if you snooze you lose

Jag känner mig så gammal. Jag uppskattar sömn så mycket mer än förr. Jag älskar att sova, bland det bästa som finns. Då man varit och tränat finns det inget bättre än att gå och sova tidigt och låta kroppen vila ut ordentligt, jag mår så otroligt bra av det. Två dagar i rad nu har jag satt bort telefonen exakt klockan 9, satt fast ögonen och nästan genast efter det har jag somnat. Gjorde också upp en ny regel, att inte kolla på telefonen om jag vaknar på natten och måst på wc. Det har jag också hållit, och man har somnat om så snabbt igen, och på mornarna har jag varit så pigg! Har båda dagarna vaknat innan klockan ringt och tänkt att jag kan stiga upp nu, och inte lämna och ligga / snooza i onödan. Fick till och med lite ångest då jag jobbar kväll idag, och slutar jobbet först 21:30, jag tänkte att då har jag ju i två dagar redan sovit en halvtimme, haha. De kommer bli lite segare att somna ikväll men får hoppas att det går bra!
 
 
 
bild från sommaren
(på bilden mår jag otroligt bra, så jag tycker den passar in med den här texten)
 
Prova ni också på att gå och sova tidigare, och ni kommer känna hur utvilade ni vaknar! :)
 

Paluu arkeen

Nu är jag tillbaka i Finland och idag fick jag göra paluu arkeen. De har aldrig känts så bra att vara tillbaka hemma som nu! På fredag kväll var jag i Vasa, på lördag fixade jag fransarna genast från morgonen. Skickade åt Suvi (som fixar mina ögonfransar)  i början av förra veckan att om hon har någon ledig tid till lördagen (kom inte ihåg de har stängt då) så svarade hon att de har stängt på lördagar men att hon kan fixa mina fransar ändå genast från morgonen. Fatta vad bra kundbetjäning! Jag blev så glad, eftersom att mina fransar såg för jävliga ut efter resan då man simmat, dykt osv. Suvi är super duktig på att laga fransförlängningar och de kostar bara 60€, dessutom är hon så trevlig och snäll också. Till Sunstation och boka tid nu! :) 
Här är slutresultatet! Vad tycker ni?

På dagen var vi med Ade och Lillis i lekparken och på kvällen firade vi Niksu! Sötnos.

Bloggar mer senare om resan! 

Borta bra men hemma bäst

Nu är det en och en halv dag kvar av min loma typ. Som bäst befinner jag mig i Kina. Ska jag vara helt ärlig så har jag nog aldrig väntat så här mycket på att komma hem från en resa. Mest av allt saknar jag mina fin fina vänner som är mer än guldvärda, och en stor del av dem får jag träffa på lördag då vi ska fira bästa Nicolina. Jag väntar på de så mycket! Jag får rill och med lite ångest då jag tänker på den jobbiga flygresan hem, usch. Som tur är jag bra på att sova på flyg så ska försöka sova hela vägen hem. Det är kul då ni ställt frågor, och ni får gärna ställa flera. Svarar på frågestunden nästa vecka antagligen. :)

Hua hin

Som bäst befinner jag mig i hua hin i Thailand. Om man kan bli kär i ett land så har jag blivit det, Thailand är som ett paradis på jorden. Det är så otroligt varmt och fint här! Jag vill inte komma hem. Och hej nu, ställ frågor!! :)

Frågestund

Just nu skriver jag ett mobilinlägg, befinner mig som bäst i HK, och jag tänkte att jag kunde ordna en frågestund så länge jag är borta ännu. Så ställ en massa frågor, så svarar jag på alla i ett nytt inlägg då jag är tillbaka. 
På för personliga frågor är det inte säkert jag svarar :)Börja fråga! :)

Ruka

 
På tisdag för lite över en vecka sedan åkte vi med Ina iväg mot Ruka genast efter mitt jobb. Vi var ganska sent framme och efter det chillade vi bara med godis och Paradise hotel.
 
 
 
På onsdag började vi dagen i butiken med Ina.
 
 
 
 
 
Efter det tyckte vi att vi var värda att ta de lugnt och vila lite medans vi väntade på alla andra från Vasa.
 
 
 
 
Balju reglerna, haha!
 
 
 
 
 
 
I väntan på alla andra spelade vi, och lagade mat.
 
 
 
 
Och så firade vi med skumppa för att de sluppit fram!
 
 
 
 
På torsdag blev det vandring, pieni karhunkierros.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iku friade också till Lotta då vi var och vandrade, och ännu på en så underbar plats!
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen firade vi Lottas och Ikus förlovning med baljufest!
 
 
 
 
 
 
 
 
På fredag så var vi på forsränning, så tror jag det faktiskt heter på svenska? Är inte riktigt säker. Men det var helt grymt kul, fast vi var rädda med Lotta att falla i, haha. På kvällen kom Taija och Tommi också och joinade oss för helgen.
 
 
 
 
På fredag blev det mera fest, surprise!
 
 
 
 
 
Fina Lotta ♥
 
 
 
På fredag var vi på karaokefestarit, och råkade stöta på Arttu Wiskari.
 
 
 
 
 
På lördag for vi till en restaurang och åt och drack lite och lyssnade på samma gång då Janne sjöng karaoke.
 
 
På lördag blev det inte så många foton tagna, tror min snapchat nästan var det ända jag iallafall tog och bilden ovan på Janne. Men vi var igen på karaokefestarit senare på kvällen.
 
 
 
På söndag blev det inte många foton tagna, haha Emilias snapchat! Ett stort tack till alla mina fina vänner som var med, ni är guld ♥♥
 
 
 
 
 
 
 

JUST NU

 
 
 
 
 
 
Som bäst sitter jag hemma på soffan och har en massa ljus på och lugn musik i bakgrunden. Minns inte senast när jag bara skulle ha suttit hemma och tagit det lugnt, det är så otroligt skönt. Nu har jag tid för att blogga och ladda upp en massa bilder från Ruka. Om jag hinner efter det så ska jag tidinställa några inlägg också.

RSS 2.0