Fredag

God morgon! 

Har vaknat redan fast jag skulle få sova idag, störande.. 

Igår jobbade jag alltså min första dag och det gick hur bra som helst. Jobbade bara i tre timmar eftersom det bara var "övningsdag". Senare på kvällen var vi hemma hos Laura och Köpi och kollade på deras söta flicka, hon var så liten! Avslutade dagen på Subway.   

Det blev lite ändrade planer med helgen, eftersom jag också ska hinna jobba, i dagarna två. Idag har jag ledigt och jag funderar på om jag borde börja dagen med body på gymmet. Skulle dessutom måsta hinna till stan, har träningar klockan 16-18 och därefter ska vi ha myskväll på WH iallafall tillsammans med Fanny, Eve och Gabi. 



Grattis på födelsedagen goose! <3




HIIT

Dagens träning är gjord. Den var en halvtimme, men kan säga att jag aldrig varit på ett lika jobbigt pass på gymmet förut. Jag trodde seriöst jag skulle dö i ett skede, och det kändes som om jag behövde spy med. Var alltså på hiit idag, det var första gången jag testade det för att Fanny fick mig övertalat dit. Är tacksam för det nu! Känns så jäkla bra efteråt. Tror inte jag hade klarat det om inte Aino skulle vara en så duktig ledare och bra på att peppa en! Hon är verkligen helt toppen! 
 
Nu ska jag bara slöa mig på soffan resten av kvällen och kolla på Paradise Hotel. Imorgon har jag första dagen på mitt nya jobb, är så nervös!
 
 

Onsdag

Engelska tenten for så jäkla dåligt igår, helt åt skogen. Bestämde mig för att efter tenten fa och träna istället. Vilket gjorde gott. Annars på dagen skrev jag på en essä och kollade svenska Paradise Hotel. Klockan 17 var det cheerleading träning som gällde. Tyckte personligen att träningarna inte var till så stor nytta eftersom två flyers fattades så det gick inte att göra någonting riktigt. Fick ändå tränat på min akrobatik, vilken gick bättre än förväntat. Vi hade i slutet av träningen konditionsträning vilken var så tung, de kanske inte hade kännts lika jobbigt om jag inte hade tränat på gymmet i nästan 2 timmar före gymmet. 
 
Idag har jag så grym träningsvärk i benen, tar till och med ont att gå. Dels från igår och sedan från måndagens spinning. Men det är skönt! 
 
Btw, är jag så taggad för att se på svenska Paradise Hotel, eftersom min favorit bloggare från Sverige medverkar där, nämligen Paow. Så kul! 
 
Nu har jag en massa på gång som jag är så förväntansfull för, men måste göra skoluppgifter nu. Eller före de ska jag laga mat men sedan ska jag börja producera text. 
 
 
 
 

X

Dagen har gått fort eftersom vi sov ut idag med Gabi och Fanny, vi var på sleepover hos Fanny förra natten. Annars har jag läst på engelska så gott som resten av dagen och nu ikväll var jag på spinning&core, och jag kan säga att jag är helt död. Det värker så mycket i mina ben redan nu, så får se hur det kommer vara på morgonen... Det var super skönt att vara på ett pass, har inte varit på länge och speciellt inte på spinning. 
 
Nu måste jag fortsätta läsa. 
 
 
Det har varit så hemsk blåst de senaste dagarna här så jag längtar efter värme.
 

Den kommande veckan

Intensiv, men en bra och rolig vecka på kommande. 
 
Idag ska jag läsa på engelska hela dagen och på kvällen ska jag på spinning&core. Imorgon (tisdag) ska jag läsa på engelska, skriva engelska tent och på kvällen har vi träning, ser så mycket framemot träningarna! Sist gjorde jag arabiflikki och det har jag inte gjort på många år. Det gick bättre än jag trodde och jag är så stolt över mig själv! På onsdag måste jag skriva 2 inlämningsuppgifter, och på kvällen ska jag se på en statistik uppgift tillsammans med pappa, på gymmet ska jag också i något skede. På torsdag har jag föreläsning, därefter ska jag jobba med statistik och på kvällen ska vi antagligen till Laura. På fredag tänkte jag börja dagen med body på LL, vi har kanske träning, och på kvällen ska vi iallafall ha SPA+mys kväll med tjejerna på WH. Lördagen kommer börja med egen gjord brunch, och därefter ska vi och se på futsal matcher, det är Damjans minnesturnering ihelg. På lördag kommer vi köra utgång och på söndag blir det mer matcher. Hela veckan är så gott som planerad! 
 
Bloggar alltid då jag hinner. Nu ska jag stänga alla sociala medier och börja plugga på allvar! Hoppas ni får en bra start på veckan :)
 
 
 
 

151113

Fredag, och helg. Veckan har gått så fort. 
Började dagen med att vakna 9 och läsa på tent. Har nu på eftermiddagen varit och skött lite ärenden till stan. Nu måste jag börja fixa mig inför träningarna. 80-tals tema står på schemat. Har inget bra att ha på mig, eftersom jag kastat bort allt onödigt men får se vad jag hittar på, håret ska jag iallafall kreppa. 
 
