can't wait to wake up in the morning

Var roligt och träffa mommo, har inte sett henne på så länge. Nu skall jag börja packa ihop lite saker som jag behöver till Gabs, vi skall som sagt flytta dit över påsken med Lill & Rata. Har skola till 15:45 imorgon, usch, men efter det drar jag genast iväg till Gabs! Jess ser så mycket framemot hela påskeeen, de kommer bli så kybäs. Vet inte hur mycket jag hinner uppdatera här, men hoppeligen ett inlägg om dagen. Hoppas ni alla andra också får ett bra påsklov! =)



kapade bilden från Lillis blogg. Vet inte riktigt vems den är? Kanske Jae's. Men måste säga samma sak som Lillis, det bästa med förra påsken var nog att vi blev bra kompisar med världens bästa RENATE & GABRIELA!


I'm walking on sunshine, wooah

Har idag också bara luggit hemma och slöat. Mår mycket bättre nu och imorgon tänker jag fara till skolan. Snart skall jag kolla på Päivien Viemää och då de slutar tänker jag ta en promenad i de fina solskenet till mommo & moffa och hälsa på.



google bild


Adam Lambert - Whataya want from me


så bra låt!

It messed me up, need a second to breathe

Såg just jag hade haft många läsare igår, sori för ingen uppdatering, men var bara alldeles för trött. Lördagskvällen spenderades med Gabs, Rata, Lill & Eve. Vi var på förfest hos Sam, var också Nicolas, Jonas, Topi & Robban var. En 11-tiden då största delen av dem for på krog, så for vi till Smesby till Fredde. Hos honom var någo folk, och vi var där till ganska sent efter de for vi en sväng via stan och avslutade sedan kvällen på White House hos Fanny, som varit på krog. Hade en mycket rolig lördag me en massa roliga människor.
Gårdagen låg vi hela dagen hos Fanny med Gabi och Lillis. Fanny hade stuckit på dykkurs till Norrvalla klockan 9. Vi hade världens bästa humor hela dagen igår, skrattade påriktigt åt allt! Då Fanny kom hem därifrån var hon super snäll och for till grillen och hämtade mat åt oss, gud va gott de var. Kvällen kollade vi på film och bara tog de chill! Igår kväll redde också allt upp sig med en person som är väldigt vikitig för mig, och de är jag så glad för.
  Idag har jag stannat hemma från skolan, mådde så dåligt då jag vaknade och med lite feber. Så mamma tyckte de var bäst jag stannade hemma idag. Hela dagen nu tänker jag bara vila, läsa på Twilight sista boken (som är gryyymt bra), kolla på TV, kanske se någon film och bara ta de lugnt.



gammal bild på mej å söta Lillis!


the only way that we are talkin

Igår var jag hos Fanny med Gabi vi lagade kyklingsallad & batong, mums vad gott de var. Lillis kom lite senare dit och vi kollade på salkkarit. Senare for vi ut och köra och bongade upp Janina på samma gång. Vi åkte först till Filmtown och köpte godis, senare till ABC. Då vi kom till ABC såg alla på oss mycket och länge, konstigt de inte tappade ögona ur huvudet, haha! Jag och Lillis var ute och hörde bara då Fanny säger "SÅ PAHA, SÅÅ PAHAAA!" Vi kommer in och ser att hon Jae och Gabi står vi maskinen med ringar. De hade köpt ringar ur maskinen. JAg och Lill ville också. Så först köpte Lill, Jae ,jag och till sist Fanny en ny. Haha vi 3 fick skit snygga diamantringar i olika färger och Fanny fick kanske världens fulaste emo ring! Vi låg på golvet och skrattade och alla såg på oss som vi totalt flippat. I samma sekund gick också Alex och hans kompis förbi, han trodde också vi blivit totalt sjuka. Från ABC förde vi hem Jae och hämtade Krisu. Vi körde runt ännu kanske en timme i stan och sedan for vi till Fanny och spelade Guitar Hero, 2-tiden förde snälla Fanny hem mig Gabs, & Krisu. Hade en super kul kväll igår! Tack för de (;
Idag vaknade jag klockan 1 och då hade Gabs försökt ringa 2 gånger och skickat 1 meddelande. Hon ville jag skulle komma till stan med henne och Renate så jag duschade och fixade och drog mig sedan till stan. Kvällen spenderas iallafall i sällskap av Gabs, Rata & Eve. Får se vad vi hittar på.





All day and all of the night

Lätt skoldag idag 2 timmar. Dagen började med förhör och jag kom försått försent till timmen, så hade inte så mycket tid att skriva det. Efter det jobbade vi med ett projekt, jobbade med Fanny & Iia, vi var dutkiga och fick klart de idag. Lunch, och sedan återstog finska timmen. Efter skolan mötte Linus mig och vi gick på kaffe till Wayne's. Efter de förde han mig till Fanny och nu är jag här, inga planer ännu om senare. Ha en bra fredag! :)



gammal bild på Linus , 07 kanske!

something inside me tells me this is real

Har du på dig idag? en vit tunica & leggins
Har du kramat någon det senaste dygnet? jaa
Har du pussat någon det senaste dygnet? nej
Har du för frisyr? löst
Har du husdjur? nej inte jag själv
Har du pallat äpplen? vem har inte? :D
Har du kysst någon och sedan ångrat dig? nej
Har du ätit senast? en pizza och grunost

