Nov. 30, 2012


08: Kuva jostain mitä inhoan / En bild på något jag hatar

 
 
 
 
 

Fredags inspiration

 
 
 
 
 
 
Alla bilder från weheartit

07: Kuva henkilöstä, joka on auttanut minua jaksamaan kaikesta / En bild på en person, som hjälpt mig att orka igenom allt

 
 
Skulle kunna lägga till en par personer hit, men skippar det nu. Oftast ringer jag Eve om det är något, eller inte är något. ♥
 

GG

Min dag i korthet:
 
* Sov ut länge
* Fixade mig, lagade mat osv
* Föreläsning 13-16
* Möte med Jemina & Nina
* Gymmet med Emilia
 
Nu känner jag redan hur musklerna börjar verka. Har träningsverk i armarna och övre ryggen efter combaten igår. Nu väntar jag på att salkkarit ska börja och senare ska jag se på Gossip girl säsong 5 som jag fått låna av Salla. 
 
 
Mina absoluta favoriter i GG. 
Vem är era?

21:10

Halå.
Är trött efter bodycombat, nu var de det nya programmet. Gillade dock inte det nya programmet lika mycket som det gamla. Fast muskel-låten var grym, tung och vilken fiilis!

Annars idag har jag jobbat med skoluppgifter, Salla var här en stund, bokat tid till frissa, träffat Jemina en sväng och varit en stund över till Gabi. Min dag sådär i korthet.


Godnatt

Var så roligt hos Nora idag tillsammans med Janina, Charlotta, Emilia och Mirva. Synd att Jessica inte slapp på plats. Vi måste träffas oftare med dessa tjejer, det är underbara ♥
Tiden gick super snabbt och vi hade mycket att tala om. Speciellt gamla minnen. Ååh, saknar inget så mycket som tiden i BGS. Det bästa & (galnaste) minnena har jag nog lätt från BGS-tiden. Det är guld! Älskar er, och ni betyder så mycket för mig. Är så glad för vi ännu håller kontakten :)
 
 
 
 
 

Toppen tisdag

- Uni på föreläsning 13-16
- Hem och städa
- Möte 17.30
- Klockan 19 till Nora


Good night

 
 

Måndag och ledigt

Har hela morgonen kollat FB, instagram och bloggar, läst igenom hur alla hatar måndagar. Själv tycker jag om måndagar. Speciellt mycket idag för jag har ledigt, hehe. Men annars också. Det är ju så skönt en ny vecka börjar med nya möjligheter och chanser. 
 
Denna vecka kommer det hända en ganska spännande sak. Kommer kanske bli en vändpunkt i mitt liv, wii är ganska taggad, men super nervös!! Kan berätta mer sedan då allting är säkert. :)
 
Annars också är jag taggad för hela resten av det här året, kommer hända så mycket roligt!! Ska skriva upp nu lite så jag själv också minns, och så får ni också se vad som kommer hända. 
 
26.11 - Ledig måndag

27.11 - Ett viktigt möte, super nervös... Och mys/glöggkväll med J, J, C, E, N & M
 
30.11 - Sköta Juliette med iallafall Fanny
 
1.12 - Ninas 30-års fest & mysigt lillajuls firande med mina finaste och första december, min favorit av vintermåndaderna
 
5.12 - Utgång
 
6.12 - H& M kommer till Finland,wohoo!!! Fannys villa kanske? 
 
7.12 - Svenskarna här, inget speciellt program planerat ännu
 
8.12 - Neas & Janis flickas dop, Damjans minnesturnering, utgång på kvällen 
 
9.12 - Damjans minnesturnering och H & M åker hem :(
 
19.12 - Pappa blivit färdig, till yliopisto 
 
20.12 - SWEDISH HOUSE MAFFIA @Hartwall areena!!
 
21.12 - Pappas fest
 
24.12 - Julafton ♥ (En av mina favorit högtider på året)
 
25.12 - Utgång
 
26.12 - Jul annandag
 
31.12 - NYÅR
 
 

Gabi 20

 
 
Janinas bilder här under. :)

06: Kuva mikä saa minut aina nauramaan/ En bild som alltid får mig att skratta


Good morning

 Sovit helt okej inatt, vaknat dock för tidigt så nu är jag trött... Orkar inte stiga upp än. Det är ju lördag så man måste ju få vila ut, inte sant? 
 
Igår hängde jag hos mina fina Gabi, och senare for och sitta till Mällis med G, E, T & J. Helt okej fredag, chill.
 
