Hejdå till mitt sociala liv

Idag började dagen med att jag for till skolan och kollade igenom med studiehandledaren vad som fattas före kandin kan tas ut. Och ja, det var en hel del så nu hjälps inte annat än att bita i det sura äpplet och bara ta tag. Jag kommer ha super super mycket hela hösten och kommer verkligen få planera bra för att hinna med allt. (skola, träningar, jobb och gym) Så får nu säga hejdå till mitt sociala liv en bra tid framöver efter denna helg. Men man ska ändå komma ihåg att inte köra slut på sig själv. Men kommer inte nära på att ha lika mycket tid för mina vänner nu.
 
 
 
 
 
Bra saker är också på gång, speciellt inom cheerleadingen. Berättar mer i ett senare skede!

Sommar dagar

 
 
 
Strandhäng, Strampen och Ollis!
 
 
 
 
 
 
 
Min kusin Jesse kom också på Ollis!
 
 
 
 
 
Mera villahäng.
 
 
Så fina tjejer!
 
 
 
Sommarens första bollglass!
 
 
Strampens säsong avslutning.
 
 
 
 
 
Lunch i solen.
 
 
 
 
 
 
Dagens Strampen häng.

Kräftfest

Sommarens lätt bästa vecka har varit nu då Fanny varit i Vasa. Har försökt hänga med henne så mycket som möjligt!
 

 
 
Finaste Janina som jag träffade på torsdag. Vi hann tala igenom allting mellan himmel och jord då vi inte träffats på ett bra tag.
 
 
 
 
På fredag var det kräftskiva på schemat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ord kan inte beskriva hur viktig du är!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade en helt galet bra kräftskiva, lätt sommarens bästa fest!
 
 
 
 
God morgon! På lördag fortsatte festen från morgonen och jag tror seriöst inte jag skrattat så där mycket på hela året!
 
 
 
 
På lördagen började eller fortsatte vi?  med grillfest på WH och därifrån vidare till Fontana!
 
 
 
Inga fler ord behövs. Ni är alla guld, och gör mitt liv så mycket bättre! ♥

Paluu arkeen...snart?

Har gjort så otroligt mycket på senaste tiden och njutit ut av sommaren till fullt och jobbat där emellan. Har inte varit hemma nästan något alls utan ute på vift så gott som hela tiden och hela sommaren, och jag har sovit så mycket mindre än vad jag brukar och är van med. Vilket känns i det långa loppet. Sommaren är lätt min favvo årstid men om jag ska vara helt ärlig är jag helt glad över att hösten närmar sig så småningom. Jag behöver slippa tillbaka till vardagen och få känna "paluu arkeen". Jag har alltså inte haft något lov alls sedan februari (då jag var i Spanien), men då man är van med att plugga och jobba så har det käntts så mycket lättare hela sommaren då man "bara" har haft jobbet att tänka på. Då jobbdagen är klar är man off och fri till att göra vad man vill. Men det är förstås en helt annan sak att ha semester och inget annat att tänka på än att bara vara, eller inte tänka alls. Alla människor behöver det,fast man är ung. Ingen orkar jobba/plugga året runt med ingen semster alls. Jag har sedan jag var 16 alltid åkt utomlands i slutet av sommaren med mina bästa vänner men denna sommar var första gången vi inte hade möjlighet till att åka alla tillsammans, så jag bestämde mig för att bara jobba då jag har möjlighet till det.
 
Nästa vecka ska jag göra upp en plan för allt vad jag måste läsa nu under hösten och börja ta tag i det, för jag har ännu ingen aning om när mina studier börjar. Har dessutom bestämt mig för att ha paus från festandet en stund (och dessutom minska på de helt här under hösten) och återgå till studier, jobb (förstås), gym och cheerleadingen och ge 100% till allt. Så sånt. Har ännu en hel del bilder att ladda upp hit och ska göra det genast jag har tid! Haha!
 
 
Men för att ha inspiration för att jobba, plugga, och träna så har vi bokat en resa till hongkong med killarna, så ja, jag ska också hålla loma, fast lite senare än annars. I oktober åker vi till Kina! Awesome!

X


 Snabb update

Jag har haft en helt toppen helg, minns inte när jag skulle ha skrattat så mycket sist. Har knappt hunnit vara på min telefon eller uppkopplad på något socialt media. Bloggar genast jag hinner mera, och laddar upp bilder hit. Fanny är i Vasa så i värsta fall återkommer jag först mot slutet av veckan, följ mig på instagram: katrinakallio , så hänger ni med bättre! Nu ska jag njuta av min bästa kompis sällskap och av det fina vädret!
 
 
 
 
 
 

OnsdagFeels nu just, mera ord behövs inte.

party lördag

 
På lördag firade vi min födis hos pappa och Kira.
 
 
 
 
Finaste Anu och Emmi.
 
 
 
 
Stort hjärta ♥
 
 
 
GULD ♥ har så otroligt fina vänner!!
 
 
 
Behöver inte köpa dricka på ett tag iallafall. Ett stort tack till alla fina som kom och till pappa och Kira som fixat mat, kaka och skumppa att bjuda på. Har världens bästa vänner och familj. #kiitollinensiunattuonnellinen

Mobil inlägg

På torsdag blev jag hela 23 år, men nej jag känner mig inte gammal ännu. Närmare 20 än 30 så, skönt! Ingen ålderskris här inte. På torsdag firade vi lite redan med Eve och Emmi. 
Instagram uppdatering på torsdag.Konstensnatt. 

Och tusen tusen tack till alla som gratulerade mig på min födelsedag, man blir så glad! Ni är guld allihopa! Jag är så tacksam för att ha världens bästa familj och vänner <3  Igår tillbringade jag hela dagen med pappa och co. Maria och Kenneth hade vi på besök här från Sverige! Vi picknickade bland annat på tomten, var på Bocks, åt god mat och spelade kubb i det härliga sommarvädret! Det var Maria och Kenneths första gång på Bocks, och min med! 
Idag kommer vi fira mer min födelsedag med mina finaste vänner <3 trevlig helg!

TuesdayDagen började med fransfixning.En lite mer chill jobbdag.


Sitt ner och bara njut, en liten stund. 

inte en så bra start på veckan

Bättre måndagar finns väl. Bor just nu hos min mummi då hon är bortrest och sköter hennes hund &(hus). Vaknade försent idag så de blev en stressig morgon så jag lyckades komma för sent till jobbet. Hade dessutom nästan en 10 timmars jobbdag för att hinna jobba in timmar. Och så har jag haft helt jäkla sjuk magen hela dagen och värkmedicin har inte hjälpt, så fick skippa både gymmet och cheerleadingen och gå och sova istället.
 
 
 
 
 

Cheer camp weekend

Helgen har bestått av jobb och cheerleading till största delen. På lördag jobbade jag 7-15, från jobbet genast till cheer läger som vi höll för juniorerna. Senare på kvällen for jag en sväng till Fontana. På söndag var de tidig väckning (för att vara en söndag och för att man varit ute hela natten före). Klockan 11 började tränings lägret igen och de höll på till klockan 14. På söndagens agenda var också Royals match och resten av kvällen blev de lugnt bara. Många bilder har jag inte tagit men.


Albus Dumbledore
RSS 2.0