När vaknade du i morse? 8
När skrattade du senast? kanske 2 timmar sedan hos Gabs
När var du på fest senast? förra helgen
När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? kommer inte på
När fick du ditt senaste sms? för ungerfär en timme sedan
När är du född? 6 augusti
När tog du studenten? nästa vår

Vem kramade du senast? Milja
Vem pratade du med i telefon senast? Gabs
Vem fick du senast sms av? Linus
Vem skulle du vilja se ut som? ingen speciell, är nöjd med mig själv
Vem fick du present av senast? av mamma idag
Vem gjorde dig arg senast? Josefina
Vem sjunger det du lyssnar på nu? Agnes Carlsson
Vem bor du tillsammans med? min familj
Vem vill du kyssa nu? ingen
Vem spelade du tv-spel med senast? säkert med Josefina

Vad väljer du, glass eller godis? glass
Vad väljer du, morgon eller kväll? kväll!
Vad väljer du, julafton eller födelsedag? födelsedag
Vad väljer du, katt eller hund? hund
Vad väljer du, hallon eller blåbär? hallon
Vad väljer du, sova eller sex? jaa niii!
Vad väljer du, sola eller bada? sola

Kan du laga mat? oftast med recept no
Kan du göra volter? jebaa, bättre bakåt
Kan du köra bil? håller på och lära mig, men ganska bra no :D
Kan du ditt eget mobilnummer? jepp
Kan du säga hur många du har på msn? för många
Kan du säga vad klockan är? 21:31
Dagens låt: Agnes - Release me



Agnes har så bra sångröst &


är så vacker!



and now i care less about who knows

Idag har de varit de vanliga. Skolan först, efter de gick jag hem. Lillis kom senare till oss vi hämtade Eve och for till Gabi var Janina också var. Jag är inte på så gott humör nu, har en massa tankar som snurrar runt i huvudet.. och kan bara inte förstå. Jag skulle bara vilja veta, och varför såhär? Men nåja. Låt dehär dagarna gå snabbt nu, längtar så mycket några dagar frammåt nu!!!  






now i’m in deep, flames, lava, breathe, karma

Vilken super daaag! Denhär dagen har börjat bra ändå sedan jag vaknade. Hade lång skoldag, som gick snabbt. Då alla andra på håltimmen drog iväg på kafi till stan lämnade duktiga jag i skolan och läste på rellaprovet som vi hade sista timmen. De skulle ni väl inte trott om mig? ;) Men måste nog säga att de lönade sig, kunde 2 uppgifter perfekt och på en gissade jag nog lite. Lillis hämtade mig då jag slutade skolan, så snäll hon är. Vi bongade upp Gabi, hämtade Mirwa och for till henne. Vi pratde och skrattade en massa till alla roliga fylleminnen! Gud vad roligt. Då jag kom hem for vi och övningsköra till Fågelberget. Mitt största problem är motorstoppen, ååh fattar bara inte taktiken.. Men idag började det klarna upp, då jag förstod hur jag måste göra. Pappa tyckte jag var så duktig så jag fick köra hem!! Usch vad spännande de först var att komma ut till motorvägen för första gången, då man faktist kör på vägar var bilar kommer imot hela tiden. De pirrade så grymt i magen, då jag stod och väntade på att svänga in till motorvägen. Hade dock på solglasögon så ingen skulle känna igen mig ;D haha! Körde först typ 60 och så påminde pappa mig vi är faktist på motorvägen så i med gasen.. De var så grymt roligt att köra hååårt! :D Ett motorstopp fick jag också i trafiken, men de var inte farligt inga bilar kom då. Nu väntar jag så mycket på nästa körlektion! Hela kvällen tänker jag nu chilla och fortsätta vara på bra humör! ;)



Den låten blir aldrig dålig, vare sig hur mycket man än lyssnar! Ganska så kybäs (;

I won't let you down

Kommer ha bråttom de närmaste dagarna, har en massa med skolan, så blir bara korta inlägg nu. Idag har jag varit i skolan, träffat Lill & Gabs en stund och efter det varit hemma och läst på rellaprov. Nu skall jag lämna datorn och läsa mer religion inför provet imorgon.



google


I just didn´t know what to do

Har idag skrivit finska i studenten, och hoppas på att de gått bra. Fick efter provet panik bara att Finland inte hör till Europa, men ringde genast till Emilia och frågade hur det står till, och hon sa att såklart de hör. Just läser ja på Emilia&Mikks blogg att Mikk sagt att dumma Emppu sen när ha de hört muka till Europa?!? Fick samma panik igen att jag sabbat uppsatsen totalt. Ringde Janina (som vet allt) och hon sa de hör, som tur! Huh! Nu kan jag gå och sova lugnt. Idag har jag varit och kört bil & varit på gymmet. Nu skall jag läsa på rella. Godnatt på er! :D