Skulle haft föreläsning via ÖPU ikväll och imorgon hela dagen, men fick ett meddelande om att båda föreläsningarna var inhiberade p.g.a att föreläsaren är sjuk. Så sånt.
 
 

Good night




Torsdag -

och slutet av veckan närmar sig igen. Denna vecka har gått relativt fort. 
 
Började dagen med att traska till skolan tillsammans med Jemina, när vi väl var framme hade vi statistik, värsta ämnet jag haft hittils under mina universitets studier. Vete fan hur jag ska slippa igenom kursen.. Vi satt tre timmar i datasalen och gjorde en massa övningar, förstod lite iallafall. Haha! 
Lunchade i skolan tillsammans med Jemina, Anna och Sofia. Nu hela eftermiddagen har jag städat min lägenhet, fast jag egentligen borde läsa på tent. Jag har tvättat två maskiner byk, bytt lakan och nu återstår det att dammsuga och tvätta golvet, sen är jag nöjd! Fick dessutom fört till förrådet min reseväska som stått i hallen sedan vi kom hem från Alanya.. 
 
Ska snart göra något att äta, skicka typ 10 email åt olika personer och så ska jag göra mig i ordning. Ikväll ska jag och se på Vanessas cheerleading träningar. De ska tävla ihelg!
 
 
 

*

Vi for till Fannys villa igår på kvällen tillsammans med Fanny och Eve. Vi kollade 2 stycken filmer, båda var thrillers. Jag älskar att se på spännande filmer. Båda var ganska bra, men med dåliga slut. I ena filmen var Mickan från Solsidan med, tror filmen var inspelad någongång i slutet av 90-talet och början av 2000-talet. Hon var så ung. Jag har alltid tyckt att Mickan är super vacker, och det var hon som yngre med. Senare på kvällen kom några kompisar också på besök till villan en sväng.
 
Vi somnade sedan vi 02-tiden, och sov ut idag till klockan 13, så skönt med mycket sömn. Jag sov dessutom så gott som jag alltid gör på Fannys villa. Det var så mörkt och tyst. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket annat än besökt Kela, har lite trubbel med stöden, måste försöka fixa saken. Annars har jag haft kvällsföreläsning och så har jag träffat Salla och Gabi. 
 
Jag ser mycket fram de närmaste dagarna fast en hel del skolarbeten ingår i schemat. Mest av allt ser jag framemot att vi har 2 stycken cheerleading träningar ännu denna vecka, på fredag och på söndag, så kul! Nu är det dags för att börja sova så jag orkar vakna på morgonen och dra mig till skolan. 
 
 
Gammal bild
 
 
 

121113

Har varit så himla trött efter helgen, så de inte är klokt helst. Nåja men det får man skylla sig själv för, hehe. Nästa helg blir det att ta de lugnt igen. Borde göra på en statistik uppgift men har som ingen lust alls... Senast i helg måste jag få tag i den. Usch. Annars har jag varit i skolan idag, och vi lunchade också där med Gabi. ÅA har alltid så god mat!! 

Nu ska jag snart åka till Fannys villa iallafall med Fanny och Eve, vet inte om någon annan är påväg. Dessutom har jag denna vecka fått veta att jag fått två jobb! Är så glad! :)




Helgen som varit

På lördag var vi på Sannis inflyttningsfest, hon hade så mysig och fin lägenhet! Vi fortsatte från Sanni till Rocktails och därifrån for vi till Sky. De var inte så mycket folk ute någonstans på lördag, vilket var lite konstigt eftersom de brukar vara de på lördagar. Kanske det berodde på gårdagens farsdag. 
 
Igår började vi att fira farsdagen hemma hos pappa med brunch klockan 11. Hann inte vara så länge där eftersom vi redan skulle vara hos mommo & moffa 12.30. Där fick vi då igen lunch. Mat överallt, haha! 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från brunchen.
 
 
Glad farsdag!
En gammal bild på mig och pappa, tror året var 1993 i Kemijärvi.
 
 
Senare igå på kvällen hängde jag med Gabi, Salla, Eve och Niksu. Vi var och åt ännu mer till PQ. 
 
