄNTAT PÅ DENHÄR HELGEN HUR LÄNGE SOM HELST,
OCH JAG ÄR TAGGAD TILL TUUUSEN!



Idag åker jag, Fanny, Olli, Krisu, Jonas och Kasse, med Ollis och deras husbil. Imorgon kommer resten. Kommer bli en helt toppen helg har jag på känn! Dethär har jag väntat på, att få en liten stund paus av Vasa, och se något annat. Plus att jag aldrig varit till Tahko, så är ännu mer innii! Vi ska alltså dit till Fanny's familjs stuga, som de har där. Tack till Fannys härliga föräldrar också :)








Min baby följer också med (systemkameran), som jag kommer ta massvis med foton med. Digikameran, och iPhonen är också med, ofcourse. Löns iallafall kika in instagram, där uppdtaterar jag säkert mest. Men skall försöka blogga lite också ;)

En bildbomd från Tahko kan jag lova er redan nu!

18 APRIL

Redan över halva april har gått! Förståår inte hur tiden går så fort... Det är helt sjukt.

Idag har jag vaknat med Eve där vid 12-tiden, ätit "morgonmål", tagit en promenad, lagat wok, dragit tll gymmet på TBC, varit till ABC, hämtat Eves mamma och hennes vän från flygfältet, kommit hem, packat lite, sett på TV och nu är jag här. Äntligen i min egen säng.

Har tränat mina ben så hårt på måndag och tisdag, så idag tog det verkligen hårt på musklerna. Imorgon tar jag högst en lugn promenad, och vilar annars. Har inte haft såhär hård träningsvärk på länge i benen...

Nu skall jag börja sova, så jag hinner vila ut ordentligt före morgondagen. Har väntat så länge på att morgondagen är här. Imoron får ni höra mer om vad som kommer hända. Nu säger jag godnatt och sov gott!


00:05

Har inte orkat blogga förrän nu. Förra natten sov jag 10 timmar före jobbet, gissa om jag var pigg då jag vaknade? Var så skönt att sova länge och fara pigg till jobbet. Jobbade från 9-14.30, därefter snabbt hem, åt lite och sen till gymmet. Tränade på gymmet och så var jag på spinning och i bastun med Gabi.

Annars ikväll har jag bara hängt i min mummis lägenhet med Eve. Inte gjort något annat speciellt och hela min nedre kropp har sån träningsvärk. Snart blir det att stänga lamporna och soova.

Är också så taggad för kommnade helg, kan inte vänta mer!!!


A drop in the ocean

Idag har jag:

* varit på långlänk med Eve
* vilat
* varit till simhallen med Lill, det var super skönt! Ska börja fara oftare.

Nu är jag hemma och helt slut i kroppen. Kvällen kommer fortsätta av salkkarit, och chill. Skönt :)


XXX








16 APRIL

Godmorgon!
Har vaknat klockan 10 utan en ända paus på natten, så skönt!
Nu är jag pigg, har just ätit morgonmål och tänkte dra på mig lenkkikläderna, och springa till Eve. I Hopp om att jag får med mig henne på min länk. Hoppas!




Hoppas ni får en bra start på veckan!!! :)

X


LÖRDAG

Halåå.
Igår på kvällen var vis hos Fanny, vi lagade mat och hade det mysigt. Sedan bestämde vi ändå oss för utgång, och drog iväg till Fontana där det var dåligt, enligt oss. Så vi hoppade i bilen, (jag, Fanny, Lillis, Niksu och Eve), for via en pizzeria till Fanny. Var ännu vakna ett tag, och sedan for vi och sova. Sov länge idag, och det var så skönt. Steg först upp efter 12.

Då jag stigit upp for jag till pappa, och senare till Sirpa & Peter som kommit hem från USA. Och tillsist idag har vi sett på film, Twilight fjärde delen i Fannys teater, den är så bra ♥

Nu skall jag snart i sängen, men inte riktigt ännu.


en bild på mig & FannyE


14 APRIL

Godmorgon!
Har sovit skönt inatt hos Fanny. Det var så länge sen jag har hunnit vara övernatten här. Vi har vaknat ca. 11 och ätit morgonmål. Fanny for till jobbet och nu ligger jag i sängen ännu... Skönt! Ska säkert sätta på någon film att se på och bara slappa ett par timmar till.

Ikväll blir det också en lugn kväll, dvs. Ingen utgång :)


Fredagen den 13:onde

Det är sådär 45 minuter kvar av denna dag. Idag har det hänt en massa roligt, dagen började i solf med Eve, följde med henne som hennes chaufför. Hennes hår blev ljusare, men fint. Därefter körde vi via banken till Spices för lunch. Jag älskar det ställe, så gott. Efter det har vi hängt hela dagen i Jonnes lägenhet med Gabi, Eve och Jaana. Senare varit hos Eves mommo och moffa och tillslut är jag nu hos Fanny med Krisu. Vi skall snart till Leipätehdas och lyssna på Mikael Gabriel och Unikki. Jag är så trött så tror kvällen slutar tidigt för vår del. Ha en bra fredag ni med! :)


Just nu


12 APRIL

Idag har jag jobbat, sovit powernap, varit till gymmet på spinnbodypump med Emilia, hängt med Gabi, Laura, Jaana och Eve och där var min dag. Imorgon är det äntligen fredag och jag har ledigt! Tills imorgon har vi planerat in en massa roligt. Något att se framemot iallafall :)

På helgen ska jag sova så myckeeeet! Det ser jag framemot mest!