haha! jess att mikk trodd de int hörd ti Finland ;D

Im in the club, drinks up, get wasted

Gårdagen spenderades med Gabi, Lill, Rata & Eve. Vi var hos Gabi och tänkte vi skulle festa lite, så vi började med att spela ölspelet. Vi bestämde att alla skulle tala det språk de kunde sämst i spelet, så Rata talade finska och jag, Eve & Gabi engelska. Vi hade super kul och jag tror inte jag har skrattat sådär mycket på länge. Janina, Jemina & Katten tittade också in på oss en sväng. Klockan 10 for Lillis och jobbade till Amarillo och vi fortsatte dricka och spela. Gee & Sami kom också en sväng och festade med oss, efter det träffade vi Robert & John och i något skede också Alex utanför Valencia. Vi drog med Gabi sedan på krog, medans Rata var och träffade några vänner. Det var superroligt och senare kom också Lill dit, Fanny var bara en sväng och hälsade på. Då krogen stängde gick vi till mäkken, vi sjöng om man kan kalla de det på vägen "my heart will go on" då någon gatuspelare spelade låtens melodi. En massa andra började också sjunga då vi gjorde det. Haha! Ganska så roligt var det. I mäkken träffade vi några av våra vänner, som frågade om vi skulle hänga med på efterfest till dom, men jag och Lill orkade inte så vi for bara till Gabi och äta och sova medans, hon for dit för en stund. Vi kom hem kanske halv 5, Gabi och Rata lite senare. Idag har vi bara lugit i sängen alla 4 och pratat om gårdagen och skrattat till tusen! ;)
Ikväll skall jag läsa några tidningar jag köpt och ta det chill, studentskrivningar som gäller imorgon då, åå usch är så nervös!




bild från igår vi Gabs


Katten, Rata, Eve, Lill, jag & Gabs
JANINAS BILDER

hello hello, baby

Vaknade just, har sovit med Balo inatt. Snart kommer mami och hämtar mig, hemma fixar jag och sedan drar jag iväg till Gabi. Ikväll vet jag inte ännu vad planerna är, men får se vad vi hittar på sen till slut.. ;)
Kanske jag skulle orka ta några foton också..



jag & Milja på skiddagen, hennes bild!


you're so beautiful, so damn beautiful

Idag har jas spenderat hela dagen med Krisu & Fanny. Vi har gått på stan en par timmar, och suttit på cafe. Träffade också Renate som jag inte sett på evigheter. Kvällen har vi varit ut och på, träffat bekanta, kört runt omkring och tagit det chill. Nu är jag hos Fanny med Krisu & Olli och Janina for just hem, för hon måste vakna tidigt.. Vi kollar bl.a på TV (utom nu då jag bloggar). Såg en ganska intressant dokumentär men hemsk.
Skulle helst nu villa fara och sova, för är dödstrött, men snart. Imorgon skall vi med Fanny sova så länge som möjligt, strunta totalt i väckarklockor. Otroligt skönt! Ha de bra alla!



Balo har vi också haft sällskap av

That I'm better off without you

Har idag kommit 8 till skolan fast vi hade en frivillig timme första, som jag inte visste om, för att jag inte var i skolan på onsdag. Olli berättade de åt mig. Är glad att han hade glömt det och också är här. borde ändå jobba på ett religionsprojekt, men har ingen motivation för det nu. Har finska och bigga ännu sen slutar jag. Då drar jag till stan, kanske en stund till gymmet och senare skall jag träffa Krisu & Fanny. Planerna för ikväll är öppna, men jag skall iallafall vara med Fanny. Skall ihelg också försöka ta lite foton.



Hayden med så härlig klänning!

will you do it like that

Sori, för att jag inte hunnit blogga tidigare men har haft fullpackat schema. Idag har jag haft en suber bra dag. Den började med skiddag på Öjberget med skolan. Jag, Mirwa, Charm, Emilia och Mikk körde på vanliga skidor (som ganska många andra också gjorde). Sällsynt lite folk i backen. Då jag och Mirwa skidat about 10 meter som var upp på en backe kom en tobakssugen Suoste och tände på tobaken. Haha, ganska roligt. Vi fortsatte färden då vi skidat 2km stötte vi på en super hög backe, jag hörde på musik på fullt genom Ipoden och "dansade" på samma gång på skidorna, var helt i fiilis och åkte i full fart neråt. Mitt i kommer en stor kurva var jag ser att Hoai & Steffi ligger mitt i spåret, jag fick panik och hoppar på magen mot sidan med skidorna på, sen sir jag uppåt då Mirwa måste göra samma för att inte åka på mig. HAHA, de var no dagens skratt. Snön bara yrde bakom oss och vi blev genom blöta, men roligt var de!
Sedan satte vi en lång stund framför brasan och bara chillade med andra vänner. Lunch åt vi 11 och efter det slet vi upp på toppen av Öjberget med plastpåsar som vi skulle åka ner på. På toppen var de ganska roligt. Olli föreslog jag skulle hoppas på hans rygg då han åkte ner på slalomskidorna, men jag gick verkligen inte me på det. Kunde inte lita på att han inte skulle falla. Senare ser vi att Lycke gått med på honoms förslag, gud vad hon ropade, hah! Vi åkte ner för berget efter det hade vi afterski och sedan förde Jessica hem mig. Idag har jag också övat lite uppgifter inför finskastudentprovet på måndag, kvällen har jag spenderat på gymmet med hård träning. Resten av kvällen tänker jag chilla!
Har försökt ladda upp bilder jag tagit med telefonen idag, men de bara fittas så de går inte. Kör på ett nytt försök imorgon. Milja har också tagit en massa foton idag, som ja får imorgon, några av dem laddar jag kanske upp då imorgon. Nu har jag kapat några av Emilias bilder iallafall, så ni får se lite idag (;



med cocis går allt! ;)


jag & emilia


bild uppifrån


HAHA den låten hörde jag på då jag först dansade och sen gjorde mitt magaplask i snön..