(bild från sommaren)
 
 
Ikväll kommer vi fira världens finaste Gabi som blev 20 år i torsdags.
Tror det kommer bli en awesome kväll.
 
Finaste ♥

FRIDAY

Äntligen fredag! Så skönt :)
 
Idag har jag haft tent, och nu ska jag börja göra några inlämningsuppgifter.. Sku inte orka alls, men jag måst väl. Deadline idag, ute i sista minuten, like always. 
 
Annars idag har jag varit på fredagslunch med Gabi till Amarillo, gottgott! Planerna är ännu lite öppna för kvällen så får se vad som händer. 
 
 

If you can dream it, you can do it


20:18

Min dag i korthet:
 
- Morgonmål
- Kaffe på stan med Maja
- Förläsning 13-16
- Lunch med Janina
- Hängt med Fanny & Janina hemma hos Janina
- Varit på Marcopolo med en bakfull Fanny
- HEmma och kollar TV
 
 
 

Måndag

Idag har jag haft en jäkligt slö måndag... Gjort skoluppgifter, läst på tent men allt i sängen. Klockan 17 bestämde jag mig för att stiga upp. Städade lite och så. Där efter traskade jag till gymmet på spinning. Var så tungt och svetten bara rann. Tack till Aino som alltid håller så bra jumppa timmar, som man alltid blir på bra humör av. Hon har också helt super bra musik på spinning timmarna :-)

Efter spinningen var vi ännu i infrabastun och sedan via butiken och hem. Nu är jag trött och ska försöka få tag på sömnen. Har en lång dag framför mig imorgon. Men den innehåller också roliga saker. Godnatt! :)


-


Twilight saga, breaking dawn part two

Var på bio idag med Fanny som jag nämnde tidigare och såg på breaking dawn part two, den var så jäkla bra!! Älskar twilight filmerna och är så sur över att detta var den sista... Måste kolla de alla någon dag pånytt. Tur har jag också VD att se på. 
 
Men ni som inte sett Twilight filmerna, eller den sista delen, så far och se! Det är så värt det :)
 

Happy friday

Olaaa!
Började dagen med att jag försov mig, hade bestämt med Emilia vi skulle på Body til gymmet. Vaknade 10:50, och skulle aldrig hunnit då mer, när timmen började klockan 11. Därefter tänkte jag av och an, gymmet eller inte?! Och kunde inte bestämma mig. Emilia ringde 12 och sa jag ska komma till gymmet genast, att hon kommer ha träning för mig. Så gick till gymmet och tänkte det blir ganska lugnt, infrabastu å lite muskler. Emilia var taggad så hon hade en så jääävla jobbig ben- och rumpträning för mig. Kan inte ens beskriva med ord hur tungt det var. Drack 3 flaskor vatten under en cirka 45 minuters träning. Nu just kan jag knappt gå och mina ben skakar nästan hela tiden, och för att inte tala om att gå i trappor... GOD DAMN! Nu är jag så glad och nöjd över träningen, gud så skööönt! Kommer anlita Emilia som min personliga tränare från och med nu :D
Hoppas jag slipper upp från sängen imorgon...
 
 
 
 
Lite bilder jag knäppte igår. 
Igår hade vis myskväll hos mig med Janina, Gabi, Niksu & Salla. 
 
 

Nu är jag hos Fanny och vi håller just på att laga en paj. Senare ikväll ska vi och se på Twilight!!! ÄR SÅ TAGGAD!! Har väntat så länge på att den sista och andra delen skall komma ut, toppen fredag med andra ord! :)
 

05: Kuva aarteestani/ En bild på min skatt

 
 
Fast min baby har fått 2 sprickor då den föll i wc golvet. :(
 
 
 
 
 

Torsdag 15.11

Godmorgon!
Är på toppen humör, fast det var svårt att slippa upp ur sängen klockan 7 då klockan ringde. Känns ju seriöst som att det är natt då ännu, då det är så mörkt... Nu behöver jag inte vakna tidigt på ett tag igen.
Drog på mig lenkkikläder och traskade iväg till Brändö, var jag går en kurs på Tritonia. När föreläsningen är över 9:45, ska jag på lenkki. 11.30 ska jag möta upp Gabi på stan för lunch. Blir skönt att catcha upp med henne. Skulle egentligen haft föreläsning 13-16 men den flyttades till nästa vecka, så ska isället läsa på tent idag. Senare skall jag kanske hälsa på Tony och ikväll ska jag på attack med Emilia. Har inte varit på attack på några veckor, så ser framemot det så mycket!
 
