16 juni

Har inte så mycket att berätta idag. Dagen började klockan 6:00 på jobbet och slutade 17.30. Så har varit så gott som hela dagen där. Nåja nu skall jag ut en stund innan man måste komma hem igen för att fara och sova! 2 dagar och sedan helg, vad jag längtar!


happy birthday


GRATTIS OLIWER på 19-års dagen!jaes bild
15 juni

Har inte blivit bloggas sen fredag. Kommer inte på sommaren knappast att uppdatera så mycket, ni kan ändå läsa på yaes blogg om ni vill veta något som hänt.
Nåja på fredag var vi hos oss, me en massa folk och roligt va de. Va ja minns iallafall ;)
På lördag var vi hela dagen vid oss och kvällen fortsatte vi hos Nicoliina. Man var ganska så slut då, och vi har säkert blivit för gamla för att festa 2 dagar i rad.
Chill söndag, städade vi oss före mamma & Kaj kom hem och efter det hängde jag med perus gänget.
Igår måndag var det en lång jobbdag, eftersom jag var ensam första gången. Då jag slutat hämtade Fanny mig, vi åt på ABC och hämtade Krisu. Gick och sova tidigt.
Idag gick dagen lättare på jobbet, sen har det blivit powernap, varit me Lill & Gabs, senare med Eve och Fanny vi for bl.a till PQ. Talade en massa och var allmänt sjuka och inniiii!
Nu skall jag och sova, godnatt!bild från fredagen hos mig. Mer hittar ni som vanligt på janinas blogg.


11 juni 2010

halååå!
Är på bra humör och hoppa just ut ur duschen. Jobbet började 6 och jag vaknade 05.40. Jag är slö om mornarna så behöver alltid mycket tid, men hann just och just. Dagen gick fort och nu är jag hemma. Lite trött, men kan int hjälpas. Nu skall jag börja fixa mig ock kvällens planer är grillning och ta en par.. haha, vet hur det brukar gå! Nåjaa ha en bra fredag allihopa! ;)förra sommarn


10 juni

Känns som jag inte har någon tid alls. Dagarna bara far förbi. Nåja igår efter jobbet sov jag först en powernap och efter det blev det stan med Fanny, Janina, Krisu, Topi & Tuisku. På kvällen var kag ute och körde bil. Det gick bäst hittils.
Jag är nästan hela tiden trött då jag måste vakna så tidigt om mornarna och jag som älskar att sova. Jag har jobbat övertid varje dag denna vecka, men hoppas på att jag snart kommer in i rytmen, med att stiga upp tidigt och sluta den tid jag skall. Fast jag till exempel idag jobbat nästan 10 timmar (9&½) så går tiden så fort. Det är ofattbart att tiden går så fort, alla på jobbet är positiva och de är så bra fiilis på hela tiden. Jag älskar jobb var jag får göra något hela tiden, så hinner de int bli tråkigt.  Imorgon är sista jobbdagen för veckan och sen helg. Då skall jag sova ut så länge jag bara kan på lördag!

Idag blev det Paradise Beach med Gabs, Lill, Emilia & Mikk. Vi spelade bl.a volleyboll som gick bättre än vad jag trott! :D

Lite avundsjuk är jag på min syster Josefina och pappa, Kira, Janina och Vanessa som drar till Italien imorgon. Nåjaa men ja får ju tjäna pengar då istället. Och sen blir de ju ändå Cypern i augusti, med världens bästa vänner ♥ Så kanske jag klarar mig ;)

Nu skall jag fa i bastun och mamma har fixat ett fotbad åt mina sjuka fötter. Då jag har gått så mycket varje dag, något som man också blir van med.
Efter det blir det natten, sov gott alla!Lappland 09


9 juni

Nu kommer lite foton upp som Emma fotade :)


8 juni

Gårdagen blev det alltså grillas vid Eve med Fanny & Gabi. Efter det var jag med Linus någongång på kvällen. Han far ju till Kina nu snart i en månad så. Vitsi vad tråkigt, men jag hoppas han har det bäst där. Kvällen avslutades med beachvolley på Paradise med Fanny, Gabi, Eve, Milja, Sandra, Topi, Aksu, Niko, Samu och Darjan. Hoppas jag inte glömde bort någon.

Idag började dagen med väckning 5. Det tog så imot att stiga upp idag och var trött exakt hela dagen. Då jag äntligen slapp hem tog ja en powernap på en timme. Senare drog jag till Janina & Jonas med Krisu var vi kollade en film, dear John, som jag tyckte var bra! Kvällen avslutades på Subway för min del, och efter det kom jag hem. Nu tänker jag gå och sova, godnatt!har nu fått bilderna som Emma tog här för en vecka kanske. Laddar upp några av mina favoriter när jag hinner.
Denhär bilden gillade jag mest av alla på mig själv!


ONNEE TONY!