sky's the limit

Älskar vädret vi haft idag, hoppas de nu skulle hålla i sig iallafall hela morgondagen då vi har skiddag. Har varit på bra humör hela dagen, men nu har jag så sjukt huvud.. Förstår inte varför brukar aldrig ha huvudvärk. Idag har jag varit i frissan och är själv super nöjd. De är blont med blonda slingor, haha! Sen klippte jag det kortare och fixade pannluggen då den blivit så lång. Orkar inte ta några foton på håret, ni lär väl nog se de ändå. Har spenderat eftermiddagen med Eve, Lill & Gabi. Vi har bara lugit på sängen och talat om vår Ayia Napa resa i början av augusti, ååh under 20 veckor dit nu!



Gud vad jag längtar efter förfest stället Grabbarna Grus!


just keep coming around

Skulle ha en massa att beretta, ladda upp bilder på kläder jag köpt idag och på kläder och stuff jag skulle behöva. Men har för många tankar som snurrar i huvudet, så har inte ork med något av de nu just.
En av dagens planer var att vara med Lillis och det var jag.



den sötisen tycker jag om


I got my head and my heart on the dancefloor

Jag älskar då solen skiner, man blir på så bra humör! Dagens planer är ännu lite öppna men mina alternativ är: vara med Lillis (som det säkert blir), träffa Linus, gymmet på bodyattack eller en länk ute i solen. Jag vet inte. Skulle också behöva en massa nya kläder, jackor, solglasögon, skor, väskor och smycken nu till våren. Måste väl fara ti stan någondag och se om jag hittar något passligt.



Vill ha sådanna solglasögon, någon som har tips var man hittar snygga såna?
+ att exakt en sån läderjacka som Ashley har på bilden. Ganska tunn med dragkedja.

aint that the reason youre at this club

Har frissatid på onsdag, men vet inte ännu säkert hur jag skall laga.. Här är några bilder, och det skulle vara snällt om ni skulle vilja kommentera och säga er åsikt! Vilken stil ni tycker av dessa bilder nedan.



blont

lite mörkare blont

blont med lite ljusbruna slingor

blont med lite mer mörkare slingor

riktigt mörkblont/ljus brunt

ljusbrunt

mer brunt med lite blondare på

choklad brunt

mörk brunt

en lite annan nyans av mörkbrunt



baby hit me with an encore

Måndagsmornar är det värsta jag vet, och de blir ännu värre då man börjar 8 på morgonen. Idag var de inte så farligt som de brukar. Har fått mycket sömn i helgen som annars också varit bra. Körningen igår gick bäst hittils och nästa gång blir de att köra ute på de allmänna bilvägarna och inte vi Fågelberget mer. Nice, ååh vad jag längtar tills nästa körning! Skoldagen gick snabbt och efter det for jag till Övis och mötte Gabi, vi for till henne och Lillis kom också dit. Anna & Bubb liitty också.







Idag gjorde vi såna planer me dehär 2 sötisarna, tur tiden går snabbt!! ;)







han är svår att nå, men han är min ändå!



Denhär låten är nog min och  Fannys, vi var så jävla galna igår då vi hörde på låten. Vi bara ropade, hoppade, sjöng och dansade runt. Jälvar va de var roligt att se på Eve's miner och då hon bara skakade på huvudet. Hon tyckte vi var lite sjuka, men de är ju nog sant. HAHA!
(& Linda Bengtzing är ju bara för bra!!)



jag och goose F

so just hush, baby, shut up


PERUSJUTUT
Nimi:
Katrina
Pituus: 160
Hiustenväri: blondit
Sisarukset: Josefina

VIIMEISIN
Kappale, jonka kuuntelit viimeksi? Pitbull - Get Freaky
Kappale, joka on juuttunut päähäsi? Pitbull - Pearly Gates (We're in heaven Remix 2009)
Henkilö, jolle sinä soitit? Fanny
Henkilö, joka soitti sinulle? Fanny
TV-ohjelma, jonka katsoit? Melodifestivalen
Henkilö, jota ajattelit? en ketään erikoista

MITÄ
Shampoota käytät: yleensä Bed Headiä, mutta nyt just Tresemmeä(?) jos se kirjotetaan noin (;
Kenkiä käytät: riippuu päivästä ja mitä tekee, sellasia jotka sopii just siihen päivään ja hetkeen
Pelkäät: pimeetä ja kauhuelokuvia (vaikka kuitenkin rakastan kattoo niitä ;))

KUINKA MONTA
Kertaa olet ollut rakastunut?
2 uskon
Kertaa sydämesi on särkynyt? en tiiä
Sydäntä olet särkenyt? en tiiä
Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä? en tiiä
Arpea on kehossasi? varmaan 100 :D