Ikväll ska jag till Fanny övernatten, wihuu ♥♥
 
 
Två gamla bilder på oss.
Har på känn det kommer bli en toppen dag :)
 

04: Kuva ihmisestä, jonka kanssa haluaisin vaihtaa paikkoja päivän ajaksi/ En bild på en person, du skulle vilja byta plats med för en dag

 
 
Oikeastaan mulla ei ole ketään erikoista "idolia" tai ihmistä kenen kanssa haluaisin vaihtaa paikkoja päiväksi. Mutta olisi ihan kiva vaihtaa paikkaa jonku julkkiksen kanssa, ja nähdä vähän millaista heidän elämä on, verrattuna omaan. Yksi tällänen julkkis kenen kanssa voisin vaihtaa paikkaa on Hayden Panettiere, koska hän on yksi suosikki näyttelijöistäni ja myös tosi kaunis.
 
Egentligen så har jag ingen speciell "idol" eller person som jag skulle vilja byta plats med för en dag. Men om det skulle hända så skulle det ju vara roligt att prova på och vara någon kändis, och se lite hur deras liv är gemfört med ens egens. En kändis jag gärna skulle byta plats med är Hayden Panettiere, för att hon är en som hör till mina favoritskådisar, plus att jag tycker hon är vacker. 

Tired, but can't sleep

Oj gud så trött jag är, men får inte tag på sömnen, bland det värsta som finns. 
 
Idag har jag ändå haft en toppen dag. Började morgonen på gymmet, varifrån jag kom hem via och for till stan med Eve. Vi lunchade på saluhallen, och gick runt och kollade i affärer. Hittade ett par nattshorts, en tröja och en t-skjorta. Har tänkt börja fota oftare nu också, på saker jag inskaffar och på saker jag gör om dagarna.
Var också till frissan idag, och det känns som att mitt hår är så kort!! Har inte klippt mitt hår på super länge, och det var så slitet. Klippte alla torra och dåliga toppar bort. For kanske 5cm iallafall. Tur har jag mina förlängingar, hehe. :D Huvudsaken är iallafall att mitt hår mår bra nu! Klippte dessutom pannlugg, eftersom det kändest som att mitt hår bara hängde ner, och jag fick aldrig det på något sätt. Nu är jag nöjd med det. 
 
Senare på kvällen har jag slumrat till av att jag var så trött och varit ute på powerwalk i det kalla höstvädret. 
 
 

It's a beautiful day

Godmorgon!!
Det är dags att vakna och solen skiner. Väntar på att Eve ska komma förbi och vi ska dra oss till gymmet på spinnbodypump klockan 11. Där på ska vi luncha i stan. Har ni tips på var man kan äta goda sallader i stan?



03: Kuva yöstäni/ en bild från min natt


Mysfredag


02: Kuva minusta ja minulle läheisestä ihmisestä/ En bild på mig och på en nära person till mig

 

Back in business

Hej!
Bloggandet har inte gått något vidare nu. Kommer förbättra mig. 
Helgen for snabbt förbi...
 
Idag har jag sovit ut läääänge. Ligger ännu i sängen och klockan är 13.30... Usch. Men någongång måste man få sova ut ordentligt... Har dessutom så jäkla sjuk mage, p.g.a av mensvärk :@ Hatar det.
 
Min plan idag är att träffa Niksu iallafall, städa, stiga upp och laga mat.

01: Kuva minusta 10 "faktan" kera/ En bild på mig samt 10 "fakta"

 
 
1. En juo kahvia/ Jag dricker inte kaffe
2. Robert Buckley on mielestäni parhaimman näköinen mies/ Tycker Robert Buckley är den snyggaste som finns
3. Rakastan matkustelua ja haluan nähdä koko maailman/ Jag älskar att resa och vill se hela världen
4. Yksi saari mihinkä mun on pakko päästä on Capri/ En ö jag måste slippa till är Capri
5. Mieluiten katson trillereitä tai rakkauselokuvia/ Helst vill jag se på thrillers eller kärleksfilmer
6. Olen asunut Hankoossa/ Jag har bott i Hangö
7. Oliivejä en voi sietää/ Jag hatar oliver
8. Yksi lempielokuvistani on Flirting with forty/ En av mina favoritfilmer är Flirting with forty
9. Rakastan nukkua pitkään/ Jag älskar att få sova ut länge
10. En ole aamuihminen/ Jag är inte en morgonmänniska
 

50 THINGS

Har tappat min blogglust, vet inte varför. Orkar inte skriva om jag inte har något vettigt att säga eller om jag inte gjort något roligt. Nu just är jag förkyld och känner mig svag. Har också jävla sjukt i halsen, så kan knappt svälja... Har pg.a detta inte kunnat gymmat heller. Har istället varje dag varit ute och gått. För att få röra på mig på något sätt ens lite.
 