 

Lördag

Denna lördag började jag med att traska runt på stan tillsammans med Salla. Josefina joinade oss lite senare. Vi var bland annat och köpte en farsdagspresent. Vi ska på farsdags brunch klockan 11 imorgon.. Får ser hur det går att stiga upp eftersom att jag ska om några timmar på Sannis inflyttningsfest. Har sett så mycket framemot denna lördag, tror de kommer bli en toppen kväll! Life is what you make it :)
 
Igår var vi för första gången och testade Wazaca tillsammans med Gabi och Salla, tyckte det var helt okej, men inget slår Amarillo. Senare på kvällen hängde vi med Topi, Aksu och Pihlis hos Gabi. Hade en riktigt kiva fredagskväll, och har så underbara vänner ♥
 
 
 
Dessutom kom mina förlängningar igår, som jag beställde på Rapunzel of Sweden. Är så nöjd. Färgen var helt perfekt!
 
 
 
 
 

TGIF

Skönt med fredag! Denna vecka har gått så otroligt långsamt.. 
Igår började jag dagen med att fixa på en essä, där efter gick jag till gymmet och tränade. Det var så skönt, och det känns verkligen idag.
 
 
 
Klockan 17 mötte jag upp Ansku och vi var till Lobby bar på kaffe, vi satt där i nästan 2 timmar. Hon är så härlig, man blir verkligen på bra humör av henne! Hon är alltid så positiv och glad :)
 
Senare på kvällen var jag och kollade på Steels, Irons och Platinums uppvisningar. De ska tävla ihelgen! LYCKA TILL :)
 
 
Idag har jag varit lite lat och sovit till 9, borde stigit upp tidigare.. Jag ska om en stund ta mig till gymmet, och senare ska jag in till stan med Salla. Längre än så har jag inte hunnit planera denna dag. Får se vad som händer!
 
 
Bild från Alanya
 
 
 

RAPUNZEL OF SWEDEN

Är så trött på mitt tunna och korta hår. Känns som att det aldrig växer, de blev lite lite tjockare av ett schampo, borde kanske använda det en månad till. De skulle säkert växa bättre om de inte var så ljust, men vill inte färga mörkare heller då jag trivs i mitt blonda hår. Har tänkt på att kanske färga dipdye i något skede men får se, då skulle topparna iallafall vara mörka. Har haft det en gång innan och jag gillade det, men let's see. 
 
Vill inte heller sätta i sinett eller tejp- förlängningar eftersom de sliter på håret så himla mycket, och jag borde försöka låta det växa nu.. Mina klips förlängningar är super slitna, så därför beställde jag idag nya klips förlängningar på Rapunzel of Sweden. Jag hoppas hoppas så mycket på att de skulle hinna komma innan helgen, men jag tror ändå inte de gör det. Nåja isåfall får jag senast nästa vecka nya klips förlängningar. Woppa!
 
 
 
 

Marilyn Monroe

 
 
 
 
 
 

061113

Idag är det svenska dagen, vilket betyder att det också är moffas och Milas födelsedagar! Moffa fyller 79 hela år, och Mila blev först 1 år! 
 
Annars idag har jag varit på en jobbintervju, får hålla tummarna för att jag ska få jobbet, hoppashoppas! Nu ska ja jobba med några deadlines och senare idag ska jag på förelsning. Så en sådan onsdag! 
 
 

x


 

Jag har inget speciellt att berätta åt er. Har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Skola, skolarbeten, gym och träffat vänner. Tur är det redan onsdag imorgon! 

*

Vilken toppen söndag det varit, har hunnit med så mycket!
Började dagen med att äta subway tillsammans med Fanny hemma hos henne. Därifrån for jag på träning. Vi hade en ganska lyckad träning fast inte så många kunde komma på plats. Vi övade lite inför Variska var vi ska ha uppvisning den 1.12. Vi åt hemma tillsammans med hela familjen och for därifrån på Milas 1-års kalas. Så snabbt 1 år har gått! Hon är för söt. 
 
Jag har också hunnit vara på lenkki, hälsat på hos Salla och nu har jag myskväll för mig själv med lite smått och gott och Solsidan. Dagens avsnitt var helt okej, inte sådär super bra. Klockan 10 ska jag börja sova, är såå trött.
 
 
 
 
 
 

031113

God morgon! 
Vaknade just och ligger ännu i sängen och vilar. Igår fyllde Miikka 20 och han hade fest hemma. Grattis ännu åt honom! Kände ändå inte för att fara dit eftersom jag hade haft en så jäkla dålig dag, och hade ont i huvudet så vi tog myskväll med Gabi och Eve hemma hos Eve. Vi åt en massa gott och kollade bara på TV. Där en 12-tiden traskade jag hemåt och stupade i säng. Nu är jag iallafall utvilad och ser så mycket framemot denna dag, sol bland annat består av träning och kalas! 





Lördag

 
Fick av mummi ett alldeles underbart sängöverkast med stjärnor och kuddar som hör till. Det gå att ha antingen den gråa sidan uppe som jag har nu, eller så kan man vända på de och ha den vita sidan uppe med gråa stjärnor! 
 
Ska dessutom måla den lila väggen i min lägenhet till vit genast jag hinner. Men före julen iallafall, har fått nog av den nu!

RSS 2.0