Dag 1

Var verkligen ett bra beslut att ta med datorn hit, fast jag först tänkte lämna den hemma. Nu hinner jag blogga också, och mycket lättare via datorn, än telefonen. Plus att det är mycket lättare att skriva genast  efter en dag vad man gjort, och inte när man är hemma igen, och inte riktigt minns exakt. 
 
Idag har vi vaknat genast vid 8-tiden, fast vi kom sent till hotellet inatt, och fast jag inte sov så bra. Vi gick vid halv 9-tiden för att äta frukost, och frukostbuffen var helt underbar. Så mycket gott att välja på!
Därefter gick vi runt och bekantade oss med hotellet, och sedan gick vi och se vad som finns här nära till, och så shoppade vi lite, bl.a shoppade vi turkist te, och smaken jag köpte var helt super god, jag som inte ens gillar te på det sättet. Men denna är min nya favoritsmak. Någon dag när jag är hemma igen, ska jag bjuda mina närmaste på tekväll, så de också får smaka på den ljuvliga smaken. 
 
Senare var vi och åt på ett ställe nära/ovanför stranden, och gud vilken utsikt det var. Det var så fin natur runt om. Försökte få en massa bra bilder, men de var svårt att fånga upp helheten på bild. 
 
Idag har vi också hunnit med att gå mer runt på stan, vilat på hotellet, med tanke på att vi var ganska trötta av resandet + dålig nattsömn. Chillat en stund vi poolen, och ikväll åt vi tre rätters middag på hotellet. Vädret har idag varit molnigt med sol, och det har varit mycket varmt på dagen, men nu till kvällen svalnade det till lite, och de kom stora mörka moln. Om de ska regna så hoppas det gör de på natten och inte på dagen! ;) En skön lugn dag har vi bakom oss!
 
Tyvärr har jag inga foton att ladda upp nu, eftersom jag bara tagit med systemkameran idag, och får de inte till datorn, eftersom jag inte har med en del som det lyckas med. Men imorgon ska jag försöka var aktiv med iPhonen också, så jag helst skulle ha några bilder att ladda upp varje dag. 
 
Glad påsk allihopa! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0