AJATTELETKO OLEVASI
Soma?
aina
Hauska? tottakai ;)
Rakastettava? jepp
Huolehtiva? haha yleensä en :D
Suloinen? jees ;D

SUOSIKKI
Juoma?
kokis!
Karkki? suklaa
Purukumi? aiwaves
Väri? musta, valkonen, harmaa, vaaleenpunanen
Viikonpäivä? perjantai
Maa? Kypros
Vuodenaika? kesä!
Kauppa? gina tricot, H&M, Aukia, Karisma
Aikakauslehti? seiska

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI
Nukkui sängyssäsi? minä itse
Sai sinut itkemään? en muista
Oli kanssasi elokuvissa? en muista mut uskon et ainaki gabi, janina ja renate
Lähetti sinulle sähköpostia? varmaan facebook

OLETKO KOSKAAN
Ollut julkisella paikalla yöpuvussa? en usko, mut voi olla
Pitänyt jonkun salaisuuden? tottakai
Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella? haha joskus joo! :D
Itkenyt elokuvan aikana? jepp

YLEISTÄ
Paljonko kello on? 14:51
Omenat vai banaanit? omenat
Sininen vai punainen? punanen
Kevät vai syksy? kevät
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen? mennä ajelemaan
Minkä aterian söit viimeksi? muusia ja jauhelihaa
Oletko tylsistynyt? vähän

YSTÄVYYS/RAKKAUS
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?
joo
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta? joo 3
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä? se että voi luottaa

MUUTA TIETOA
Mitä kieltä osaat? ruotsi, suomi ja vähän enkkua
Makuuhuoneestasi? ? :D
Lempinimiä? kitty, kitt
Onko sinulla lemmikkejä? eii, mut on meillä marsu kotona joka on mun siskon
Mikä saa sinut onnelliseksi? ystävät, juhlia

OLETKO KOSKAAN
Ajatellut, että kuolet?
varmaan joskus

everybody wants a freak to freak with

Igår spenderade jag så gott som hela dagen med Fanny. Vi ropade, sjöng, dansade och var annars bara inniie. Vi åkte iväg på kvällen till Piccolo, Filmtown för att se ut bra filmer och till sist for vi till Siwa. Då vi kom tillbaka till Fanny kom också Eve dit. Vi kollade på Melodifestivalen, våra favoriter var Pernilla & Darin. Darin kom tredje och för Pernilla gick det mindre bra. Då vi kollat Melodifestivalen klart for vi till Filmtown var vi träffade Darjan, Enis & Karvann. Vi valde en film och vi for tillbaka till WH med Fanny & Eve. Då de andra kom lite senare for vi till teatern och kollade på filmen. Den var helt okej, fast jag inte brukar gilla action filmer. Då vi sett filmen klart så fjantade vi oss bara som vanligt. Sedan nångång förde Fanny hem mig och Eve, har faktist ingen aning vad klockan var då. Kymppis kväll, i bra sällskap!





Baby lets go, lets get outta here

Igår var jag hela kvällen med Fanny, Krisu och Olli. Vi åt super god mat som Kirsi (Fannys mamma) lagade och blev så mätta. Fanny lagade ännu en efterrätt åt oss. Gud va mätta vi blev igår. Vi åkte till filmtown och köpte godis, sedan kollade vi i teatterin a walk to remember. Jag gillade den, den var så vacker, och inte ofta man ser sådanna filmer. Senare talade vi och var sjuka som vanligt. Har sovit till ca halv 2 idag, skall nu börja fixa mig och senare skall jag till Fanny.



Fanny & jag, suddig bild

Jason Derulo - Encore



Kybäs låt! Fanny tipsade mig om den (;

I told a lot of lies and played a lot of games

Slutade skolan 1 och Fanny kom och hämtade mig, vi for till henne och tog det chill. Senare bongade vi upp Sanna & Eve, förde hem Sanna och for till Lidl, då Fanny vila köpa någon super god äppelpaj, som inte såg så god ut. Men de får man väl veta senare. Nu är vi hos Janina de kollar OTH och jag bloggar. blir en chill fredag med mat, bra vänner och en film.