Idag fyller min vän Tony 20 år!7 juni 2010

Har stigit upp 05.10 idag, klädde på mig fixade lite och drog iväg till jobbet. Borde ha slutatklockan 12 men de gick 1½  halvtimme på övertid. Nå nice med lite mer pengar iallafall! Mina fötter e sååå sjuka, och de bara värker. Men man blir väl van. Nu är jag hos Gabi och vi planerer grillkväll hos Eve. Nu är jag döds hungrig, så det skulle ju inte sitta fel nää!favorit gabbiii

6 juni

Vaknade där en 14-tiden idag. Då kom Fanny till oss, vi åt och for till henne. Där har vi chillat hela dagen med Krisu & Gabi. Vi kollade bl.a en film och åt mat som lämnat från igår. Nu tänker jag gå och sova. Imorgon har jag första arbetsdagen och klockan ringer 5. Godnatt!bild från förra sommaren på Linus terass


skolavslutningen

Gårdagen började på stadshuset. Där var studentdimmisionen, från Vasa Gymnasium blev 44 studenter, grattis till alla dem! Då de slutade där vi fick vi betyg och efter det drog vi iväg på Lill's studentfest. Vi fortsatte till Krisus och sist for vi till Fanny's. Skulle haft många mer fester att fara på men hann helt enkelt inte.Fannys studentfest


Där en 7-tiden började vi förfesta hos Mirwa. De var jätte roligt, tiden gick snabbt och plötsligt var klockan 10. Då drog vi in till stan, till hovrättsparken. Där tillbringade jag hela kvällen och träffade på en massa härliga människor. Kvällen avslutades på Valencia tillsammans med Eve och efter det tog vi taxin hem. Jag var hemma kanske där en halv 5 tiden. Helt lyckad skolavslutning blev de! :)


5 juniiiii!

WÄÄÄ! Vilken fiiilis ändå från moron! Känns som de kommer bli en super dag (; Ikväll firar vi!jae's bild


tittiidiii
bild från min konfirmationKom just hem. Varit ut och på lite. Har hängt med mitt vanliga gäng idag. Vi har inte gjort något speciellt. Kollat film (american virgin) super bra + varit ut och kört. Nu skall jag läsa lite bloggar sen gå och sova. Måste vakna tidigt imorgon för att hinna med allt. Ha en rolig skolavslutning allihopa! Så kanske vi ses! (;4 Juni

Har inte blivit myket bloggas senaste dagarna på grund av att jag varit ganska lite hemma. På onsdag hade jag matteprov, och hela dagen efter det var jag med Fanny, Lill, Gabi, Jae och en stund med Krisu som anlänt hem från SB. På kvällen spelade vi beachvolley med en hop vänner.jae's bild

På torsdag (igår) hade jag ledigt, då hade jag i planerna och vakna klockan 9-10 tiden. De slutade med halv 1. Då steg jag upp kastade på mig nå kläder, och gick över gatan till Prisma. Köpte ingredienser till en soppa jag lagade. Eve & Fanny kom till oss och senare for vi till Fanny, vart Emma & Josefina kom. Emma tog foton på mig och Eve, som blev super bra! Ni får säkert se av dem senare. På kvällen chillade vi på Paradise, dit kom också Tony& Miikka.Idag började dagen på Vasklot, vi hade friluftsdag. Spelade minigolf och gick i skogen på någon bana. I min grupp var vi jag, Emilia, Charm & Mirwa. Minigolf är nog inte vår sak. Efter det fortsatte vi med Lycke & Milja till Övis utekonsert. Hörde bara en låt av tvåorna, som var lite störande, skulle ha vilja höra allt av dem. Men Renate sjöng super bra, tur jag hann höra henne iallafall! Senare gick vi till stan med Jae, har ätit på saluhallen och nu är jag hos Gabi. Snart skall jag slita mig ner till stan och fixa en sak.
Later!

2 juni

Idag har 2 av mina söta vänner fyllt år!


GRATTIS FANNY PÅ 18-års dagen! ♥
GRATTIS DISA PÅ 16- års dagen! ♥1.6-2010

Vaknade idag 06:00 steg upp, drog på mig gymkläderna och for till gymmet med mamma. Vi började dagen med morgon spinning passet som började 06:45. Huh vad man kände sig duktig efter det. Vi for genast hem efter spinning passet, jag duschade och for och sova igen. Vaknade 11 klädde på mig, fixade lite och så förde mamma mig till skolan. Vi hade matteprep lektion, årets sista lekiton också för den delen! Efter skolan gick jag till stan var jag träffade Gabi, vi kollad igenom butiker och senare hämtade Lill oss. Vi satt på sandö en stund och for sedan till Eve. Hos Eve grillade vi en massa gott och sedan åt vi och chillade vi i poolhuset. Vad skönt det var, skulle ha kunnat stanna där förevigt, ända tills jag kom på matteprovet och några uppgifter som ännu väntade hemma, så där en 18 tiden for jag hem och har nu jobbat resten av kvällen. Imorgon har vi årets sista prov (och värsta!) de vill säga matte med andra ord.. Nåjaa wish me luck! Kan verkligen behövas.en bild från Eve förra sommaren, poolhuset på bild där bakom


RSS 2.0