LL

Idag fick jag mig släpat till gymmet, efter nästan 2 veckors pauas, fast jag ännu var trött från påsken! Vi var med Emilia på bodyattack och core, skönt och komma igång ordentligt genast! Nu är jag nöjd. Lagade god kvällsbit, kollade salkkarit och nu är jag här.

Imorgon blir det att dra till jobbet igen. Skall och sova tidigt idag, så kanske jag imorgon har vunnit alla sömnskulder tillbaka. Hoppaaas!



PÅSKEN

Har bloggat dåligt hela påsken, så nu skall ni få höra vad jag har hållit på med. Fast de inte är något speciellt. Kan konstatera att detta var den sämsta påsken på länge. Men har haft helt ok roligt iallafall.

Torsdag:
Var hos Lillis, och for senare ut och köra.

 

image description

 

Fredag:

Jag började dagen med att gå till Mommo tillsammans med Choko. Fixade hennes hår, åt god mat och bara pratade. Sedan blev det snabbt i duschen, och så for vi och kolla på TITANIC 3D med Eve, Laura och Tiia. Det var häftigt att se på den med alla 3D effekter. Efter bion for vi till Laura, lagade mat och därifrån till Jimi! (Min roligaste kväll på lovet)

 

 

 

Lördag:

Började dagen hos pappa, var jag också sovit. Förde pappa & co till stan en 3- tiden, och då på samma hämtade jag Lillis och Eve. Vi lagdade mat, och efter det kom Laura, Tiia och Gabi också. Vi bastade och var i bubbelpoolen. Därefter fortsatte vi till Amarillo, varifrån vi for till Happy Barrel och Fontana. Jag mådde dåligt den kvällen, så den slutade tidigare för mig och Tiia. Men skönt var det att vara så gott som nykter :)

 

 

 

 

Söndag:

Vaknade jag pigg, gick till mommo & moffa för att äta med familjen, moster och kusin.

På kvällen blev det utgång till Pullowaild, en helt ok början av kvällen. Men slutet, eller måndagmorgon var inget att hurra för, verkligen inte. Tur har jag ändå en hel hop fina vänner, som kunde få mig att bli på helst lite bättre humör. Det är guldvärda ♥

 

 

Måndag:

Antagligen värsta dagen som gått på dethär året hittils. Usch fyfan.

Var hos Lillis, for till pappa och åt renskav, och på kvällen kom Eve till min mummi övernatten var vi sov. Var också glad över att få Fanny hem från Tahko, det gjorde också min dag aningen bättre :)

 

 

 

 

 

 


10 APRIL

Nu är påsken över, och snart ska man återvända till vardagen. Fast inte ännu idag som tur för jag har min sista lediga dag! Den skall jag tillbringa med Eve iallfall. Här sussar hon ännu sött bredvid mig. Hon är en så fin person <3


GLAD PÅSK


6 APRIL

Dagen har börjat med morgonlänk till mommo och moffa, tillsammans med Choko.


23:45

Ikväll har jag varit ute och kört bla. Blev så trött så jag sa att jag måste slippa hem. Har haft en bra start på lovet med andra ord. Skall sova så länge ut imorgon, och sedan fara till mommo då jag vaknar. I mina planer var att fara klockan 11 till gymmet på body, men nej kom på att gymmet är stängt!

Skall försöka ta en massa bilder under påsklovet. OBS! Försöka... :)


5 APRIL

Nu börjar påskhelgen, så bra.
Idag har jag varit hos mommo och moffa, med min kusin, varit på stan med Eve och Gabi. Och på Amarillo. Denna dag har varit super bra, nu är jag ganska trött, så blir en lugn torsdagskväll för min del, men skönt så :)

Har inget annat speciellt och berätta. Ha alla en super påskhelg!!!


4 APRIL

Godmorgon!
Det är redan onsdag, och snart börjar påskhelgen. Jag skall nu stiga upp och dra till jobbet... Min napa är också inflamerad, fan vad ont det tar. :(

Saknar dej!


3 APRIL


GODNATT


2 APRIL

Idag är det ingen vanlig eftersom det är söta Vanessas födelsedag! Hon fyller 10 år idag. Det firade vi igår, med en massa gott. GRATTIS ännu gulle <3

Förövrigt så blev mitt hår helt super lyckat på lördag och jag är så nöjd. På kvällen var vi hos Salla och det var nog roligaste förfesten på länge! Tack! :)

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter som jag ser framemot. Så mycket roligt kommer hända. Hoppas ni får en bra start på veckan :)


RSS 2.0