Fanny på Ayia Napa

Ohhh baby hit me with an encore

är du kär? nej
har du snusat? jepp testat nog
har du fimpat en cigg på nån annan? haha jooo
har du djur? nej
har du legat brevid en kille i sängen? jep
har du nån sjukdom? nej
har du skämt ut dej för den du gillar? haha joo har väl hänt.. :D
har du en parfym? klaart de
har du sjukt bra humor? haha bäst!
har du gått på simskola? va för bra för sånt ;) haha nånee men int ha jag varit
har du fuskat? jebaa
är du lång? sku int säg de
gillar du att fota? nåjaa ibland då ja får lust så e de roligt en stund
har du sett dig själv brinna? int vad jag minns
hjälper du dina vänner? självklart
gillar du tacos? JAAA, de bäst!
tycker du att du är söt? klart ja e :D haha
har du dansat? jepp
har du spelat fotboll? jepp
tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? jag vet inte
kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? nej, eller har nog int ens testat
har du ätit sniglar? neeej som tur
äger du en locktång? jepp
gillar du att tugga tuggummi? ett måste
gillar du kläder? jajja
hatar du falska vänner? vem gör inte det?
gillar du räkna matte? för fan NEJ, värsta jag vet
älskar du någon nu? på vilke sätt älskar? joo vänner & familj
har du gråtit inför en vän? vem har inte det?
kan du sjunga? de kan väl alla, men jag är inte bra på det
säger du vad du vill? oftast
är du vacker? de är alla påsitt sätt
kan du tala spanska? nej, några ord kan jag
är du kortare än 1.60? 1.60
älskar du sommaren? bästa som finns
älskar du vintern? nej ogillar mycket
har du mer än 6 par skor? jepp
brukar du sjunga när du är i duschen? ibland
har du hoppat ut ifrån ett fönster? jepp
är du förvirrad? nej inte nu iallafall
har du mer än 6 par byxor? joo, fast jag använder oftast leggins
har du förlorat en vän? jepp
gillar du att shoppa? jååå
har du varit i paris? nepp
gillar du spindlar? inte gillar, men har inget imot att de finns heller
klarar du dig själv? ibland
har du lagat mat? joo, no om ja får si av recept :D
är du klantig? kan väl också hända
har du foppatoffler? jåå nånstans underst i mitt klädskåp
har du mer än 20 låtar på din data? jepp
har du en vän som skiter i dig? inte vad jag vet iallafall
har du velat göra saker men vågar inte? gör allt jag vill
sover du med nått gosedjur? jooo
har du åkt nånstans utan att du får? finns inge sånt, men säkert som mindre nog
vill du bara bort ibland? ibland händer de väl också
har du brännt dig? jepp många gånger
har du lekt med levande ljus? haha jåå
skäms du ibland? på söndagar ibland efter lördagens festande.. HAHA

blah blah blah



ååh, blir så jäkla stressad!

trap in the spotlight

Sovde djupt inatt och var pigg då jag vaknade.. men med sjuk mage! Åt någo medicin och nu har jag inte haft sjuk mage på hela dagen. Lunchade med Emilia & Mikk idag. Hade endast 2 lektioner i skolan. Efter skolan var jag med Lillis, Eve & Gabi, som är tillbaka från Florida. Vi var hos Gabi och kollade på alla kläder hon shoppat. Senare for vi till RAX och åt, Fanny kom också dit. Hela kvällen nu har jag spenderat i sällskap av Linus & Gabi, vi var bl.a. på kaffe till ABC. Nu väntar jag på att Blondinbellas & Tyras show skall börja!



jae's bild


You're so amazing remember the time

Efter skolan for jag genast till Jonas, vart Krisu & Fanny också kom. Vi kollade på tredje filmen av Millenium filmerna, alltså "Luftslottet som sprängdes". Tyckte absolut att första filmen "män som hatar kvinnor" var överlägset bäst. Då vi kollat färdigt for jag och Fanny till mäkken och käkade lite. Nu har jag ännu en diktanalys framför mig. 


 

It's not that I don't want to stay

Har håltimme och det är dödstråkit + att jag känner jag börjar få huvudvärk. Usch. Är trött och slutar skolan först 4 ååh, ja orkar int nåmer idag. Spenderade första halvan av håltimmen med Jonas & Olli och nu sitter vi bara i datasalen och slöar. Har ännu också sjuk mage, men inte lika farligt som igår. Vill veta vad som är fel me den :(
Men de va no värt att komma till skolan, fö de är super roligt att se på en full Mirwa som fyllde 18 igår ;)Hon är på psykologi timmen och jag hoppas verkligen det går bra för henne där! HAHA!
Idag tänker jag bara vila och ta de lugnt, kanske kolla någon film osv, får se. Imorgon hoppas jag på att magsjukan är över och då bär de nog av till gymmet!



just såhär känner jag mig idag!
ännu en googlebild,
jag lovar att jag skall börja ta foton oftare!

sometimes I run, sometimes I hide

Har ända sen jag kom hem från skolan haft så sjuk mage, vet int alls vad jag skall göra nåmer. Hela kvällen har jag spenderat framför TV:n och kollat på alla världens program, bara stigit upp från soffan då jag måstat på WC eller blivit hungrig. Vi kollade också på en ganska bra film med pappa som började klockan 8, direkt efter salkkarit. Minns inte vad den hette nåmer. Skall snart gå och sova och hoppas på att min mage mår bättre imorgon. Vill verkligen inte missa skolan imorgon, utan se då Mirwa kommer känån dit! ;) haha!



så känner jag mej just nu!

right here in the place where we belong

Har du fått en kyss den närmsta veckan? jeppp

Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Jessica

Hur lång är du? 160,5 cm
 
Vilken är den senaste filmen du sett? L.A. Gigolo

Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: När slutar du? :) stan?

Föredrar du att ringa eller skicka sms ? Inte så stor skillnad, beror på ärendet, men lättare att ringa

Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda

När såg du senast din mamma? igår

Icke godkänt i något ämne? i matte någå kurser

Mvg i något? Använder nog inte MVG i skolan, tror jag?

När vaknade du idag? mellan 10 och halv 11

Vilken är din favoritplats? Ayia Napa, eller Paradise Beach & White House

Vilken plats föredrar du minst? Allt som har med sjukhus och sprutor att göra!

Vart tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis inte i Finland!