Läste Disas blogg, och såg hon ska göra en lista för varje dag. Det tänker jag också göra. Disas blogg kan ni läsa här: www.disandras.blogspot.com 
 
01: Kuva minusta 10 faktan kera.
02: Kuva minusta ja minulle läheisestä ihmisestä.
03: Kuva yöstäni.
04: Kuva ihmisestä, jonka kanssa haluaisin vaihtaa paikkoja päivän ajaksi.
05: Kuva aarteestani.
06: Kuva mikä saa minut aina nauramaan.
07: Kuva henkilöstä, joka on auttanut minua jaksamaan kaikesta.
08: Kuva jostain mitä inhoan.
09: Kuva jostain mitä rakastan.
10: Kuva lempibändistäni/artistista.
11: Kuva henkilöstä, jota ilman en voisi elää.
12: Kuva asiasta, jonka haluaisin toteuttaa ennen kuolemaa.
13: Kuva jostain mikä inspiroi minua.
14: Kuva jostain viimeaikaisesta asiasta, jolla oli suuri vaikutus minuun.
15: Kuva paikasta, jonne haluaisin matkustaa.
16: Kuva lempikirjastani.
17: Kuva jostain asiasta mitä en voi unohtaa.
18: Kuva minun päivästäni.
19: Kuva jostain mikä merkitsee minulle paljon.
20: Kuva minusta ja perheenjäsenestä.
21: Kuva mikä saa minut hymyilemään.
22: Kuva jostain mitä ikävöin.
23: Kuva jostain mitä pelkään.
24: Kuva mikä saa minut itkemään.
25: Kuva jostain mikä saa oloni epävarmaksi/turvattomaksi.
26: Kuva esineestä, jota ilman en voisi elää.
27: Kuva jostain mukavasta toteuttamastani reissusta.
28: Kuva lapsuudesta.
29: Kuva jostain asiasta, mistä olen riippuvainen.
30: Kuva jota en koskaan julkaissut.
31: Kuva teemasta "vihreä".
32: Kuva päivän asustani.
33: Kuva arjestani.
34: Kuva teemasta “valo”.
35: Kuva mustavalkoisesta itsestäni.
36: Kuva asuinkaupungistani.
37: Kuva päivän säästä.
38: Viimeisin kuva minusta.
39: Kuva teemasta "kaksi".
40: Kuva kännykkäni taustakuvasta.
41: Kuva matkalta.
42: Kuva viime kesältä.
43: Talvinen kuva.
44: Kuva hyvästä vastakkaista sukupuolta edustavasta ystävästäni.
45: Kuva huoneestani.
46: Kuva jostain nähtävyydestä.
47: Kuva hauskoista juhlista.
48: Kuva lempivaatteistani.
49: Kuva kotoani.
50: Kuva päivän ruoistani.
 
 

SWEDISH HOUSE MAFFIA

I Helsingfors den 20.12! Wohoo


ÅA

Nu just befinner jag mig på universitet, på metodik-kurs. Ännu 2 timmar kvar, orkar inte!!

Har en massa att göra hela veckan, så bloggen lider.

Bilder från helgen kommer senare.


Helg

Helg igen. Dagarna, veckorna & månaderna går så himla fort...
Ser ändå framemot helgen. Idag ska vi ha middag hos Fanny på WH. Kommer bli toppen, tror jag!

Tills imorgon har jag inga speciella planer så är öppen för allt.

På söndag åker vi till IKEA med pappa och Janina.

Ska försöka ha med kameran hela tiden, så ni får njuta av helgens bilder senare.

Sneakpeak från ikväll...


Första november

Idag har jag sovit ut till 11 och efter for jag på länk. Avslutade länken hos Salla. Vi planerade nyår. Kommer bli bra! Därefter hämtade Janina mig och vi hängde hos mig en stund, varifrån vi for till henne.
Senare hämtade Topi& Tony mig och vi for och hälsade på till Gabi. Chillade där och pratade en massa som vanligt. Nu är jag hemma och håller på med en spotify lista. Har ni tips på bra låtar?! :)


Halloween hos Janina

 
Senare blev det utgång till Fontana.
 



Söta Mäky & Ansku
 
 
 
 

Halloween hos Olli

På fredag firade vi med halloween fest hos Olli. 
 

Nicolina 19

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0