Hur stor är din säng? passligt stor
 
Var har du bott/bor? Hangö & nu i Vasa

Tycker du om kinamat? jebaa

Tycker du om kaffe? nåjaa

Vad dricker du helst till frukost?
 Appelsin juice

Kan du spela poker? neeej, men sku vila lär mej :D

Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
jepp!

Vill du ha barn? Klart de

Kan du några andra språk än svenska?
finska, engelska

Föredrar du havet eller en bassäng? havet självklart

Vad spenderar du helst pengar på? fest, resor, mat, kläder

Är du cool? ofcourse ;D

Kan du rulla med tungan? vadå rulla me tungan?

Vem är den roligaste människan du känner? TIIA!!! :D

Vad har du för ringsignal? Shut it down

Dansar du i bilen? ibland (;

När var du i kyrkan senast? ingen aning faktist, julkyrkan med skolan kanske

Vad ska du göra ikväll? vila, kanske fa till Fanny, men inte om min mage är lika sjuk som den är nu


It's so hard to get old without a cause

Hela förra natten har jag drömt en massa roliga drömmar och har haft en skön dag hittils. Vaknade där en 10 halv 11 tiden, skolan började först 11.40. Fanny förde mig till skolan. Biologi, Modda & Tecka var ämnena i skolan. Lämpade teckan med Jessi en timme tidigare och stack och hon förde hem mig. Nu sitter jag i brasrummet och tänker på vad jag skulle göra till nästa.. Kanske skolarbeten? Eller dra till Fanny, don't know.



brasan nere i brasrummet, ganska otydlig bild, men orkade ej ta en ny

Pitbull - Get Freaky



PITBULL är alltid lika braa!!!
janina visade mig låten! (;

happy birthday

Ha en super bäst 18 - års födelsedag MIRWA!


Äldestesdans


Ollis på Fannys födelsedag
Jae's bild


Turn around baby and let me hit the spot

Oletko...
ihastunut?
ehkä ;)
rakastunut? - en
väsynyt? - oon vaikka oonki jo nukkunu 5 tunnin päikkärit tänään
iloinen? - jepp!
vihainen? - en
nälkäinen? - joo vähän, mut en jaksa raahautuu ylös laittaan jotain
stressaantunut? - ihme kyllä en :D
rahaton? - en
yksinäinen? - en
onnellinen? - oon
huumorintajuinen? - en jos on huono päivä, mut yleensä :D

Onko sinulla...
paljon kavereita? - on
paljon ystäviä? - jeees :)
liikunnallinen harrastus? -sali vaan nyt just
jokin pakkomielle? - on, kokis! ;D
jokin vakava sairaus? - ei
tyttö/poikaystävä? - ei
sisaruksia? - joo 1
liikaa musiikkia koneellasi? - ei onneks
valtava pelko jotain asiaa kohtaan? -en nyt keksi ainakaan

All I need is just a couple of minutes

Hopphej! En bra start på veckan kan man inte säga det varit. Mådde dåligt då jag vaknade, va det beror på vet jag inte, tänkte att jag inte kan fa på hela dagen till skolan. Missade första timmen men halv 10 tänkte jag ändå jag måste slita mig dit, så mamma förde mig till skolan då. Dagen gick snabbt och jag for hem genast efter det, slutade 12:45. Då jag kom hem kastade jag mig genast i sängen och sov till klockan 18 på kvällen. Hade igen säkert 7 missade samtal.. sorry kan inte svara då jag sover min skönhetssömn! (A) Tror ni börjar fatta de nu. Min rytm är verkligen i obalans efter lovet, men hoppas på att jag fick tillbaka alla missade timmar genom min 5 timmars dag-sömn. Då jag vaknade skrev jag en finska essä, som skall inlämnas imorgon. Vad skönt med ingen finskatimme imorgon, då man fixar jobbet i tid!





google bild


I want to be forever young

Spenderade hela kvällen hos Fanny igår, med en hel hop fina vänner.
Idag har vi bara tagit det lugnt hos Fanny med Lillis bl.a ätit pizza och kollat på filmen L.A. Gigolo. Den är alltid lika bra!



Topi & Darjan


Jemina & Katten


Fanny & jag


Sabina & Anna


Sabina, Fanny, Anna & Ida


Fanny, Darjan, Sappe & Enis


Fanny & jag


MERA BILDER HITTAR NI SÄKERT PÅ JANINAS BLOGG, då hon är tillbaka från Helsingfors!
www.yae.blogg.se

oh crap!



Denhär videon gör mig på så bra humör alltid! ;D

If you find a keeper

Kom för ca en timme tillbaka från körningen, till Fanny. Nu sitter jag och väntar på att hon ska slita sig hem från stan, men de tycks nog ta länge. Då hon har kommit ska vi dra iväg snabbt till butiken. Förtillfället är jag mest uttråkad någonsin + att jag är dödstrött, då vi for och sova ca halv 5 igår. ååh. Nu skall jag föröska bli innii-he, genom att höra på fiiiilis musik!





Fanny, Bilderna är Janinas

I'll never be the same if we ever meet again

Igår var jag igen och körde bil, jag var inte på det bästa humöret och det märkte man nog också.
Kvällen spenderades hos Fanny i teatern med bra sällskap av Janina, Lillis, Eve, Darjan, Karvann, Sappe & Enis. Vi kollade på en film, någon thriller, som var ganska bra och senare spelades och sjöngs det Guitar Hero. Tack för en kymppis kväll! Då alla åkt hem, for vi med Fanny till Kvevlax och hämtade Sanna, Cocos och Jossan. Sen kom vi tillbaka till Fanny, for via köket och kröp sedan ner i sängen.
Denna dag skulle inte kunnat börja bättre, solsken och att vakna upp brevid sina söta Fanny. Snart skall jag och köra och är säker på att de kommer gå mycket bättre idag!



never again

Last night I did my biggest mistake in a long time. I know that it would be hurting me, but I did it anyway. Now I actually know what I want, and that's what I figured out yesterday.



aina ei mee niinku elokuvissa

Igår va Eve och Lill hos oss. Vi skulle baka tacopaj, men den misslyckades lite, haha! Glömde en par ingredienser osv.. Men den var ändå skit god! Senare for vi ut och köra och bara va.



Lillis


Eve


when it comes down to it, its just a game

Har sovit så gott inatt ända tills klockan 9 då mamma började skramla i köket och tala högljutt i telefon.. Somnade ändå om och vaknade ca 13.30, låg ännu en stund i sängen efter det och bara latade mig. Då jag steg upp var maten redan klar, så blev väl inget morgonmål för min del. Jag älskar alla lov, då far man sova hur länge man vill, och inte ha stress för något.
Vi skulle först ut och övningsköra idag men vi bestämde med pappa att göra det imorgon istället då det ännu är snökaos. Lillis & Eve kommer om en stund hit och då skall vi börja baka, får hoppas på att det går bra. Senare skall jag ut en stund och efter det vet jag inte vad som händer.



Vi skall iallafall baka tacopaj.
Google bild


life is a party

A picture that makes your heart smile - 06 med "PP"



A picture that describes how you'd like to spent every day -
bästa vänner, sommar och villa



A picture of how you'd like the world to see you -
glad, positiv, galen och iinniie!



A picture of you very drunk -
på jatkot då vi kom 2:a på FM-uttagningarna



A picture of you with someone you love



A picture you had no idea what was being taken



A picture of you when you were antyhing but happy - så ser de ut iallafall



A picture of a time in your life that's over, and you couldn't be more thankful that is it - då jag hade den bruna nyansen i mitt hår, USCH



A picture of a time in your life that's over, but you wish it wasn't



A picture of you showing a new haircut/color - där hade jag just klippt och färgat



A picture of a time when everything was chagning



A picture of you being ridiculous



The most recent picture of you - näst nyaste iallafall, från lördas








Taio Cruz - Break Your Heart



Jag älskar musikvideon!

this time, is not the same

Blir så jäääävla stressad på all snö, så de inte är sant. Kan de inte bara sluta snöa?! De första man ser då man tittar ut är då de snöar mera snö från himlen.. ååh. Just då Fanny förde hem mig, fastnade vi i en jävla stor snöhög å slapp inte bort. Vi fick som tur hjälp av Jonas och Sabina, Anna, Ida och Sabinas pappa. Jag har ingen lust alls att gå ut, bra då man ens slipper att gå frammåt. Tror sommarn aldrig kommer att komma, ärligt talat. Bra man iallafall har en super-het-sommar-vecka framför sig på Ayia Napa!




google bild


now listen to me baby

Dagens humör: på topp!
Dagens mående: super bra
Dagens borde: föna håret nu
Dagens frisyr: För tillfället helt vått och platt
Dagens smink: inget alls
Dagens klädsel: t-paita & college
Dagens planer: sova med Fanny
Dagens materiella vill ha: inget speciellt
Dagens fundering: en massa rolit! ;)
Dagens beroende: limsa
Dagens tråkigaste: att se ut och se alla snöhögar
Dagens längtan: att slippa till min sköna säng 
Dagens superlängtan: AYIA NAPAAA i augusti!
Dagens tidning: metropoli
Dagens låt: måste också säga: Taio Cruz - break your heart

In my head, oh yeah

Åt just med Fanny pizza, limsa, glass och nu äter vi godis och choklad. Anna & Sabina kom just hit och hälsar på. Borde väl snart göra något med bastun och poolen ifall vi har tänkt slippa dit också någon gång. Ååh är ännu trött efter söndagen då vi bara sov typ 2 timmar, fast vi igår natt sov super länge.



bild från söndagen

baby, i'm losing my focus

Back in town då. Var just och pantade about 10 påsar med flaskor till Prisma. På söndag var det KYBÄS fest på Fannys villa! Mera detaljer får ni inte veta! Men festerna slutar inte hit. Några dagars paus nu bara, på torsdag kör vi igen!
Igår var vi på Janina's villa och tog det lugnt, låg för det mesta bara i sängen, lyssnade på musik och kollade TV. Kommer inte skriva så mycket blogg nu under lovet, för har helt fullt med program varje dag. Idag står på programmet att vara med Fanny, Janina och Eveliina hos oss, blir väl film, mat, bastu och bubbelpool!


Bilder från söndag på Fanny's villa, hittar ni senare på www.yae.blogg.se



Fanny


Janina


Eve


RSS 2.0